Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Slovenska reprezentacia

Fotbal, basketbal, americký fotbal, tenis a jiné.

:cry: a ja som ho nevidel
Hovada v ludskej kozi zo Skotska zarezali slovensku 21. Katastrofa. Ako sa toto moze stat na medzinarodnej urovni? V prvom polcase vyluci nezmyselne Dudu, v druhom neodpiska jednoznacnu penaltu za stavu 2:1 pre Talianov (2:2 by znamenal postup Slovenska) a potom vylucil Zrelaka za faul-nefaul. Hanba totalna :thumbsdown: :grc:

Je mi luto tych mladych chlapcov, ktori v prvom poclase hrali strasne, prehrali ho 2:0, mali vyluceneho hraca a v druhom polcase vstali z mrtvych, zacali bojovat, snazili sa a takto ich zarezal ten hnusny smrad aj s asistentom. Este raz hanba :thumbsdown:
chce si mi blejt :grc:
toto co predviedol ten skotsky posuk :scare: ta (ne)odpiskana 11tka na toto sa reagovat proste neda
v tejto suvislosti som si akurat spomenul, ze nasu 18tku proti macedoncanom tiez kvalitne sudi zarezali vid.
http://www.hokejforum.com/videa-t3161-100.html#p371875" onclick="window.open(this.href);return false;

chudak Duda, najskôr Celtic a teraz toto.....
paci sa

http://www.sknazivo.com/video.php?read=1937" onclick="window.open(this.href);return false;

lol ako mohol odpiskat roh, ked lopta nepresla brankovou ciarou? :sisi:
jasnejsia penalta uz sotva existuje (v 73 minute moznost dat na postupovych 2:2...) a prekrutit to na neexistujuci roh.......ti skotokkotovia uz nemôzu v zivote fuknut do pistalky
Ten italsky ko*ot s dvojkou na zadech by zaslouzil poradne zmalovat cifernik. Pri te penalte tam lomi rukama ze mamamia snad nechces piskat penaltu a pri vylouceni tam machruje na slovaky at se uklidni :sok: Chtel bych videt co by delal kdyby byli takto zarezani spagetaci :jn: A jsem zvedavy na Hamsika co rekne az se ho na to media v Italii zeptaji...
po zapase...
http://www.futbalportal.net/?q=clanok/g ... okov/33311" onclick="window.open(this.href);return false;


:-O :-O :-O

:sok:
Ondrej Duda -> Inter Milan. :cool:
Rozdelenie do košov pri žrebe európskej časti kvalifikácie o postup na MS 2018 do Ruska:
1. kôš: Nemecko, Belgicko, Holandsko, Portugalsko, Rumunsko, Anglicko, Wales, Španielsko, Chorvátsko
2. kôš: SLOVENSKO, Rakúsko, Taliansko, Švajčiarsko, Česko, Francúzsko, Island, Dánsko, Bosna a Hercegovina
3. kôš: Ukrajina, Škótsko, Poľsko, Maďarsko, Švédsko, Albánsko, Severné Írsko, Srbsko, Grécko
4. kôš: Turecko, Slovinsko, Izrael, Írsko, Nórsko, Bulharsko, Faerské ostrovy, Čierna Hora, Estónsko
5. kôš: Cyprus, Lotyšsko, Arménsko, Fínsko, Bielorusko, Macedónsko, Azerbajdžan, Litva, Moldavsko
6. kôš: Kazachstan, Luxembursko, Lichtenštajnsko, Gruzínsko, Malta, San Maríno, Andorra

Toto rozdelenie mi nejako hlava neberie…
Sak ked si predstavim ze mozeme mat v skupine napr. Nemecko, Svedsko, Irsko alebo z tych istych kosov skupinu Wales, Albansko a Faerske ostrovy tak je to kapanek rozdiel … OMG
Takže nakoniec myslím celkom prijatelná skupina,kde sa dá hrať s každým.Určite lepšia skupina ako majú bratia s CR ktorý tam majú z 1 koša Nemcov,môj názor :wink:

Anglicko,
Slovensko
Skotsko
Slovinsko
Litva
Malta
prečo by sme si ľahko vybojovali postup, keď to môže byť s nervami a stresom? Ako keby sme sa vrátili 6 rokov dozadu :doh:
Ale zas to budú v mediach brat ako megazázrak a senzáciu ked sa postúpi na EURO a pritom už to vôbec nie je také zložité ked miesto 16 tímov postupuje rovno 24 :roll: . To už zachválu ani kvalifikácia nemusí byť a Euro budú hrať rovno všetci. To že tam bude viac tímov môže byť aj na škodu, z takej biednej skupiny akú vyhrali tí Severní Íri by si nezaslúžil postúpiť asi nikto, fakt tí cigáni rumunskí, island, spomínaní íri.. slováci lajbaví.. to bude ozdoba turnaja, niekedy je menej viac.
tak zrovna do islandu by som sa moc neobúval, tí takmer hrali už na MS
Na jednej strane píšem že to je lahšie sa na EURO dostať ked už postupuje tak vela tímov ale na druhej strane vela favoritov tú kvali dojebabralo a budú tam chýbať aj tímy ako Holandsko, Turecko (možno) , Chorvátsko, Bosna,Srbsko či Švédsko..
takže miesto zápasu Holandsko - Chorvátsko sa budeme tešiť na velké derby Madarsko - Slovensko a Wales - Severné Irsko :slap:
Nechce sa mi hladat ci tu ma vlastnu temu U21 tim, tak to supnem sem – vcera v holandsku ti nasi junaci zahrali fakt ze sympaticky, dobre sa na to divalo :klobuk:
S vyhladom na najblizsich 5-10 rokov by som povedal ze seniorska repre ma vo futbale ovela vacsiu perspektivu ako v hokeji… :neviem:

dnes to hadam v tom luxembursku uz nejak urveme (alebo nech nam to uhraju ked aj spanieli - who cares).

edit - tak sme nakoniec prekvapenie nepripustili, len skoda ze som to prespal :giggle:
http://sport.aktuality.sk/c/235585/foto ... gn=HP-new2#" onclick="window.open(this.href);return false;

na slovensku je to tak...
petrik píše:http://sport.aktuality.sk/c/235585/foto ... gn=HP-new2#

na slovensku je to tak...
100x radšej obrie vznášadlo,ako tá jama,čo tam bola doteraz. :-D :wink: Uvidíme no,časť ludí vravi bude mála kapacita hladiska,druhý na naše SR pomery akurát cca 22 000 ,čas ukáže.
Chris píše:
petrik píše:http://sport.aktuality.sk/c/235585/foto ... gn=HP-new2#

na slovensku je to tak...
100x radšej obrie vznášadlo,ako tá jama,čo tam bola doteraz. :-D :wink: Uvidíme no,časť ludí vravi bude mála kapacita hladiska,druhý na naše SR pomery akurát cca 22 000 ,čas ukáže.
Mne ani tak nejde o to vznasadlo (pre mna za mna nech to vyzera jak skatula od topanok, who cares) ako o to porovnanie cien s inymi stadionmi vo vyspelejsich krajinach… a ze to zjavne nikomu neprekaza
Co sa kapacity tyka, cez 30 tis by bola IMO zbytocna. Niekde na urovni 25-30 tis by to podla mna bolo idealne, tych 22 500 nie je ziadna tragedia. Aj tak bude podla mna vypredane len velmi zriedka na repre, ze by tolko ludi prislo na slovan na ligu je zatial sci-fi predstava (aj ked nepochybujem ze na novy stadion bude chodit niekolkonasobne viac divakov ako teraz na pasienky)
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS