Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Oznamy

Připomínky a postřehy užívatelů a oznámení od vedení fóra.

Ked uz mame tie Vianoce, tak sme pridali na forum tradicne snezenie. Komu znizuje vykon PC alebo mu proste vadi, moze si ho jednoducho vypnut v nastaveniach forach :)
ObrázekŠŤASTNÉ A VESELÉ PRIATELIA Obrázek
pripaja sa aj druhy hnedy :-D

VESELE A POHODOVE Obrázek
Kua asi trochu po funuse, ale skor sa nedalo....kazdopadne pripajam sa k analfabetom vyssie :)
Týmto dňom končí Painkiller ako moderátor fóra. Za odvedené služby mu ďakujeme :yes:
PainKiller :serus:
touto cestou ďakujeme Ronovi za :thumbsup: odvedenú prácu v rámci TDL prenosu
Počas Play-Off budeme CHAT spúšťať na každú hraciu noc (+ ak budú cez víkendy skoršie zápasy, tak ho tradične spustíme skôr).
Veríme, že budete spokojní :yes:
Samostatné subfórum k jednotl. PO 2jiciam bude vytvorené v priebehu dnešného dňa
k 8.10. prechádzame v rámci chatu do podoby z predošlej sezóny do tzv. "OFF režimu"
chat bude k dispozícii počas skorších NHL prenosoch
uzite si sezonu :cepi:
Opakujeme, že do chatu je zakázané pridávať obrázky a videá. Za takéto konanie môžete byť postihnutí BANom, ako dnes ThrashersFan, ktorý sa tohto priestupku dopustil opakovane. Ak chcete na nejaký značne rozmerný obrázok alebo video v chate upozorniť, pošlite iba jeho link, ktorý si užívatelia môžu otvoriť na novej karte / okne.

Citujeme z pravidiel:
Je zakázané odosielať do chatu videá a obrázky akejkoľvek veľkosti a typu (malé smajlíky sú tolerované). Namiesto nich odosielajte v chat príspevku iba link (odkaz) na dané video, resp. obrázok, ktoré chcete zverejniť.
V chate je zakázaná akákoľvek forma spamu a opakovaného trollingu.
V čase udelenia TFovho BANu táto sekcia v pravidlách chýbala, za čo sa mu ospravedlňujeme. Zrejme sme ju odstránili pri vlaňajšom rušení chatu a zabudli dať naspäť. Každopádne v oznamoch to bolo a teraz je opäť aj v hlavných pravidlách.
Naša hostingová služba je vraj pod ddos útokmi "hackerov", tak prosím ospravedlňte prípadne výpadky alebo spomalené načítavanie fóra.
Od najbližšieho víkendu budeme spúšťať chat každú sobotu a nedeľu vždy už od 18:00.
V ostatné dni (teda väčšinou len pondelky) ho spustíme iba v prípade skorších zápasov v čase začatia prvého zápasu.
Ospravedlňujeme sa za dlhší výpadok fóra. Bohužial sme boli napadnutí a trvalo dlhšie, kým sme to opäť rozbehli. Všetko sa ale podarilo a dáta zostali zachované.
Veríme, že už pôjde všetko ako po masle a sezónu 2015/2016 si spolu vychutnáme bez problémov.

Ďakujeme za pochopenie a vašu priazeň :yes: :good:
HFko na hlavnej stranke nhlnews.cz :)

Obrázek

:arrow: http://nhlnews.cz/predstavujeme-hokejforum-com/" onclick="window.open(this.href);return false;

zajtra 13.10. od 11:30 aj na fanpage nhlnews (clanok samozrejme totozny s tym ako na ich hlavnej stranke, to bol neocakavany bonus)

Obrázek
kuva chlapY, poprosime vas, menej kadejakych OT v topicoch, narazok, ci urazok
(ako vtipne trefne podotkol :andy: " Na kazdy pad je treba pokusit se ty mlady ucha vychovavat a vzdelavat.. Kdyz uz sem prijdou.. Ukazat jim kde jsou informace.. Vysvetlovat. Ne je hned urazet... :neviem: A teprve kdyz to nepomuze, tak je proste pomazat ho*nem a posypat perim..")

:!: jedna vec k citaciam
ak vyuzivate citacie, nerieste ich cele, najmä ak je v nich zakomponovany aj nejaky obrazok, video vid. http://www.hokejforum.com/pittsburgh-pe ... ml#p386904" onclick="window.open(this.href);return false;
tyka sa to aj samotnych prispevkov, pomaly je to citat za citatom kuva fix, zbytocne to natahuje roztahuje stranku, z jedneho prispevku sa potom stava nekonecny citovaci strom....ak dvaja useri rozoberaju nejaku debatu v jednom topicu, nie je potrebne zakazdym citovat jedno a to iste
ak sa uz rozhodne pre citat, snazte sa vyuzivat konkretnu pasaz v cit.prispevku :arrow: :arrow: jednoducha citovacia pomôcka :arrow: :arrow: http://www.hokejforum.com/novinky-t18-75.html#p352429" onclick="window.open(this.href);return false;
Odo dnesneho dna mame noveho moderatora, ked sme do svojich radov privitali nasho dlhorocneho aktivneho clena a oporu HF Rona. (ide o spominane prekvapenie z uputavky :yes: ).
Zrovna od dnes nas bude Rono opat sprevadzat aj uzavierkou prestupov v NHL, tak si to nenechajte ujst :)

Tak vitaj v time kolego, nech sa dari :serus:
Díky, díky, šéfe. :serus: Jsem rád součástí vašeho, teda už našeho, týmu.

Pokusím se pro HF udělat co nejvíc a snad nebudu mod jen kvůli barvě v nicku, ale i kvůli aktivitě pro best fórum u nás a useři budou spokojeni. :)


A tímhle bych chtěl také oznámit, že pokud-li někdo bude mít šišatý avatar (že bude např. moc spláclý, nebo natažený) a nebude si s ním vědět rady, tak se vám navrhuji jako "opravář" avatarů. Je to sice taková maličkost, ale snad toho aspoň někdo využijete.
Ak by niekomu nefungovali nase TDL okienka na hlavnej alebo chatovej stranke, tak prenos moze sledovat aj tu: http://www.hokejforum.com/live" onclick="window.open(this.href);return false; :)
Mili uzivatelia, nezabudnite si v nastaveniach zapnut letny cas :)
cepi píše: :!: kuva chlapY, ak vyuzivate citacie, nerieste ich cele, najmä ak je v nich zakomponovany aj nejaky obrazok, video vid. http://www.hokejforum.com/pittsburgh-pe ... ml#p386904" onclick="window.open(this.href);return false;
tyka sa to aj samotnych prispevkov, pomaly je to citat za citatom kuva fix, zbytocne to natahuje roztahuje stranku, z jedneho prispevku sa potom stava nekonecny citovaci strom....ak dvaja useri rozoberaju nejaku debatu v jednom topicu, nie je potrebne zakazdym citovat jedno a to iste
ak sa uz rozhodne pre citat, snazte sa vyuzivat konkretnu pasaz v cit.prispevku :arrow: :arrow: jednoducha citovacia pomôcka :arrow: :arrow: http://www.hokejforum.com/novinky-t18-75.html#p352429" onclick="window.open(this.href);return false;
Obrázek opät a opät
v poslednom case sa to rozmnozilo v det ci fla topicu, kuva chlapY ved aj bez tych premnozenych citacii sa vie o aku debatu sa jedna, tak vas poprosime, inakObrázek
Ospravedlňujeme sa za výpadok diskusných fór trvajúci cca. 1 a pol dňa. Už by malo byť všetko v poriadku. Ak však objavíte nejakú chybu, tak mi dajte o nej vedieť (stačí napísať do topicu Chyby fóra). Ďakujem.

edit: pravdepodobne vas zo zaciatku pri kliknuti na nove neprecitane prispevky bude hadzat na zaciatok topicu. Je to tym, ze sa zmenili url adresy topicov aj for (vypli sme SEO mod).
Šípočka na zobrazenie nových neprečítaných príspevkov by mala opäť fungovať.
Bývalý štýl fóra "subsilver2" sme definitívne vyradili z prevádzky a už nie je možné ho používať (aj tak ho mali nastavený už len 2 useri, aj to, ktovie, či vôbec aktívni).
So štartom nového ročníka NHL a v rámci toho najpodstatnejšieho čo sa fóra týka, t.j.oživenia jednotlivých topicov (nielen v rámci NHL), pristupujeme k automatizácii chatu.
Chat bude pravidelne prístupný v čase od 23:00-08:00 a budeme sa ho snažiť zapínať aj počas skorších víkendových zápasov .
Automatizovaný bude aj počas MS v hokeji, či NHL PO, s výnimkou TDL.
Plne k dispozícii bude opät počas letnej uhorkovej sezóny a ak ježiško dá, tak aj počas Vianočných sviatkov:)

edit: chat NON/STOP
zmena nicku:
Eurolanche :arrow: EurolancheDavid
179 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG