Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

USA

Diskuze o reprezentačních týmech a turnajích.

Ak by Kanada-Fínsko skončilo v riadnom hracom čase a Rusi by zajtra vyhrali, tak potom je už veľmi veľká šanca, že postúpia zo 4tého miesta priamo, nie?
Getzo, presne to som si vravel, ze keby nemal smolu pri tych dvoch najazdoch, mohol mat 6/6 :klobuk:

Inak ten Brown :grc: Kneeing by mali premenovat na Browning.

Preco nemohol byt v nominacii Ryan miesto toho :censored: Aha viem, Ryan "can't spell intense" :roll:
Callahan tam tiež je zatiaľ na dve veci a Parise je typicky vygumovaný. Chudák Bobby si so snúbenicou musel zájsť na výlet do Paríža. :-/ :giggle: Inak Wheeler nezvláda tlak 13th útočníka, stále ma máta Okposo. :nervy2:
Callahan je aspon platny na PK..henten sa predviedol na turnaji zatial len tym zakrokom.
Obrázek

Obrázek

:hfman:

Obrázek

Obrázek
Getzo5 píše:Callahan tam tiež je zatiaľ na dve veci a Parise je typicky vygumovaný. Chudák Bobby si so snúbenicou musel zájsť na výlet do Paríža. :-/ :giggle: Inak Wheeler nezvláda tlak 13th útočníka, stále ma máta Okposo. :nervy2:
To, ze je Parise nulovy tvrdim uz davnejsie, podobne Stastny v zapase s kvalitnym superom, pritom hral najma proti utoku z KHL a Nicuskinovi, no aj ti vyzerali lepsie, co mna prijemne prekvapilo. Wheeler ani neviem, hral vobec?
Je škoda, že na tomhle turnaji není místo Browna Saad. Podle mě by té lajně ohromně prospěl. Jinak kdo se mi líbí je Pacioretty a jsem docela zklamán, že nedostává tolik prostoru. Každopádně dnes skvělá hra a těším se na další zápasy US.
A takýto poklad my máme v St. Louis :klobuk: . USA na zlato :!: Pri nás veľké oči nemám a tak svoje nádeje vkladám do tohto perfektne zloženého tímu :).
Oshie sa tymto stava mojim najoblubenejsim hracom po letcoch. To, co predvadzal...s usmevom na tvari 66% uspesnost (a daleko nemal ani do 100% :giggle: ). BOH
Jen se neposerte... Prochazka mel na mezinarodni urovni v najezdech 100% a stejne toho v NHL moc nenahral :bee:
:offtopic: :spammer: :ban:
kajo píše::offtopic: :spammer: :ban:
Zavidite nam tu eru. Chapu..
T.J. Oshie po včerejším výkoně: 20 tisíc fanoušků na twitteru za 30 minut. :) :good:
Zejtra chci vidět pomstu za Američanky! :dup: JÚ-ES-EJ :fan:
Obrázek

Obrázek

:jn: toto máte za Kylea, Bobbyho a Keitha. :bee:
Atlantik dufam vsetko videl a je mu jasne jak bude vypadat sezona v nhl
Finch182 píše:Atlantik dufam vsetko videl a je mu jasne jak bude vypadat sezona v nhl
Narazis na Bylsmu? Ja myslim, ze to uz proste po vcerejsku zapichli. Navic Kane vyhorel, ale souhlasim s tim, ze hraci jako Ryan a Okposo hodne chybeli. Brown (wtf), Callahan, Oshie, to je uz prilis mnoho role playeru, Stastny byl taky spornej a Parise uz nejakou tu dobu upada jako hrac (proc kapitan?).. Zraneni Martina taky tomu nepomohlo a nekteri beci (McDonagh) zahrali pod svuj level. Orpik nevyhorel, cekal jsem ho horsiho, ale je to Orpik a smerem dopredu je marnej.
Nemal si este vcera pred ich zapasom s CAN na nich este uplne iny nazor? :-D
Finch182 píše:Nemal si este vcera pred ich zapasom s CAN na nich este uplne iny nazor? :-D
Asi jako vsichni.. :wink2: Jinak jsem tu o tom zapasu s Kanadou psal, ze je to 50-50 a ze Kanada ma lepsi puck possession. Proste to prohrali a dnes se ten dnesni vykon uz neda brat uplne seriozne. Jen me trochu zneklidnuje ta paralela s Penguins (Bylsma).. Dominance a pohledny hokej v regular sezone (ted ve skupine) a v klicovych zapasech PO nula golu..
Atlantik píše:Jen me trochu zneklidnuje ta paralela s Penguins (Bylsma).. Dominance a pohledny hokej v regular sezone (ted ve skupine) a v klicovych zapasech PO nula golu..
A presne toto som myslel :wink2: Pevne verim ze ani v nhl PO nesklame
Ja se musim vratit k tomu, co jsem psal prubezne (optimisticky). Americani byli zaslepeni uspechy v turnaji proti slabym souperum. V jedinem zapase kde meli soupere rovnocenyho byli horsi, ale holt to usplouchali na najezdy.
Ja som tiež hovorila, že v zápase s Rusmi boli horší. Inak včera to čo bolo? USA sa nechcelo hrať o tretie miesto? Ja som to nevidela, preto sa pýtam.
Obrázek

Corey Pronman ‏@coreypronman 7m
Someone needs to hand Roman Josi his pride back.

Johnny Hockey :thumbsup:
Džony Gudró. :poklona:
Obrázek
Obrázek
177 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS