Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Ja sa nečudujem, Zacha ma size, speed, skill, toughness,...otázka je len či to "dá" všetko dokopy. Ak áno, bude beast. A v správnom prostredí (Voracek :jn: ) by sa mu to podariť mohlo. Ja len dúfam, že nezostane bruins či Kings :hroza:

Neis: Svechnikov už tažko zostane ked bude tampa na rade, ale ak hej bol by to steal...
Já si zase myslím, že zrovna Buffalo s Arizonou nepotřebují hráče co musí nutně ihned naskočit do NHL. Jsou v přestavbě, která není ani zdaleka u konce takže počkat minimálně rok na Eichela respektive Hanifina by jim nemělo dělat problém aspoň si kluci ,,dodělají,, školu.

Co se týče Crouse tak byl s McDavidem jedinej z tohoto draftu kdo si zahrál na MSJ za Kanadu což má svou váhu :thumbsup:
Mj. z druhého našeho picku v prvním kole to vidím na 80% na beka. A pokud budeme z prvního brát útočníka, tak pak na 99,9%. Protože právě v té době by měla jít kategorie, ve které je hned několik beků - J. Roy, Chabot, Carlo, Kylington... Ale kdyby tam zůstal třeba Konecny nebo Svechnikov, tak bychom zase byli tupí, kdybychom je přehlídli i my, imo.

Ach, ať už je aspoň ten červen.
Rono píše:Tak ono u každého hráče najdeš různé názory. Aneb 100 lidí, 100 chutí. To máš těžký.

Já třeba taky tak nějak mám pocit, že Eichel bude v NHL platnější a všeobecně lepší než McDavid. Nevím proč, oba jsem viděl jen na U20, ale je to prostě pocit. :neviem:

Jinak strašně moc se na fórech fakt rozebírá Zacha a dva weby, co poslední týden aktualizovali svoje žebříčky, ho mají na 4. místě. Ano, na ČTVRTÉM. Před Marnerem či Stromem... :shock: Člověk fakt někdy ani neví, co si má myslet.
Je mi jasné, že každý má iné názory (chute) na hráčov, ale akosi mi príde, že objektivita v určitých smeroch zlyháva. Nechápal som na základe čoho bol podľa niektorých Crouse pred Marnerom či Rantanenom. Osobne som ešte donedávna chcel Stromea pred Marnerom do tímu, teraz preferujem bez debaty duo Marner/Hanifin. Strome mi príde, že je jemne nadhodnotený v rámci jeho skillov a pred Marnerom len pre jeho rozmery.

Eichelovi fandím, všeobecne mám rád chalanov z NCAA. Sú vyzretí, používajú hlavu, taký elegantnejší prejav vo mne vzbudzujú a stáva sa, že vyskočia výkonnostne o niečo neskôr. Hrajú len nejakých 42 zápasov a preto sa neyvpúšťajú ako pri 72 zápasovej sezóne. Stíhajú popri tom žúrovať a užívať si ženskú spoločnosť, potom keď naskočia do NHL nemajú tendenciu robiť detinské rozmary. :lol2:

Zácha na 4? :shock: Paráda! Ja mu fandím, osobne je to pre mňa hráč, ktorý keď bude patriť za pár sezón pravidelne do top 10 ligy nebudem prekvapený. On mal unikátny vývoj a je dôkazom toho, že keby sa na Slovensku a v Česku pristupovalo k hráčom trocha inak, boli by sme v hokeji značka ako kedysi v dobách Československa. Kluby vychovávajú z detí rovnaké typy hráčov. Potláča sa prirodzený talent a miesto techniky sa nacvičuje sila a rýchlosť. Pritom do 13 rokov by mali pilovať predovšetkým techniku po individuálnej stránke. Verím, že Zacha ešte vytrie všetkým zrak. :good:

Keby si mám tipnúť, kto u vás skončí tak Barzal/Zacha/Rantanen. To by chcelo spraviť hokejforum mock draft tému. :-D
Captain Crunch píše:Je mi jasné, že každý má iné názory (chute) na hráčov, ale akosi mi príde, že objektivita v určitých smeroch zlyháva. Nechápal som na základe čoho bol podľa niektorých Crouse pred Marnerom či Rantanenom. Osobne som ešte donedávna chcel Stromea pred Marnerom do tímu, teraz preferujem bez debaty duo Marner/Hanifin. Strome mi príde, že je jemne nadhodnotený v rámci jeho skillov a pred Marnerom len pre jeho rozmery.
Já myslím, že to objektivní je. Jen prostě každej má to v hlavě jinak. Někdo upředsotňuje právě size před skillem. Někdo naopak. To neurčíš, každý se většinou tenhle svůj názor vytvoří sám, no...
Captain Crunch píše:Pritom do 13 rokov by mali pilovať predovšetkým techniku po individuálnej stránke. Verím, že Zacha ešte vytrie všetkým zrak. :good:
THIS. Fyzička se dá dohánět i ve 20-ti. Skill už ne.
Captain Crunch píše:Keby si mám tipnúť, kto u vás skončí tak Barzal/Zacha/Rantanen.
Může být a nejsi imo daleko od pravdy. Akorát já bych tam ještě zařadil Provorova a možná toho Crouseho, když by ještě byl k máni.
Captain Crunch píše:To by chcelo spraviť hokejforum mock draft tému. :-D
:hmm: To nezní vůbec jako špatný nápad.
Edmonton has given Hextall and the Flyers permission to talk with former Oilers head coach, Dallas Eakins. Apparently, according to CBC, Eakins is on the Flyers' short list of possibilities.
Oumajgod. :scare: :lol2:
Rono píše:
Edmonton has given Hextall and the Flyers permission to talk with former Oilers head coach, Dallas Eakins. Apparently, according to CBC, Eakins is on the Flyers' short list of possibilities.
Oumajgod. :scare: :lol2:
:lol2: "#inhexywetrust#"
rano ma skoro slak trafil, to je dufam kacica a hexy to nemoze mysliet vazne :roll:
Kačica to imo nemusí bejt. Vždyť je teprve apríl, takže jen tím líp, že Hexy už si pořádá jednotlivé rozhovory s potencionálními novými kouči a nečeká až na tom trhu nezbyde nic.

Jinak samozřejmě taky doufám, že zrovna Eakins nebude ten, kdo nás má spasit. Jo, jeho práce s mladejma (v AHL především) byla fantastická, ale ne. Díky.

EDIT:
Damien Cox is a hack: „The Flyers reportedly might be interested in former Edmonton Oilers head coach Dallas Eakins.“
danny111 píše:
Rono píše:
Edmonton has given Hextall and the Flyers permission to talk with former Oilers head coach, Dallas Eakins. Apparently, according to CBC, Eakins is on the Flyers' short list of possibilities.
Oumajgod. :scare: :lol2:
:lol2: "#inhexywetrust#"
Dám ruku do ohňa na to, ze hento čudo nás trénovať nebude. A ak áno, tak je jasné, že Hexy chce z budúceho draftu top3 :lol2:

Každopádne nie, Eakins to nebude.
kajo píše:...A ak áno, tak je jasné, že Hexy chce z budúceho draftu top3 :lol2:
Ak by to dotankoval na Austina Mathewsa pokojne by som ho nominoval na Jack Adams Trophy. :-D

Obrázek
arek píše:Ako to ze sa nespekuluje aj o Eakinsovi? :-O
Rono píše:
Edmonton has given Hextall and the Flyers permission to talk with former Oilers head coach, Dallas Eakins. Apparently, according to CBC, Eakins is on the Flyers' short list of possibilities.
Oumajgod. :scare: :lol2:
:rofl: :lol3: tak to som fakt necakal. Ale jo, zasluzi si este jednu sancu v NHL. S hentak zlozenym timom ako mali Oilers, by prehraval kazdy.
Muehehehehe :haha:
Jenže už jsem taky viděl názor že by Eakins mohl převzít Phantoms a ne Flyers, což by naopak bylo super, jeho práce s mladejma by nám mohla pomoct ve vývoji hráčů. Každopádně jako trenéra Flyers aho nechci ani omylem....
Kdyby byl jedinej clovek k dispozici, tak bych to nejak prekousnul, ovsem v situaci kdy je trh s koucema prehlcenej takovejma jmenama, by to byla priserna pitomost. :andy:
Jako asistent, nebo kouč farmy proč né , ale hlavní ?:D to snad né, to už mohli zrovna nechat Berubeho..
Ohledně 1st round draft picku od Tampy, resp. 2nd round picku od Chicaga.
"The Flyers could get the 23rd pick if both the Lightning and Blues (or Montreal) lose ... In order to get the 22nd pick, the Flyers would need for Montreal, St. Louis and Tampa all to lose early."

Since Montreal has moved on to the Semis and St. Louis took its typical postseason dump, we're looking at selecting 23rd Overall with Tampa's 1st Rounder (Coburn trade) if Detroit wins the series tonight.
Draft pick status update: As each of you already knows, the Flyers will receive Chicago's 2nd Round pick in this year's Entry Draft. The second pick we received, the conditional pick, is a 4th Rounder in 2016 if the Blackhawks don't make it out of the Semis against Minnesota. It'll turn into a 2016 3rd Rounder the minute Chicago advances to the Conference Finals (and Timonen plays in 50% of the games). It'll turn into a 2016 2nd Rounder if Chicago advances to the Stanley Cup Final (and Timonen plays 50% of the games).

As it stands this minute, that conditional pick's value is a 2016 4th Round pick.

If Chicago makes it all the way to this year's Stanley Cup Final and Timonen DOES NOT play in 50% of the games, the conditional pick will remain a 2016 4th Rounder.
http://novy.nhl.cz/myslel-jsem-ze-u-tym ... be/5005544" onclick="window.open(this.href);return false;

Tak to si fakt jen myslel :)
Noo Schultz se mi líbil. To prrrr :bee:
Obrázek
:thumbsup:
Obranné řady Flyers rozšíří švýcarský mladík Christian Marti :good:
Gustu podepsat !!!!!!!!!!!
"Giroux is ultra competitive, ultra smart and very talented. He’s a real player. High-end player. I love watching him play." - Mike Babcock
:waa:
Elliotte Friedman lists his top three contenders for Mike Babcock as Detroit, Buffalo, and the #Flyers.
:nervozny:

Babcock měl už pohovor s Buffalem i Torontem a údajně už i s náma. Sem na něj zvědavej. McLellan podle všeho po MS oznámí, že půjde k Edmontonu. :neutral:
Babs :|

A nepochopim ze niekto ide dobrovolne k edmontonu ked ma na vyber viacero daleko lepsich klubov. A sral pes McD
12294 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS