Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MS vo futbale

Fotbal, basketbal, americký fotbal, tenis a jiné.

Komu fandite?

Můžete vybrat 1 možnost


Obrázek


:lol2: :rev:
Obrázek
Obrázek

:-O :cool:
Obrázek
To je jasne, ten cinovnik byl proste rasista :neviem:
Obrázek :lol2:
Obrázek
Obrázek

:lol2:
Greci porazia slonov 1:0 a s jednym golom postupia do osemfinale a narazia v nom na Kostariku :?: :dudo: :slap:

kde si to mozem tipnut...
WildCelt píše:Greci porazia slonov 1:0 a s jednym golom postupia do osemfinale a narazia v nom na Kostariku :?: :dudo: :slap:

kde si to mozem tipnut...
a ako Grekov pozname vyradia aj Kostariku :slap:
Vyborny druhy polocas GHA vs GER, oba tymy by si zaslouzily za zapas 3 body, ale remiza naprosto zaslouzena. Doufam ze takovych zapasu bude pribyvat :good:
Už ich beztak bolo dosť Selly ale kiež by ich samozrejme v ďalšom priebehu prišlo na ranu ešte viac. :yes:

ten Džekov ofsajd :antry: :hroza: Bosna ale zatiaľ sklamaním, aj keď sa jej smola doslova lepí na päty.

Obrázek
ChlapY z Top Gearu jsou na MS.
Jeremy Clarkson @JeremyClarkson·19. 6. Well done Liverpool. You beat England.
James May @MrJamesMay·19. 6. I'm sitting next to a lovely German girl. But I just said 'Our defence was much better in 1940.' #Fail :D
dejf píše:ChlapY z Top Gearu jsou na MS.
Jeremy Clarkson @JeremyClarkson·19. 6. Well done Liverpool. You beat England.
James May @MrJamesMay·19. 6. I'm sitting next to a lovely German girl. But I just said 'Our defence was much better in 1940.' #Fail :D
No bejt nemecka lovely girl, nejradsi bych si asi vybrala Hammonda.
Obrázek


:rofl:
Sve predpovede na postupy jsem uz daval davno v topicu "Fotbal", zatim mi z tech tezsich vyslo Mexiko, Kolumbie (OK, tohle muselo byt jasny, ale presto ne kazdy vedel o co presne v jejich pripade jde) a Chile. Naopak az takovy kolaps Spanelu a hlavne dominantni postup Kostariky se predpokladat nedal (nicmene v obou pripadech to vyrazne kvituji).

Kolumbie srdcovka (skoda Falcaa, jinak by klidne byli mistri sveta), Chile taky a pak z Afriky Nigerie, Ghana a Slonovina (ovsem u Afriky jsou ocekavani skromnejsi, uspech je uz kazdej postup ze skupiny). Zatim to rozehrali slusne. Snesu jinak vsechno neevropsky a nebrazilsky (znechucuji se mi cim dal vic, pritom jsem na nich vyrustal), pricemz z Evropy mi nevadi jen Belgie. Vyrazeni Spanelu a Anglanu je paradni.

Chile vs Brazilie dost dulezity match z meho pohledu, sance ale klidne 50-50 a asi to risknu a vsadim pri vyhodnym kurzu na Chile. Holandani muzou mit s Mexikem taky problem. Jako nejvetsi hrozbu pro me predstavy o MS vidim Nemce, ale to samozrejme nerikam nic prevratnyho. Prave proto paradni job Ghany, i kdyby nepostoupili ze skupiny, uz ukazali hodne.
k tomu ronaldovi :wink2:

Obrázek

Obrázek
Obrázek
Takz dalsi idealni zapas, Italie ven a dalsi facka pro Evropu :petrik: Suarezuv distanc se mi pri predpokladanym osemfinalovym souboji Urus s Kolumbii taky hodi do kramu :yes:
Obrázek

Mexičan nezvládol ani svoj prvý zápas, vyčítam mu však len Marchisia, toto vidieť nemohol. Taloši si to ale prešustrovali sami hrou na remízu a po góle zapli aj v podčíslení, čo o mnohom svedčí. V závere však chýbala presnosť a nezmenil by na tom nič ani Claudio, ani stále tú istú pesničku hrajúci Uruguay. Aj tak je to jedno, Kolumbia by vykopla oboch. Suaréza čaká flastr a nás nezáživné osemfinále medzi Slonmi a Costa Ricou. :D

Bohín God :frajer2:

Inak Hlavena a Marko podľa očakávania pobavili. :giggle:

:arrow: http://www.sknazivo.com/video.php?read=1343" onclick="window.open(this.href);return false;
Getzo5 píše: Suaréza čaká flastr a nás nezáživné osemfinále medzi Slonmi a Costa Ricou. :D
Nahodou to nemusi byt vubec spatny, ale hlavne aby to tak skutecne bylo :wink2: Sloni si za ty predchozi skupiny smrti, ktere dostavali kdyz byli v nejlepsi forme zaslouzi ted takovou sanci. Kostariku ale taky nepodcenovat, hlavne Campbell a ten golman jsou extratrida.
To je demen*.. Asi mu fakt chutná..
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS