Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

THE PIRATES

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

Imp a boss zo bol dnes parádny výsledok vo vašom podaní :klobuk: :clap: Získali sme najviac bodov z celej ligy a už sme sa zbavili posledných 2 miest a snad nám vyjde i tých diablikov nechat za nami. :box: :box:

Je škoda,že to vyšlo až teraz,ale už aj s novou posilkou ked sa zohrame, bude to verím už lepšie a zabojujeme ešte viac po dalšie kolá. :wink: Ukázali sme,že na to máme mútiť priečky aj na ovela vyšších miestach. :)

Imp dnes si STAR tímu ty,ako po výsledkovej časti, tak i s pomocou rozhodnúť sa o personálnych otázkach tímu.Dakujem. :wink:
Slabá premiéra z mojej strany. Z 13 zápasov vytrieskať len 8 bodov. :hroza:
matusiak píše:Slabá premiéra z mojej strany. Z 13 zápasov vytrieskať len 8 bodov. :hroza:
nič si z toho nerob,ako som ti písal minule,ono sa to otočí. :wink: A okrem toho dôležitý je výsledok tímu ,toto je tímová tipovačka,prídu dni ked zaboduješ zase ty, :wink: My ti veríme,možno už dnes príde tvôj deň. :cinka:
Takže nakoniec sa nám podarilo udržať Red Devils pod nami a skončiť na 8 mieste. :) IMP gratulujem velký podiel na tom máš svojou parádnou individuálkou v tomto kole ty. :klobuk: Je škoda,že zatial sa nám nedarí bodovať takto aspon 2 z nás v jednom kole.V tom 1 som to bol ja,teraz ty,ale už dalšie kolo bude ešte lepšie ,aj s našou novou posilou :wink:

Ako mi včera napísal boss, my tipujeme dobre ,len oni na figu hrajú :-D Tak hádam v 3 kole už sa hokejisti v NHL polepšia a budú hrať podla našich tipov inak dostanú :box: :bac: :monokel:
Tak do 3 kola sme vykročili pravou nohou a výhrou nad Kentákmi.Len tak dalej chalani :wink:
Tak máme tu dalšiu výhru,tentoraz nad Lions a vstúpili sme tak do kola 2 výhrami :clap: Tie výsledky NHL dnes boli hrozné,takže až sa trošku čudujem,že to vyšlo takto pekne :-D :wink:

Kolegovci pozrite sa na ten banner čo mám v podpise aj s mojim nickom a napište tu,čo si o ňom myslíte.Petrík nám ho poslal a je zvedavý,čo na to poviete.Na vašu reakciu,či sa vám páči a ak áno,porieši ho aj pre vás.Ďakujem petrík,že si na nás nezabudol názor na neho tu chalani dúfam vyjadria osobne. :wink:
Juraj99 píše:Tie výsledky NHL dnes boli hrozné,takže až sa trošku čudujem,že to vyšlo takto pekne :-D :wink:
Ako pre koho :bee: , ja mám také výsledky rád, škoda že mantáci z Edmontonu zahodili další zápas, na nich sme tipli len 3 z 90, :eek2: , prd z toho...
Pittsburgh ma už začína štvať. Odkedy hrám KTL, z jeho zápasov som si vždy pripísal nulu. Teraz keď dám prehru, tak zas vyhrajú. :x

Banner je jednoduchý a jednoduchosťou sa nikdy nič nepokazí. :) Sám som tak trochu graficky činný, takže len kvôli radosti z vlastného výtvoru by som si signature urobil sám.
matusiak píše:Pittsburgh ma už začína štvať. Odkedy hrám KTL, z jeho zápasov som si vždy pripísal nulu. Teraz keď dám prehru, tak zas vyhrajú. :x

Banner je jednoduchý a jednoduchosťou sa nikdy nič nepokazí. :) Sám som tak trochu graficky činný, takže len kvôli radosti z vlastného výtvoru by som si signature urobil sám.
no tak ako jeho fanúšik dávaj prehru stále,srdce fanúšika bude rado nie? :wink: A občas ako dnes aj zaboduješ v KTL :wink:

Jasné chod do toho,ked je to takto,som celkom zvedavý na tvoju prácu . :)
matusiak píše:
Banner je jednoduchý a jednoduchosťou sa nikdy nič nepokazí. :) Sám som tak trochu graficky činný, takže len kvôli radosti z vlastného výtvoru by som si signature urobil sám.
Ten červený banner je práca nášho kolegu imp ,čo hovorí tvoje grafické oko na tento? :wink: Spravil pre nás štyroch i pre teba,aj ked viem,že si písal,že si urobíš svôj a už som na to celkom zvedavý.Takže sprav ako chceš ,keby si mal záujem tu je tvôj od kolegu :wink: .Ja si vašu iniciatívu cením a som rád,že aj takouto troškou nás ako tím spájate dokopy.To sa v dalšej časti sezony zíde a dúfam i verím nakoniec prinesie zlepšené výsledky a postup do play off. Dnes si zabodoval pekne do tímu i ty matusiak :) Mali sme i šťastie,že súper tipoval len v trojke,ale to není náš problém. Nám sa to stalo pred tvojim príchodom v 2 kole tak som riešil zmenu a velmi pozitívne ju hodnotím. :) Ako z tipérskej stránky tak i komunikatívnej v topicu. :) Snad občas sa tu zapoja i chalani,imp mi píše zatial do SS aj to si cením,boss je zaneprázdnený,ospravedlnuje sa nám, ale pravidelne tipuje :good: ale snad časom sem tam príde tiež.Nech je to ešte lepšie a aspon sem tam povedia svoje pocity i návrhy čo treba zlepšiť,či len pozdraviť kolegov ako kto bude chcieť. :)

Obrázek
Ohlund píše:
Juraj99 píše:Tie výsledky NHL dnes boli hrozné,takže až sa trošku čudujem,že to vyšlo takto pekne :-D :wink:
Ako pre koho :bee: , ja mám také výsledky rád, škoda že mantáci z Edmontonu zahodili další zápas, na nich sme tipli len 3 z 90, :eek2: , prd z toho...
Tak dnes už tie výsledky až tak podla tvôjho gusta neboli :-D :wink: zase ja mám rád takéto výsledky i ked dalo sa aj lepšie. Ale čo je dôležitejšie,obidva naše tímy vyhrali ,tak Gratulujem k dalšej výhre. :klobuk: Naše tímy si zatial velmi pekne vedú v tomto kole. Snad to tak bude pokračovať aj nadalej :wink:
Juraj99 píše:Ten červený banner je práca nášho kolegu imp ,čo hovorí tvoje grafické oko na tento? :wink: Spravil pre nás štyroch i pre teba,aj ked viem,že si písal,že si urobíš svôj a už som na to celkom zvedavý.Takže sprav ako chceš ,keby si mal záujem tu je tvôj od kolegu :wink: .Ja si vašu iniciatívu cením a som rád,že aj takouto troškou nás ako tím spájate dokopy.To sa v dalšej časti sezony zíde a dúfam i verím nakoniec prinesie zlepšené výsledky a postup do play off. Dnes si zabodoval pekne do tímu i ty matusiak :) Mali sme i šťastie,že súper tipoval len v trojke,ale to není náš problém. Nám sa to stalo pred tvojim príchodom v 2 kole tak som riešil zmenu a velmi pozitívne ju hodnotím. :) Ako z tipérskej stránky tak i komunikatívnej v topicu. :)
Červený sa mi veľmi páči. :cool: Zatiaľ si ho dám do podpisu, kým sa vôbec dostanem k tvorbe vlastného banneru.

Zatiaľ najlepšia noc z môjho pohľadu. Veľmi ma teší, že sme opäť vyhrali. :clap: Tento systém nám zatiaľ svedčí.
Boss to bola dnes trefa :jupi: :clap: Máme za sebou dalšie dni a ide nám to velmi pekne.Stále sa držíme okolo 2-3 miesta a už ani to 1 není daleko. :wink: Tak len tak dalej kolegovia
13 zápasov a trafiť len 2 zápasy :bitka3: Som veľmi rád, že nie všetci podali tak mizerný výkon a vyhrali sme.
matusiak píše:13 zápasov a trafiť len 2 zápasy :bitka3: Som veľmi rád, že nie všetci podali tak mizerný výkon a vyhrali sme.
no jediný imp podal dnes velmi dobrý výkon a zaslúži si pochvalu :good: ja z tolkých duelov 5 a boss 4 trafiť ,to taky nie je čím se chváliť. :roll: Ale náš súper bol o 1 správny tip horší a my máme 2 výhru po sebe . :clap: :clap: V takto vyrovnanej konferencii bude dôležitý v závere každý bodík tak podme ten dnešok napraviť. :wink:

Teda ak budeme tipovať takto ako dnes,ale vyhráme duel tak to tiež beriem. :-D Ale také zázraky se moc často neopakujú. :wink:
Dnes to bol ale riadny tímový výbuch :hroza: :slap: No čo už stane sa,ale skúsme ešte poriadne zapnúť turbo ,nech udržíme aspon nejaké slušné miesto na bodoch.Ja verím,že je to v našich silách tak podme sa o to pokúsiť :box:
Juraj všetko najlepšie k narodeninkám prajem.Vela zdravia,šťastia lásky a úspechov tu v KTL s Pirátmi i v súkromnom živote. :oslava:
Tak nakoniec sa nám šťastie otočilo chrbtom a dobre rozohratú partiu sme moc šťastne nezakončili.Ale nevadí,dokázali sme si,že na to máme,že pri troche sťastia môžme uhrať pekný výsledok. :) Tak vám prajem kolegovia šťastné a veselé Vianoce a po nich sa pokúsime uhrať konečne ešte lepší výsledok než doteraz. :)
Takisto sa pripájam k želaniu šťastných a veselých. Formu určite načasujeme na správny čas.
Chcel by som sa podakovať bossovi,za jeho účinkovanie v tíme Pirátov.Rozhodol som sa vybrať inou cestou a jemu prajem vela šťastia a úspechov v KTL. :klobuk:

Do konca týždňa oznámim meno jeho náhradníka. :wink:
Pozerám, že nášmu GM sa podaril parádny úlovok. :cool: Tá prestupová rošáda vyzerá pomaly ako trade.
Týmto chcem privítať Tuukka v tíme. Tajne som si ťa želal, vitaj. :)
Ďakujem za pekné privítanie kolega :) No pripadám si trochu ako vo Vianočnej rozprávke od rytierov k pirátom prestupit :giggle: a tak sa to stalo tak idem zohnať meč a pásku cez oko aby som medzi vás rýchlo zapadol.Pokúsim sa nesklamať a prispieť aj ja svojou trochou aby sme na konci kôl mali dôvod na radosť z výsledkov tímu. :)
OMG !!!! Good luck then Tuukka ;)
adrislovakia píše:OMG !!!! Good luck then Tuukka ;)
Thank you, good luck and I wish you Adri
Taktéž vítám novýho kolegu. Aby byl přestup kompletní chybí už jen banner, takže tady máš: :)

Obrázek
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS