Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MIGHTY BULLS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

tak byci opät ste ukazali,ze viete hru urobit napinavou....No ale teraz sa do toho poriadne obujte a zabojujte nech je titul VAŠ :good: dnes tiperka rock skvele zahrala :klobuk: držim vam palce
Tak dnes sa opäť raz na nás usmiala smola keď sme prehrali až vďaka poslednému zápasu a Evili tak získali náš matchball. Opäť sme v situácii, keď dnes budeme hrať o našu existenciu a už veľmi nemáme čo stratiť buď vyrovnáme alebo sme prehrali a ja vám poviem len toľko , že neviem ako vy ale ja by som to chcel vyrovnať. Nech je to napínavé až do konca. Raz sme už v takejto situácii boli a zvládli sme to tak to poďme zopakovať.
GO BULLS GO
Díky za skvělou finálovou sérii. Třeba to příště vyjde :good:
Dakujem za finálovú seriu Bulls.Bola mimoriadne vyrovnaná,včera sme to otočili v posledej tretine posledného duelu žralokov ,dnes síce skôr, ale boli to výhry o 1 golik,takže opäť to mohlo skončiť všelijako.Ale klobúk dolu za parádne výkony ako v ZC ,tak v play off a možno o rok budete mať viac šťastia zase vy. :) :wink:
Tak tento rok nám to nevyšlo no aj napriek tomu som veľmi spokojný pred sezónou som ani nečakal že by sme skončili druhý je mi trochu ľúto ze sme to nedotiahli do konca ale na druhú stranu som na vás všetkých nesmierne hrdý lebo to čo sme dokázali tento ročník napovedalo našim súperom do budúcich sezón, že snami treba počítať ako s jedným z favoritov na titul. :-D takže ďakujem za všetko a budúci rok sa vidíme v nezmenenej zostave ako som si už u vás všetkých overil. :)
chalani a kocka super hra.vyrovnany tim proti Evilom...skoda,ze to nevyslo ale ste super a dotiahli ste to daleko.buducu sezonu budu timy ktore vam neverili mat obavy.vazne klobuk dole.Chrto skvela volba tiperov :klobuk:
skoda ze sa to nepodarilo vyhra a ukoncit tak super sezonu, ale nevadi, vyhrat moze len jeden

mam mozem len :clap: , lebo po minulej sezone ked sme sa nedostali ani do PO, je finale viac nez dobre, tak sa tesim nadalsi rocnik :klobuk:
Tak pomaly ale iste sme sa vyhli vyluke a novy ročník nam predsa len začne zmluvy ktoré som vám ponukol ste už všetci potvrdili tak vás pekne vítam a do noveho ročníka len tolko že každý ročník je iný takže nato že sme minulý skončily druhý treba zabudnúť a z novou chuťou sa pustiť do toho nového. Súperom sme ukázali že snemi treba počitať tak vam prajem šťastnú ruku pri výbere tipov. GO BULLS GO!
Tak bíci neni dobre ze sa nevieme skonsolidovat a obcas niekdo zabudne natipovat vcetne mna. Za mna mozem poveadat ze sa to uz ale nestane tak by som bol rad keby to bolo take iste aj u vas lebo takto zbytocne prichadzame o body tak sa treba prebrat a ked sa vam neda natipovat tak radsej natipujte niekolko dni dopredu ved tie tipy sa daju menit tak pome nato a podme stupat tabulkou hore.
Pokúsime sa polepšiť chrto :wink: .Ked budeme tipovať pravidelne napríklad ako včera,tak tie výsledky budú úplne o niečom inom.A som presvedčená,že aj budú. :)
Dneska vyborna praca skvele zatipovanie a nase priblizenie sa na lepsie umiestnenie v tabulke.ak budeme pokracovat takto a vsetci pravidelne tipovat tak si myslim ze budeme tabulkou uz len stupat. :-D
Výborne konečne sme sa odlepili s konca tabuľky ešte máme polovicu hracích dní tak pome pomaly stúpať hore kam patríme :thumbsup:
Hallo a vy čo tu stvarate?Favoriti minulej sezony a vy tuto sezonu na to kašlete? :-O
chrto85 píše:Výborne konečne sme sa odlepili s konca tabuľky ešte máme polovicu hracích dní tak pome pomaly stúpať hore kam patríme :thumbsup:
a to je kde presne?Chrto,ved od úvodu kola bud ty,Tony,či Rock sa striedate v tom,že nenatipujete ,jediný Scobyno tipuje pravidelne a za posledné 2 dni,čo je dôležitý vo finiši každý bodík ste tomu ty a Tony nasadili korunu.Takýmto štýlom ako tipujete na tom mieste kam patríte si myslím zaslúžene ste.Ide o to,čo s tým urobíte do dalších kôl. Lebo ako písala Veronika po minulej parádnej sezone,ked ste postúpili až do finále proti nám a poriadne nám v ňom zatápali parádnymi výsledkami to zatial vypadá akoby vám to bolo fuk ,ten zápal,komunikacia kolegov pravidelné tipovanie sú fuč :neviem:
Tony haloooo,čo sa to s tebou deje? Chrto nás požiadal,nech tipujeme pravidelne ,hoci aj na pár dní dopredu,ked nejde inak aby sme stabilizovali naše výsledky a zbytočne neprichádzali o body..Je tu 3 kolo a v piatok nenatipuješ 1 duel a včera pre zmenu vôbec.A ani tu nenapíšeš sorry kolegovci dám si na tom záležať nič. :eek2: :slap: Komunikácia žiadna,snaha o nápravu detto a Scoobyno sa môže aj roztrhať na výsledkoch tímu to vidieť není. :-(
7 v rade :eek2: , ale u nás sa o McDavida nebojuje :nono:
Dnešným dňom odstupujem z pozície Gm Mighty Bulls a a končím aj v tíme predávam tento post Scoobynovi. Ja sa ospravedlnujem ale poslednu dobu nemam na nic cas a nechcem aby tím trpel koli mne.
No tak to ma mrzí,Scoobyno s tým prevzatím súhlasil?

Tak veľa šťastia chrto ,v súkromnom živote :wink2: ,Dakujem pekne za minulú sezonu a postup až do finále KTL ,tá bola skvelá a som rada,že som bola pri tom.Dúfam,že sa raz opäť vrátiš a pokúsime sa to dotiahnuť až po ten titul,ktorý nám tesne ušiel. :)

Prajem vám všetkým šťastné a veselé Vianoce :oslava: :jupi:
Ja zial nemozem zobrat post GM, nakolko ma v januari caka stahovanie do Irska, taze na skladanie timu nebudem mat cas, ako sucast timu si tu minutku najdem na tipovanie ale ako GM by som bol asi zly
Takže po dohode so Scoobynom sa novou GM stanem ja.Sám mi to navrhol a ja som prijala,aby sme tím udržali nadalej v hre a pokračovali aj po odchode chrta dalej. :) A môj 1 krok ako novej šéfky Bulls je náhrada za chrta ktorou sa stal danny111.Vitaj medzi nami danny :klobuk:
danny111 vitaj a nech sa ti dari :cool:
a krok číslo 2 je výmena Tonyho a prichádza nový člen býkov Junior007. Vitaj medzi nami Junior a nech sa ti darí :wink:

Tak dnes nám to začína kolegovci,tak vela úspešných tipov a zábavy prajem.Veselého Silvestra a všetko dobré do nového roka členom býkov i z ostatných tímov. :)
Ešte raz sa týmu ospravedlňujem za moj výkon ktorý je neodpustitelný ale musím sa priznať že som na to z vysoka sral .... :oops: a kvoli tomuto náš tím trpel .... Prajem uspešné tipovanie a ! GO BULLS GO ! + HAPPY NEW YEAR 2015
AngeloTony-BostonSam píše:Ešte raz sa týmu ospravedlňujem za moj výkon ktorý je neodpustitelný ale musím sa priznať že som na to z vysoka sral .... :oops: a kvoli tomuto náš tím trpel .... Prajem uspešné tipovanie a ! GO BULLS GO ! + HAPPY NEW YEAR 2015
Dakujem,že si si to priznal a ako si sa k tomu postavil Tony. :) Po tej vlaňajšej úspešnej sezone,sa asi dalo čakať,že sa budeme trápiť,ak tomu nebudeme dávať 100%.Jediný kto tak išiel od 1 kola je Scoobyno a to bolo na lepšie výsledok než sme uhrali málo.Stane sa,jednou nepodarenou sezonou sa nenecháme rozladiť ,dobre si aj s bratom odpočinte,relaxujte a budúcu sezonu verím sa ku KTL opäť vrátite. :wink:

My dvaja so Scoobynom sa pokúsime ešte aj v tejto sezone niečo pekné uhrať a ukázať,že s býkmi treba opäť počítať. :) Chalani sú šikovný,nováčikovia v KTL ale som presvedčená,že medzi nás dobre zapadnú a býci opäť o sebe dajú vedieť v lepšom svetle,než tomu bolo doteraz.. :)
Tak dnes to bol super výkon Junior i danny.Len tak dalej :good: Vstúpili sme do nového roku pravou nohou a výhrou nad skúsenými Vikingami :) Verím,že ked budeme pravidelne tipovať a i chalanov bude KTL baviť,tak budeme mať Scoobyno viac dôvodov na radosť,než v predošlých 3 kolách. :wink:
1767 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2018 WASHINGTON CAPITALS