Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Ako dalej, KTL?

Tak ta selekcia 16 vyvolenych timov by asi bola trochu bolestiva, ale ak by vysledkom bola “zivsia” KTL tak to stoji za pokus…

Pri vsetkej ucte k takemu tradicnemu timu akym su napr. Steelers – posledny prispevok v ich teme je viac ako rok stary… aku pridanu hodnotu mali tuto sezonu pre KTL? ano, viac-menej poctivo si to odtipovali a nesposobovali ziadne problemy, ale to je dost malo… taky Vikings co je novovzniknuty tim bol pre KTL tuto sezonu IMO ovela vacsim prinosom :neviem: podobne Master Gremlins – sorry Selly, ale tiez nulova diskusia vo vasej teme a sam vies ze aj s tym tipovanim to nebolo vzdy 100%... ano, ja to beriem ze vy sa poznate a stretavate aj v sukromi kde mozete vsetko podstatne prebrat, ale aj tak, aspon nejaka minimalna aktivita aj tu v timovej diskusii by vam hadam neublizila… :neviem: este jeden tim kde nebol ziaden prispevok od oktobra 2014 je Lions. Vzhladom na to co sa v time ku koncu sezony dialo su mozno do buducna otazni aj Knights…
A ked sa este odpocitaju BBQ a Milosoviny Pirates a Bibbers tak uz sme pomaly na tych 16 timoch

Tiez by mozno stalo za to do buducna ustanovit nejaku “radu GMs” ktora by nahradila zaniknutu komisiu. taka rada by mohla KTL spravovat, rozhodovat o pravidlach a spornych otazkach, pripadnom rozsireni alebo zuzeni poctu timov pre nasledujucu sezonu atd. Ale zaroven by mohla rozhodnut aj o odvolani neaktivneho GM resp. GM neaktivneho timu (samozrejme nie zo dna na den, ale po nejakych neuspesnych warningoch) a vyhlasit “vyberove konanie” na noveho GM pre dany tim do ktoreho by sa mohol prihlasit hociktory tiper KTL.

Ak napr. v time prestanu pravidelne tipovat tiperi, alebo bude dlhodobo nulova aktivita v timovej diskusii a GM to nebude nijako riesit, alebo sam bude zanedbavat “povinnosti” v rade GMs – nebude sa vyjadrovat k diskutovanym temam, hlasovat, a nezlepsi sa to ani po upozorneniach, tak bude moct rada GMs odvolat takehoto GM z funkcie a nahradit ho niekym inym kto prejavi zaujem. cielom by samozrejme bolo mat na postoch GM 16 (alebo kolko) aktivnych ludi ktori by zabezpecili nejaku tu “aktivitu navyse” vo forme diskusie aj vo vlastnych timoch… kto by to nebol ochotny alebo schopny zabezpecit ten by o VYSADU byt GM niektoreho z timov prisiel…
vyradit z KTL tim Steelers, tak to by bolo teda silne kafe :sisi: to je predsa jeden z nastabilnejsich timov s jednym z najlepsich a najspolahlivejsich GM, to ze nediskutuju v ich topicu je predsa ich vec

sice mi tu mame len nejaku tipovacku a KHL a NHL su skutocne hokejove ligy, ale ja som vzdy kritizoval tu cestu ala KHL, nejako umelo vytvarat 30 clennu ligu, aby sa co najviac podobala na NHL :hroza:

a za upadok diskusie moze podla mna aj prechod na samostatnu stranku, cele je to roztahane, aj na forum aj na stranku, clovek niekedy ani nevie co ma kde napisat a co si ma kde precitat, tipovanie na stranke je sice pre vacsinu asi pohodlnejsie, ale omnoho lepsie to bolo, ked bolo vsetko tu na fore, teraz sa to uz naozaj podoba na hocijaku inu tipovacku a stratilo to svoje caro

a este co sa tyka individualnej tipovacky, tak ta je dlhodobo v nezaujme, pricom by prave ona mala byt hlavnym pilierom celej KTL a zakladom uspesnej timovej tipovacky

a ked uz som sa dostal k timovej tipovacke, tak ta je naozaj strasne stereotypna, navyse s velkym poctom postupujucich timov
Ja TA uznavam ako vyborneho tipera, ale osobne mi je luto ze sa aspon trosku nesnazi ozivit aj timovu diskusiu… ja osobne od GM ocakavam trosku viac ako len ponuknut na zaciatku sezony zmluvu 3 tiperom a potom uz len odtipovat sezonu… ved nikto nechce 5 prispevkov denne od kazdeho tipera, ale aspon 1 za tyzden…? 1 za kolo? Samozrejme ze bezduche prispevky pisane nasilu len aby boli nemaju zmysel, ale naozaj nie je nic o com by sa dalo v timovej teme z casu na cas pobavit? Pochvalit za dobry vykon, zdrbkat ked sa nieco nevydari, zhodnotit priebeh kola/sezony, ponadavat na pocasie… anything? Cathy do inych tem nema problem prispievat, preco nieco nenapise aj v Steelers teme? Ziaden prispevok za vyse roka ? WTF?
Kam by sme prisli keby to tak bolo vo vsetkych timoch? To by sme mali ligu duchov a prizrakov z minulosti alebo co?

Aby sme sa pochopili – nejdem teraz bojovat za to aby boli steelers vyluceni, to ani omylom, ale ak bude znizeny pocet timov a sutaz uzavreta tak predpokladam ze nebudem jediny co bude od timov co zostanu ocakavat predsa len viac aktivity (mimo tipovania) ako tuto sezonu predviedli steelers :neviem:
najlepsie by bolo spravit univerzalny diskusny topic a topicy timov spravit sukromne a viditelne len pre tiperov daneho timu a nech si tam pisu co chcu len pre seba a nikoho nemusi trapit co tam pisu a ci tam vobec nieco pisu a nikoho nebude trapit, ze je topic rok bez prispevku :-D sam vidis, ze nieco umelo vytvarat, tak ako to bolo s tymami nie je dobre, tak nechci aby nasilu nieco pisali TA a spol o pocasi a pod, v jednom spolocnom topicu sa mozeme spolocne zgrupovat a vzajomne sa pocas sezony podpichovat a ked niekomu bude vadit, ze ten topic bude patrit akoby len 2-3 timom, tak nech sa paci, moze nam pripomenut, ze aj on ma nejaky tim a zapojit sa...
nieeee, potom by som nemohol trollovat v teme jasteric a ani oni v nasej...
Ten chat ohladom KTL ,by toto neriešil?Určite nie nasilu niekoho nutiť do debát,to nemá cenu,musí to prísť lebo chce,nie preto,že "musí" to by nič neriešilo.Ako píše Wildo,treba začať z mála časom sa možno pridaju další,akurát nie v topicoch,lebo tam ked vás 2-3 x zahriaknu,že trollujete tak vás chut do debat ano nováčika iste prejde. :-D :wink:

“radu GMs” hmm to neznie zle,určite by sa GM nemal stať niekto,čo ked uvidí,že jeho tím nemá šancu postupit do play off tak to celé odpíska a odstupenim znehodnotí súťaž ako sa tu stalo v minulosti hoci u Raulovcov.
Jako sorry petrik, ale to uz trochu hranici s nejakym druhem socialismu nebo diktatorskym rezimem ne :thumbsdown: Nebudete ve strane, tak nazdar! Ja nikoho nutit psat do topicu nebudu, me bohate staci ze mi na HF podepisou smlouvu a pak tipujou ( nekdy je k tomu musim dokopat ale od toho jsem GM ). A sam by ses divil kolik casu debatami jsme o KTL stravili, to ze se tu v jinych topicich pisou leckdy bezduche sra*ky je pro tebe zrejme mnohem vice :cool: . O letosni sezone jsem se vyjadril uz vyse, ale prosim, pokud nechcete MG v KTL my to nejak zkousnem :wink:
Pomerovat kvalitu souteze tim, jak casto napisu "dneska uz musime zabrat :andy:" to fakt neni optimalni.
ja osobne by som uvítal pravidlo, aby tipéri nemohli svojvoľne rozviazať zmluvu so svojim tímom bez súhlasu GM. (áno,je to pokrytecké odomňa,kedže som to v tejto sezone urobil aj ja,ale ak by som honzissa a spol. nepoznal z ineho fora,tak by som to neurobil). Ked niekto podpisuje zmluvu,tak sa mu zaväzuje na celý rok a nie len dovtedy kým ho to u niekoho prestane baviť a chce niečo lepšie. MAximálne 2-3 kolá pred koncom ZC,kde už je viac-menej isté kto postúpi a kto nie, by mohol byť prestupový týždeň, kde tipéri môžu rozviazať zmluvu so svojim tímom a pridať sa ku niekomu inému aj bez suhlasu GM. Počas sezony by to malo byť na dohode medzi dvoma GM. :)
Také pravidlo není,nebolo a myslím,že ani by nebolo šťastné aby bolo nani.Ako chceš niekoho donútiť aby za teba tipoval,ked o to sám nemá záujem?Toto je práve na svedomí každého tipéra a dôležitá práca GM aby vybral takého tipéra a robil tak,aby ten tipér nemal dôvod odíst.Myslím,že je to dobre ošetrené ako je,že musíš dat vedieť svôjmu GM 2 týždne vopred,než sa to stane,aby ten mal čas si niekoho nájst.Hmm ozaj myslíš,že by si mohol donutiť tipéra tipovať za tím,ak o to sám nebude mať záujem?Ved GM by si práve tým zviazal ruky,lebo on môže prestať tipovať úplne,môže tipovať just samé 0,1 či 2 a de facto by si s tým nemohol ako GM nič urobit.A povedz,načo by si takého tipéra držal v tíme?
predpokladá sa, že tu tipujú normálni ľudia so zdravým rozumom a nie malé deti,ktoré začnú trucovať, ked sa im niečo nepáči..
nani92 píše:predpokladá sa, že tu tipujú normálni ľudia so zdravým rozumom a nie malé deti,ktoré začnú trucovať, ked sa im niečo nepáči..
Je vidět, že jsi tady krátce. :D Urážení a trucování je zde na denním pořádku a to nejen v KTL, ale i v yahoo, králi draftu, haxballu, chatu ......
:nono2: co nebolo, toto tu predsa bolo, ze sa uzatvarali zmluvy na dobu na aku sa GM a tiper dohodli a zmena mohla nastat az po vyprsani zmluvy alebo aj skor, no s prislusnym trestom :spank:
nani92 píše:predpokladá sa, že tu tipujú normálni ľudia so zdravým rozumom a nie malé deti,ktoré začnú trucovať, ked sa im niečo nepáči..
hmmm ked tak nad tým premýšlam,to čo navrhoval petrík,nejaku radu GM to by to mohlo ošetriť.Tam by to museli schváliť a on vysvetliť,prečo chce skončiť a podla dôvodu,či by to bolo z vypočitavosti,či že si nerozumie s kolegami,nechce tipovať dalej atd by sa postupovalo dalej.
Nani má zajímavý nápad k diskuzi, ale já si právě myslím, že tady tenhle problém se vyřeší tím omezením počtu týmů a zvýšení volných hráčů. Letos to byl docela problém a je to víceméně to, co jsem psal včera. Vyloudil jsem Naniho od Knights a Dawe reálně nemohl sehnat náhradu, protože Miky přestal tipovat a mezi volnými hráči nebyl nikdo, koho by Dawe mohl bez výčitek svědomí oslovit.
V tom modelu, o kterém se tady bavíme, to zkrátka bude fungovat tak, že se buď domluví dva GM's mezi sebou na trejdu, nebo holt GM projeví zájem o hráče z jiného týmu, dají dostatečně předem vědět GM týmu, kterého se to týká a ten bude mít dostatek času na to najít si v FA poolu adekvátní posilu, pokud nebude stát o protihodnotu z druhého týmu. A to je podle mě ideální stav, kdy jsou uspokojeni všichni a neutrpí tím nijak úroveň ligy.

Jinak s těmi škrty týmů bych nebyl tak radikální jak navrhuje petrik. Podle mě je kolem toho zbytečné pozdvižení. Vyškrtnout 6 týmů nebude zas takový problém ani tak, natož abychom museli vyřazovat tradiční týmy jen proto, že nikdo nic nepíše do jejich topicu. Já jsem celkem velkým zastáncem tradic a tyhle týmy bych naopak rád udržel v lize a když tipujou pravidelně, tak vo co jde. :) Úbytek týmů, myšleno těch, které už se znovu nepřihlásí, určitě bude. Už jsem zmínil konec BBQ, Bibbers na tom budou předpokládám podobně...
Já neznám to pozadí týmů a různé vazby, které mezi sebou jednotliví tipéři mají, ale předpokládám, že jsme taky normální lidi, kteří zkrátka dokážou pochopit, že když skutečně dojde k tomu, že někdo bude nuceně vyškrtnut, tak nepůjde brečet a z trucu nepřestane tipovat. A když jo, tak co se dá dělat. Když se kácí les, létají třísky.
Tu sa trochu prejavujú aj Yahoo skúsenosti a preferencie. Honziss je kvalitný jahú hráč a spolu s fantom nám priniesli aj keepera. Ked porovnáme keepera s našou tradičnou ligou tak sú tam podobné rozdiely ako sa riešia aj tu ohladom KTL. Keeper je menšia liga no možno o to kvalitnejšia a FA trh plný možností. V našej tradičnej lige dostane šancu zahrať si skoro každý, potom je úroveň slabšia a aj FA trh je príšerný :hmm: . Hráči ktorí hrali obe ligy by mohli povedať k tomu viac, kde je viac pozitív atd.. KTL a jahú sú 2 ale ohladom tohto počtu tímov to môže byť podobné :neviem:
Inak honziss pozeral som teraz to,ktoré tímy,boli v KTL v tejto sezone ,ok tie 2 BBQ plus Bibbers -(i ked TT písal,že ich chcel vrátiť do hry takže ani to by ešte nebolo tak isté),tak máš 20.Fakt netuším podla akého kluča by ste tie 4 tímy chceli vyradiť,ked dá sa povedať,že všetci sezonu dotipovali až do konca.Samozrejme určíte nie kvôli komunikaci,do toho sa nedá nútiť,tam treba bud ten chat,či univerzálny topic a ono sa to časom verím rozbehne samé.U tých tipérov z tímov čo sa nedostanu do KTL je to tiež otázne.Samozrejme vyzerá to ako fajn nápad a určite by to prinieslo pozitíva aj pre GM.Otázne ale je,či tipéri z tímov čo sa nedostanu do ligy by to prijali,či sa na ligu vybodli a odišli a taký by sa tam iste tiež našli.
Jako já chápu tvoje obavy, Chrisi, ale když si rozebereš třeba
Chris píše:(i ked TT písal,že ich chcel vrátiť do hry takže ani to by ešte nebolo tak isté)
tak vlastně tady formuluješ pravidlo "každý kdo chce být GM, tak si vezme nějaký tým a přihlásí se" a to je přesně ten kámen úrazu, který tady nastal a ten kámen úrazu, který KTL dovedl až sem. Jako proč bychom měli dopřát každému jednotlivci být GM a každému, kdo si o to řekne, mít svůj tým? To by nikdy nemělo být cílem a jestli ano, tak celá tahle diskuze nikam nevede a ahoj, až tady za rok budeme řešit stejnou věc. TT chce, ale kde TT má další 3 tipéry, kteří jsou potřeba k tomu, aby mohl hrát v lize? Nechceme eliminovat TÝMY, chceme eliminovat momentální nadšení, které stojí za vznikem týmů jednoho hráče.
Ja píšem len ako otázku k diskusi tu,čo počas sezony bolo napísané,možno sa to ani už nezakladá na pravde,nehovorím,že to doprajeme každému,ani nie,to už je úkol novej komisie,či tej rady GM aké stanoví pravidlá.Aj toto treba poriešiť do novej sezony za akých podmienok sa niekto bude môct stať GM ak bude chciet prihlásit tím do suťaže, aby to potom niekto nenapísal podobnou formulkou a kde to máte napísané,že sa to nesmie? :wink: Každopádne ak si odmyslíme teda BBQ i Bibbers,stále 4 tímy tu su navyše nad to číslo 16
Chris píše:Každopádne ak si odmyslíme teda BBQ i Bibbers,stále 4 tímy tu su navyše nad to číslo 16
Já myslím, že momentálně máme 0 týmů. :giggle: Přihlašování do nové sezóny stále nezačalo. O tom kolik máme týmů se dozvíme až ho vyhlásíme a vyleze nám z toho nějaký výsledek.

Jako kdybych to měl nějak shrnout, tak se mi zdá, že zde panuje všeobecný souhlas s tím, že se má KTL vydat cestou kvality a ne kvantity a počet týmů 16 je taky tak nějak přijímán všemi, resp. nikdo proti němu vyloženě nevystoupil. Padlo tady pár nápadů, které by bylo dobré sesumírovat a začít pomalu přemýšlet nad nějakým výstupem. Já jsem pro to, a dle reakcí panuje snad i zde všeobecný souhlas, aby byla obnovena komise, která bude projednávat nápady a rozhodne o dění a nové podobě KTL. Komise byla, pokud správně čtu, vždycky volená, nevím, jestli to chcete udělat i s tím ceremoniálem volby, ale za sebe každopádně říkám, že budu rád jejím členem. Určitě bychom se taky měli domluvit na nějakém rozumném počtu členů - za sebe říkám ideálně 5, maximálně 7, abychom byli nějak konstruktivní. Rád bych, aby členem byl Ohlund, jakožto stěžejní osoba, bez které se neobejdeme a bez které by cokoliv tady domluvíme byl jen cár papíru. :) Další logická volba je pro mě Chris. Tak se pls i ostatní vyjádřete, kdo máte zájem do toho jít a někam se pohneme. Platí ale pro všechny, že za každý konstruktivní nápad se platí zlatem. :)
Mozno to bude znieť ako bullshit ale ja by som navrhol i dvojaké zmluvy ako to máme i v NHL na systéme RFA a UFA. Každý GM by si mohol dovoliť uzavrieť 1 zmluvu RFA ( zrejme naj hrača/tipera/osobnosť svojho tímu kde by ho len s jeho súhlasom mohol trejdnut do iného tímu) A zostávajúci 2 tiperi by boli UFA a GM by mali volnu ruku snima v prípade trejdov za proti hodnotu z druhého tímu po vzájomnej dohode medzi GM i bez súhlasu daného tipéra. Samozrejme ze tie zmluvy by boli len volnou formou od príkladu toho RFA a UFA mohli by sa volať akokolvek aby to bolo prehladnejšie s rôznymi upravenými podmienkami pre obe typy zmlúv. Myslím si že tým pádom by mohla nastať i akási menšia hierarchia v tíme s postupnostou od UFA :arrow: RFA :arrow: GM a napríklad i nasledujúci GM by sa mohli stať až ked by prešli touto postupnostou. Ztoho RFA tipera by mohol byt uz niekto fakt skúsený mazák, osobnost KTL, pravá ruka GM ktorý by už bol dostatočne zabehnutý v systeme ze by sa časom mohol stať i GM a nie ako teraz kto si zmyslí tak založí tím podpíše zmluvy a o 2-3 kolá sa vybodne nato. Je to len úplny náznak tohto 2-teho systemu zmlúv. Tie zmluvy by som dával mozno ze i na 1/3 alebo 1/2 sezony podpisovanie a nie z kola na kolo aby nenastal zas úplny holubník s trejdama. A pred trade deadline na záver sezony by to mohlo vyvrcholit :D
Ciže ked to tak zhrniem GM by mal volnu ruku s trejdma 2 hračov a 1 RFA hrača by mohol podpisat i na celu sezonu. A tým padom by mohla nastat vacsia sutazivost o udrzani miesta v tíme a snahy čo najlepšie natipovať. :oops:

Niečo ako tá komisia ktorá bývala by sa zišlo vytvorit pre už spomínanych členov GM čo by bol uzamknutý topic len pre nich a kde by sa napríklad mohli baviť o pravidlách sútaže alebo prihadzovať návrhy o trejdoch medzi sebou...

Samotný chat v posledných sezonach síce stále viac a viac viazol ale predsa len tie prve ročníky KTL sa skutočne vkročilo dotoho na velkej urovni a bolo by len velmi tažké ešte stále zvyšovať úroveň sútaže. Všetkých do jedného vreca so spoločným KTL topicom by som zas nehádzal ale zrejme do dvoch konferenčných košov už áno :-D . Ked si to zoberieme pritom ideale aký tu je spomínany 16 tímov tak konferencie by boli určene pre 8 tímov čiže 32+32 tipérov čo mi príde tak akurát. Kde by to mohlo žiť viacej diskusiou kým pri celoligovom chate by to mohlo hraničiť až so spamom a vacsim množstvom príspevkov

Ďalej by som bol zrejme i zaten draft pred PO čo je vždy velmi kontoverzné pár krát sa to skúšalo inokedy nie ale podla mna by to len viac pridalo na atraktivite KTL. A poradie draftu pri prvej volbe by mali prvé tímy ako výhodu pri najlepšom tipovaní

Ztých 16 tímov by som i zvýšil kritérium na samotné PO kde by postupili z kazdej konferencie po 4 tímy a už samotná účasť vo vyradovačke by bola velkým úspechom a nie teraz sa tam dostane drvivá väščina zo všetkých tímov.

Bolo by vhodné nastálo určiť ten počet tímov kým sa to nevymykne ešte z pod kontroly stým mnozstvom tímov. Teraz by to ešte tak "nebolelo" to zredukovať než pri stálom náraste tímov.
ked to tak citam..to aby som si vybavil No trade klauzulu u petrika :nervozny:
Zdravím, výživné čtení ale potřebné pro zachování a vylepšení KTL, nebudu se znova opakovat některé postřehy a návrhy jsem psal a jsou zde k přečtení někde výše , vím že bude velice těžké některým jedincům vysvětlit že právě jejich tým nebude mezi vyvolenými a právě proto by bylo tedy co nejdříve vzkřísit radu KTL aby ustavila pravidla soutěže a předešla jestě větší motanici ohledně KTL. Hlavně bych byl pro sjednotit vše na jedno místo takto mi to připadá všechno takové nepřehledné roztríštěné. Napadají mě určité věci jak třeba umožnit dalším týmům bojovat v KTL ale nevím zda by to byl přínos a hlavně organizační věci by byly asi tou největší komlikací.Jenom lehce naznačim : bude tedy 16 týmů, ostatní týmy které budou navíc budou v jedné skupině tipovat podle daného rozpisu jako ostatní a třeba 2 nejlepší týmy v dalším ročníku nahradí 2 nejhorší týmy ze 16 , jednoduše řečeno ostatní budou bojovat v soutěžním duchu o postup do elitní 16 , vím že to je běh na dlouhou trat ale kdo dopravdy bude míti zájem proniknout výše určitě vydrží... tímto by se eliminovaly problémy s regulérnosti sezony .....
Vím že tradice jsou tradice ale změna je život ... :good:
Prosím o zdrženlivost byl to jen takový nátisk nápadu nerad bych byl peskován,ale konstruktivní názory přijímám :good:
Tak este raz – ja nejdem bojovat za to aby boli timy co vo svojej teme nekomunikuju teraz vylucene (len kvoli tomu ze nekomunikuju) – ani steelers, ani gremlins, ani lions (predtym ako sa do mna pusti este aj ayoz :giggle: )

Ale je mi luto ako k tomu v tychto timoch pristupuju. Su to de facto uzavrete jednotky ktore sa vlastnou “neaktivitou” V KTL diskusii sami dobrovolne vyclenuju z KTL komunity. Ziadna interakcia so zvyskom zucastnenych ludi a timov, ziadne vzajomne hecovacky, prekaracky, ziadne emocie – clovek netusi ci su spokojni ked sa im dari, nastvani ked sa nedari, alebo ci im je vsetko ukradnute a len nejak nasilu tipuju, nie je sanca vytvorit si s nimi nejaku rivalitu alebo naopak “priatelske vztahy”, nic… akurat ze tipuju.

Vo vseobecnosti nam vadi hlavne to ze KTL straca stavu, ze uz to nie je to co to byvalo v prvych rocnikoch – no ale s pristupom aky maju v tychto nekomunikujucich timoch to ani nikdy tu stavu naspat neziska, ved v prvom rade ta vzajomna interakcia, komuniakacia medzi zucastnenymi tipermi a timami tomu tu stavu dodava nie?
Ak sa teraz uvazuje o znizeni poctu timov aby sa do nich sustredila tiperska kvalita, tak sa tym nemyslia tiperi co budu “len” pravidelne tipovat, ale (aspon ja to tak chapem) aby sa zvysila aj “uroven zabavy” ktoru KTL ponuka prave tym ze ti tiperi a timy co zostanu sa budu aj aktivne zapjat do diskusie, lebo ta je (verim ze nielen pre mna) rovnako dolezita pre “celkovy dojem” z KTL ako samotne tipovanie…
Inak k tomu navrhu od Minnesotu na RFA a UFA zmluvy – mne to prijde ako zbytocna komplikacia.
V KTL je tych roster moves pocas sezony minimum, v drvivej vacsine pripadov timy v rovnakej zostave odtipuju celu sezonu. zmeny v jednotlivych timoch pocas sezony sa vacsinou daju spocitat na prstoch jednej-dvoch ruk… a podla mna je to tak fajn. Prilis vela zmien pocas rozbehnutej sezony by len komplikovalo pracu vyhodnocovatelom (cize Ohlundovi :) ) skrz neustaly update vyhodnocovacich suborov…
No a na ten maly pocet personalnych zmien v timoch su IMO uplne postacujuce tie jednoduche pravidla ktore mame teraz – bud sa GM s tiperom vopred dohodnu od akeho datumu v time konci, alebo ma GM pravo ukoncit tiperovi zmluvu s okamzitou platnostou, alebo ak je ukoncenie zmluvy iniciovane tiperom bez “suhlasu” GM tak je tam ta 5-dnova vypovedna lehota pocas ktorej si GM moze hladat za tipera co chce z timu odist nahradu … :neviem:

Situacia ze sa nejaky tiper rozhodne v time skoncit, alebo jednoducho prestane pravidelne tipovat a bude ho treba niekym nahradit, sa bude ovela lahsie riesit ak bude po znizeni poctu timov bohatsi “UFA pool”… GM by uz nemal mat problem zohnat si pravidelne tipujucu nahradu ako tomu bolo doteraz (sam viem aky problem som mal zohnat niekoho ked mi v poslednej sezone po prvom kole odisiel medik)
170 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS