Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MS 20

Diskuze o reprezentačních týmech a turnajích.

Hraci ktory hraju na MS 20 sa dostanu tak maximalne do AHL a tam sa zakopu iba 1 mozno 2 sa dokazu dostat a usadit v NHL takze pokial hrac nepodpise jednocestnu zmluvu tak radsej ist do europy len zakopat sa v AHL a este dalsich sutaziach je zbytocne a ten talent co mal nedokaze ten hrac rozvinut.
Deco2508 píše:Hraci ktory hraju na MS 20 sa dostanu tak maximalne do AHL a tam sa zakopu iba 1 mozno 2 sa dokazu dostat a usadit v NHL takze pokial hrac nepodpise jednocestnu zmluvu tak radsej ist do europy len zakopat sa v AHL a este dalsich sutaziach je zbytocne a ten talent co mal nedokaze ten hrac rozvinut.
A povedz mi, ktorý mladý hráč, ktorý má 20 rokov dostane jednocestnú zmluvu ? :scare:
Slovensko :thumbsup: rozhodcovia ****** :bitka3: :sok: :hroza: :hroza: :eek2: :ja_neviem: :shock:
Tak už mi nezostáva nič iné len poďakovať chlapcom za pekný turnaj.Ukázalo sa,kde máme nedostatky,ale na druhej strane sme ukázali aj obrovský potenciál.Mne sa to páčilo. :yes: :slovakia2:
O tomto tíme sa rozprávalo, že bude úspech, keď sa zachráni v elitnej kategórií. Uznávam, cez Švajčiarov postúpili šťastne,ale aj tak...
Buďte radi, lebo SLovensko je zaostalá krajina, vo výchove a v prístupe zväzom k hokeju predbehli našu krajinu už pomaly aj Dáni, Nóri či Francúzi a to je obrovská hanba, všetko to však začalo v máji roku 2002 po zisku titulu majstrov sveta, tam je kameň úrazu. A nečakám, že sa to v budúcich rokoch zmení. Už len som zvedavý, koľko hráčov budeme mať v NHL o 7-10 rokov
Nie, nezačalo to v máji 2002. Aj pred májom 2002 sme sa zachraňovali v elitnej divízii MS 20 s odrenými ušami (mobilizácia po prehratom rpvom zápase s Ukrajinou v 2000, baráž s Nemcami v 1998) a so Švajčiarmi či Nemcami sme mali problém na MS 20 a MS 18 odjakživa (nehovoriac o jednej trápnej prehre s Kazachstanom na MS 20 tuším v roku 1998) Stagnujeme, nepadáme...

A že Dáni, Francúzi, Nóri nás predbehli? Ale no...
neviem co tolko pisete ze sa to zacalo od roku 2002...za nas hrali teraz tusim 93ky co je o 10 rokov spet...
(1999) "Môžeme povedať, že úspech tohto mužstva je úspechom slovenského hokeja a nie pozostatkov federálnych čias. Hráči, ktorý sa zúčastnili svetového šampionátu vo Winnipegu vyrástli v slovenských súťažiach. Asi ideme dobrou cestou. Je to však aj veľká výzva pre seniorov," povedal po príchode bronzových medailistov z majstrovstiev sveta hokejistov do 20 rokov prezident SZĽH Juraj Široký.
tak aj MS U20 (tiez U18) sa budu hravat novym systemom - z 5 clennych skupin postupia namiesto troch styry timy a PO sa bude hrat klasicky od stvrtfinale (vitazi skupin uz nebudu nasadeni priamo do semi). posledni v skupinach budu hrat miniseriu na 2 vitazne o zachranu, vypadava tak uz iba jeden tim.

IMO je to pre nas vyhodnejsi system, sanca na postup do PO sa nam slusne zvysila a tym padom aj sanca na nejaku haluz vo stvrtfinale a boj o medaily. :yes:
v priebehu nasledujich dni by mala byt oznamena sirsia supiska na bliziace sa ms :thumbsup:
Turnaj turnajov sa opäť blíži.

Pre mňa prakticky vrchol sezóny (s plným vedomím, že je to olympijská sezóna), ale k WJC mám predsa len iný vzťah aj vzhľadom na to, ako jednotlivých slovenských hráčov poznám a ako aj poznám zahraničných hráčov, z ktorých viacerých som videl na vlastné oči v Piešťanoch vlani na Hlinkovom memoriáli.

Prvý raz iný formát turnaja so štyrmi postupujúcimi z piatich otvára reálnu šancu pre Slovákov na postup do štvrťfinále. Úprimne, mám však veľké obavy, či sa nám to podarí. Skrátka na Čechov to nevieme a Nemci sú tento rok dosť silní. Som teda v tomto smere trochu pesimista, aj keď tohtoročný výber Slovenska nie je apriori zlý.

V každom prípade trojica Česko, Slovensko, Nemecko je absolútne vyrovnaná a totálne nepredvídateľná. Vypáliť to môže akokoľvek, no predsa len viac šancí máme proti Nemcom ako Čechom, proti ktorým budeme hrať len cca 17 hodín po zápase s Kanadou. Žiaľ, tento rok nám žreb zápasov fakt neprial.

Ohľadom ostatných tímov, neočakávam tento rok žiadnu prehliadku kvalitných gólmanov. Vasilevskij by mal byť najlepší z nich, inak tento rok nemožno čakať žiadneho Gibsona. Kanadský výber taktiež nenaháňa strach, a tak očakávam pomerne vyrovnané MS, pri ktorých nemám ani tušenie, kto by mohol získať zlato. Dajako cítim, že by Švédi mohli dosiahnuť na zlato. Prípadne Američania obhájiť titul :hmm:

V každom prípade je sa na čo pozerať tento rok :good:.
Tento rok mame konecne fajn cas na pozeranie zapasov, ziadne nocne vstavanie..

27 december - slovensko nemecko 15:00

28 december - usa slovensko 13:30

30 deceber - kanada slovensko 17:30

31 december - slovensko cesko 13:30
však ani vlani sa nemuselo v noci "vstávať", keď to bolo v rusku
Jj presne tak :) ale tesim sa, uz len v spravnom case schmatnut ovladac doma :jn:
podmeeeeeeeeeee :slovakia2: :povzbudzovanie:
ThrashersFan píše:Nemci sú tento rok dosť silní. Som teda v tomto smere trochu pesimista,...

...V každom prípade trojica Česko, Slovensko, Nemecko je absolútne vyrovnaná ...
Je videt, ze tomu rozumis jak koza petrzeli.. :hehe:
Hrame jak proposraty v nasej tretine.
Paradny dump&chase v presilovke bez chase.
kua taký hlúpý gól :(
Zbytocny...keby sa obrana lepsie rozostavila...ach bohjim sa aby toto nebola voda na mlyn :(


Inac ked vidim tie tvare Amikov....a tie nase tintiska.... nasi su jak deticky oproti nim...
AndyF » Sob Dec 28, 2013 2:35 pm píše:
ThrashersFan píše:Nemci sú tento rok dosť silní. Som teda v tomto smere trochu pesimista,...

...V každom prípade trojica Česko, Slovensko, Nemecko je absolútne vyrovnaná ...
Je videt, ze tomu rozumis jak koza petrzeli.. :hehe:
povieme si, keď nemci vás porazia, možno mu predčasne krivdíš
Sabol :super:
Ok dnes nie. Defenzivna hra vo vlastnej tretine je katastrofa. Myslim ze je po zapase.
2 presilovky a je hotovo..tak ako aj vcera ked sme v utocnom pasme tak sa tam vieme aj udrzat a dostat sa do sanci skoda ze nieco nepadlo...za to v obrane je to katastrofa co sa uz vcera ukazovalo
Anty píše:.za to v obrane je to katastrofa co sa uz vcera ukazovalo
tak celá tá obrana je Orange-SR20 (Keckes hrá za K.Vary) nie je sa čomu čudovať, na to budeme doplácať celý turnaj. Nie je tam žiadny výrazný hráč.
365 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES