Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MIGHTY BULLS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

No musela som prikročiť ešte k jednej zmene,ked Juniora nahradil Nikolson.Junior zabodoval poriadne proti Vikingom,ale odvtedy tu nebol,stratil sa ,nevedno kam.Možno príde za 5 minút,možno za den,dva ....Nebolo to lahké rozhodovanie,ale dlhšie čakať tu,ked na konci môžu rozhodnúť body aj z týchto dní o postavení tímu by mohlo poškodiť tím a tak som k tomu prikročila.Tak dakujem Juniorovi aj za to krátke pôsobenie,čo tu bol a prajeme mu nech sa mu darí v inom tíme ktorý si ho iste časom vyberie. :wink:

Naopak vítam medzi nami novú posilu Nikolsona.Nech sa tebe a i býkom darí :wink:
Slušný rozjazd :cool:
danny111 píše:Slušný rozjazd :cool:
velmi pekné to ide najmä tebe danny a Scoobynovi :good: a myslím,že Nikolson nás vhodne doplnil,tak snad to takto bude pokračovať :wink:
Dnes aj nováčik Nikolson velmi pekne zabojoval za náš tím :clap: Len tak dalej chlapci,máme za sebou 1 polku 4 kola a pekne sa v bodoch striedame a je to vidieť na výsledkoch. :)
dobre to zacina, hadam nam to vydrzi aj nadalej :good:
Rock velmi dobry vykon :clap:
Scoobyno píše:Rock velmi dobry vykon :clap:
Dakujem Scoobyno :) No ešte viac ma teší,že už teraz máme o 8 bodov viac ako v minulom kole a to ešte určite dalšie bodíky pridáme. :) Takže konečne aj býci si užijú trochu radosti ,už bolo načase :wink:
Takže nakoniec trošku smolne sme prišli o 2 miesto,ale aj toto je velký pokrok oproti prvým 3 kolám Tak som spokojná aj s týmto 5 miestom. :) Scoobyno si náš líder opat krásna priečka z individuálky,len tak dalej :) Danny a Nikolson aj vám patrí velká pochvala.Boli ste oporami býkov,mohli sme sa na vás spolahnuť a tak sme si užili pekne kolo a potrápili každý tím v KTL. :) Tak len tak dalej chalani som rada,že o býkoch bolo opäť počuť a to v dobrom svetle a na tom máme podiel všetci 4. :klobuk:
tak ak to pojde takto dalej tak mozno to PO este vybojujeme :wave:
Takže po ročnej prestávke sa opäť vraciame do kolotoča ktl. Pekne Vás vítam v novo zloženom tíme a to v zložení: Sa´Verr, Pathes99 a Dawe4. Chalani želám nech sa nám darí a dostaneme sa co najďalej. GO BULLS GO :clap: :-D
Zdravím své spoluhráče. :-D
Já jsem po roční pauzičce (určité problémy, kdy šlo všechno stranou) odpočatý, svěží, připraven nastoupit a dojít až na vrchol. :oslava:
Tak chlapi hodně štěstí a těším se na naši spolupráci.
Zdravím bici tak prípravné zápasy nám skončili a začíname na ostro tak nezabudnite na tipovať a pome na titul. :thumbsup:
Pathes99 a Sa'Verr dobrá práca do dneska rána len tak ďalej udržme sa tam kde patríme a to jest 1 najhoršie 3 miesto Go Bulls Go. :thumbsup: :clap:
Tak vás vítam v novom tíme momentálne v starom zložení pričom sa neustále snažím nájsť 4 tipera connor sa ponúkol že nám do tej doby vypomoze aj keď malým dúškom dúfam že by ostal aj do konca ale uvidíme ja sa snažím hľadať píšem chalanom ale doteraz sa mi ozvali len 2 aj to jeden skončil úplne a druhý si dáva tento rok pauzu.zatial nikto iný. Tak som rád že ste ostali chalani somnou aj keď v inom tíme.myslim si že sme dosť kvalitný tím a máme min. nato play off ak nie na celkové vitazstvo prajem vám nech sa vám darí aspoň tak ako v hockey kente. :-D :clap:
Zdravím staronové spoluhráče a doufám, že se nám bude dařit podobně jako minulou sezónu. Taky bych byl rád, kdyby jsme v tomto složení vydrželi celou sezónu. :good:
No ako som už písal pevne dúfam že connor nakoniec ostane. Veď nakoniec to môže brať ako výzvu v novom tíme. Však uvidíme :-D no ja pre istotu neprestávam hľadať. :?
Dnes celkom pekný výkon hlavne od Connora ale vlastne dneska sme pekne zabrali celkovo a sme sa osamostatnili na tretej priečke a od druhej nás veľa bodov nedelí :-D :good:
Tak chalani vďaka vám všetkým za celkom slušne prvé kolo kde sme sa nakoniec predsa len prekopali na 3 miesto. Dokonca mirah a streetman skončili v prvej 10 jednotlivcov a Connor v prvej 20. Veľká gratulácia vám chalani.
Toto kolo sme odštartovali celkom slušne tak dúfajme že v tom budeme pokračovať. Je teraz už len na connorovi či bude ďalej pokračovať snami alebo nie lebo už som predbežne dohodnutý s ocelakom1. Nuž ako vravím všetko závisí od connora.
Jde nám to, tak by Connor mohl zůstat až do konce. Škoda teď něco měnit.. :jn:
Vravím všetko závisí od Connora ja by som bol tiež rad keby ostal a myslím si že Mirah tiež.
Streetman píše:
pát 05. lis 2021 20:38
Jde nám to, tak by Connor mohl zůstat až do konce. Škoda teď něco měnit..
Tak ono je velmi jednoduche hrat za tento tim. Chrto a mirah vcera ako jednotlivci viac bodov ako niektore timy. 10 bodov naskok na druheho v tabulke po prvom dni. Ty s mirahom top10 v prvom kole...
Chrtovi som pisal, ze so mnou moze ratat, kym nenajde dobreho a spolahliveho tipera a myslim si, ze Ocelak bude super posilou. Taktiez som rad, ze sme vyvalcili tretie miesto v prvom kole, dolezite body a odrazovy mostik do sezony.

Vdaka za vase mile slova a budem vam fandit. Kvalita na titul v time jednoznacne je, azda bude na strane Bulls aj trocha potrebneho stasticka.
Connor ešte raz ti chcem za všetko poďakovať dúfam že v budúcnosti sa sa naše cesty ešte stretnú lebo si fakt dobrý tiper a je na teba aj spolah. Uvidíme kam to dotiahneme kvalitu máme a dúfam že Ocelak1 dobre zapadne do tímu.
Ocelak1 vitaj v tíme prajem veľa stastnych a správnych tipov. Dúfam že to dotiahneme čo najďalej. :) :)
Díky Connore že jsi nám pomohl v začátku sezóny. :klobuk: Taky bych byl pro abys zůstal, ale chápu že asi nemáš moc času. Doufám, že se zase někdy všichni sejdeme v jednom týmu a třeba dosáhneme na titul ke kterému loni chybělo opravdu maličko.

Vítám v týmu Ocelaka1 a myslím, že nám to bude šlapat stejně jako s Connorem. :good:
1767 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG