Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Tenis

Fotbal, basketbal, americký fotbal, tenis a jiné.

Mňa práve sklamala aj Cibulková. Pre mňa by bola česť, keby som mohla hrať za Slovensko. Ale však ako myslia, aj tak dúfam, že našou jednotkou bude do pár rokov Čepelová.
Pre teba by to bola česť, ale ak by si bola v koži Cibulkovej, tak ver mi, že nie. Navyše, zober si to aj z pohľadu vlaňajška. Dievky sa snažili, mali na dosah finále, dostlai sa medzi najlepšie štyri tímy na Slovensku a aká bola odozva u nás doma? Minimálna. Všetci sa sústreďovali na prípravné zápasy hokejistov s Čechmi...
Nemyslím si, že by to bolo niečím obmedzené. Stále by som reprezentovala Slovensko a pre toho športovca by to vždy mala byť česť, že sa mu taká možnosť naskytla. Samozrejme, sme na Slovensku a tu to tak nefunguje.
Kika » Sob Apr 12, 2014 4:25 pm píše:Nemyslím si, že by to bolo niečím obmedzené. Stále by som reprezentovala Slovensko a pre toho športovca by to vždy mala byť česť, že sa mu taká možnosť naskytla. Samozrejme, sme na Slovensku a tu to tak nefunguje.
v prvom rade musia športovci myslieť na seba, na svoje živobytie. Keďže kariéra športovca je krátka, majú čo robiť
Tomu sa nedá odporovať. Ale hádam nebudeme tvrdiť, že keby išla hrať za Slovensko, tak by to nejako ohrozilo jej hviezdnu kariéru. Ale však fajn, vybrala si. Nepochybujem o tom, že tým stratila zopár priaznivcov, ale to asi nie je pre ňu prvoradé. Dúfam, že Čepelová zahviezdi.
Taký super turnaj a Stan to takto pokašle vo finále :hroza: je to skoro rovnako hrozné ako zápas Penguins.
Tak nakoniec to Stan ešte otočil a vyhral :wave: Roger už bol po tom prehranom tiebreaku nervózny a asi aj tá malá prestávka prospela skôr Stanovi. Teším sa! :wub:
Obrázek
Kevin Anderson:

Dobrý den, právě jsem se dozvěděl rozlosování na turnaji. Ve středu hraju od 11:00 hodin s Berdychem, můžete mi na 15:00 zabukovat letenku domů?
AndyF píše:Kevin Anderson:

Dobrý den, právě jsem se dozvěděl rozlosování na turnaji. Ve středu hraju od 11:00 hodin s Berdychem, můžete mi na 15:00 zabukovat letenku domů?
A 4-hru odohráš za neho ty?
http://espn.go.com/video/clip?id=109845 ... id=espnsoc" onclick="window.open(this.href);return false;

:lol:
Obrázek
:wave:

Neuveriteľná podoba, ešte aj príprava pred servisom rovnaká. Každopádne, favorita po odchode Rogera už mám :yes:
Tak toto bola tenisová fantázia. WOW !!! Klobúk dolu pred oboma protagonistami. Čo ma mrzí, že toto bola možno posledná šanca pre Rogera na grandslamový titul.

Ešte raz :klobuk: :klobuk: :klobuk:
Kto ešte nevidel, tenisové legendy mimo kurtu. Do popuku :lol2: :lol:
Obrázek

Too many legends in one picture :good:

Zľava Federer, Selänne, Jarkko Nieminen (legenda svetového tenisu nie je, ale fínska určite áno) :good:


:-D
Andy v kilte. :-D A podobá sa s bratom.

Obrázek
Obrázek
Wawrinka-Nadal 7:6, 6:2 :poklona: Kdyz se nahodou(jednou za cas) objevi Stanimal na kurtu, nikdo nema odpoved.
Roland Garros bude mať konečne nového kráľa! :yahoo:
Dnes Nadal nemal šancu. Bolo mi ho trošku ľúto, keďže má aj narodky a za celý život prehral jeden zápas a dnes dostal 3:0 a v poslednom sete skoro kanára. Ale tak čo už. Výsledok ma teší.
Ešte tak finále Novak - Stan. :slintac:
U žien to tak isto vyzerá zaujímavo. Žiadne vrieskajúce kravy.
Kika píše:U žien to tak isto vyzerá zaujímavo. Žiadne vrieskajúce kravy.
No ale hlavne Lucka :wub: To je nadhera.. Fakt tam hraje nejlip ze vsech co to sleduju, navic je to perfektni holka, zaslouzila by si to jako nikdo jinej.

Pak samozrejme Stan "the Man" :rocker:
Ja by som to Lucke kľudne dopriala, ale neviem, či niekto porazí Serenu (ktorej by som to dopriala tiež). Ale je to sympaťáčka, ako všetky vaše tenistky, čo poznám. Nie ako Berdych a spol...

Stana mám strašne rada a fakt by som sa tešila, keby vyhral. Na druhú stranu, je to posledné, čo chýba Novakovi, ktorý je momentálne isto najlepší tenista na svete. Navyše, to, ako včera prepísal históriu RG...pohár by bol tiež v dobrých rukách. Ak by to vyšlo a budú spolu vo finále, tak budem mať dilemu.
Yes, je to tam :oslava: Lucka furt bez ztraty setu. Serena navic zatim vypadala hodne hratelne, parkrat postupovala pres haluze. Reknu to na rovinu, cekam titul.
Serene ale zjavne niečo je. Však po každej loptičke vyzerala, že odpadne. Takže Šafářová má veľkú šancu. Tým nechcem povedať, že keby Serena bola fit, šancu by nemala. Bude to zaujímavé. Serenu mám rada, ale ak motyka vystrelí, tak nebudem proti. :)
Ja teda proti Serene nic nemam, ale evidentne ji neni nic az tak strasnyho aby se musela chovat takhle, to by ta hra v zaveru vypadala jinak nez ze ziska 10 gemu v rade. Drama queen a simulantka. Snad to hracka s lepsi formou co nepodvadi ve finale da.
Ja teda neviem, ako to je naozaj. Možno simulovala, ale zase nevidím dôvod, prečo by to robila. Ale tak to bude vedieť iba ona, ako to bolo. Každopádne, ako hráčka si zaslúži obdiv. Dúfam, že aj mužské finále bude mať také dobré obsadenie, ako ženské.
181 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO