Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HK Orange 20

Diskuze o nejvyšší slovenské hokejové soutěži.

a o týždeň s kým hrajú?
S HKM by mali.
sakra to zvolen pustí maximálne tretinku ak vôbec :(
Ale aby som to zhrnul, tak 20ka odohrala veľmi dobrý zápas, poctivo bránili, len keby vedeli premieňať samostatné úniky, mali aspoň zo 3 a nič z toho. A aj Sabol polapal všetko s prehľadom, až na ten presilovkový gól
Oni sa celkovo podľa mňa dosť zlepšili v obrane. Vždy, keď dostanú nádielku, tak to sú väčšinou všetko také hlúpe góly. S tými šancami je to pravda, i keď ich až tak veľa nemávajú. Sú málo efektívni. Čo sa týka Sabola, tak na začiatku sezóny som ho dosť chválila, potom nejako upadol, ale to asi kvôli tým lacným gólom. Takže ak sa teraz zase dostáva do pohody, tak som len rada, lebo podľa mňa je to dosť dobrý brankár. Som zvedavá na MSJ.
teraz neviem, ci mame novu zlatu generaciu, ale snad nemaju dokopy odkedy su v lige taku uspesnost ako tuto sezonu, alebo si len hraci pustaju zapasiky :)
možno z každého rožku trošku.
HKM Zvolen :shock: neverím, že sa v lige našiel niekto, kto na našich junioroch nechcel zarobiť, každopádne :respect:
Na začiatku bol riadny hurá hokej, ale potom sa to už celkom dalo. Až na ten záver, kde sa nezmestili do kože :hroza: Celkovo si myslím stále, že nehrajú zle, aj keď vždy za mojej prítomnosti dostanú nakladačku, neviem prečo. Strašne lacné góly dostávajú. A myslím, že dnes si najviac zahral Sabol. A začal sa mi nejako páčiť Patrik Luža :oops: zlepšil sa.
no veru, Kolena sa nevmestil do kože, tak mu Brabenec dal trochu na búdku :giggle:

Dnešný hokej bol úrovňovo veľmi kvalitný, ale ťažko sa hrá proti skúsenému tímu, ktorý hrá od začiatku naplno. Preto je aj X po tretine úspech. Ale chlapci sa neboja aj pritvrdiť, tento rok ich možno zámorskí hokejisti nerozbijú pri mantineloch.

Lacné góly? skôr pekné góly, resp. po pekných akciách
Ja som to myslela presne opačne. Ale to je asi jedno.
Podľa mňa nehrajú moc tvrdo, i keď dnes sa zlepšili, to je pravda, ale aj tak si myslím, že je to bieda. Dúfam, že na to nedoplatia.
Tie góly boli také nijaké. Jeden bol po akcii a zvyšok len také, že vystrelili a náhodou gól. Ale také 20ka dostáva skoro stále, takže sa to nijako nevymykalo štandardu.
Neboli sme na inom zápase? :hmm:
myslela opačne? ja som čakal už striedanie predtým, že sa niečo zomelie, najprv Kolena kus poobsekával Brabenca, povedal mu pár teplých slov a následne ešte zhitoval ho za bránou v momente, keď bol zvolenčan v súboji s iným oranžovým. A snáď si starý chlap nenechá skákať po hlave malým sopliakom.

Navyše dnes bol Kolena celý zápas mimo, však už v prvej tretine vypičoval čiarového sudího, keď mu pískol jasný ofsajd
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES