Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

OTTAWA SENATORS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

MacLean FIRED.
:shock:
Rono píše:
MacLean FIRED.
:shock:
Kdyby ho Ottawa vyhodila tak ja bych ho klidne vzal :) a hned :)
Rono píše:MacLean FIRED.
Anger píše:Kdyby ho Ottawa vyhodila...
WTF? :D Však máš napsaný, že ho vyhodili. :lol2:
Rono píše:MacLean FIRED.
Kravina, ten tým momentálně na nic víc nemá a zrovna po tom, jak se včera heroicky zvedli, to je ještě větší kravina. Nemůže za to, že Murray byl v létě neschopný, podepsal Michálka, který je teď healthy scratch, za 4 miliony, za Spezzu dostal kulové a obranu neposílil. Unáhlený krok teda, tohle si MacLean nezasloužil teda.
Rono píše:
Rono píše:MacLean FIRED.
Anger píše:Kdyby ho Ottawa vyhodila...
WTF? :D Však máš napsaný, že ho vyhodili. :lol2:
Sory ja se ve vsech terminech fakt nevyznam Fired obcas beru jako ze se na nej kyda nebo ze jde na koberecek.
hlavna vec, ze to ustal kouc Sabres :giggle:
Já to prostě musím napsat... Já sem ku*va nas*anej, že ho vyhodili. pro mě z celé ligy nejvíce sympatický kouč a strašně jsem žral jeho vyjádření po zápase (zejména v prvním kole PO s Montrealem nedávno).. Nechápu to ještě teď. Snad si brzy najde práci. Ottawa už i díky jeho odchodu pro mě není tak sympatický tým jako dříve. :neviem:
:sok: Furt tomu nemužu tak nějak uvěřit, nechápu to, za tohle vedení "Sens" zaslouží :thumbsdown:
cepi píše:hlavna vec, ze to ustal kouc Sabres :giggle:
Co Sabres, ale Berube nebo Eakins :hroza: A Tortorella s Bylsmou nemaj do čeho píchnout :-D
The changes may not stop with coaching. The Senators have been shopping forwards Erik Condra and Colin Greening along with defenceman Patrick Wiercioch. They are also listening on centre Zack Smith, who has seen his role slipped and struggled mightily.

There is also speculation the club may try to use its strength in net to get an impact player. Goaltenders Craig Anderson and Robin Lehner are both under contract long-term. Both could be valuable commodities in a deal.

At this point, all options are open, and Murray noted there may be changes that Cameron may want. If that's the case, Murray and his staff may try to make moves to shore up areas he believes the Senators need help.

"I have talked to other teams about trades," said Murray. "I'm talking to some teams about trying to make a move or two."
Klidně, těch hráčů na výměnu je dost, Greening je i Condra jsou docela fajn bottom 6 křídla, které by mohly mnohým týmům pomoct. Totéž Wiercioch, ten snad půjde. Možnost je ale podle mě i u Methota. Kdyby se podařilo z toho vytřískat top pair beka ke Karlssonovi a top 6 křídlo, nebylo by to vůbec špatné.
tomasinho píše: ...Možnost je ale podle mě i u Methota. Kdyby se podařilo z toho vytřískat top pair beka ke Karlssonovi a top 6 křídlo, nebylo by to vůbec špatné.
To je síce fajn úvaha, ale Methot má zmluvu do konca sezóny a potom bude UFA
Nightwolf píše:To je síce fajn úvaha, ale Methot má zmluvu do konca sezóny a potom bude UFA
No však právě proto. Chce prachy, jaké si nezaslouží a jaké neodpovídají jeho výkonům. Takže proč ne.
Zapas s LA neskutečný, hrálo se nahoru dolu, zapas měl šťávu, fakt se mi to líbilo, bohužel soupeř byl šikovnějši v koncovce, což rozhodlo. Bobby :klobuk: zitra od 7 proti Bostonu tak jsem zvědavý :-D
Zapas jsem neviděl ale nejspíš solidní výkon :klobuk: Zibanejad hraje poslední dobou famozne, byť to treba neni celkově na bodech az tak vidět ale soolečně s Karlssonem pro me ustredni postavy Sens. Turris dneska pěkný golik v PK :good:

:klobuk: :klobuk:
"Methot and the Senators came to terms on a four-year pact worth a reported $4.9 million per season and a total of $19.6 million over the contract’s duration."

Fíha..
To jsou pálky :hroza:
Neviem, s čím tu majú všetci furt problém. To je dnešná cena, na trhu by dostal podobne, aj viac. Takže :ciga:
Pasha píše:Neviem, s čím tu majú všetci furt problém. To je dnešná cena, na trhu by dostal podobne, aj viac. Takže :ciga:
To je sice hezké,ale to přece neznamená,že je to tak správně.Pak se některé kluby hodně diví,že mají plný strop a v týmu samé :ho*no:
Jirik19 píše:To je sice hezké,ale to přece neznamená,že je to tak správně.Pak se některé kluby hodně diví,že mají plný strop a v týmu samé :ho*no:
Furt je to pro ně obránce 1. páru, po Karlssonovi nejlepší obránce, i když má své mouchy. Jako volný hráč by dostal klidně to, co dostal Orpik, třeba Edmonton by pro takového beka měl i vraždit. Ta suma není nijak výrazně přehnaná, jasně, že třeba okolo 4 milionů by to bylo asi víc odpovídající, ale zrovna Ottawa si tohle může dovolit. Pořád jim zbyde dost peněz na podepsání RFA hráčů jako Zibanejad, Stone, Hoffman, Chiasson. Akorát jeden z obránců teď půjde z kola ven, vzhledem k věku a potenciálu zřejmě Wiercioch. Nerad bych viděl, aby odcházela ikona Phillips, ten může pořád hrát 6.-7. beka.
Jo já to chápu,já to myslel spíše celkově a né z pohledu Ottawy.Platy jsou v mnoha případech dost přehnané a neodpovídají výkonům na ledě.Ale je to tak jak píšeš,pokud by mu to nenabídli,dostal by to jinde a třeba i více.Takhle to bohužel funguje a pak v NHL bruslí plno průměrných a podprůměrných hráčů s nadprůměrným platem,který né a né vypršet.
Guddy.44 píše:"Methot and the Senators came to terms on a four-year pact worth a reported $4.9 million per season and a total of $19.6 million over the contract’s duration."

Fíha..
Jsem zvědavej co dostane Tanev... Při jednom z našich utkáních komentátoři dávali zapříklad (srovnávali) kontrakty Scandelly a Brodieho, ale já doufám, že se to přes 4 miliony nepřehoupne :jn:
neviem no, dost dlho laboroval s chbtom, ak chrbat vydrzi, ten plat nie je nijak extremny, ale chrbat je chrbat a tam stale hrozi iste riziko....
Aby to nezapadlo, Ottawa zacina slapat a ma skoro stejnou pozici jako my. jeste nejsou z kola ven.
962 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO