Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

SPORTovi komentatori (a ich perly)

Diskuze o reprezentačních týmech a turnajích.

pre toto aj mna vtedy zaujal :D v prvom rade potrebujem pri sledovani sportu citit emocie a potrebujem aby ma k tomu komentator vyburcoval. Potom som ochotny prehliadnut urcitu neodobornost ale neznasam skapate ryby a "uspavacov hadov" :lol2:
tak si idem pozriet premieru olympijskeho hokeja na markize (dajto), som zvedavy. :nervozny:
Gaspar bude komentovat SVK zapasy, uf to mi odlahlo
Ja som vydržal po prvú reklamu, už to fancy úvodné študijko mi dvíhalo dekel, a komentár už som nedal. Našiel som to na ORF.
no ja som naopak celkom prijemne prekvapeny, Krutemu to premierovo ide dost slusne
to najpodstatnejsie, ziadny Ninaj + uspavac hadov
cepi píše:no ja som naopak celkom prijemne prekvapeny, Krutemu to premierovo ide dost slusne
to najpodstatnejsie, ziadny Ninaj + uspavac hadov
ja sa neviem zbaviť toho odporu k markíze ako takej a hned v tom štúdiu to bola typická markíza, typické jejich kecy, pripadalo mi to, ako keby to je reportáž z ich správ
lubo-86 píše:ja sa neviem zbaviť toho odporu k markíze ako takej a hned v tom štúdiu to bola typická markíza, typické jejich kecy, pripadalo mi to, ako keby to je reportáž z ich správ
pod toto sa samozrejme podpisujem :yes:
Aký bol prenos Čechov na Dajto? Bol som na dome, lebo ČT Šport na byte u UPC nemám a netušil som, že bude dávať Dajto aj to. :giggle:

Záruba a Bosák mi dnes znova úspešne kazili dobrý športový zážitok, tak by som možno presedlal v sobotu večer (CZE-SUI) na niečo iné. :ninja:
Bosák? Ten byl dnes parádní.
Súhlasím s cepim. Krutý bol veľmi príjemným prekvapením. Mne ani tak štúdio nevadilo ako skôr Hartmann samotný. Nielenže on má obrovský problém vypustiť zo seba čo i len súvislú vetu, ale ešte mu dajú robiť videoanalýzu, ktorá mala od videoanalýzy strašne ďaleko. Raz darmo, Tóth je v tomto super.

Ohľadom druhého zápasu. Kto to vymyslel, aby to Gašpar komentoval sám? To je veľká chyba
Rono píše:Bosák? Ten byl dnes parádní.
Česi práve sa podgurážení vracajúci z hospody nemajú právo komentovať. :stop:

Ale vážne, on mi tam ABSOLÚTNE nesedí.
Bosak je tam hlavne pro vstupy a rozhovory behem celeho dne a on sam uz davno rikal ze hokej neni zrovna sport na ktery by byl expert coz dokazoval i tim ze kdyz to zkousel na bruslich tak jen s pridrzovanim mantaku :D Takhle ho proste musis ne jako experta na hokej :) A Zaruba tam mel dnes na sve pomery dost prereku, to je fakt, ale i komentatorovi nemusi vyjit zapas na jednicku.
Ja neznasam to slovne spojenie "silny na puku" :grc: Pardavy je v tom expert a ako som dnes pocul aj Hartmann
ThrashersFan píše:Ohľadom druhého zápasu. Kto to vymyslel, aby to Gašpar komentoval sám? To je veľká chyba
o tomto som nevedel, ale tak to riadna volovina ak je tomu tak
Nepozerala som Markizu, ale viem si presne predstavit jak to tam vyzeralo...tak umelo, na nieco sa hrali, akoze oni su fasa na vysielanie hokeja... :grc:
ako ja som tiež bol prekvapený úrovňou komentovania, a to celkom príjemne. Snáď im to vydrží
Takisto sa pripajam, ja som bol spokojny, aj studiu sa mi lubilo a vybrali si dobreho hosta. Niekolkonasobne lepsie ako RTVS
Ale preco maju logo vo farbach Colorada? :dudo:
Jako Záruba je tyhle OH fakt neuvěřitelně tragickej až mě tím sere .... při zápase USA - SVK si několikrát za zápas spletl hráče, kteří ani nemají stejné držení hole (JvR - Kesler a Kessel - Kane), potom si ještě nevím kde zjistil, že Mezsároš hraje za Tampu, načež dnes proti Rusku už hrál za ottawské senátory :!: Že se Varlamov celej zápas jmenoval Evgeni ho asi taky moc netrápilo a nakonec to, že minutu a půl přemýšlí jestli jel do šance Tatár nebo Miklík ... no já nemám co dodat, a to si ještě nepamatuju ty perly co měl v našem zápase se Švýcary ..
ceski komentatori o mexickej vlne, ktora na strane s komentatormi vyzerala ako prerusena:
Pospisil: .. ta vlna by ani nemusela byt prerusena... ale to by sme se museli zapojit
Zaruba: No ja vstavat nebudu!
K Loganovi pripojím svoju reakciu, pri úvodnom zápase OH Švédsko - Česko asi 2 tretiny si Nyquista mýlil s Jimmiem Ericssonom. Backesa dokonca označuje ako "Bakes"...atď atď...A mýlenie si pravákov s ľavákmi, na to mám naozaj neskutočné :nervy:
Vždyť to taky je "Bakes" ...
Zaruba prekvapuje i me. Pri jednom ze zapasu Kanady (s Norskem tusim) 2x zminil, ze na sebe Toews s Crosbym nekolikrat narazili v seriich PO. Taky se ve 3. tretine strasne divil, ze na presilovku Kanada nasazuje dokonce treti PP formaci s Kunitzem a Tavaresem... Jednalo se ale o prvni presilovkovou formaci, ktera tak nastupovala od zacatku zapasu. Vyse zminenych jsem si taky vsiml + tam byly dalsi veci, ktery uz si ted nevzpomenu...


Nechci byt rypal, kazdy se splete, ale u nej na to nejsem az tak casto zvyklej. :wink:
on ma sice genialny hlas na komentovanie ale tam si asi treba vsimat tu intenzitu a nesustredovat sa na slova.....
Mne to pripada ze on uz sleduje iba spartu a nhl videl niekedy 10 rokov dozadu....
A varlamovovi zaruba v jednom kuse hovoril tusim Jevgenij… :rofl:

a sa mi lubilo aj ked raz tatar (#90) viezol puk do pasma tak ho suverenne oznacil za miklika (#91). O pol minuty ked uz bolo davno po akcii tak sa tak neisto opravil ze to bol teda tatar… aby o dalsiu polminutku ked uz sa na to davno zabudlo sebavedomo vyhlasil ze to bol predsa miklik :rofl:
545 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES