Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Americky Futbal

Fotbal, basketbal, americký fotbal, tenis a jiné.

Ocakavana vyhra prisla! Aj ked az proti slabuckym Bears ale tak je to doma :jn: . Wilson konecne videl ako target aj Grahama, ktory je priserny blocker co sa aj ukazalo myslim v polovici zapasu ale zas ma ine kvality (83y, TD play :slintac: ). Zaujimalo by ma kto registroval nejak vaznejsie meno Tomas Rawls, ale chlapec z rozhovorov posobi sympaticky a aj na tom ihrisku mu to ide. T. Locketta sledujem uz od preseason a ako returner je vazne skvely, mrstny, vsetko robi vo velkej rychlosti a robi hlavne spravne rozhodnutia a jeho kickoff TD to bola len ceresnicka. K passovej obrane vyhrady nemam, Clausen im to ulahcil. Pass rush bol vyborny, zamrzi neuznany fumble TD. Po zapase Lions necakam nic ine ako 2-2.
Dnes divízne derby Ravens - Steelers bude to zaujimave no osobne vela bodov necakam a hlavne to bude asi tzv "Interceptions game" ked sa stretnu dvaja asi najblaznivejsi QB v lige a jedni z mojich najoblubenejsich ale tito pani hadzu Interceptions na poziadanie takze bude to poriadna bitka
ach, Derek Carr sa mal narodit o 10 rokov neskor
No parada 7-2 to som teda fakt necakal. Vikings maju najlepsiu bodovu defenzivu v lige. Aspon nieco. Hrame teraz s teplym zalivom trocha mam obavy.
tak dnes to bude dychat samou historiou, Green Bay prvykrat doma na Lambeau Field na Thanksgiving od roku 1923, superom budu divizni rivali z Chicaga, stretnu sa po 192x (len 2x v playoff), ziadne ine timy sa nestretli spolu viackrat, vzajomna bilancia hovori v prospech Bears 93 - 92 - 6, co znamena, ze dnes mozu Packers bilanciu dorovnat (a po pripadnej vyhre mat v dalsom vzajomnom suboji moznost ju naklonit po prvykrat od roku 1932 na svoju stranu) a v polocase sa bude vyradovat dres s cislom 4, navrat strateneho syna Bretta Favrea clovek ma trosku obavy, ze ked to zlomil Detroit, moze to aj Cutler, ale tak snad nie, ta prehra doma s Lions bola najpotupnejsia aku som kedy zazil odkedy fandim Packers, ale pripadna vyhra Jaya by...

:-D
Sem cekal, ze das tohle:





Eagles mě nezajímaj. Já naskočil na vlak Ravens, když ještě za ně hrál Big Mike. Obrázek
Wildcard:

Bengals -Steelers - toto moze byt hodne zaujimave, steelers maju lepsiu ofenzivu ale bengals maju o hoodne lepsiu defku, davam to na bengals ale nie som si moc isty

Texans - Chiefs - ani jeden QB resp ofenziva nie je ziadna pecka, davam to na texans su teraz v laufe konecne sa im dari.

Vikings - Seahawks - seahawks hraju ultra brutalne a su najlepsi tim v druhej polovici sezony, nemaju nikde dieru, vikings sice maju dobru defku ale nemaju QB a ofenzivnu lajnu aby tomu konkurovali. rad se necham prakvapit ale tu je jasny favorit seahawks.

Redskins - Packers - no toto bude zaujimave, Packers a hlavne rodgers hraju prakvapivo spatne v ofenzive, je nejak lahke ich zastavit , rodgers zle prihrava ale defku maju velmi dobru. Cousins hra velmi dobre ale nie je to este spicka. toto sa moze kludne vyvinut oboma smermi. O maly chlp davam Packers, ale kludne ich mozu redskins rozbit.
Fuck Pittsburgh, ale ten catch..
OMG.

Obrázek
Tak zatial su muje tipy uplne mimo dufam ze to bude pokracovat. :)

Chiefs sa nemuseli moc snazit, Hoyer im to vyhral.

Bengals to mali vyhrate po zraneni Hamburgera ale ten fumble a nasledny psychicky vybuch ich stal zapas. Ale spravna drama ako ma na plejof byt.
20 kurz na Packers, no nedaj to, ked to minule z tej pozicie v akej boli mohli nevyhrat, tak teraz to mozu v tej pozicii akej su vyhrat :dudo:

Aaron Rodgers: Maybe it’s time to “kind of let it fly a little more”

verim, ze to Aaron v plejof konecne rozbali, dres mi prisiel v pravy cas, premierovo si ho dam na seba na wildcard :wave:
Dneska jednoznačně Seahawks a tipuju GB, Rodgers se podle mě probudí v pravou chvíli.
Steelers s Bengals pěkný zápas, i když takový klasický AFC North, kde čekáte na první TD víc jak půl zápasu :giggle: Co rozhodlo? :hmm:
1) zbytečný penalty
2) že se Big Ben vrátil
3) Boswellovi pevné nervy (jo, všechno to kopal zblízka, ale říkejte to fanouškovi Bills, heh). Navíc jsem takový skromný fanda kickerů a punterů :ninja:

A co se týče Chiefs s jižanama.. Přišel jsem asi o půl minuty a už koukám TD :sok: Hezké, po těch letech :good: Nicméně ani jednomu týmu v playoff nevěřím, přeci jen Patriots a Denver je "jiná liga"
Fuck me in the ass.
Obrázek
Jak mám slabost pro kickery/puntery, tak ale neuznávám úplně, aby tým vyhrál zápas bez jediného td, takže i když jsem fandil z recese Vikes, tak Seahawks nakonec zaslouženě (i když šťastně). Adrian Peterson klasicky fumble v nejhorší možný moment.
Moment zápasu podle mě (vyjma toho fg attempt na konci) bad snap Wilsona a následný asi 40 yards complete :good:
St.Louis Rams tim konci a od noveho roku mame v lige staro-novy team Los Angeles Rams. Zaroven dostali timy Chargers rocnu opciu nato rozhodnut sa ci chcu ist takisto do LA alebo si s majitelom vyriesia otazky zachovania timu. V pripade ze neuplatnia dalsi rok bude mat tuto moznost tim Raiders dalsi rok.

V kazdom pripade mame v kalifornii 4 NFL timy, takze mozu teoreticky vytvorit diviziu a mozeme ocakavat aj nejake zmeny v diviziach.
Pochopil jsem správně, že Charges a Raiders dostanou cca 100 mil za to, že se nestěhují?
Tak Superbowl se nám blíží a já tu nabídnu jako takový malý apetit něco z historie (trochu si přihřeji polívčičku :jn:). Povím Vám příběh největšího comebacku v historii playoff NFL. Bills v roce 1993, po dvou divizních titulech a dvou prohrách za sebou ve finále SB, narazili na soupeře z Houstonu. Oba dva byli druzí ve své divizi a oba týmy zdobila perfektní ofenzíva. V případě Bills to byla především rushing game a v případě Oilers zase nadstandardní passing game. Do zápasu nemohl za Bills nastoupit QB Jim Kelly, což představovalo obrovské oslabení, jelikož to byl svého času TOP QB a příležitost tak dostal mladý Frank Reich. V sezóně se tyto dva týmy jednou potkaly a dopadlo to pro Buffalo velice neslavně, když prohrálo poměrně jasným rozdílem, aniž by položilo jediný touchdown..

..a zápas měl identický start, v prvním poločase QB Oilers Moon dostal čtyřikrát možnost útočit a rezultovaly z toho 4 TD v řadě. Stav po poločase drtivý 28-3. V šatně Bills o poločase bouřka, velká bouřka a proslov hlavního trenéra ve smyslu:"Máte 30 minut. Hrajte tak, abyste se po zápase na sebe mohli podívat v zrcadle." Myslíte, že to byl turning point a stíhací jízda začala? Ale kdeže. Krátce po začátku druhé půlky hodil Reich interception, které Oilers vrátili na TD. 35-3, Bills zralí na ručník a diváci znechuceně odchází..

Poté se konečně ofenzíva trochu rozehrává a Reich pomalu, ale jistě doházel míč až k endzóně, kde ho RB Davis donesl do endzóny. 35-10, do konce něco přes 20 minut a pakliže dokážete nějakým zázrakem ubránit soupeře, musíte dát 4 TD. Bills si toho byli vědomi a rozpoutali neuvěřitelný vabank. Začalo to onside kickem a recovery :wave: Fandové Bills na parkovišti o tom slyší a chtějí jít možná přece jen zpět, nejsou však puštěni a mezitím, co se dohadují se security, hází Reich "bombu" na Beebeho pro další TD. 35-17, naděje žije a fandové Bills zoufale šplhají přes plot.. Ofenzívě Oilers se přestává dařit, poprvé v zápase puntuje a Reich trpělivými přihrávkami posouvá svůj tým až k endzóně, kde úchvatným pasem nachází Reeda. 35-24 a ochozy šílí..

..Houston už potřebuje něco zahrát v ofenzívě, jenže přemíra snahy nakonec vyústila v první interception QB Moona. Tribuny bouří a odpočítávají yardy. Jenže komplikace, Bills se i na třetím downu zasekávají na 18 yardech a mají na výběr. Můžou jít na jistotu a mít 3 body za field goal, jenže tuší, že to nestačí, pokusí se tedy o td. Reich přebírá míč... rozhlíží se.. hází.. a je to touchdown! Stav je 35-31 a Bills už chybí jen jediný TD!

Momentum je jednoznačně na straně Bills a u Oilers pracují nervy, což se nakonec ukáže i u pokusu o field goal, kde dojde k fumblu a Bills zalehnou míč první. Bills se opět krůček po krůčku přibližují k endzóně, až nakonec tři minuty před koncem Reich najde Reeda a Bills jdou poprvé v zápase do vedení!

Jenže tohle ještě bude drama se vším všudy, Moon hází konečně přesně a Oilers se dostávají na dostřel FG. 12 sekund před koncem pak Del Greco nezaváhá a pošle zápas do prodloužení.

Oilers mají míč jako první a při třetím downu si Moon bere míč, hází a hází naprosto nepochopitelně přímo do rukavic Odomese pro interception. V tu chvíli už tuší, že je zle. Bills udělají ještě pár yardů navíc a vylepší pozici a konečně Christie proměňuje FG, čímž rozhoduje o zápasu a posílá Buffalo do playoff! Bills si nakonec proklestí cestu až do finále Superbowlu, kde však nakonec i potřetí v řadě prohrají..

A tady již bez mého komentáře :tada:
A máme tu další díl z dílny NFL, který by si měl každý správný fanoušek pamatovat. A opět u toho jsou Bills. SuperBowl XXV a dva týmy proti sobě, ultrasilné ofenzivní Buffalo Bills, jenž ve dvou playoff utkání nasázelo 95 bodů :respect: a neméně silní Giants, kteří si především s Chicago Bears udělali v playoff trhací kalendář.

SB začal opatrně, v první čtvrtině oba týmy dali skromně po jednom FG, druhá čtvrtina už byla zajímavější. Nejprve Kelly bezchybnými pasy se přiblížil k endzóně takovou suverenitou, že nikdy nemusel čelit třetímu downu. Bills skórovali TD a šli do vedení. Po jednom puntu na obou stranách přišel ohromně důležitý moment utkání. Bills sundali v endzóně QB Giants. Asi si říkáte, že super pro Bills. 2 body, sack a psychologická výhoda. Ale kdeže, ofenzíva Giants byla v trapu a QB si zkušeně podržel míč na safety, ačkoliv to byla taková rána, že si každý musel myslet, že fumble je nevyhnutelný.. Další důležitý moment utkání byl, že Giants stihli do konce poločasu položit TD a snížit rozdíl tzv. "na field goal".

Třetí čtvrtina začla dobře pro Giants, když opět velice trpělive donesli TD a šli do vedení 17-12. Ale ani Bills se nenechali zahanbit a z následného útoku položili TD též, 19-17 pro Bills. Následovala další trpělivá "posouvací" hra Giants a další highlight zápasu. Při třetím downu Giants linebacker Bills sundáva RB Giants 3 yardy před endzónou. Giants do rizika nejdou, posílají "pouze" FG a jdou do vedení o jeden jediný bod, čímž zadělávají na neskutečné drama..

Bills se ovšem nedaří dostat dál než na svých 41 yardů a do rizika taktéž ještě nejdou a puntují. Do rizika nechtějí jít ani Giants a svůj pokus vysloveně "promrhají" jen na klasickou zdržovačku. Potom kvalitně puntnou míč a Bills jej při returnu nedokážou donést dál než na svých 10 yardů (možná byl fair catch, už nepamatuji) s 2:16 do konce a pouze jedním zbývajícím timeoutem. Rozdíl je jen jeden bod a kovbojka začíná..

to je pocta pre Packers, byt prvym vitaznym timom na U.S. Bank Stadium :rono:
uz nam ti zacina za hodku a pol strasne sa tesim :wave: :oslava: :clap:

kde nic tu nic a startujeme sezonu s uplne novym QB.
Wentz :poklona:.
hrame dobre 4-0 myslim ze bradford je o nieco lepsi ako chokewater. hlavne vitazstva nad dobrymi timami. snad to bude pokracovat.
5-0 , najlepsia bodova defka v lige, bradford hra dobre, sme aktualne jediny neporazeny tim v lige. nerobim si velke nadeje pretoze je len uvod sezony ale je to super pocit.
Vikingovia to dávajú krásne zatiaľ, ako sa hovorí SB vyhráva obrana a nie útok tak by to mohlo klapnúť tento rok. Liga je tohto roku neskutočné vyrovnaná a má to neskutočný náboj, každý zápas stojí za pozretie!
625 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES