Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CAROLINA HURRICANES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

kajo píše:
ryder píše:time for McDavid? :-D
Tak ono na McDavida to vyzera so Staalom ci bez. Ale superov v podobe oilers ci sabres mate, tak pozor.
Jo, to bez debat, ale právě mi vrtá hlavou, proč bychom se měli zbavovat naší ikony a tváře organizace, když si jak říkáš můžem "uhrát" toho McDavida tak či tak. Jasně, dala by se z toho asi vytřískat zajimavá protihodnota, ale za mě, i když se odprostím od toho, že je Eric muj oblíbený hráč, tak by to nebyl správný krok :neviem:

Jinak dnes s Rangers, na které dlouhodobě neumíme (co jsem koukal tak jsme prohráli snad 9(!) z posledních 10 zápasů, takže snad to manko trošku dnes zkorigujem).
Ono vubec, ta vymena Erica by byla strasna prdel kvuli jiste veci.. Jordan odmitl 60M od Pens, aby sel za bratrem a ten mu ted rekne.. Sorry bro, ta loď se potapi, ja zdrham.. Uzivej si to tu dalsich 10 let beze mne :giggle:
Jo to by byl solidní propal a zas by se asi koneckonců nebylo ani čemu divit - Eric to už nějaký ten pátek táhne prakticky sám (Semin a spol. nechť prominou), takže je možné, že by třeba sám uvítal změnu, nějaký nový impulz. Na druhou stranu může být právě Jordan důvodem proč i nadále setrvat u Hurikánů. Prdel by byla, kdyby se nakonec pakovali oba, ale to je spíš sci-fi, i když nikdy neříkej nikdy, že :-D
Proti Rags to byla zas fuška, 1.třetina byla z naší strany ještě dobrá, hlavně ke konci tam bylo pár slibných šancí. Poté přebral otěže zápasu soupeř a začalo dobývání Khudobinovy svatyně. Na víc jsme neměli a můžem (byť se mohlo zdát třeba na střely, že to bylo vyrovnané utkání, opak byl pravdou, Rags byli v mých očích mnohem nebezpečnější) Antonovi, že máme aspoň ten bod, protože chyb tam bylo z naší strany a to zejména v obraně opět jak máku a klidně to mohlo skončit debaklem. Jinak za mě Khudobin > Ward :jn:
ako dlho bude chybat Sekera?

samozrejme vitaj u nas :welcome: ako hurikan si tu zial osamoteny co samozrejme nevadi) svojho casu tu bol canesman, tak ktohovie, mozno sem nejakeho hurikana prifukne:)
cepi píše:ako dlho bude chybat Sekera?
Ono to po tom nárazu na mantinel vypadalo celkem strašně, ale nakonec to není tak hrozné, jak se na první pohled mohlo zdát, sám hráč prý chtěl jít před zápasem s NYR s týmem na trénink, dokonce tu byla prý i možnost, že by nastoupil už proti Rangers, což by byl ale příliš velký risk, teď máme 4 dny pauzu, tak snad bude Andrej do zápasu s Jets ready, resp. měl by být :)

Díky za přivítání, to, že jsem tu sám mi nějak nevadí, Carolině holt u nás moc lidí nefandí a ono se není čemu divit, když hraje už nějakou dobu tužku :giggle: takže s tím přifuknutím to asi nevyjde, i když by to bylo fajn, ale uživatelů je tu hodně, takže o zábavu bude určitě postaráno i tak :)
ahoj, ja som fanúšik caroliny od roku 1998, ešte z dôb, ked tesne po presťahovaní hrávali v Greensboro :) ... je pravda, že tu už chodím pomenej, ale velmi ma teší, že vidím, že sa tu objavil fanúšik canes, v podstate v mojom okolí nikoho takéhoto nepoznám :) .... fandiť tomuto tímu je zložité, raz je hore, ale ovela častejšie dole, no nič to nemení na tom, že ich fanúšikom budem už nadosmrti :) ... táto sezona sa zatial vyvíja dosť biedne, čo však canes chcú, ked hráči ako rask, mcclement či nash hrávajú 20 minút za zápas ... žial, v iných tímoch by takíto hráči bojovali o prvý tím :/ .... stále dobre nechápem, prečo bol francis v lete na trhu taký pasívny, po biednej minulej sezone neprišlo k žiadnemu posilneniu tímu ... možno sa nádejal, že si semin spomenie na sezonu, ked hral o dlhodobejší kontrakt, prípadne čakal, že z lindholma či raska sa stanú v 20 rokoch ťahúni? ... neviem ... každopádne, šancu tento rok máme jedine, ak sa tímu vyhnú zranenia ... a bum, je tu začiatok sezony a hned 3 najlepší útočníci zranení ... :-( ... dúfam teda, že z toho nebude súboj o McDavida s Edmontomom :/
Uz vidime kto ide po mcdavidovi.
Doufám, že do Vánoc aspoň 1x vyhrajem, to zas bylo utrpení, na tom ani není moc co hodnotit, Oilers byli hladoví, nám to tam ze začátku padalo, ale třetí perioda ukázala, že na to prostě nemáme, furt dokola, samé turnovery, útok jalový, obrana to neumí pomalu ani rozehrát... Jak je to s tím draftem? Myslím co se losu týče, teď to bude nějak jinak ze? Vzhledem k tomu jak se nám momentálně daří bych to měl začít pomalu studovat :frajer2:
tak s tou výhrou do vianoc máš hádam pravdu, no ked dostaneme 11 golov za 2 zápasy od edmontou a calgary a chalani nevyhrajú ani s podobne prachbiednym buffalom, tak už fakt neviem, koho chcú poraziť ... v minulých sezonach bola často smola na zranenia, túto sezonu tiež zatial nehrajú staalovci, ale žial, mám dojem, že ani tí by moc nezmenili a skutočným dôvodom je jednoducho nedostatok kvality kádra ... tím absolútne postráda hlbku, ked vidím ice timy niektorých hráčov, tak mám dojem, že sa pozerám na roster priemerného tímu v AHL ... veď len pre ilustráciu, dnešný zápas - McClement (18:41), Nash (19:25), Rask (16:02), Bellemore (18:58), Boychuk (14:48) ... a druhým najproduktívnejším hráčom tímu je chris terry, ktorému ťahá na 26 a do tejto sezony dal v NHL 1 gól .... no snáď Francis vie čo robí a táto sezona nie je kompletne odpísaná už po pár úvodných zápasoch ....
Tak idete na McDavida, to je jasne. Ale nevravim, ze chtiac. Ono Sekera, Skinner, 2x Staal out..to sa musi prejavit. Sekera so Skinnerom uz hraju a pomaly by sa to malo trochu zlepsovat, ale aj tak si myslim, ze s Buffalom budete mat najhorsi record v celej NHL.
Vyborne :good:
mitch píše:Vyborne :good:
ano :good:
To jsem zvedavej, kam Nestrasila zaradi..
Obrázek

Chudobina sa nedá nemať rád :lol2:
Zaujimavy rozhovor:

http://hokej.idnes.cz/hokej-nhl-andrej- ... clanek-box" onclick="window.open(this.href);return false;
Skorpion píše:Zaujimavy rozhovor:

http://hokej.idnes.cz/hokej-nhl-andrej- ... clanek-box" onclick="window.open(this.href);return false;
Třeba Tomáš Tatar osekal Jardu Jágra a ten se z toho mohl zbláznit. Ale Tomáš je takový typ, že je mu to ukradený a seřval ho zpátky.
:lol2: Co si to ten cucák dovoluje. :dup:
Skorpion píše:Zaujimavy rozhovor:

http://hokej.idnes.cz/hokej-nhl-andrej- ... clanek-box" onclick="window.open(this.href);return false;
ten Babcock ma celkom prekvapil :eek2:
:good: :good: clanok, ziadne diplomaticke blabla takyto rozhovor si clovek dokonale vychutna
Nestrasil sa javi ako pohodak, pobavili ma aj prihody s Babcockom :cool:
a ako som omrkol diskusiu Andy si tam opät nasiel spolocnika na vymenu nazorov :lol2:
Obrázek
Sekera :thumbsup:
Tak ten rozhovor s Nestrasilem byl jeden z nejlepsich rozhvooru, ktery sem s ceskym hracem kdy cetl. Super :)
Trosku neskorsie, ale kedze skoro dva tyzdne som nemohol pozerat hokej kvoli nedostatocnemu netu na chate v horach, musim :klobuk: pred Sekerom

Obrázek

Andrej :klobuk:
Vyborny vysledok. :good:
eric staal bz mel odejit a to do nyr a vse bude v poradku..je smutne jak kdysi neporazitelny tym dopadl
:arrow: https://vine.co/v/enHpDXi1zYp

:arrow: https://vine.co/v/enPn7vLXbW1

sledovať ho v Soo bola jedna báseň, už len aby mu to tak šlo aj v NHL

Tkachev who? :slintac:
779 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG