Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Cyklistika

Fotbal, basketbal, americký fotbal, tenis a jiné.

Getzo5 » Ned Mar 31, 2013 8:01 pm píše:Je to pán, najsamväčší. :king: :lol2:
Obrázek
Je. Robi vybornu reklamu cyklistike a to nielen na Slovensku. Jeden z najtazsich kopcov na Tour, cely peloton za nim pripravujuci sa na narocne stupanie, a on si 20 m pred nimi robi showku :lol: :cool: samozrejme on uz mal vtedy to najdolezitejsie za sebou.

Tour pozeravam na Eurosporte, ale casto tam su reklamy a vtedy prepnem na STV. Dnes som akurat pocul, ako hovorili o moznosti transformacie Sagana na jazdca pre celkove vitazstvo. O tom realne aj on uvazuje alebo su to vymysly komentatorov STV? Je jasne ze je komplexnejsim cyklistom ako zvysni sprinteri, zvlada aj kopce. Ale riskovat karieru sprintera kvoli vidine zlteho tricka? Nema na to postavu, musel by schudnut a uplne zmenit treningovy plan. Nechapem naco by to robil, ked uspech by nebol zaruceny, a uspech medzi sprintermi zaruceny ma. A to este nehovorim, ze v subojoch o celkove vitazstvo sa dopuje viac ako medzi sprintermi. Dosiahnut alebo prekonat rekord Erica Zabela je podla mna zaujimavejsie.
Peter verím že po celú kariéru ostane šprintérom, získa pár zelených dresov a je to lepšie ako neistá vidina umiestnenia v top ten. Túto Tour ma veľmi zaujal Nairo Quintana, to je borec - verím že v budúcnosti skončí v žltom tričku - určite na to dispozície má..
tak som si to vychutnal v priamom prenose, neskutocna jazda pocas celych pretekov a ten zaverecny unik :scare:
omrkol som akuratnych poslednych 40km a Peto bol niekde inde ako zvysok pelotonu, v montrealskych "kopcoch" sa bez problemov drzal nastupov Gesinka, Contadora, ci Frooma, cca 5 km pred cielom sa na vsetkych vybodol a isiel si svojim vitaznym tempom Obrázek :poklona2:



a pod toto sa podpisujem

"tieto preteky by mali byt povinne pozeranie pre trollov v diskusiach o saganovi
pre vsetkych provokaterov co pisu stale nieco o jeho nedostatkoch kopcoch, saganovej neuniverzalnosti, pre ludi co ho zaraduju k cistym spurterom a pre hlupakov, co si dovolia napisat, ze sagan nie je cyklisticka superspicka...

to ako si dnes sagan bravurne kontroloval celo pretekov, ako predposledne kolo nastupil v kopci... a ked mu nikto v uniku nechcel striedat a pomahat chytat potencionalne uniky, tak sam nastupil a vyhral preteky za 80 uci bodov po 5 km sole, tak to bola uplna cyklistika lahodka... a pre mna ako cyklistickeho fanusika by to bola skvela podivana, bez ohladu na to, ktory jazdec by to spravil... ale to, co dnes predvedol sagan, tak to by uz malo zavriet usta vsetkym cyklistiky neznalym neprajnikom"...
vcera okrem vitazstva Sagana zaujal este jeden :lolo: moment



cas 9:55 typek dviha ruky nad hlavu a to netusi ze ma este pred sebou 1.kolo :rofl:
"pani" Saganova

Obrázek


:rofl: ale už by sa mu to víťazstvo fakt újsť mohlo. Stále takéto tesnotky len pre neschopný tím.

Pokiaľ viem, opravte ma ak zle, zmluva v Cannondale mu končí. Nahlas sa hovorí o Saxo-Tinkoff, to by bolo na parádu.
Getzo5 píše:

:rofl: ale už by sa mu to víťazstvo fakt újsť mohlo. Stále takéto tesnotky len pre neschopný tím.

Pokiaľ viem, opravte ma ak zle, zmluva v Cannondale mu končí. Nahlas sa hovorí o Saxo-Tinkoff, to by bolo na parádu.
ak tam bude Contador, tak to imo tiez nebude idealne..

tu vyhru by si uz zasluzil. Az je mi ho luto, take tesnotky stale a nielen tento rok, aj vlani to bolo podobne..
Contador je tak skúsený, že podobne ako Sagan si svoje odšľape aj bez tímu. On sa vie zavesiť na kohokoľvek a na horských etapách nebude Saganovi príťažou. Na špurtoch Petrovi postačia aj dvaja, podotýkam, SCHOPNÍ kolegovia. Ja by som tam lepšiu príležitosť videl. U tímov ako Astana, Movistar (Sky, BMC a Omegu ani nerátam) by to ľahšie nemal. Nuž a ak by sa rozhodol pre menší tím typu Garmin, Europcar, Orica Greenedge alebo Ang2r kde prevažujú vrchári, asi by to taktiež nebolo ideálne. Uvidím, hádam sa rozhodne správne.

Znova, nesledujem to až tak dopodrobna aby som poznal každého pomocníka vo všetkých tímoch, takže ma kľudne niekto opravte ak som povedal čosi nepravdivé.
kuva skoda tej prehadzovacky par km pred cielom, Peto mal na to stat na bedni, aj ked na nemcura by asi nemal

lol
Sagan opet druhy je toto mozne? :D
https://www.youtube.com/watch?v=hSQW8OX ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false; to je panko :D potrollil ich.
Nikto tu ani sagana nepochvali? :giggle:
Konecne, KONECNE bol aj sam trochu aktivny a necakal az do konca na to kto mu kedy nastupi – a vysledok je hned na svete. Osobne nechapem preco takuto agresivnejsiu taktiku nevoli castejsie aj na TDF v etapach kde nehrozi sprintersky dojazd (kde je do ciela alebo tesne pred nim nejaky mensi kopcek). Jasne ze na to sa musi citit, mat “dobre nohy” atd, ale mohol by to takto skusat castejsie…
Tento rok rovnaký nástup urobil v jednej etape TdF kde bol nakoniec najbližšie k víťaztvu ale v poslednej chvíli ho ešte dohnal Van Avermaet. Pripomínam že to bol takmer identický dojazd čo sa týka profilu ako včera.
Sagan :ciga:

Obrázek

:hufi:
Byl dnes někdo mrknou na mistrovství? Atmosféra byla parádní :thumbsup: Sice bylo pořád zamračeno ale aspoň se dobře jelo a výsledky potěšily :clap:
Na MSR a ČR som nebol, ale opäť idem na Tour de Pologne - Zakopane a Bukowina. Budúci rok Giro/Tour. Každopádne ma teší, že poznám svetových cyklistov osobne a vidím, že to nie sú takí idioti ako o nich novinári píšu... Sám jazdím cestu a viem aké je to nepríjemné počúvať aj od spolužiakov či mám motorček alebo dopujem :-D
Sagan je prostě bůh a klobouk dolů i před Kolářem :klobuk: Borci :hop:
pohlad na Cavendishov prekvapivy vyraz bol na nezaplatenie :lol2: karma za olympiadu
cesky koment :cool: ako sa tam u_ebavali na konci hahahaha "a co, preco nie" :lol2: http://www.hetrik.sk/famozny-peter-saga ... deo/1-4759" onclick="window.open(this.href);return false;

velka skoda, ze MS neriesi Eurosport, ceski (spolu)komentatori Straka, Hacecky, Bencik sa tam daju pocuvat do nekonecna....ti slovenski, no neviem...kazdopadne paradna podivana....po totalnom k.o. nemeckeho tria sa dalo tusit, ze toto je ina sanca....skvely Kolar zapracoval hlavne od 6 do 3 kilometra pred cielom a belgicka vypomoc na nezaplatenie :good: takehoto sportovca tu nebudeme mat mozno dalsich 126 rokov...uz teraz je to legenda
Sagan je frajer, klobouk dolů :klobuk:
ten cesky komentar :cool: rovnako ako aj minuly rok..oproti slovenskemu sa to neda ani nahodou porovnvat
neviem kam to dat, tak to dam sem.

Vyhlasenie sportovca roka na Slovensku bude tento rok zaujimave. Som zvedavy, kto spomedzi tria Sagan, Toth, Cibulkova napokon zvitazi :hmm:
arek píše:neviem kam to dat, tak to dam sem.

Vyhlasenie sportovca roka na Slovensku bude tento rok zaujimave. Som zvedavy, kto spomedzi tria Sagan, Toth, Cibulkova napokon zvitazi :hmm:
Kdo je Toth? :)
Logan píše:
arek píše:neviem kam to dat, tak to dam sem.

Vyhlasenie sportovca roka na Slovensku bude tento rok zaujimave. Som zvedavy, kto spomedzi tria Sagan, Toth, Cibulkova napokon zvitazi :hmm:
Kdo je Toth? :)
vyhral na OH 50km chodzu
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS