Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Terms of Aaron Palushaj to #Flyers: 1-year, two-way deal for $575,000 in NHL and $225,000 in AHL.
Pro tu naši farmu výborná posila. :thumbsup:
Mohli by mi fanusikovia Flyers povedat nieco o Lauridsenovi? Mne sa na MS v tych zapasochm, kktore som videla, pacil. Aky je to hrac?
mt-svk píše:Mohli by mi fanusikovia Flyers povedat nieco o Lauridsenovi? Mne sa na MS v tych zapasochm, kktore som videla, pacil. Aky je to hrac?
Umí využít svoji postavu, průměrný bruslení, slabší rozehrávka, tvrdá střela, dobrej v def-zone, resp. hlavně před brankovištěm. Je to stay-at-home Dman, na AHL dobrej, na NHL slabej. :neviem:
Jsou celkem spekulace, že nabízíme Streita ... O AMaca a Lukeho nejeví zájem týmy :neviem: Přitom tak výborní beci :lol2:
To je jen kvuli smlouvam. Jinak by nam ruce utrhali..
AndyF píše:To je jen kvuli smlouvam. Jinak by nam ruce utrhali..
U AMaca to tak je, ale Luke, kterej to má už jen na rok? Myslím, že u Lukeho smlouva zrovna chyba nebude. :ee:
25 let, poslední rok smlouva .... Není tak úplně odepisovatelnej. Trocha sebedůvěry ... a bude! Dotoho novej kouč, může být úplně jinej hráč. 2011-12, co byl na MS tak hrál perfektně. BTW. možná už to psal Rono ale Aube-Kubel v základní části 61 zápasů - 80 bodů. :good:
Radsej si nechat Grossa, ako L. Schenna :hroza:
FLYERS FAN píše:Radsej si nechat Grossa, ako L. Schenna :hroza:
Tak to fakt ne. :giggle:
Morin zatim slaby.. Fakt slaby.
Ze všech našich top prospektů v beku, ho řadím mezi poslední.
No Morin nevypada jako druhej Pronger.Do druhyho paru stay at home defensman to mozna da.Nejvetsi potencial ma asi Sanheim.

Z ceho mam radost je Gudas to je velmi levny hrac kterej ma potencial zvladat pozici ctvrteho beka a nebo velmi solidniho 5-6 beka rikam velice solidniho.Cerni pasazeri jako Shenn,Grossman a celkove treti obranej par to clovek slozi lehce z volnych agentu kazdy rok a je zbytecny tam mit hrace za 4 mega.
Morin má větší upside jak Hägg, to určitě jo. A větší potenciál jak Ghost, na základě jednoho utkání bych ho nehodnotil. V play-off QMHJL byl prej dominantní. :neviem: Ale jasný je, že No. 1 bek to nebude. :ee:

A teď k novinkám.
Del Zotto: Flyers včera začali jednání s MDZ ohledně nové smlouvy.
Gustafsson prohlásil, jak víte, že chce zpět do NHL a potvrdil, že nepodepíše už smlouvu v KHL or SHL, že chce skutečně za každou cenu za oceán. A projevilo o jeho práva už několik týmů, takže pokud se nestane zázrak, tak na 90% bude ještě před draftem trejdovanej.
Zaitsev potvrdil, že ještě jeden rok zůstane v CSKA Moskva, takže snad se uvidíme za rok, Nikito. :salute:
Větší potenciál jak Ghost? :nono:
Esem píše:Větší potenciál jak Ghost? :nono:
Jak v cem. Poslat nekoho do nemocnice mu pujde urcite lip.. :neviem:
Tak jsem si projel toho Vinnyho a jeho možný buyout, když jste tu někteří psali, že by to byla naše smrt, přičemž já s tím nesouhlasil a dělal jsem dobře...

Vinny teďka 1. července dostane svůj podpisovej bonus 2 milióny a pak bude zbývat do konce jeho smlouvy mu vyplatit ještě 8,5 miliónů dolarů během dalších tří sezón.

A kdybychom ho buy-outli 2. července (nebo kdykoli později v této off-season), tak by cap penalties vypadali následovně:
-$2.5 million in salary for 15-16
-A $500K bonus on 7/1/16
-$2.5 million in salary for 16-17
-$3 million in salary for 17-18

If they buy him out this summer the cap penalties would be:

2015-16 | 2.889
2016-17 | 2.889
2017-18 | 2.389
2018-19 | 0.889
2019-20 | 0.889
2020-21 | 0.889
A upozornil bych, že tyto cap penalties jsou i v podstatě sezónní cap hity, které by se nám započítávali do plat stropu.

A když to takhle vidím, tak v tom vidím teda výhody. V prvních třech letech by sice zabíral přes 2M, což není málo, ale furt lepší, než když tu zůstane a bude zabírat těch 4,5M, přičemž pochybuju, že bude hrát nějakou důstojnější roli v týmu. A v těch posledních třech letech necelý milión? To se překousne, to by neměl být větší problém. Jednak plat. strop se bude zvyšovat a jednak to je období, kdy naši beci budou mít ELC, resp. bridge kontrakty.

______________________________

A nebo se stane zázrak a bude ho chtít tým, který se potřebuje dostat přes cap floor.
On July 2nd Vinny will be owed $8.5 million in salary and bonuses over the next three seasons.

The Flyers can retain 50% off that at most. $4.25 million dollars in total, or $1.416m per season. That amount is what Arizona or another team that traded for him would pay per season.

Salary and cap hit are retained in the same amounts, so his cap hit would be 4.5 - 1.416 = $3.083m.
Osobne myslim, ze dobre mirena kovova trubka by taky udelala svy.. :hmm:
Obrázek

Nikdy som si ten rozdiel nevšimol.

Inak Hakstol a Hextall je celkom vtipné kombo. :lol2: Pokiaľ ide o ex-coacha UND, nikdy som jeho hype až tak nechápal. Síce sa jeho tímy vždy dostali ďaleko, ale nikdy nedokázali dotiahnuť veci do konca, chýbal im killer instinct. Tým nechcem fakticky povedať nič, len konštatujem. Na tom sa váš osud aj tak rozhodovať nebude a hocičo je lepšie ako Berube.
TO soudíte hráčův potenciál podle jednoho zápasu, když mu není ještě ani 20? Morin asi nebude jako Pronger, asi nebude ani mít takovou roli na PP, nebude sbírat tolik bodů, ale co se obrany týká, tak mu docela věřím a podle mě v def zone bude beast.

To bruslení, ta rychlost, ten puck-moving, ty ruce a hlavně ... ta střela zápěstím. :slintac: Ale chybí mi teda střela příklepem, na což může u nás doplatit tím, že nebude na 1st PP, kde tohle vedle Gho a Vorase je prostě třeba umět. Ale co, zase to umí Ghost, takže jako zásadní problém to nevidím. S přehledem náš nejlepší prospekt, tak snad to klapne...

A jen škoda, že tam nedali víc asistencí teda. A myslím, že na výběr určitě bylo, když jich zaznamenal 63 včetně PO.
Weekesova analýza:
I spoke to Miami University coach Enrico Blasi the other day. He was one of Hakstol's most staunch rival coaches in the NCAA. Blasi, like Hakstol had at the University of North Dakota, has an amazing program as well and has tons of success. He was the right person to talk to about Hakstol, and he was simply just raving about him.

Enrico said Hakstol is ultra-prepared, very hard working, a good communicator with high standards and someone who knows how to build a culture. He really believes that if Hakstol is given the flexibility and the latitude to do those things in Philadelphia he will be really successful there.

I only bring this up because obviously a lot of people are saying, 'Oh, well, he did it at North Dakota, in college, but this is the NHL and he's never done it here.'

But again, a very successful college coach who is bright in his own right and has done very well was glowing about Hakstol when I asked him about it.

Another point to be made on Hakstol is he has put players in the NHL, including a few Stanley Cup winners. His alumni include Matt Greene, T.J. Oshie, Zach Parise, Travis Zajac, some guy in Chicago that goes by the name of Jonathan Toews -- he's OK.

I'm talking about some impact players, guys who rave about Hakstol.
Hakstol měl nedávno, myslím, že vlastně ještě teprve včera, rozhovor a nepřímo se jasně vyjádřil, že Luke Schenn ani Grossmann v jeho systému nemaj šanci a že rozhodně budou nabízení k trejdu ostatním týmům.

A tu nastává spekulace, že je možné, že půjde i Gudas. Hakstol vyžaduje 'mobile' beky, mezi který v současným kádru patří jen Streit, Del Zotto, Medvedev a MacDonald. Gudas je spíš stay-at-home Dman, ale zase za ten jeho plat bych ho min. na jednu sezónu ponechal. Stejně není co ztratit a třeba překvapí a já myslím, že ukáže, že je velice solid 3rd pair D-man.
O Hakstolovi už toho není moc co napsat, počkal bych si na kemp a první přípravy a pak teprve zjistím jak to s ním opravdu je ...
Schenn a Gross jsou jasní muži přes palubu, ti si už u nás doufám nezahrajou, Gudas podle mě jo ve třetím páru, vždycky je potřeba někdo kdo alespoň trochu přitvrdí muziku a to on umí, z toho zbytku to totiž nikomu moc nejde ....
Tak ja bych se zase vratil zpatky na zem :) Neverim ze by jsme kopli do zadku Grosse i Shenna a pri optimisticky nalade vypadne jeden :) ale treba budu prekvapenej :)

Ten Gudas mi prave prijde jako jeden z tech co sice ma hrat 3 housle ale potencial ma vetsi.Toho bych se za ty prachy rozhodne nezbavoval.
To je fakt o Gudase by byla škoda přijít :( souhlasím s Loganem ... už se neví o čem psát ve spojitosti s ním ... na kempu se uvidí:-)
http://articles.philly.com/2012-05-06/s ... oux-scouts

Něco zajímavého k přečtení, když je ta off-season...
12294 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES