Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Aké predmety s NHL tematikou vlastníte?

Všechno možné ohledně zámořské NHL.

Pred nedavnom mi dorazilo takato mila vecicka. Limitovana edicia 5000ks, ale asi to az take vzacne nie je, kedze na to bola akcia asi -20% :-D

Obrázek
Tak já se teda taky předvedu.

Obrázek

Obrázek

Tenhle dres mám podepsanej Alešem Hemským. ( stejně jako tu kšiltovku a postavičku)


Obrázek

Potah na gril


Obrázek

Kšiltovka z posledního Play-off


Obrázek

Svatá trojka :dance:


Obrázek

Obrázek

Obrázek

(Taylor je vůl,má zlomenou hokejku)


Obrázek


Obrázek


A to je asi všechno :klobuk:
Musím říct, jsem udiven tím podepsaným dresem Hemským. Nějaké ty roky zpátky, když jsem byl ještě malý usmrkánek jsem na Hemského s kamarádem čekal v Pardubicích u arény. No Hemák si tam dojel v černém Ferrari a když sem jej zažádal o podpis, řekl, že nemá čas a šel dál. Od té doby toho hráče nemohu ani cejtit. Ono se už nějaký ten pátek ví, že to je usmrkánek, ale dokud si to nezažiješ sám..

Každopádně velmi pěkná sbírka. Co bych za ní dal v tvých letech a v dobách, co jsme ještě fandil Oilers. :)
Guddy.44 píše:Musím říct, jsem udiven tím podepsaným dresem Hemským. Nějaké ty roky zpátky, když jsem byl ještě malý usmrkánek jsem na Hemského s kamarádem čekal v Pardubicích u arény. No Hemák si tam dojel v černém Ferrari a když sem jej zažádal o podpis, řekl, že nemá čas a šel dál. Od té doby toho hráče nemohu ani cejtit. Ono se už nějaký ten pátek ví, že to je usmrkánek, ale dokud si to nezažiješ sám..

Každopádně velmi pěkná sbírka. Co bych za ní dal v tvých letech a v dobách, co jsme ještě fandil Oilers. :)
Hale,mě přišel docela "milej". Bylo to při výluce,když hrál za Pardubice. Jeli jsme se na něj podívat do Litvínova a on ten zápas ani nedohrál,navíc pardubky dostali slušně na prdel..Ale na lidi si čas udělal,čekalo tam na něj úplně moc lidí,tak si to stádo odvedl stranou,aby mohl podepisovat atd. Nám dal snad čtyři podpisy,dvakrát jsme se s ním blejskly a ještě jsme si s ním podali ruku. Jako,nebyl zrovna příjemnej,ale zážitek to byl docela dobrej..Pak jsem jeste jednou potkal Ondru Pavelce a to je jinej člověk,to se musí nechat :klobuk:
Třeba se změnil. Je to pár let pozadu. Tuším rok/dva po jeho nejlepší sezóně. Nicméně, co bylo, bylo. Teď už mě to netrápí. Tehdy jsem byl hodně zklamaný. Ale jelikož kamarádův táta pracuje u doktorů české reprezentace, vynahradil mi toho Hemáka až až (dresy Havláta, Fleischmanna, Hudlera.. puky, hokejky..)

Ondřej Pavelec lepší/horší? já jej viděl jen jednou v Show Jana Krause ( :giggle: ) a tam mi přišel jako neskutečně hloupý člověk..
Měl jsem možnost se potkat s pár hráčema NHL, nejvíc arogantní byli vždy Rusáci, o Datsyukovi je známé že když může tak před všema uteče, Bryzgalov arogantní a nafoukaný ( kdyby aspon uměl chytat tak to beru :) ) Na druhou stranu ač se nemusí zdát tak Kovalčuk je dost v pohodě chlapík před hotelem jsme prohodili par slov působil v pohodě. Největší sympaťák je stejně pro mě ale Eliáš. Inteligentní chlap jsem rád že jsem se s ním měl možnost setkat a popovídat si, profík každým coulem
Guddy.44 píše:Třeba se změnil. Je to pár let pozadu. Tuším rok/dva po jeho nejlepší sezóně. Nicméně, co bylo, bylo. Teď už mě to netrápí. Tehdy jsem byl hodně zklamaný. Ale jelikož kamarádův táta pracuje u doktorů české reprezentace, vynahradil mi toho Hemáka až až (dresy Havláta, Fleischmanna, Hudlera.. puky, hokejky..)

Ondřej Pavelec lepší/horší? já jej viděl jen jednou v Show Jana Krause ( :giggle: ) a tam mi přišel jako neskutečně hloupý člověk..
Hlupák? To bych neřekl,přišel mi strašně milej a ochotnej,takže nevím :neviem: Byl by někde odkaz?
https://www.youtube.com/watch?v=FutrSaDEYN0" onclick="window.open(this.href);return false;
D§M píše: od D§M » stř srp 13, 2014 2:38 pm
Díky..No,tam vypadá jak kdyby byl přiožralej,ale nevím.. Na mě působil jako milej a příjemnej týpek.. Ono není jednoduchý se o něčem bavit s člověkem,který pořádně neví o čem mluví ( tím nenadávám na Krause,mam ho rád,ale o tom hokeji prostě neví nic..
:backtotopic:
neviem kam to hodit tak sem

:arrow: https://cuttingedgecases.com/collection ... ses?page=1" onclick="window.open(this.href);return false;

Obrázek
na moju tlac.nokiu asi nie:))
Kšiltovku, triko a chtěl bych dres :jupi: sice už jeden mám ale Ovechkina reprezentační chtěl bych také NYR :hop:
predam tricko oveckin. take to klasicke vzadu cislo a meno vpredu logo capitals. za nejaku rozumnu cenu. dodam foto ked tak.
Abych odlehčil nervozitu před blížícím se ED, tak se podělím o své hokejové "trofeje".

Vlastním podepsanou kartičku Jaromíra Jágra (jako kluk jsem se ho i dotkl) ještě v dresu Penguins, která má už pěknou zažloutlou patinu. Někde mám z dětství kšiltovku Sharks (prostě se mi jen líbila ta kombinace barev a žralok) a hromádku hokejových kartiček hráčů NHL. Nosím na spaní, do práce, při venčení dětí, atd. tři trička Bruins a tři trička Flyers (manželka si u toho dost klepe na čelo) a nově vlastním puk s logem Flyers podepsaný Jakubem Voráčkem. Rád bych nějaký úlovek s Pastrňákem, ale nejsem bůhvíjaký sběratel, vlastně na tom ani moc nebazíruji, takže až se něco naskytne...

Nevím, jak se zde vkládají JPG obrázky (mám vyfocený ten puk), tak se vlastně nepodělím. :wink2:
..zrovna sem dělal na něčem hrozně důležitém, ale žes to ty

JKL píše:...
Óóó, děkuji ti, jsem šulda, nevšiml jsem si.
Fotografie-0253.jpg
Podpis Jakuba Voráčka
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO