Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Finsko

Diskuze o reprezentačních týmech a turnajích.

AndyF píše::ban:
Predbehne ho Voras, protoze dame Svycarum desitku :andy:
Gambace nebo radka? :giggle:
Pro Barkova ZOH skončili. :-/
Rono píše:Pre Fínov skončili medailové nádeje. :-/
Opraveno.
In the post game interview Selänne was asked what he talked about with Crosby after the penalty. He said he just pointed out to the referee that if it was somebody else instead of Crosby there would've been no call, and that it irritates him that referees fall to Crosby's act.
Mňa by skôr zaujímalo čo tam na neho vyziapoval Crosby. Debil.
Getzo5 píše:Mňa by skôr zaujímalo čo tam na neho vyziapoval Crosby. Debil.
Ted kdo je ten debil? Selanne s tim pokusem o slewfoot klidne jo. Takze to na neho vyziapoval..

Obrázek
Nebraň tu prosímtě diving Cindyho, bez kterýho nic nemuselo být.
Naopak to, že mu Selänne řekl, aby přestal "divovat", udělal jen dobře.
Rono píše:Nebraň tu prosímtě diving Cindyho, bez kterýho nic nemuselo být.
Naopak to, že mu Selänne řekl, aby přestal "divovat", udělal jen dobře.
Diving nepopiram (resp. neresim, piskat se to nemelo, ale to ze padl neni jeste jasnej diving), reagoval jsem ale na toho "debila" v souvislosti se Selannem.. A v souvislosti s jeho slewfootem. Tady to uz je fakt bordel, co se tyce Crosbyho/Malkina. Hlavne ze vas dokonalej Flyer premnozenej ve zdejsich avatarech dajvuje tuhle sezonu jedna basen..
Cakal som kedy sa debata zvrtne na Girouxa, ktory ani nie je Fin, ani na Olympiade :cool: Nesklamal si Atlantik, aj ked cakal som to skor.
kajo píše:Cakal som kedy sa debata zvrtne na Girouxa, ktory ani nie je Fin, ani na Olympiade :cool: Nesklamal si Atlantik, aj ked cakal som to skor.
Sorry, ale trapni jste tu vy, panove.. Jde o to, ze jste tendencni a s tim Finove ani nikdo jinej nema nic spolecneho. A ja reaguju na to. Takze nez zacnete priste nekoho napadat, je lepsi si zamest pred vlastnim domem. Nic vic, nic min. A "diskuze" se Selannem za kterou se zde Crosby napadal myslim objasnena byla..
Giroux dostane od Dupuisa na zapastie hokejkou, rychlym pohybom ruky na to upozorni rozhodcu a odvtedy je diver. Ak chces jeho "diving" porovnavat s Crosbyho, tak debata konci. (Viem, ze Giroux mal tiez par momentov, kde isiel prilis lahko a dobrovolne k zemi, ale...).

Ok :backtotopic:
kajo píše:Giroux dostane od Dupuisa na zapastie hokejkou, rychlym pohybom ruky na to upozorni rozhodcu a odvtedy je diver. Ak chces jeho "diving" porovnavat s Crosbyho, tak debata konci. (Viem, ze Giroux mal tiez par momentov, kde isiel prilis lahko a dobrovolne k zemi, ale...).

Ok :backtotopic:
Ja ale VUBEC nemluvim o tom momentu. Nebo "JEN O TOM" momentu.. A ano, debata z me strany konci, protoze nema nejmensi smysl. Ne proto, ze bych chtel nekoho porovnavat, protoze v tomhle porovnani mam jasno.
Aspon ze tak
:D som netušil, že ty toto voláš slewfoot. Sa na to pozri lepšie a preštuduj si slovník (fakt je potrebné oboje). Ten "debil" :antry: samozrejme patril Crosbymu (to však dobre vieš, len sa prosím skús vžiť do našej kože - a vieš, že ja mám od zaujatého ďaleko). Dole šiel veľmi ľahko a ak sa tak vehementne sťažoval, že Selanne (ku ktorému by mal chovať úctu tak či onak, nech je akokoľvek dobrý) mal k tomu "faulu" u rozhodcu výhrady, tak je ešte väčšia pucka ako som si myslel. Selanne nie je žiaden zákerák (o to tu teraz nejde) a chirper už vôbec nie. Takže pochybujem, že by častoval buď rozhodcu alebo priamo Sida nejakými "vybranými slovami", čo potvrdila aj ich druhá, úplne pokojná konverzácia počas reklamnej prestávky. Jednoducho plačka zas a znova zbytočne vybuchol, lebo sa cítil urazený, že ho opäť niekto nazval diverom (pričom to ani nebolo to, čo Teemu povedal, takže mu asi stačilo počuť svoje meno :dudo:). Vieš o čom to svedčí? Že sám nemal čisté svedomie. A beztak, čo takto byť proste rád, že som pre svoj tím zabezpečil PP, držať hubu a odkorčuľovať na buly/striedačku?
"pokus o slewfoot"(jak jsem primarne napsal) se nerovna "slewfoot" ale ja ho tam(ten pokus) proste vidim. Pak bohuzel nevim o cem byla na tom lede rec, takze tezko se k tomu vyjadrovat (odmitl se vyjadrit i Crosby, kdyz rekl "on ice stuff should stay on the ice").

Myslel jsem to tak, ze na Selanneho klidne mohl vybehnout i v souvislosti s tim pokusem. Vsechno to jsou samozrejme dohady.. Mimochodem mne z toho gifu neni vubec jasnej ani ten diving, samozrejme PLNE chapu Selanneho (mimochodem Teemu je i muj oblibenec) ze mu to muze prijit jako ochotnej pad, ale 100% to neni. Svycari treba padali v soubojich s ČR jeste vic, bylo tam asi 15 pripadu, akorat jim to sudi nezral a nekdy pak uz nevylucoval ani tam kde by se patrilo.

Jinak pro me jsou uzasny ty dekovacky. Vzdycky vim, co se mi pod "2 uživatelé" objevi :lol2: Gold. Je to jednoduchy, staci napsat "Crosby je diver" a dotycnej si je tam vzdycky najde. "Malkin je opice" a dotycnej si je tam opet najde. "Giroux je skvelej" a opet jsou tam. "Pens jsou hovada" a opet jsou tam. Je to fakt jednoduchy :giggle:
Děkovačka = imo "to se mi líbí" tak proč na to nekliknout, když tomu tak je a je to tak jednoduchý? :roll:
Ja sa vždy snažím dúfať, že nejakú dostanem aj jednoducho preto, že to, čo som napísal je pravda. :andy:

Pozri, slwefoot je v prvom rade odzadu a ja tam skôr vidím pohyb a attempted crosscheck, ktorý mu nevyšiel. Silne pochybujem (čo samozrejme môžeš spochybniť), že si Crosby vôbec čosi také všimol a z toho ako po ňom ziapal už dvojnásobne. A ako padali Švajčiari ma fakt netrápi. :giggle: Toto proste mohol a mal ustáť, tak ako to zatiahnutie Straita... :wink2: Už to nie je taká padavka ako kedysi, ale keby padol po seknutí do nohy tak to pochopím. Toto nie a skonštatoval som to aj v priamom prenose. A jeho reakcia bola prehnaná aj z toho dôvodu, že on a Tavares sú schopní sa za sudím chodiť stažovať aj pre zlé osvetlenie, tak poznámka Selanneho, nech už bola akákoľvek (a ako ho poznáme, ostrá nebola), mohla pokojne zostať z jeho strany bez povšimnutia. Len toľko.
Rono píše:Děkovačka = imo "to se mi líbí" tak proč na to nekliknout, když tomu tak je a je to tak jednoduchý? :roll:
Nic ve zlym. Jen klikej, ja se na tom jen bavim, na tom taky neni nic spatnyho. A proc byl zmazan Andyho test?? (stejne prichazel prilis brzo, napr. zitra to bude efektivnejsi :wink2: )

Ad Getzo a dekovacky.. Taky zalezi od koho+v souvislosti s cim ty dekovacky jsou, že.. Tyhle dve napr. v danem pripade nevypovidaji o nicem. Ja ti za pravdu treba nedavam, ale mas tam ode mne "benefit of doubt", s tim ze uznavam ze v tomhle pripade tu pravdu muzes TEORETICKY mit. To ti musi stacit. Ale jak presne to bylo, to vedet nemuzes ani ty.
V podstate súhlas. Len doplním, že kajove mi málokedy :jn: prídu tendenčné...

Obrázek

:hmm: :dudo:
Kimmo Timonen on the win: "I'm going to have a couple beers, that's for sure." :lol2:
Ice-time obrancu ze zapasu s Rusama:
Maatta - 19:54 (8:18 v posledni periode)
Vatanen - 18:49
Timonen - 17:05
Salo - 15:24
Hietanen - 12:54
Vaannanen - 12:47
Lepisto - 12:25
Kukkonen - 9:50

Maatta, Vatanen novacci, samozrejme kredit pro Westerlunda jak je vyuziva a jak jim veri, ale v tomhle pripade dostal hotovej material. Kluci odolavaji i nejvetsim svetovym hvezdam, Kanada a Rusove toho fakt moc proti nim nemeli. Samozrejme Rask je Rask (aspon jednou je uzitecnej :giggle: ), tak doufam ze z toho bude finale :klobuk:
Maatta je na svoj vek famozny. Zavidim (vtedy ako sme ho nedraftovali a mali sme prilezitost som si trhal vlasy a este viac, ked vzali Laughtona, ktoreho som dovtedy vobec nepoznal). Kimmo by mohol dostavat ale Lepistove/Vaannanenove minuty :jn:
Z toho Laughtona bude mozno top forward a rozhodne zacal vykazovat vacsi potencial nez sa povodne cakalo....co ale nemeni na tom ze maatta je proste lepsi a pre nas by sa hodil daleko viac.....
Zitra to neuvidim, ale doufam ze Fini pujdou dal. Ted kdyz uz jsou nasi venku tak bych to moc pral prave jim a ve finale by si to mohli rozdat s tymem USA, ktery predvadi na OH asi nejlepsi hokej.
Je to skoda, ale Svedove byli proste o neco lepsi a aktivnejsi.. Hlavne jejich forecheck delal Finum problemy celej zapas. Maatta, jak ho znam, ten prvni gol urcite veme na sebe (opravnene). Asi prvni vaznejsi chyba co v turnaji udelal. Kazdopadne v tu dobu se jeste nic nemuselo dit, Sveda nasledne u mantinelu dohral a na chvili zadrzel, stacilo aby se na ten souboj Olli Jokinen jen nedival a odehral puk, ktery tam byl nachvili volnej. Pak uz to byla pekna kombinace 4 na 3.. Druhej gol opet po forcekingu, turnover Sala za brankou podobne jako Maatta predtim, z toho vyplynul faul O.Jokinena a nasledna PP. Lehtonen tu strelu Karlssona mel mit, je to sice kanon ale do stredu brany..

Celkove zapas nenadchnul a Svedove jsou ve finale bez toho, ze by zatim museli na turnaji neco super extra predvest. Ale to je jejich klasika (budovani si dobrych pozic spolehlivou hrou ve skupine proti slabsim). Doufam ze ve finale dostanou co proto (at uz to bude s kymkoliv). Neprijde mi, ze by byli az tak dobri.
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS