Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HK Orange 20

Diskuze o nejvyšší slovenské hokejové soutěži.

Neviem, či táto téma bude mať úspech, ale dúfam, že aspoň pár ľudí sa zapojí.
V stredu som bola na jednom zápase a musím povedať, že tento rok to vyzerá dobre. Chlapci si pekne nahrávali, mali pekné kombinácie a nakoniec aj zaslúžene vyhrali. Ku koncu to síce bolo napínavé, lebo sa hralo viac menej len v ich pásme, ale napokon to vydržali. Najviac sa mi páčila hra brankára Sabola a Dávida Minárika. Všetkým, ktorí majú možnosť, odporúčam nejaký ten zápas navštíviť :) .
už sa neviem dočkať, kedy bude hrať 20ka s profitipérmi s Popradu, to bude tutovka :petrik:
zas prva tretina? :petrik:
na HK Orange treba dať vždy :-P
kajo » Sob Sep 21, 2013 2:31 pm píše:zas prva tretina? :petrik:
ak bude stávková ponuka tretina/zápas, tak treba dať HKPomaranč/Poprad :giggle: tam sú kurzy okolo 9-10 :jn:
dnes hrajú vo Zvolene, celkom vysoký kurz na tretinu na pomaranče
Nie je to síce 20ka, ale 18ka je tiež veľmi lukratívna, pri výhre nad Michalovcami 6:3 bol kurz 10 a dnes:
MHK 32 Liptovský Mikuláš – Slovensko U18 2:5 (kurz okolo 5) :giggle:

nechce sa mi veriť, že naše nádeje sú také dobré
Joe S. » 25 Sep 2013, 20:14 píše:Nie je to síce 20ka, ale 18ka je tiež veľmi lukratívna, pri výhre nad Michalovcami 6:3 bol kurz 10 a dnes:
MHK 32 Liptovský Mikuláš – Slovensko U18 2:5 (kurz okolo 5) :giggle:

nechce sa mi veriť, že naše nádeje sú také dobré
Tak vieš, privyrobiť si treba, snáď nebudú žiť z obyčajných drobných od klubu :-D Tipujem, že pri "výhre" nad Michalovcami si podal hlavne starý harcovník "dobrezrobil" Riško Šechný :lol2: :lol2:
Tak ten domáci zápas s Nitrou nebol nič moc. Dva góly boli celkom lacné. Ale celkovo hrajú chlapci lepšie ako vlani. Lepšie kombinujú a majú aj veľa pekných akcií. Uvidíme, čo z toho bude, ale vidím to celkom dobre. Veď aj teraz vyhrali :wave:
Dnes to bol zápas ako hrom!
Prvá tretina bola parádna, hral sa rýchly hokej z jednej strany na druhú, veľmi málo sa prerušovalo a nikto nebol vylúčený. V druhej tretine už začali presilovky, čo však pre 20-ku nebola žiadna výhoda, keďže vo vlastných presilovkách dvakrát inkasovali :slap: Tie góly neboli nijako pohľadné, Sabol ich asi aj mohol chytiť. Ale celkovo sa mi dosť pozdáva a na MS by nás mohol podržať. Aspoň dúfam. Nakoniec padol ešte tretí gól a bolo 3:0. V tretej tretine sa našťastie chlapci zobudili a po peknej akcii znížili na 1:3 a onedlho na 2:3. Záver úplne pokazili rozhodcovia :hroza: Kolena bol podľa mňa faulovaný a nikto nič, následne za to vylúčili Rusinu, vraj za nedovolené bránenie. To boli nejaké dve minúty do konca, ktoré ešte teoreticky mohli využiť, ale po tom vylúčení už samozrejme nie a presne so sirénou dostali gól na 4:2. Sabol mal také nervy, že búchal hokejku o bránu a ani sa mu nečudujem. Potom na rozhodcu vybehol aj Bokroš a kričal po ňom, ale nemalo to efekt.
Škoda no, ale hrali dosť dobre :good:
zajtra Poprad :hmm: info sú také, že zápas 2, ale to nevylučuje 1. tretinu 1 (4,39) a komnbináciu tretina/zápas 1/2 (11)
Joe S. » Pon Nov 11, 2013 8:52 pm píše:zajtra Poprad :hmm: info sú také, že zápas 2, ale to nevylučuje 1. tretinu 1 (4,39) a komnbináciu tretina/zápas 1/2 (11)
dnes je kurz na tretinu 3 a tretina/zápas 5 :rofl: to je isto čisté :good:
HK Orange zase prehrali vysoko :slap: ale hra tomu moc nezodpovedala. Prvú tretinu boli jasne lepší, len zahodili dve veľké šance. Potom sa to už vyrovnalo, len rozdiel bo lv tom, že Poprad dal gól skoro z každej strely :? Inak robili hráči Popradu dosť veľa chýb typu:netrafenie sa do puku, prihrávka súperovi...
Z 20ky sa mi najviac páčili asi Koyš a Minárik. Nehrajú zle, len stále tomu čosi chýba...
Kika » Str Nov 13, 2013 9:35 pm píše:HK Orange zase prehrali vysoko :slap: ale hra tomu moc nezodpovedala. Prvú tretinu boli jasne lepší, len zahodili dve veľké šance.
:lol2:
Kika » Str Nov 13, 2013 9:35 pm píše: Inak robili hráči Popradu dosť veľa chýb typu:netrafenie sa do puku, prihrávka súperovi...
:lol2: na druhú. minimálne v prvej tretine by som to chybami nenazval ale o tom potom :jn:
To je az tak ocividne? :-D
kajo » Štv Nov 14, 2013 5:10 pm píše:To je az tak ocividne? :-D
:jj: len škoda že jeden premotivovaný mladý debil to všetkým pokazil. Aj po góle na 1:0 sa všetci popradčania usmievali, že tiket vychádza

Korunu tomu nasadil bek popradu v posledných sekundách prvej tretiny (cca 9 sekúnd pred koncom), keď stál s pukom na hokejke na obrannej modrej, útočník 20ky mu ho zobral a šiel na bránu. Myslíš si, že ten popradčan nejako bránil? nie. Akurát ten re*ard to vystrelil dva metre mimo :slap:
Nechápem, ako to môžeš sledovať s takýmto skazeným pohľadom na zápas :hroza: Ja to zase asi beriem naivne, ale aspoň som si to užila.
keď je niečo do očí bijúce, tak si to všímam :jn:
Tak s Košicami po celkom dobrom výkone prehrajú 6:0 a potom porazia Nitru, ktorá je skoro najlepšia v lige :lol2: Ale je pravda, že okrem biednej efektivity, bol aj brankár dosť nanič. Nebolo treba žiadnu akciu na gól. Podľa videa so zápasu s Nitrou, však narazili na rovnakého brankára a tak to aj dopadlo. Ale Minárik :good: aj som vravela, že on je dobrý. Tento rok musím pochváliť aj Lužu, asi mu pomohla zmena čísla :jn:
Tím, ktorý doma poráža súpera za súperom akosi, náhodou, nečakane podľahne teenagerom :) Dokonca, iste to bola len náhoda a podcenenie súpera :giggle:
dnes hrajú Žilinčania a vianočné prémie na 20ke :lol2: :petrik:

môže to byť sranda, že by som šiel pozrieť? :hmm:
MsHK ZILINA :arrow: challenge acomplished :-D kurzy 2,15 na prvy gol HK ORANGE a cca 3,5 na jednotky boli zadarmo. uvidime, ci sa chlapci hecnu aj na x na zapas, kurz 4,4 :-D

Edit: nie je to za veľa, ale aj tak poteší :giggle:

http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... ode&live=0" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... ode&live=0" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... ode&live=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Tuším sa im darí, keď tam nie som :-(
Kika » Štv Dec 05, 2013 10:14 pm píše:Tuším sa im darí, keď tam nie som :-(
nielen im, ale aj mne :sarcasm: viď príspevok vyššie
V tom prípade ma mrzí, že budúci týždeň vám to pokazím. Posledný zápas si nemôžem nechať ujsť.
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS