Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BLUE FLYERS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

Ferinko84 píše:GM ak sem ešte zavítaš, zabudol si natipovať dnes,už začalo dalšie kolo. :wink:
dík za upozornenie, prvý zápas som ale nestihol :?
začiatok tohto kola sme začali slušne, tak si to dúfam udržíme čo najdlhšie... :good:
chcem sa všetkým poďakovať za spôsob akým sa doplňame, takto to prináša body pre team, čo je prvoradé, ja osobne individuálku moc neriešim (aj keď cez to všetko mi vcelku vychádza) Toto kolo ste si už azda všimli, že doplňam vaše tipy, aby sme to mali pokryté čo najlepšie, takže moje výsledky berte prosím s veľkou rezervou. :wink2:
a ešte raz vďaka za doterajší prístup :klobuk:
rád by som sa celému tímu za toto kolo poďakoval, bolo to super a výsledok hovorí za všetko 1. :good:
- individuálne výsledky honziss a Ferinko :klobuk:
- dúfam, že v ďalšom kole na tieto výsledky naviažeme a udržíme si šatndard, aby sme si v poslednom kole užívali výsledky bez obáv o PO :wink2:

Takže do 7. kola prajem všetkým čo najlepšie výsledky a predovšetkým dobrý pocit s odvedeným výkonom. Ja ten svoj momentálny neriešim, som rád, že team ako celok podáva výkon na aký sa dobre pozerá. :yes: :)
Niekto to predsa musí istiť aj v obrane... :wink2:
Škoda, že jsem tak zadrbal ten poslední den a neudržel vedení v individuálce, ale co, pal to čert, hlavně že jsme tohle kolo vyhráli, navíc systémem start-cíl. :cinka:

Jak píšeš, Walte, teď na to jen navázat v dalším kolem. Věřím, že se nám to povede. Tak pojďme! :frajer2:
celkom to islo toto kolo, vdaka za obetavost teamu Ivan, individualny vykon sa samozrejme nemeria iba bodmi, ktore ziskas, je to o niecom inom :)

takze vdaka a ideme dalej :cool:
fajn, tak ideme do toho :hit:
Včera jsem tipoval vyloženě tak, abych vykryl to, co chybělo u vás a měli to jako tým pojištěné a bum, k mému údivu z toho bylo 12 bodů a výkon dne. :sok: Škoda, že druhý nejlepší výkon byl jen 2-bodový, ale i těch 14 bodů je suprových. Tohle kolo máme rozehrané dobře, navázali jsme na výkony z minulého kola, tak doufám že nepolevíme. Keep going, chlapci. :thumbsup:
honziss píše:Včera jsem tipoval vyloženě tak, abych vykryl to, co chybělo u vás a měli to jako tým pojištěné a bum, k mému údivu z toho bylo 12 bodů a výkon dne. :sok: Škoda, že druhý nejlepší výkon byl jen 2-bodový, ale i těch 14 bodů je suprových. Tohle kolo máme rozehrané dobře, navázali jsme na výkony z minulého kola, tak doufám že nepolevíme. Keep going, chlapci. :thumbsup:
však som sa z toho aj ráno smial, večer som ešte kontroloval, ako to máme rozhodené a tak som čakal čo z toho bude, nakoniec paráda :yes: niekedy sú aj také dni, hlavné je, že sa držíme hore.
páni, tak dnes nás čaká posledný hrací deň v tomto kole a ja verím že to dopadne dobre, dnes sa pred nás dostali šťastkovia býčkovia, ale dnes ich dúfam dáme a potvrdíme prvú pozíciu, kde sme boli väčšinu tohto kola.
Takže Lets Go Blue Flyers :cinka: :good:

a nech už to dopadne akokoľvek, za toto kolo patrí všetkým poklona :klobuk:
nevadí, nevyšlo to, ale to 2. miesto je super. V celkovom hodnotení sme tretí a vyzerá to tak, že ak si ešte nepolepšíme, horší by sme už byť nemali. Takže v poslednom kole prajem šťastné odhady a tipy. A dúfam že systém ktorý nám teraz funguje, bude prinášať výsledky aj naďalej.
Let's go Blue Flyers! :groupwave:
tak páni, troška oneskorene, ale predsa (som teraz dosť zle na tom s časom)

Za výsledky v základnej časti chcem všetkým poďakovať, bolo to naozaj dobré a uhájili sme 3. miesto, perfektne zapadol honziss a tak dúfam, že v PO budeme pokračovať v dobrých výkonoch a podarí sa niečo naviac. :wink2: :good: :good:
V prvom kole Red Devils, tak verím, že cepikovcom dáme na prdel :-D
Zaciatok sezony nevyzeral nejak extra, ale celkovo sme dosiahli priaznive miesto v tabulke, dufam, ze nam bude darit aj nadalej :) LET'S GO FLYERS :clap:
tak páni, situácia je vážna, takže máme poslednú možnosť s tým ešte niečo urobiť, ak nie, tak od zajtra dovolenky a hor sa na :golf:
dnes sme to dali, takže do dnešných tipov dajte všetok UM a ideme na to :cinka: :wink2:
:stop2:
tak sme to tento rok ukončili, nebolo to ani zďaleka optimálne, ale tak čo sa dá robiť. Osobne som čakal, že to prvé kolo PO dáme a potom sa uvidí, no nevyšlo. :? To ako je kto so sebou spokojný, už nechám na vás. Premyslite si všetko za celú sezónu a ak si nájdete čas na nejaké krátke zhodnotenie, budem rád.

Do budúcna (podľa toho čo ste mi v priebehu posledných dní naznačili) sa chystajú nejaké zmeny, tak Vás chcem poprosiť, ak ste na 100 % rozhodnutí, potvrdte mi to tu, aby som sa potom vedel zariadiť a neriešil to na poslednú chvíľu, ďakujem.

Inak som s priebehom tejto sezóny celkovo spokojný (asi až na to nešťastné 2. kolo) Neboli sme TOP, ale patrili sme k tomu lepšiemu. S tou taktikou to nebolo ako po predošlé sezóny (čo možno niekomu vadilo) ale chcel som dať viac priestoru pre vaše individuálne prejavenie sa, naviac som nemal teraz toľko času to nejako rozumne manažovať.
Príchod honzissa hodnotím kladne a som rád, že je u nás a zapadol, tipoval spoľahlivo a dobre, takže očakávam, že u nás zostane. :) :yes:

Do budúcna prajem všetkým veľa zdaru, nech sa vám darí, či už zostanete, alebo sa rozhodnete inak.

Za túto sezónu ešte raz vďaka, bolo to v pohode. :wink2:
Já bych chtěl v první řadě poděkovat Waltovi, že mě v téhle sezóně přivedl do světa velkého tipování. :giggle: Nevěděl jsem moc ze začátku, do čeho vlastně jdu a co tohle všechno může obnášet, ale postupem času jsem kouzlu téhle unikátní záležitosti podlehl jako mnoho jiných.

Se svými výkony jsem relativně spokojen. Na rookieho jsem myslím podával obstojné výsledky. Co se týče týmových výkonů, tak jsem taky chtěl přejít aspoň přes 1. kolo, no bohužel to nevyšlo. Co se dá dělat. Svět se nezboří. :)

V týmu chci rozhodně pokračovat.
Ja by som chcel tiež podakovať Waltovi za šancu v jeho týme.Bol som so svojim umiestnením v individuálke i ako týmovým celkom spokojný,toho play off je škoda,dúfal som,že aspon to 2 kolo dáme.Súper mal o kúsok viac štastia a tak mu treba športovo zagratulovať k postupu. :)

Ja tu v tomto týme končím, pripravujem malé prekvapenie na novú sezonu v tom, kde budem pôsobiť,ale o tom sa všetci dozvedia až príde nová sezona. :)

Nech sa vám darí chlapi a budúci rok minimálne to 2 kolo play off urobíte. :)
ok, tak sa patrí poďakovať za všetko a nech sa ti teda darí :yes: :good:
tak sezona az na jedno kolo bola v poriadku, individualne vykony boli znacne kolisave, k playoff sa vyjadrovat nebudem, kedze ktl je o stasti a nicom inom, som svojim vykonom spokojny samozrejme nie som, ale ked sa nedari tak sa nedari v nicom...

dakujem za prejavenu doveru v minulych rokoch, budem na tento team spominat v dobrom a fandit

majte sa pekne svoje posobenie tu koncim, caka ma este jeden rocnik KTL a potom skoncim celkovo

:klobuk:
Fortune píše:tak sezona az na jedno kolo bola v poriadku, individualne vykony boli znacne kolisave, k playoff sa vyjadrovat nebudem, kedze ktl je o stasti a nicom inom, som svojim vykonom spokojny samozrejme nie som, ale ked sa nedari tak sa nedari v nicom...

dakujem za prejavenu doveru v minulych rokoch, budem na tento team spominat v dobrom a fandit

majte sa pekne svoje posobenie tu koncim, caka ma este jeden rocnik KTL a potom skoncim celkovo

:klobuk:
ďakujem za všetko Fortune, bolo to fajn, :good: akceptujem ako si sa rozhodol a tak nejak som to už tušil :wink2:
Vzhľadom na tieto skutočnosti čaká tento team menšia prestavba, dvaja tipéri po tejto sezóne odchádzajú a tak ich treba vhodne doplniť. Nakoľko nešlo o nečakané rozhodnutia niečo som si rozpracoval priebežne a tak už teraz môžem napísať, že som záväzne dohodnutý s Bluesfanom na celú ďalšiu sezónu. :yes:

Oficiálne sa to potvrdí pri podpisovaní zmlúv pred sezónou.

Meno štvrtého do partie doplním neskôr, zatiaľ ešte nepadlo jeho 100% vyjadrenie. :wink2:
Tak páni, ako som už pred časom spomenul, ja tu končím. Dôvody nemá význam rozpisovať, jednoducho stačilo. Takže dajte hlavy do kopy, pouvažujte či chcete pokračovať a ak áno zvoľte si nového GM a dajte sa do toho, držím palce a nech sa darí :)
Za doterajšie pôsobenie v tíme všetkým veľké ďakujem a poklona. :klobuk:
Informace k pokračování Blue Flyers...

Po ukončení tipérské kariéry Walta jsem od něj dostal nabídku převzít tenhle tradiční tým pod svá křídla. Tuto nabídku jsem po krátkém rozmýšlení přijal. Momentálně vytvářím tým, který bude tvořen výhradně nováčky. Brzy oznámím jeho složení. V každém případě je toto zásadní milník v historii Blue Flyers a letošní sezónou začíná jakási nová (doufám že úspěšná) éra.

Waltovi děkuju za to, že mě přivedl nejen do tohoto týmu, ale do celé KTL. A taky za důvěru, kterou mi svěřil nabídnutím funkce GM. Věřím, že budu stejně dobrým GM, jakým byl on sám. :yes:
968 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS