Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MS vo futbale

Fotbal, basketbal, americký fotbal, tenis a jiné.

Komu fandite?

Můžete vybrat 1 možnost


vsetko ohladom futbalovych MS mierte do tejto temy. :)

//edit: doplnene hlasovanie
Bylo by velkým překvapením, kdyby někdo zastavil Angličany.... v bráně konečně jistota, střed zálohy ve vražednym složení a mistr Baines, to bude nejlepší krajní bek turnaje :slintac: :klobuk:
Anglani predvedou svuj standart, postoupi ze skupiny a v osmifinale nebo nejlepsim pripade ctvrtfinale vypadnou na penalty :-D
Ale celkem jim i fandim :)
Konečne sa ten tím začína formovať, takže mi už sú sympatickejší než kedysi.

Inak fandiť ako vždy budem Japoncom a Kórejcom, ale aj Chorvátom, Chile, znova srdcovke v podobe Francúzska (vivat Domenech!), Portugalcom, Belgičanom, tentoraz aj domácej Brazílii, po veľmi dlhom čase Messimu a z Afriky Ghane a Pobrežiu slonoviny. O "osude" Talošov sa rozhodnem počas majstrovstiev.

Obrázek

Už aby sa to začalo. A Wanic by mohol vysadiť fet. :D

Obrázek

presunuté z vedľajšej témy. A tak ešte nejaká pridaná hodnota :giggle: nesmieme zabudnúť na tradičnú diskusiu o šoustání.

:arrow: http://screamer.deadspin.com/which-team ... 1588257861
Favoritov je skutočne veľa, domáca Brazília, ktorá podľa mňa rozvalcuje všetkých alebo vyhorí (vypadnutie v osemfinále), Argentína, ako povedal Paťo, možno s naj útokom sveta, Španieli, Nemecko ??? Holandsko je oslabené, ale majú super trénera, majú systém, hrajú atraktívny moderný futbal, neodpisovať !!! Portugalcov každý považuje za tím jedného muža, ale ani oni nie sú bez šance.

Skôr by som videl, že "neplechu" môže narobiť Belgicko, Kolumbia (ktorej samozrejme budeme s Paťom fandiť, keďže máme odtiaľ naše krásne ženy), Uruguaj. Prerazí konečne Anglicko ? Pobrežie Slonoviny má pomerne priechodnú skupinu, tí by mohli ísť za istých okolností ďaleko. Chorváti, ktorých mám mimochodom veľmi rád, budú pod vedením bývalého reprezentanta Nika Kovača tiež nepríjemný súper a spolu s Brazíliou postúpia z A-skupiny. Vyskočiť by kľudne mohlo aj Chile vedené všadebolom Vidalom z Juventusu. Hovorím, favoritov, takých skutočných je menej, ale čiernych koní, ktorí môžu ísť ďaleko je viac ako dosť.

K vyhoreniam, myslím si, že Taliani nepostúpia zo skupiny (tam pôjde ďalej Uruguay a Anglicko), Francúzi zo skupiny postúpia, to by bol prepadák, ak by skončili v skupine, ale potom to bude asi koniec.

No, už aby to začalo, zápasy sú v super časoch, 18:00, 21:00 a 0:00 Čo viac si priať. Futbalový sviatok, na ktorý sa teší každý fanúšik.

Mojimi tímami budú viacerí, Kolumbia, Pobrežie Slonoviny, Anglicko, Holandsko, Nemecko, Chorvátsko, ale že by som im nejak oduševnene fandil a potil sa pri ich zápasoch, to určite nie. Predovšetkým nech sa darí našim hráčom (United) a nech sa vážne nezrania

Vyložene fandiť nebudem nikomu, idem si to užiť, chcel by som každý jeden zápas, ako nestranný fanúšik. Hlavne aby to nevyhrali Manolovci :wink2:


Tipy na postupujúcich zo skupín:

A: Brazília, Chorvátsko
B: Španielsko, Holandsko (ale len tesne pred Čile)
C: Kolumbia, Pobrežie Slonoviny
D: Uruguaj, Anglicko
E: Francúzsko, Švajčiarsko
F: Argentína, Nigéria
G: Nemecko, Ghana (bude mať rovnako bodov, ako Portugalsko)
H: Belgicko, Rusko
U mňa to sú tradične Chorváti, už som si bol na dnes aj podať. :-D
tak uz za par hodin to vypukne. U me neni moc co resit - Anglie a Belgie (Adnan!). A samozrejme mam rad Brazilii a verim, ze prekvapi i frantici, ti vypadaji letos dost dobre
Pletikosa veľmi neistý...

Na úvod ale pán Mišimura krásny výkon, hentakú penaltu odpískať, akože dovidenia. :mad:

Brazília musí pridať, prvý zápas ma nepresvedčili.
Brazilici hrali ten barcelonský hádzanársky futbal... kolko krrát ma skoro uspali :slap: . Chorváti hrali na brejky ale aspoň sa dalo nato pozerať. Tá penalta bola otrasná, Freda som mal docela rád kým hrával v Lyone, ale už u mňa skončil :grc: . A malý pánbožko Neymar :hroza: , v prvom polčase mu 80% tých súbojov 1 na 1 nevyšlo a všetko kazil, potom sa tá uprdená strela doplazí až do brány :? a to divadielko čo predviedol pri penalte.. ach škoda že mu to nechytil . Brazíliu som mával docela rád, ale tomuto tímu čo majú teraz a s týmto futbalom sa nedá fandiť. Som zvedavý na Nemcov, od roku 2006 hrávajú najkrajší futbal, hádam tých hráčov Guardiola nepokazil a nebudú aj oni hrať hádzanú.. Samozrejme som tiež zvedavý na ten Belgický tím, to je až neuveritelné ako im na každom poste vyrastá mladá hviezda, ale asi budú chýbať skúsenosti ešte.. Škoda že sa Kolumbijcom zranil Falcao, Atlantik sledoval ich zápasy v kvali a velice ich vychvaloval, tak som zvedavý aj na nich.
Už by to chcelo aby aj Anglicko niečo predviedlo, pár "legiend" hrá asi posledný turnaj. Taliani by mohli vypadnúť už v skupine tak ako v 2010 :giggle: .
Tak ako getzo aj ja som zvedavý na japončíkov, majú tiež sympatický tím a dost hráčov z Bundesligy ktorá je pre mňa stále TOP.. A dúfam že Španieli vypadnú čo najskôr :jn:
Kolumbia má aj bez Falcaa výborný tím, Bacca, Ramos či Jackson sú zárukou gólov, v zálohe Cuadrado, James Rodriguez, Zuňíga s Guarinom, to sú kvalitné mená, o nich sa nebojím, zo skupiny idú určite.
Ta penalta to je tragedia futbalu. Vseobecne penalty v sucasnej podobe su podla mna nezmysel pretoze trestaju aj male fauly niekde uplne mimo golovej sance prakticky darovanym golom. uz mnoho dolezitych zapasov sa rozhodlo stupidnou penaltou za faul ktory nemal s golovou sancou nic spolocne. Osobne by som minimalne zuzil uzemie kde faul znamena penalta, pripadne posunul z 11M dalej.
mitch píše:Ta penalta to je tragedia futbalu. Vseobecne penalty v sucasnej podobe su podla mna nezmysel pretoze trestaju aj male fauly niekde uplne mimo golovej sance prakticky darovanym golom. uz mnoho dolezitych zapasov sa rozhodlo stupidnou penaltou za faul ktory nemal s golovou sancou nic spolocne. Osobne by som minimalne zuzil uzemie kde faul znamena penalta, pripadne posunul z 11M dalej.
Pravda, ale je to tak sto let, pochybuju, ze konzervativni fotbalisti z toho nekdy cuknou.
Navic bych uplne nerekl, ze tohle bylo nekde mimo sanci a na kraji uzemi. Z podobne situace uz jsem goly videl.
Hraci distanc 3 zapasy a pak by si to rozmysleli..
AndyF píše:
mitch píše:Ta penalta to je tragedia futbalu. Vseobecne penalty v sucasnej podobe su podla mna nezmysel pretoze trestaju aj male fauly niekde uplne mimo golovej sance prakticky darovanym golom. uz mnoho dolezitych zapasov sa rozhodlo stupidnou penaltou za faul ktory nemal s golovou sancou nic spolocne. Osobne by som minimalne zuzil uzemie kde faul znamena penalta, pripadne posunul z 11M dalej.
Pravda, ale je to tak sto let, pochybuju, ze konzervativni fotbalisti z toho nekdy cuknou.
Navic bych uplne nerekl, ze tohle bylo nekde mimo sanci a na kraji uzemi. Z podobne situace uz jsem goly videl.
Hraci distanc 3 zapasy a pak by si to rozmysleli..
This :!:
To mi naozaj nejde do hlavy ako je mozne ze tieto filmovania stale nie su nijako trestane. Az by mi z toho vychadzalo ze kompetentnym filmovanie vo futbale neprekaza alebo co… :neviem:

Rozhodca v tych 1-2 sekundach ktore ma na rozhodnutie lahko urobi chybu, resp. filmujuci hrac ma velmi slusnu sancu na to ze ho oklame. Ked je okrem toho ten najhorsi mozny trest co mu hrozi trapna zlta karta za filmovanie, bol by hlupak keby to neskusil… takto su utocnici prakticky nepriamo motivovani prifilmovavat kazdy suboj v sestnastke co je uplne chore :slap:
A riesenie je pritom uplne banalne, nevyzaduje ani ziadnu dodatocnu drahu techniku, ani natahovanie zapasov ani nic – stacilo by len zacat tieto filmovania dodatocne trestat distancami a pokutami, ktore by sa zvysovali pri opakovanych prehreskoch. Komisie aj tak posudzuju nebezpecne fauly a udeluju distance za cervene karty atd, stacilo by zaradit im do programu aj ocividne prifilmovane pady – posedeli by si v tej zasadacke o nieco dlhsie, ale to je tak vsetko co by k tomu stacilo. A pozitivny efekt by to mohlo mat obrovsky - ak by tie tresty boli dostatocne demotivujuce, utocnici by sa jednoducho museli odnaucit filmovat :neviem:
Musel som okamžite editovať post. :lol2: Jednoducho nádhera, totálna deštrukcia priposraných Spaniardov a Torres tomu nasadil ukážkovú korunu hneď dvakrát! Len tak ďalej Oranje, na toto sa môžem pozerať pokojne až do odovzdávania trofeje!

Obrázek
Obrázek

Dnes v Amsterdame musí tiecť chľast kanálmi (aj odpadovými :giggle:). Pred týždňom známy navrhol, že si tam znova zájdeme ale musel som odmietnuť. Ak by doputovali ďaleko, možno by nebolo od veci sa tam vybrať. Oni fakt žijú futbalom. Musel som nájsť túto fotku v starom mobile. Nič podobné som nikde inde nevidel.

Obrázek

:lol: :cool:
Tak dlho som sa nebavil uz davno ako vcera pri demolicii Spanielov :cool: Aj ked mi bolo samozrejme luto Ikera a myslim, ze v dalsom zapase dostane sancu de Gea.

Ale neda mi este do rozhodcov nekopnut. Chorvatov jasne poskodili, ale co Mexicanov? Ved dos Santosovi zobrali dva regularne goly :hroza: Presne si pamatam, ze pred styrma rokmi v JAR sa na rozhodcov nadavale tiez kade tade, tak som cakal, ze FIFA sa pouci. Ale bohuzial, oni este vyhlasia, ze ta jedenastka v zapas BRA-CRO byt mala a za Japoncikom stoja :hroza:
Práveže pred štyrmi rokmi sa na rozhodcov príliš nenadávalo. Nanajvýš na Webba za finále, ale to pískal podľa mňa bravúrne :cool:.

To skôr v Nemecku 2006 a najmä v Japonsku/Kórei :hmm:
A Fred (asi Flinstone) sa nechal pocut ze to bol faul a penalta to byt mala :lol:
Seru na to. Videl jsem asi 60 minut fotbalu (kus 2. polocasu Brazilcu a zacatek a konec Spanelu) a za tu chvili 2 nafilmovany penalty. :grc:
Ta spanelska byla, ale stejne ji nafilmoval.
Los Cafeteros na úvod s prehľadom, proti nude nudatej nebol výraznejší problém okrem brvna v druhom polčase.
Kostarika celkom zaslúžene, Joel Campbell si zaslúži uznanie za výkon, dúfam, že sa Wenger díval a už si ho Gunners nechajú a nepošlú ho opäť na hosťovačku. :wink2:

Uruguaj sklamal na plnej čiare, neviem, či si mysleli, že sa Kostarika položí z ich mena abo co.

Skupina sa teda pekne zamotala, povinné 3 body si Urus nepripísali.

A o hodku hor sa na šláger Taliansko - Anglicko :clap:
Tak a máme aj prvú redku.

Obrázek

:giggle: dobre zrobil. Stále nemá na Berezuckého. :lol2:

Getzo5 píše:
ciste filmoval :-P
Obrázek

:giggle:


:lol2:
Co říkáte na ten Robbenův sprint? Já teda už nějakou dobu fotbal nesleduju, ale nejrychlejší sprint? :giggle: Viděl jsem tucty lepších přes Carlose až po Ronalda. Robben měl (má) jen skvělej start, Ramos zaspal a je zhnilej.
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS