Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Rusko

Diskuze o reprezentačních týmech a turnajích.

A eště Tikhonov. Jediní tři, co si měli poslechnout hymnu. :thumbsup:
Rono píše:A eště Tikhonov. Jediní tři, co si měli poslechnout hymnu. :thumbsup:
Ano vidim, ale ja hovorim o druhom, o hracoch, ktori vyzyvali ostat.
To, co spravili je nonsens.
Kovalcuk, ak na to neboli vazne priciny, o com ja pochybujem, u mna klesol.
Zaraza ma, ze odisli aj hraci NHL.
mt-svk píše:Zaraza ma, ze odisli aj hraci NHL.
Ked je niekto hovado, je jedno v akej lige hra.
Tohle je i pro TFa.. Ja k Malkinovi mam vyhrady a netajim se tim, ale jak rikam vzhledem na to ze je Rus je jeste zlatej.
Rono píše:A eště Tikhonov. Jediní tři, co si měli poslechnout hymnu. :thumbsup:
ešte vraj aj Tarasenko ostal :thumbsup: i keď on vraj ako jediný si dal medailu z krku dole (ale následne si ju dal nazad)
"Neviem povedať, prečo sa stalo, že jedna skupina hráčov začala opúšťať ľad a druhá zostala. Nechcel som odísť, pretože som si myslel, že po kanadskej hymne bude znieť aj ruská. Myslím si, že napriek vysokej prehre všetci chlapci bojovali a snažili sa podať čo najlepší výkon."
Kulikov je zjavne veselá kopa, keď čakal po prehre ruskú hymnu :lol2:
Tam su este ine hlody, ze nepochopili co maju robit a preto odisli, druhy ze uz si mysleli, ze mozu.
Toto im ma niekto verit? Proste na vyzvu Kovalcuka odisli. Ved im to dali Rusi na forumach zozrat.

Mimochodom ostali Tarasenko, Tichonov, Dadonov, Panarin, Kulikov, Mironov no a Malkin s Oveckinom.
Atlantik píše:Tohle je i pro TFa.. Ja k Malkinovi mam vyhrady a netajim se tim, ale jak rikam vzhledem na to ze je Rus je jeste zlatej.
Drviva vacsina Rusov je fajn, ale v ruskom sporte panuju nezdrave pomery. No a to este nepoznas prehlasenia ich press-atache a GM. Kazdu chvilu ako maju bojovat za Vlast a podobne. O FHR radsej pomlcim. KHL s tymi idiotami permanentne bojuje. o mladez sa nestaraju ale kecat do vsetkeho, to je to prave orechove.

A este nieco:

Obrázek

Preklad:

je zaujimave, ze este v Ostrave nasi hraci nie vzdy dodrziavali rezim. Kvoli tomu si specialne arendovali pizzeriu, kde sa vecerami bavili.

Hokejisti Ruska si v nicom neodopierali, povedal jeden z casnikov podniku. Alkohol si objednavali permanentne. A vobec, su to super chlapci, prakticky vsetci nam davali velke sprepitne a u nas na hracov Ruska ostali len tie najlepsie spomienky.
mt-svk píše:Drviva vacsina Rusov je fajn
Kdy už konečně přestaneš své ruské kolegy bránit? Drtivá většina? Naopak, drtivá většina jsou hovada..
V ruském hokeji je jen málo hráčů, o kterých se dá říci, že mají charakter. Já to trošku rozváži. Takovej Tarasenko jako malý žil s dědečkem na Sibiři, kde tvrdě trénoval, makal na sobě, byl tu pro ně. Žádný rozmazlený fracek. Kulikov na tom byl podobně. Měl těžké mládí. Musel pracovat, aby měl na hokej. Dřel do úmoru, ale v každém rozhovoru, co oba pronesli na toto téma jsou hrdí na to, co touto výchovou získali. Pak tu jsou stálice jako Pasha, Malkin.. Tohle jsou hráči, u kterých se dá říci, že mají charakter. Žádný prohřešek z řad vážných. Jenže kolik problémových hráčů z ruských řad vyjmenuješ? Nespočetně. (Žerděv, Kovalčuk, Ovečkin, Radulov ..) Ruská povaha je otřesná. Mám spolužáky a mám i známé, co jsou z Ruska přímo a jsou to namistrovaní blbci. Nehážu všechny do jednoho pytle, ale to tvé věčné bránění Rusů už je hodně smutné a je třeba přiznat si barvu. Rusáci jsou hovada a vždy hovada byly.. :hroza: Tohle není poprvé, co se takto zachovali. MS 2010 atd. .. Ale co to tu píši, zbytečná námaha u Tebe. :|
Guddy.44 píše:
mt-svk píše:Drviva vacsina Rusov je fajn
Kdy už konečně přestaneš své ruské kolegy bránit? Drtivá většina? Naopak, drtivá většina jsou hovada..
V ruském hokeji je jen málo hráčů, o kterých se dá říci, že mají charakter.
Ty si asi nepochopil, ja hovorim o narode a nie hracoch ako takych.
A co sa tyka hracov a ich profesionalizmu.... je to bieda. Hoci talentovanych je kopa. Skudra to povedal jasne.
mt-svk píše:Ty si asi nepochopil, ja hovorim o narode a nie hracoch ako takych.
Asi jsi si nepřečetla celý můj příspěvek. No nevadí, stejně jak tak vidím s tebou o Rusku nemá cenu diskutovat.
Guddy.44 píše:
mt-svk píše:Ty si asi nepochopil, ja hovorim o narode a nie hracoch ako takych.
Asi jsi si nepřečetla celý můj příspěvek. No nevadí, stejně jak tak vidím s tebou o Rusku nemá cenu diskutovat.
Citala som. Ty poznas niekolko ludi a uz robis vyvody o celom narode, ja mam odtial muza, mam tam rodinu, bola som tam, ovladam rusky, poznam vela Rusov. A podla mna to mozno povedat o kazdom narode. V kazdom sa najdu blbci ale vacsina ludi je normalnych. To len niektori tu, napriklad ty osiera vsetko ruske bez znalosti tematiky. Mimochodom taktiez nemam rada tych, ktori osieraju vsetko americke.
mt-svk píše:Ty si asi nepochopil, ja hovorim o narode a nie hracoch ako takych.
Reprezentanti, vizitka narodu. U kazde krajiny to tak plati.. Tech sportovcu ve vsech sportech je dost na to, aby ten narod nejak vystihli, charakterizovali. Ja taky znam hodne Rusu (pochopitelne) a ta korelace plati i z my zkusenosti. Sorry, prilis velkej vzorek.. Nebo je snad "ruskej faktor" jen mytus?
S ní to nemá cenu. Rusko se pravidelně prezentuje na MS chováním dobytka. MS 2010, nenasadili si medaile. MS 2011 neunesli prohru o Bronz a dělali na ledě hovadiny, minulý rok aféra s prstem na krku od trenéra sborné, letos odejdou jakoby nic.. Ale né, drtivá většina Rusů je fajn.. Jak tohle může někdo říct.
Guddy.44 píše:S ní to nemá cenu. Rusko se pravidelně prezentuje na MS chováním dobytka. MS 2010, nenasadili si medaile. MS 2011 neunesli prohru o Bronz a dělali na ledě hovadiny, minulý rok aféra s prstem na krku od trenéra sborné, letos odejdou jakoby nic.. Ale né, drtivá většina Rusů je fajn.. Jak tohle může někdo říct.
Preto 99% Rusov kritikovala spravanie hracov.
Samozrejme, ty ktory nevies ani Ň po rusky, ktory necitas rusku tlac, ktory pozna niekolkych, ktori vycestovali, to jest nebol si v Rusku, budes hodnotit Rusov podla..... hokejistov.
To ako keby som ja hodnotila Americanov podla spravania sa hracov NBA v reprezentacii. Alebo rodinne vztahy Americanov podla sukromneho zivota hollywoodskych hviezd.
Sam pises o povahe Tarasenka alebo Kulikova. A ze tak zije vacsina Rusov ta nezaujima, nie oni su podla teba ho*no.
A co je dolezite, takuto mienku mam o kazdom narode nielen o Rusoch, ja na rodziel od teba nedelim narody. nehovorim, ze vacsina su ... dosad si svoje slova. Pretoze to moze povedat iba hlupak.
Atlantik píše:Reprezentanti, vizitka narodu. U kazde krajiny to tak plati..
To jest hraci NBA na OH boli vizitkou USA? :-D
Teď sem jak vidno udeřil do kamene. No je vidět, že jsi NEJSPÍŠE byla jen v Rusku a proto ti přijde normální jejich chování. Já Rusky umím. Dokonce jsem půl roku chodil s přítelkyní, co byla Ruska. Znal jsem její rodinu, jejich zvyky, chování, .. jejich AROGANCI. A kdo se alespoň trošku zajímá o historii ví, jak se Rusové (podobně jako Němci nebo Američané) chovali při dobývání území. Dost toho mám přečteno na téma Stalin, Lenin, Komunismus, Bolševismus (ročníkové, semínární a slohové práce) A také vím, co si o Rusích myslí drtivá většina zahraničních pisálků (to je ten tvůj bulvár). A také už vím, že tahle diskuze nemá absolutně význam a proto se vzdám posledního slova a přeji Vám pěkný den! :)
Neviem s kym si chodil, ja mam rodinu v Rusku, znamych a taki nie su. A este raz, bol si v Rusku?
Co sa tyka dobyvania uzemia, ked sa pozries na USA a Rusko vidis, ze tam prezili aj narody pocetnostou 1000 ludi, napriklad na Sibiri. Neviem, ze by take nieco bolo v USA, alebo zeby sa tak spravala Britania v Indii napriklad. Tym samozrejme netvrdim, ze tam prisli s olivovou ratolestou.
Pisal si o Leninovi to, ze bol financovany zo Zapadu? Nie? Napisal si, ako spojenci pocas vojny zradili cara, co potvrdzuju zapisy francuzskeho velvyslanca? Co mam teraz podla toho hodnotit Britov alebo Francuzov, ktori ako narod s tym nic nemaju spolocne? Napisal si nieco z archivov o Stalinovi? Napriklad preco boli cistky trockistov alebo ako vlastne cistky prebiehali? A tak ako ty poznas tie spravy novinarov ktore pisu o Rusoch zle, ja poznam AJ velke mnozsto opachych nazorov od zapadnych zurnalistov. Co si mam vybrat tie a pisat ako novinari Rusov ospevuju? Bola by to blbost.
Opakujem, ja sa nezastavam Rusov, ale nepaci sa mi, ked nejaky narod nazyvaju ako ty, takto som sa zastala Americanov, ked ich oznacovali zbabelcami, ktori nevedia bojovat a nevzdelanym, arogantnym narodom a vysluzila som si nalepku americky vlezdoprdelista. :-D
Pekne, ze koncis s tym, co si zacal :lol2: Mimochodom teba mozno nazvat nekritickym amerikanofilom a nie je dolezite co si myslis, mozem to napisat podla tvojich prispevkov. :wink:

P.S. Inak, muz je etnicky Ukrajinec, uz som to neraz pisala, hoci hovori po rusky.
Guddy.44 :hroza: ty si nejaky cestovatel ked to takto hodnotis? Na zaciatok..nikoho si nezastavam. Zil som 3 roky v Kanade (je to moja srdcovka) bol som (kratsie) aj v Rusku. Chces hodnotit podla hokeja? Pamatas si zlatu eru CR repre ked ste 3x po sebe vyhrali zlato? A pamatas si tie zapasi s Kanadou? To bolo 1000x horsie ako to co spravili rusi. Tie zakerne fauly, bitky, toto keby spravili v NHL tak bud by dostavali jednu suspendaciu za druhou, alebo by si ich superi raz podali tak, ze by ich chut presla. Dost fajn ze z toho Kanada ustupila, ale hodnotit kanadanov v tej dobe podla ich hokejistov, tak good luck. Inak na MS chlastaju vsetci, videl som video Getzlafa, ako spity na MS vyvolaval bitku v bare. Nie raz USA hraci demolovali hotel. K hymne sa nevyjadrujem, mali ostat, inak ale im aj celkom verim ze si mysleli ze je koniec ceremonialu a ze to uvolnili pre Kanadu nech mozu oslavovat, ale aj keby nie, napr. Winter classic WSH-Pitt nam hraci Pitt tiez nepodali ruky a to sme boli uz nastupeni na hand shake. A nie ze niektori, ale vsetci. Na zaver Ovechin problemovy hrac? :good: A co este? Cez PO cely tim WSH chlasta a oslavuje? :hroza:
mt-svk píše:To jest hraci NBA na OH boli vizitkou USA? :-D
Ale no tak, pisu o vsech sportech v globalu, je tam dost prostoru na to udelat si nazor. NBA je v tomhle specificka soutez, ale nerad bych sem tahal rasisticky nazory. Rozhodne to ale neni vzorek narodu.

Ad Ovechkin.. tam samozrejme o problemovosti v soucasnosti nemuze byt ani rec. V minulosti byval trochu horka krev, ale momentalne jde v mnoha smerech prikladem. Sice ho rad nemam, ale to je vicemene o rivalite, ne o charakteru.
Atlantik píše:Ale no tak, pisu o vsech sportech v globalu, je tam dost prostoru na to udelat si nazor. NBA je v tomhle specificka soutez, ale nerad bych sem tahal rasisticky nazory. Rozhodne to ale neni vzorek narodu.
Ja chapem, co myslis, hoci tu ti odpovedla Xruc. Taktiez mozno spomenut futbalove reprezentacie europskych krajin.

Ja by som tuto diskusiu chcela zavriet, NIJAKY narod nemozno posudzovat podla akejkolvek reprezentacie, alebo nejakeho uzkeho segmentu ludi, v KAZDOM narode je vacsina naroda fajn ludi, no v kadzom narode sa najdu arogantni sebci, degenerati.
Preto som NIKDY na forume nepisala o napriklad Americanoch, alebo inom narode, ze su blbci a podobne (sem neratam emocie po zapasoch... :oops: ).
Atlantik píše:
mt-svk píše:To jest hraci NBA na OH boli vizitkou USA? :-D
Ale no tak, pisu o vsech sportech v globalu, je tam dost prostoru na to udelat si nazor. NBA je v tomhle specificka soutez, ale nerad bych sem tahal rasisticky nazory. Rozhodne to ale neni vzorek narodu.
:hroza:
takze NBA nieje vzorka naroda, lebo su tam negry, ale NHL uz hej, lebo tam hraju bieli. Hej?
XruC píše:takze NBA nieje vzorka naroda, lebo su tam negry, ale NHL uz hej, lebo tam hraju bieli. Hej?
NBA je specificka soutez, nemluvim jen o negrech a presne jsem nechtel aby to takhle vyznelo.. ja mam cernochy jinak fakt rad, kdyz hraje nekde Afrika, tak jim vzdycky fandim. Ale proste NBA je specificka v tom, ze uz jen na pohled vidis jak je tam kazdy(vetsina) namachrovanej, potetovanej a tak (at cernej nebo bilej). Proste je dost sportovych odvetvi na to aby si kazdy udelal nazor. Takze NBA neni vzorek naroda, protoze je to jedna soutez. Tak jako NHL neni vzorek naroda, protoze je to taky jen jedna soutez. Rozdil je v tom, ze u Rusu to neni jen NHL a ver mi ze ja dobre vim o cem mluvim. Hral jsem proti spouste Rusu, byl jsem v Rusku x-krat a podobne.
:backtotopic: poprosim

Alebo aj precitat si pravidla by neuskodilo.
Atlantik píše:
mt-svk píše:To jest hraci NBA na OH boli vizitkou USA? :-D
Ale no tak, pisu o vsech sportech v globalu, je tam dost prostoru na to udelat si nazor. NBA je v tomhle specificka soutez, ale nerad bych sem tahal rasisticky nazory. Rozhodne to ale neni vzorek narodu.

Ad Ovechkin.. tam samozrejme o problemovosti v soucasnosti nemuze byt ani rec. V minulosti byval trochu horka krev, ale momentalne jde v mnoha smerech prikladem. Sice ho rad nemam, ale to je vicemene o rivalite, ne o charakteru.
Inak, mnoho tych hracov, o ktorych sa hovori, ze nemaju charakter (mam na mysli ich profesionalizmus) neskor sa ukaze, ze povahu maju velmi dobru. Napriklad to mozem povedat o Radulovovi, svedectvo vozickara z Ufy a hokejoveho fanusika, ktore sa nedostalo do tlace, viem to od fanusikov z Ufy, s ktorymi som sa stretla v Prahe. Ale aj o inych.

Mimochodom, mozem sa s tebou o niecom poradit, tyka sa to hokeja, cez PM?
188 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS