Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Transfery a volná diskuze

Diskuze pro hráče i fanoušky týmů Demitrovy konference.

Zde prosím diskutujte, co je libo.

Primární účel tohohle threadu by nicméně nemělo bejt spamování (ve stylu "jééé, hráč xy mi dal hattrick a drtim soupeře yx!"), nýbrž napadání a následný obhajování trejdů - na základě čehož pak případně můžete dle svýho nejlepšího vědomí a svědomí vetovat.

Díky!
Bude dnes ten mock draft?
Sice ste mi na zprávu odpověděli jen vy dva se sellym (že byste šli), ale já s tim furt počítám. Na chatu se snad vždycky někdo najde.
ja doteraz nechapem, preco sa nerozbehla aj druha konferencia. Ved ked sa nejaki ludia neozvali, mali ste najst inych. Tych par by sa naslo aj tu na HF.
Neozvala se pulka konference, ne *par* lidi.
Hm, pozerám ten zoznam ľudí a prekvapuje ma, že až taký bezáujem tam bol. Viem, že cepi nakoniec nemal záujem, scoobyno, honziss a dunim myslím fantasy u nás nehrali, takže tam neviem, ale zvyšok v klasickej lige aktívne hráva/hrával.
Honziss je commish, ten je z toho spatnej ze vsech nejvic :giggle:
Lukas33 píše:Viem, že cepi nakoniec nemal záujem, scoobyno, honziss a dunim myslím fantasy u nás nehrali, takže tam neviem
:shock: Chudák dunim. Ten s náma už odehrál dva roky v klasice a pokaždé byl v PO.

Seznam lidí, jenž mají prstíky ve zrušení Hlinkovi konference, je uveden zde.
Heny píše::shock: Chudák dunim. Ten s náma už odehrál dva roky v klasice a pokaždé byl v PO.
:giggle:
Hmm, tak ten aukcny draft bol zaujimava skusenost :thumbsup: cas nedovolil skusit si vopred nejaky mock draft na necisto, takze sa islo prva ostra a v retrospektive urcite vidim par veci co sa asi dali poriesit lepsie, ale celkovo som v podstate spokojny. We will see

Celkom spokojny som s flexibilitou v utoku – z 12 forwardov su iba 4 “specialisti” na jediny post a zvysnych 8 moze nastupovat na 2 roznych postoch. 7 utocnikov mozem postavit ako C, 7 ako LW a 6 ako RW :petrik:
Do brany som investoval asi az zbytocne vela $ (vzhladom na to po com isli brankari pred koncom draftu), ale mam za to aspon tri jasne brankarske jednotky svojich timov s perspektivou 60+ zapasov od kazdeho z nich. Aj ked je dost mozne ze budem castejsie vyhravat statistiku L ako W :giggle:
Obranu som “odflakol” nizkorozpoctovymi hracmi, len Hedman (15$) ma stal viac ako 7$. Vsetci by ale mali hravat cez 20 minut za zapas a par mien by mohlo prijemne prekvapit nejakou breakout season (voynov, gardiner, bogosian,…)

Co sa potencialnych vymen pred zaciatkom sezony tyka, nepozdava sa mi ze mam az 3 hracov winnipegu :hmm: little zatial nikam nepojde, ale ak by mal niekto zaujem o wheelera alebo bogosiana moze poslat ponuku ;)
Mne vypadol internet pred poslednou voľbou, ešte že som si tam toho Toffoliho nachystal dopredu. :nervozny: Trochu som sa bál, ako bude automat prihadzovať, nakoniec o neho tuším nikto nestál (vlastne neviem či tam nezostal už iba rono vtedy).

Inak môžem čachrovať na FA už teraz? Mám tam hráča, ktorého veľmi nechcem.
Ja jsem si spletl Neala s Bennem :slap: , holt navsteva hospody po fotbale se projevila :giggle: Navic jsem chtel do postele co nejdriv tak jsem bral vsechno co se mi zdalo schopne a o postech nijak neuvazoval, az kdyz jsem mel posledni 2 volby tak jsem chtel beka a jednoho z dvojice Anderson/Hiller. 3 beky mi nekdo vyzral tak jsem vzal hlavne kvuli veku Jonese, pak Andersona a jeste mi 4 dolary zbyly :jn: Potreboval by jsem tudiz centra a urcite bych se nebranil ani obranci, spise defenzivniho co se s tim nemaze. Mam az 6 RW takze tam by byl zrejme artikl na vymenu, ale zvazim jakoukoliv nabidku.
Inak môžem čachrovať na FA už teraz? Mám tam hráča, ktorého veľmi nechcem.
Jde to, akorat do 30. jsou ted vsichni hraci na waiveru... zadavat se jinak uz daj taky trejdy, pripadne i s picky. Tady ale myslete na to, ze 13. pick rovna se de facto prvni volba na (doplnovacim) draftu.
Selly8 píše:Ja jsem si spletl Neala s Bennem :slap: , holt navsteva hospody po fotbale se projevila :giggle: Navic jsem chtel do postele co nejdriv tak jsem bral vsechno co se mi zdalo schopne a o postech nijak neuvazoval, az kdyz jsem mel posledni 2 volby tak jsem chtel beka a jednoho z dvojice Anderson/Hiller. 3 beky mi nekdo vyzral tak jsem vzal hlavne kvuli veku Jonese, pak Andersona a jeste mi 4 dolary zbyly :jn: Potreboval by jsem tudiz centra a urcite bych se nebranil ani obranci, spise defenzivniho co se s tim nemaze. Mam az 6 RW takze tam by byl zrejme artikl na vymenu, ale zvazim jakoukoliv nabidku.
:oslava: Andersona mam ja ty mas AndersEna
S draftem jsem víceménně spokojen, každopádně pokud by tu byl nějaký adept na trejd, tak je to určitě Carlson a pak bych klidně obětoval jednoho mladého perspektivního centra, pobavit se můžeme i o talentech jako je Ekblad nebo Reinhart, pokud by měl někdo zájem, dejte vědět PM nebo přímo pošlete offer :)
*NEW*

Jelikož se finále našeho play-off odehraje v předposlednim, a nikoliv poslednim weeku základní části NHL*, nastala nám situace, kdy se vždy jeden matchup stihne za celou sezonu odehrát pouze jednou, a ne klasicky dvakrát.

Ale to vůbec nevadí.

Jakožto trošičku nerdí commish, co fantou v těhlech dnech obyčejně žije, sem se totiž rozhodl obětovat zhruba hodinu a půl svýho života k překopání celýho fixture listu; a vyšlo mi z toho, prosim pěkně, toto...

Obrázek
CHUGWATER CHOKERS (GM fantomas) v HOLLAND'S RED ARMY (GM nani92)
San Jose Sharks v Detroit Red Wings
"Remembering the Rivalry"

HUMENNE FLYERS (GM FLYERS FAN) v BRICK CITY DIABLOS (GM megaton)
Philadelphia Flyers v New Jersey Devils
"Battle of the Jersey Turnpike"

SPRINGFIELD DUFFMEN (GM Logan) v CALIFORNIA JAGUARS (GM Rono)
Philadelphia Flyers v Philadelphia Flyers
"Who's Gonna Fly Higher"

BOULDER CLIMBERS (GM arek) v PRESHOW DESTROYERS (GM Anty)
Edmonton Oilers v Unknown
"Slovak Fratricide"

ALASKA WOLVES (GM petrik) v RIVER VAH MONSTERS (GM Sloter)
Colorado Avalanche v Colorado Avalanche
"Who's the Most Avsome Supporter"

CONCORD SKATERS (GM Selly8) v HALIFAX ROYALS (GM Lukas33)
Anaheim Ducks v Los Angeles Kings
"Freeway Face-Off"
Tak doufám, že to aspoň většina z vás ocení a náležitě vyhecuje. Na programu to máme přesně v půli sezony. :box:


*S tim máme špatný zkušenosti, protože účastníci reálnýho play-off zpravidla v poslednim týdnu šetří opory a tim dochází k fatálnímu narušení očekávanýho vrcholu naší fantasy sezony.
som spokojny :petrik:
RyJo mi podpisal :petrik:
takze za tych 19$ co som donho vrazil dostanem nakoniec full value :yes: som sa uz zacinal bat ze bude trucovat ako pred casom O´Reilly u nas
:!: TRANSFER ALERT :!:

Oznamuju dohodu na prvnim trejdu v dějinách HFL ( :-D ), uzavřenou mezi manažery fantomasem a Loganem.

Dennis Seidenberg, D (Chugwater Chokers) :arrow2: :arrow: John Carlson, D (Springfield Simpsons)
a je k tomu nejaky komentar, nebo mam rovnou hlasovat proti?
megaton píše:a je k tomu nejaky komentar, nebo mam rovnou hlasovat proti?
Hlasovat proti by se správně mělo teprve v krajních případech, je to koneckonců keeper a každej z nás si vyvolil nějakou dlouhodobou strategii, kterou sám považuje za nejlepší. Na to potom těžko existuje objektivní měřítko, a tady si teda nemyslim, že by tohle nějak bilo do očí.

Ale určitě můžeš požádat o vysvětlení motivace: u mě je to třeba docela jednoduchý...
1) Chci v týmu co možná nejmíň Evropanů a stoprocentní toleranci se zatim těší jen OEL, takže sem tady nemusel moc váhat; 2) To i proto, že s hitama to u mě vypadá mizerně, zatimco Carlson je naopak blokař-specialista, a tam momentálně na papíře útočim na praktickou neporazitelnost; 3) No, a pak teda ta přesilovka s Oviem jako bonus.
:)
tak samozrejme hlasovat proti nebudu, protoze jak rikas, je to keeper liga, ale moc nechapu, co si od toho slibuji ve Springfieldu
megaton píše:tak samozrejme hlasovat proti nebudu, protoze jak rikas, je to keeper liga, ale moc nechapu, co si od toho slibuji ve Springfieldu
Ve springfieldu si od toho slibují vyváženost týmu. Hodně doufám to, že Seidenberg bude v Bostonu důležitý hráč, dodá mi víc hitů než Carlson a 20+ bodů snad taky udělá. Navíc věřím, že by letos mohl posbírat Boychukovo loňský +/- a to by byla pecka. A do budoucna stejně nevěřím že bych ho měl možnost si keepnout, jelikož tu obranu mám do ofenzivy dost natřískanou, takovou jsem ve fantě snad ještě neměl. A na něj by jen těžko zbejvavlo místo.
Když na to koukám zpětně, možná tam mohl být nějaký draft pick na vyvážení těch bodů, ale už je to dohodnuto no. :)
ja som v tychto veciach tolerantny a kym to nebude haluz typu cindy za nodla tak proti trejdom protestovat nezvyknem. zastavam heslo ze kazdy si je strojcom vlastneho stastia :neviem:
Halifax by rád získal nejakého centra, výmenou za LW/RW.
1337 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS