Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

F*cking thread - Sťažujte sa na všetkých a všetko!

Všechno možné ohledně zámořské NHL.

Nevim, jestli za to muze buh, ze Matthew Wuest musel kvuli zdravi zrusit CapGeek. Ale pokud ano, tak me sere..
Hladam nahrady ale netusim kde si teraz krasne zistim NTC, NMC a podobne srance, kde najdem buyout kalkulacku atd.....
nhlnumbers.com :ciga:
Nj nhlnumbers boli u mňa vždycky číslo 1, Capwhat...?
nhlnumbers prej byly plny chyb, ale slysel jsem to z doslechu.
Rono píše:nhlnumbers.com :ciga:
Finch182 píše:Hladam nahrady ale netusim kde si teraz krasne zistim NTC, NMC a podobne srance, kde najdem buyout kalkulacku atd.....
Toto tam najdem kde? Tam vidim len cap hit cisla a ako pisal Andy, boli tam chyby a nepresnosti.
Rule 38.4 (viii) has been modified to allow broader discretion to Hockey Operations to assist the referees in determining the legitimacy of all potential goals (e.g., to ensure they are "good hockey goals"). The revised Rule will allow Hockey Operations to correct a broader array of situations where video review clearly establishes that a "goal" or "no goal" call on the ice has been made in error.
leda :ho*no: :dole:
Uz me serou ty situace, kdy tym vyhazuje zoufale na icing, hrac nikde siroko daleko, a bek nezpomaluje, ale dojizdi puk tesne po jeho prekroceni brankovy cary. Presto to carovy nepisknou a odmavaj.
To je proste ku*va icing a nevim, proc by se to nemelo pisknout.
Double FUCK.. :thumbsdown:
Dneska koukam na extraligu a ufff.... jeste ze je tu ta nhl.Hriste velky asi jako fotbalovy ale spis o neco vetsi.Reklam 4 prdele na lede ze clovek sotva vidi puk a to nepoctam reklamu na dresech.

Zase hraci nehrajou vubec zle to zas joo ale ten zbytek ???
EDIT: OMG, do akeho topicu som to dal… :slap: :giggle: malo to ist do “zaujimavosti” – pls, presunte to


http://www.theglobeandmail.com/sports/h ... e24040463/

A major loss on the Canadian TV deal for 2014-2015 will have an impact on the salary cap, currently $69-million (U.S.) per team this season. The cap is based on the league’s total hockey-related revenue (HRR), so it’s difficult to estimate the specific effect of the Rogers deal, but based on the league’s own calculations, it could result in a $1.3-million (U.S.) drop per team in the cap for next season.
.
.
.

The decline in the Rogers contract’s value forced a re-evaluation by the league. Back in December, the NHL was suggesting the cap might rise to $73-million (U.S.) for the 2015-16 season, based on the expectation of an 88-cent Canadian dollar for the rest of this season and growth in HRR of about 4.5 per cent to more than $3.8-billion (U.S.). By March, the league revised its cap projection to $71.7-million based on an 82-cent dollar.

Since the Rogers deal is the largest single source of Canadian revenue for the league, and is a fixed amount unlike ticket sales, it was probably responsible for the subsequent drop in the cap projection.

Even worse, the NHL’s estimates counted on the players exercising their collective-agreement right to bump the cap by 5 per cent, known as the escalator clause. In most years since the cap was introduced in 2005, the players have done so, but that was because the Canadian dollar was climbing and money in escrow was rarely clawed back.

If the players do not exercise the escalator, as is now expected, next season’s salary cap would be $68.1-million (U.S.) based on the NHL’s projections in March, which counted on the Canadian dollar staying at 80 cents.


:hmm:
takze cap nielenze nebude rast tak ako sa dufalo, ale je celkom mozne ze bude dokonca prvykrat v historii klesat... :panika:
f*ck you hawks :hehe:
Opravdu mi vadi reakce lidi, kteri preji (a nasledne se raduji) vypadnuti nejakemu tymu NHL, jenom proto, aby prijel urcity hrac (ktery vetsinou ani neprijede) na pritepleny turnaj loseru, kteremu se historicky rika Mistrovstvi Sveta.
to ti :andy: tazko vysvetlit...to musis proste citit:) ak to tak necitis, jasne, ze tomu nerozumies, nechapes, ale ked sa stretavas roky rokuce s partiou v hospode v svk dresoch, ta atmosfera sa da tazko opisat, nevraviac o tom, ak sa pritrafi nejaka ta placka
a tieto MS su kuva vynimocne, zazit domacu atmosferu v Ostrave na vlastnej kozi, to bude paradny zazitok (nevraviac o zvucnych NHL menach, ktore sa tam chystaju)
ale aby sme sa zle nepochopili...ak som fanusik konkretneho timu, u mna BOS a riesime PO, tak samozrejme ma ani len nenapadne pomysliet na jeho a Z vypadnutie a pripadne sa vytesovat, ze posilni repre, co je ako pise castokrat ? vtedy s°al pes na MS; samozrejme, v pripade inych timov, to riesim presne opacne:)
AndyF píše:Opravdu mi vadi reakce lidi, kteri preji (a nasledne se raduji) vypadnuti nejakemu tymu NHL, jenom proto, aby prijel urcity hrac (ktery vetsinou ani neprijede) na pritepleny turnaj loseru, kteremu se historicky rika Mistrovstvi Sveta.
k radovaniu sa fanusikov, ked tim obsahujuci narodnu hviezdu vypadne sa nebudem vyjadrovat, tiez sa mi to nepaci... ale uz len kvoli vcerajsiemu zapasu SWE-CZE sa ten pritepleny turnaj oplati organizovat a pozerat. aj keby takych zapasov malo byt iba zopar
Pro všechny budoucí maturanty.. Učte se Bible, Korány a různé zákony. Literaturu a životopisy spisovatelů. Gramatiku serte. U didakťáku z ČJ jsou tam na ni snad jen 4 otázky. Zbytek je vejš zmíněnej plevel + zhovadilosti.. Fuck!
Takhle ale snad maturita z ČJ stála vždy, ne?
Já co si dělal testy třeba z roku 2013 a 2014 tak sem měl 70% ..a dnes teda.. Sem shořel. uvidíme. Zadání máš na internetu tak můžeš zkusit. Je také možné, že jsem debil. :)

http://statnimaturita-cestina.cz/wp-con ... i-jaro.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;

http://hodinkydoskoly.cz/CJL_jaro_2015_DT_reseni.pdf" onclick="window.open(this.href);return false; výsledky. Kdo se nudí tak si může zkusit. :)
No ty *****
Ty ***** fakt vypli chat..
To se na to ******


Jinak mam pocit, ze martin pomaze do ignoru takovym fofrem, az mi praskne harddisk..
Pisu sice bez diakritiky a ani gramatickym chybam se obcas urcite nevyhnu, ale nevim co to je za modu psat v zenskem mnoznem rodu vety typu Mi jsme prohraly nebo chlapy si to pekne nahravaly :bee: Ja mam z toho husi kuzi, vzdycky kdyz to ctu tak me se mi jezi chlupy az na prdeli. Muze mi to nekdo z vas vysvetlit jestli je to opravdu nejaka cool novinka v ceskem slangovem pravopise nebo neumite cesky anebo jste baby za chlapskyma prezdivkama?
Nevím, jestli už i vy zažili zápas alespoň s testovací SkyCam, já včera ale ano a za mě jednoznačně:

ZRUŠIT TO. Respektive to ani nezavádět. Hnus. :thumbsdown:
Guddy.44 píše:Pro všechny budoucí maturanty.. Učte se Bible, Korány a různé zákony. Literaturu a životopisy spisovatelů. Gramatiku serte. U didakťáku z ČJ jsou tam na ni snad jen 4 otázky. Zbytek je vejš zmíněnej plevel + zhovadilosti.. Fuck!
Co si čekal, že tam budou i/y, tam jde o všeobecný přehled, podle mě naprostá pískačka. :wink2: měl sem za 2.
Nenasel jsem to, i kdyz bych si myslel, ze uz jsem to psal.

Doprdele dopice, to nedokaze NHL zainvestovat nejaky hi-speed, hi-definition kamery, ktery by dokazaly poskytovat ,lepsi obrazky nez ty rozmazany cmouhy, podle kterejch se urcuje, jestli byl gol, nebo ne??
Kdyz to ku*va jde v tenise, kde ten micek neni o nic pomalejsi, tak v hokeji to musi jit taky!
Nebo ty zabery maji a jen je nedavaj k dispozici?? (tomu neverim)

Vcera to proste byl gol a basta fidli..
AndyF píše:Cim vic to sleduju, tim vic si myslim, ze ti, co ty videa zkoumaj, jsou mentalne retardovany, nedokazou si z nekolika zaberu dat dohromady urcitou posloupnost deju, nedokazou se soustredit na detail pripadne neznaji geomterii ci fyziku.
Kdyz uz jsem v tom stezovani:

Pred chvili se bavili komentatori u zapasu Safarovy, a ta zenska jasne rekla kolegovi, jak se ma vyslovovat Safarova, (ne ze by to bylo nejak extra, ale i Š, i Ř i Á zvládla velmi obstojne) On se hrozne podivil, odkejvali si to a pokracovali dal v tom paskvilu.
To samy NHL. Jak se vyslovuje Pavelec by se za ty roky uz, dopice, taky mohli naucit.

:andy:
AndyF píše:Nenasel jsem to, i kdyz bych si myslel, ze uz jsem to psal.

Doprdele dopice, to nedokaze NHL zainvestovat nejaky hi-speed, hi-definition kamery, ktery by dokazaly poskytovat ,lepsi obrazky nez ty rozmazany cmouhy, podle kterejch se urcuje, jestli byl gol, nebo ne??
Kdyz to ku*va jde v tenise, kde ten micek neni o nic pomalejsi, tak v hokeji to musi jit taky!
Nebo ty zabery maji a jen je nedavaj k dispozici?? (tomu neverim)

Vcera to proste byl gol a basta fidli..
AndyF píše:Cim vic to sleduju, tim vic si myslim, ze ti, co ty videa zkoumaj, jsou mentalne retardovany, nedokazou si z nekolika zaberu dat dohromady urcitou posloupnost deju, nedokazou se soustredit na detail pripadne neznaji geomterii ci fyziku.
Obrázek
296 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS