Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

EDMONTON OILERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Rono píše:Poprvé v životě, co mi udělali Oilers radost? :taptap:
Coz teprve az vyhrajou tu loterii na Penguins pick :jn:
AndyF píše:Coz teprve az vyhrajou tu loterii na Penguins pick :jn:
Obrázek
:giggle:
Edmonton #Oilers re-sign Nail Yakupov to a two year contract extension worth $5-million.
Jonathan Willis ‏@JonathanWillis 1h1 hour ago
The plan of drafting, development & modest internal growth MacTavish just sketched out for the #Oilers is basically Tambellini's blueprint.

Jonathan Willis ‏@JonathanWillis 56m56 minutes ago
MacT, April 2013/2015:
"I’m an impatient guy and I bring that impatience to this situation."/"Next year... is another developmental year."

Jonathan Willis ‏@JonathanWillis 50m50 minutes ago
MacT on Schultz, April 2014/15:
"Justin has Norris Trophy potential."/"There’s no greater springboard to development than failure."

Jonathan Willis ‏@JonathanWillis 45m45 minutes ago
#Oilers GM Craig MacTavish:
April 2013: "I don’t think we’re that far off."
April 2015: "I don’t think we’re that far off."

:giggle:
neviem, neviem ci to bolo vsetko OK
Byť na McDavidovom mieste spravím to čo Lindros a vykašlem sa na nich :bee: ....Toto je proste choré
D&M píše:Byť na McDavidovom mieste spravím to čo Lindros a vykašlem sa na nich :bee: ....Toto je proste choré
Taky že byl očividně nasranej. :lol2:
:lol2: toto je konec proste
Obrázek
:ee:
:hroza: :hroza: :hroza:
Edmonton je nieco ako ruska baza - kazdy hrac si cez nu musi prejst a z duse ju nenavidi :lol2:

Oilers by som nejaky mensi-vacsi uspech prial, ale ako vedenie lepi tento klub dokopy je neskutocne. Edmonton nie je oblubena destinacia ako LA, ci Florida, ale keby nejaky hrac aspon citili snahu a sancu, ze tam spravi uspech, urcite by tam prisiel. Vedenie Oilers ale ani nedava nadej.
zas*aty joke :hroza: dúfam ze nikdy nic nevyhrajú a McDavid bustne..
Obrázek :oslava: !!!
tady neni o cem Connor EDM vybere,ale jsou tak nejak uplne mimo to vedeni.vi ze maji vzadu diru a presto to ignorujiu uz cca 6let :hroza: ...dalsi zabity talent v sestave co propadne s tymem do podprumeru :jn:
:rofl: :rofl: :rofl: :slap: :slap: :slap:

presne to, co som nechcel, ale dobre. Stavame sa najviac nenavidenym timom NHL :lol2:
No nikto nemoze povedat, ze sme to na McD odtankovali. V zavere sme zabrali a pripravili sa o istotu McEichela. Keby sme to odtankovali, tak by som sa asi rozlucil ako Redy :ahoj: aj ked ani toto mi nie je vobec po chuti :grc: A ci to zrebovanie bolo ciste alebo nie....ja som skor za prvu moznost, keby to chceli zmanipulovat, tak by to dali Torontu, Sabres alebo Arizone :neviem: Najviac ma na tom sere, ze sa takyto talent dostane do ruk nasho uboheho vedenia a MacT a spol z toho vytazia aj ked odvadzaju absolutne mizerny job....to zas budu strasne kecy od MacTavisha, snad si radsej nepozrem ani jeden videorozhovor :hroza:
Me je z tech kecu uplne zle.... Netankovali jsme,tak kde je problem? Ze jsme meli stesti...? Se proberte,vy magoři :thumbsdown:
Fuj uz som prebral, konecne!
Pokud je vedení trosku při smyslech, tak se bude snažit vyměnit někoho z Rnh,Yakupova, Eberleho, Draisaitla, možná i Halla a získat nějakého slušného beka nebo hotové hráče a postavit tým kolem McD a konečně začít něco hrát. Mě osobně už leze Edmonton na nervy, téhle způsob budování týmu je mi proti srsti..
Nejde o tankovanie Marman, ide o akúsi formu nespravodlivosti v hokejovom svete. Sám McDavid bol sklamaný, jediný klub, kde nechcel skončiť a 88,5% šanca, že bude hrať hoc-kde inde ale ani to nestačilo, aby sa vám vyhol. On dokonca vyzeral, akoby plakal chvíľu predtým ako sa objavil pred kamerou. "The City of the First Overall Draft Picks" už len potrebuje brankára, obranu, generálneho manažéra, trénerov, skautov a potom môžete začať vyhrávať. Sám som zvedavý, čo spraví s tímom jeden hráč. Zastávam názor, že kvalitný klub nerobia hráči ale silné a schopné vedenie, štruktúry v klube, scouting. Na ľade je len konečný produkt toho všetkého.

2010 - Hall 1st
2011 - Nugent Hopkins 1st
2012 - Yakupov 1st
2013 - Nurse 7th
2014 - Draisaitl 3rd
2015 - McDavid 1st
Captaine, s tou druhou částí souhlasim,ale kde jsi prisel na to,ze k nam nechtel? To mi prijde jako kravina..
ja sem rad ze mcdavid nebude na vychodě.
co se tyce edm = vedeni je dlouhodobě ubohe = z tolika picku neze se nedostanou do PO ale jsou stale posledni.
uz davno meli vymenit nejake te jejich talenty za kvalitneskusene hrace a hlavne skuitecneho golmana.
ted snad se uz do PO dostanou.
Marman píše:Captaine, s tou druhou částí souhlasim,ale kde jsi prisel na to,ze k nam nechtel? To mi prijde jako kravina..
McDavid hrával 90 minút od Buffala, netajil sa tým, že hrať za Toronto je jeho snom, v Arizone sa pozná s Duclairom a Domim. Že "nechcel" je asi dosť prehnané z mojej strany, ale to sklamanie bolo očividné.
guillaume píše:ja sem rad ze eichel a mcdavid nebudou na vychodě.
co se tyce edm = vedeni je dlouhodobě ubohe = z tolika picku neze se nedostanou do PO ale jsou stale posledni.
uz davno meli vymenit nejake te jejich talenty za kvalitneskusene hrace a hlavne skuitecneho golmana.
ted snad se uz do PO dostanou.
Eichel skončí pravdepodobne v Buffale, takže na východe jeden bude. Ale inak aspoň malé pozitívum je, že McDavid skončil v Kanade, a Eichel pravdepodobne v USA.
Takže McDavid další zabitý talent Oilers.. Za běžných okolností bych mlčel, ale vzhedem k tomu, kolik mají Oilers těch 1. picků za poslední léta.. No doufám, že by mohlo být léto zajímavé třeba tím, že se Mcdavid urazí a bude chtít podobně jak Lindros pryč. To by jsem se smál.. (Arek, prosím, nerejpej, víš jak to myslím..)

No Oilers teď budou opravdu zajímavá parta. Ještě to chce jeden rok suckovat, aby získali elitní LW a pak můžou začít hrát. i když stále si myslím, že prostě nejlepší pro ně by bylo ten pick trejdnout a brát z nižší pozice nějakého toho obránce. Chudák Draisaitl se už teď musí převalovat v posteli a bát se o svojí budoucnost.. Nu což. Répat nebudu, Oilers to díky tomuto mají pohnojené zase o něco víc a pokud ani s McDavidem neuspějí, tak bude po zápase na ledě 10 000 dresů Oilers.

Jinak si vzpomeňte, je to xxx let dozadu, co měli Oilers taky nabitej tým talentem (Robert Nilsson, Sam Gagner, Ladislav Šmíd, Robert Schremp, Andrew Cogliano, Devan Dubnyk, Gilbert Brule, Magnus Paajarvi, Ryan O'Marra a možná další.. 85% z toho jsou to hráči draftování do útoku, zbytek brána a obrana (a to Šmída získali trejdem).. Jako nezlobte se na mě, půlka hráčů zakotvila v Evropě, další prorazili v jiném týmu. Já tu nehodlám do nikoho rejpat ale tohle je přešlapování už roky rokoucí na jednom místě a co hůř. Vedení se z toho nepoučilo. Tým by se měl stavět od základů, což je podle mého Brána a obrana. Oilers to dělají opačně..
Guddy.44 píše:Takže McDavid další zabitý talent Oilers.. Za běžných okolností bych mlčel, ale vzhedem k tomu, kolik mají Oilers těch 1. picků za poslední léta.. No doufám, že by mohlo být léto zajímavé třeba tím, že se Mcdavid urazí a bude chtít podobně jak Lindros pryč. To by jsem se smál.. (Arek, prosím, nerejpej, víš jak to myslím..)
One thing we do know: There will be no Eric Lindros-like refusals to report to certain teams, a stance the Big E took when he made it clear he would not play for the Quebec Nordiques. McDavid’s willingness to join whatever franchise chooses him is music to the ears of those 14 teams that are eligible for the lottery.
3176 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS