Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MIGHTY BULLS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

Bulls gratulujem k postupu.Skvela hra,forma...Dali ste nam riadne zabrat ale vitazstvo ste si pravom zasluzili...Este raz gratulujem a teraz ste mojim velkym favoritom na vitaza PO.držim palce :good:
Klobouk dolu pred vasimi vykony :klobuk: Ne ze bych mel pred duelem s vami primo nasrane v gatach, ale mam pred vama velky respect. Sezonu jste odtipovali skvele, v plejof jste snad jeste pridali, bude to pro nas tezke, ale to jsem cekal a tak to ma byt. Rozdame si to jako 2 nejlepsi tymy ZC tak doufam ze se prozatimni postupy vyse nasazenych potvrdi i tady :jn: :-D
Celej rok rikam, jaky sou to haluzaci..
To uz asi nebude haluz :doh:
Gratulujem, pekný napínavý mač :wink2: Gúd vlak do finále konferencie :good:
Tak dnes nam to zacina dufam ze ten den volna nam prospel. Poviem vam ze spokojny som uz teraz byt medzi najlepsou 4 tímov v celej KTL je proste super, kazdy dalsi nas postup je uz teraz pre nas len plus. Samozrejme ze sa ale nevzdame a budeme bojovat dokonca. Tak podme nato ukazeme tím zeleným príšeram kto sú bíci. GO BULLS GO.
Prvé víťazstvo je na svete :-D pekne len tak ďalej Gremlins 0-1 Bulls
Pekne idete....len tak dalej :good:
Veru dnes ďaľšia výhra hlavne vďaka Scoobynovi a Rock. Som rád že sa takto dopĺňame len tak ďalej teraz by sme to vedenie nemuseli stratiť ako proti Kentom. Takto treba ist aj nadalej. Gremlins 0-2 Bulls GO BULLS GO
som rad ze nam to takto ide, a verim ze tie dva zapasy dame :wave:
Riadne šlapete :klobuk: , od finále vás už delí len krôčik. Dúfam že sa tam dostaneme aj my, jedno finále proti Mighty Bulls sme totiž už hrali a mám(e) na to len tie najlepšie spomienky :thumbsup:
Ešte nechceme nič zakríknuť- vo finále ešte niesme lebo ako si poznamenal chýba nam ten posledný bod. Dúfam že nám to pôjde ako doteraz. Zatial to šlape tak dúfajme že to vydrží. Gremlins 0-3 Bulls GO BULLS GO
Tak dnes sme to nezvladli :-( co uz uz sme sa asi vsetci videli vo finale vsak? Tak sa len pekne vratme naspäť na zem a podme tuto seriu doklepnuť. Gremlins 1-3 Bulls GO BULLS GO
A sme tam sme vo finale :clap: a medzi jednym z dvoch najlepsich timov celej ligy :-D v takýto hladky postup som s gremlinsmi ani necakal kedze celý rocnik hrali vinikajúco. :-O teraz mame tri dni pauzu a potom hor sa na finalový súboj len vas chcem poprosit tipujte aj dni ked mame volno aby sme ostali vo švungu. Gremlins 1-4 Bulls.
:wave: :jupi: :yahoo: :clap:

super sme vitazi konferencie, vsetkym velka poklana :klobuk: , 3 uspesne kola mame za sebou, ale to najtazsie pred sebou, ale verim ze dobre oddychneme a vo finale budeme uspesnejsi nez super :good:
Tak chalani sme vo finále.....Dúfam že sa nám bude dariť aj naďalej... :wave:
Gratulujem k postupu do finále.Bola to parádna jazda klobúk dolu. :oslava:
Bol som pri tom ked chrto v KTL začínal.. nestáva sa často aby sa z "malého" tipéra niekto prepracoval na velkého GM a lídra v tak krátkom čase. :klobuk: Poskladal si ten tím velmi dobre a strašne som si chcel zahrať to finále proti vám :jn: , tak vám budem aspoň fandiť :wink2:
Tak a mame to tu dnes nám to začína viem že asi každý z nás by to už chcel dotiahnuť až na vrchol ( ked sme sa dostali az do finále ), ale netreba zabúdať zostávať nohami na zemi. Súpera máme nesmierne ťažkého ale ja si aj napriek tomu myslím že zdolatelného. Nás može tešiť že Evili ani jeden s titulou čo majú nezískali v zapasových kolách a tie nám túto sezónu idú. Tak si poďme po titul. GO BULLS GO.
Gratuluji k postupu do finále. :good: Celou sezónu tipujete znamenitě a ten titul by jste si 100% zasloužili. :yes: Osobně vám ho přeji a budu vám držet palce. :wink2:
tak vazeni vyhravame 1:0 :clap: , zaciatok na vybornu :good:
Áno vyhrávame :) ale to stále nič neznamená ešte nám ostava vyhrať daľšie tri zápasy :? takže netreba lietať v oblakoch a isť ďalej BULLS 1-0 EVIL GO BULLS GO
Dnes musíme zabrať Evilom sa totiž podarilo vyrovnať :-( tak podme do nich a ukoristime druhý bodík Bulls 1-1 Evil. GO BULLS GO
Tak a dnes uz prehravame mali by sme sa vschopit a dat do toho vsetko Evili su porazitelny tak podme do nich a vyrovnajme Bulls 1-2 Evil GO BULLS GO.
Do toho byci :!: Po tej spanilej jazde v ZC a aj v PO si ten titul zasluzite, tak bojovat :box:
tak po dnesku by malo byt 2:2 aspon podla mojich prepoctov tak dufam, ze som sa nemylil :)

dnes to bude dolezite opat vyhrat a ziskat prvy matchball

we believe :wave:
1765 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS