Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Weby o NHL

Všechno možné ohledně zámořské NHL.

arek píše:
matusiak píše:http://www.dtmts.com/
Niečo ako nhlplay.com, len bez modrého jazdca pod videom.
:-(
http://nhlplay.com/" onclick="window.open(this.href);return false; to isti :thumbsup:
trosku som hodil rec s majitelom stranky http://nhlnews.cz/" onclick="window.open(this.href);return false; a dozvedel sa zaujimave veci
zaujimalo ma, ako to vyzera so statistikami hracov v timoch, ktore tam este chybaju a ktore boli na starom nhl.cz uplne paradne

"Me jmeno je °°°°°°°°, a jsem puvodni majitel nhl.cz prodali jsme to v roce 2000 panu °°°°°°°° a pracovali na hokej.cz a nhl.cz 13 let po techto letech usilovne prace se mne i cele redakce nhl.cz zbavili nikdo nevi proc a nikdo nam ani duvody nezdelil jen vime ze to predali cele dva projekty firme °°°°°°. Jak to tato firma vede to vidis sam to neni treba komentovat... (to som narazal na novy(zubozeny)nhl.cz) http://novy.nhl.cz/" onclick="window.open(this.href);return false; pozn.c.)
Tes se na paradni statistiky....
Chceme je udelat poradne tak jako je kdysi meli stranky nhl.cz a protoze stránky nhlnews.cz spravuje stará redakce zminovaneho serveru a ta vi, ze kdyz se neco dela musi se to delat kvalitne a poradne.
Jak rekl jeden z nasich redaktoru kdyz udelas chybu v clanku ses za hlupaka TY, ale kdyz lidem predkladas statisitiky ve kterych jsou chyby a nesrovnalosti je to ostuda celeho serveru a jejich majitelu a tomu se chceme vyhnout. Chvili jeste potrvá než je dokoncime, ale mate se na co tesit, statistiky se jiz testuji a vypadaji skvele verime ze budes spokojen a tobe dame vedet jako druhemu aby jsi si se otestoval".


fandim im, urcite naj web stranka u nas a v Cechach zamerana na NHL
To jmeno samozrejme neni tezke najit. A potvrzuji, ze je to opravdu on, na zacatku nhl.cz jsem s nim mluvil a byt prubojnejsi jako Jakub, tak jsem pro ne mohl delat.
jeste maj nekde moje 4 kazety s finale Phi-Det :giggle:
Cepi: hned jsem jim take psal, kdyz nhl.cz skoncili a zacali ti novi nymandi (stejne se tam porad chodim divat, ty tabulky a vse je proste parada, nemelo a nema konkurenci :-D http://stary.nhl.cz" onclick="window.open(this.href);return false;). Nhlnews maji i ten design tabulek mirne podobny jako stara nhl.cz. Snad se trosku pohnou se stats a konecne zas bude nejaka normalni cz stranka o nhl, protoze na novynhl neverim, ze muze nekdo soudny chodit. Maji tam spatne snad vse.


Diky za nove zpravy, budu drzet palce :thumbsup:
tak uz maji na nhlnews i statistiky. Konecne normalni tabulky a stats bez nejakych farmarskych a jinych kravin. Ciste NHL. Konecne zas nejaka ceska sajta, kde budu chodit :)


http://nhlnews.cz/statistiky/" onclick="window.open(this.href);return false;
wow tedka ma mv tom trochu gulasek lidi....ja spise chodim na stats na ofiko teda,ale proc mame v cz dva weby o nhl resp. : nhlnews.cz a novy.nhl.cz(jde o konkurence nebo...?)....ja myslel ze to je stary NHL.cz akorat to predelali na novy design ?diky za upresneni.....sice mam radsi ofiko,ale rad si taky prectu nejaky zajimavosti o cz hracich,ktere je cz web venovan :-)
TAKWALK píše:wow tedka ma mv tom trochu gulasek lidi....ja spise chodim na stats na ofiko teda,ale proc mame v cz dva weby o nhl resp. : nhlnews.cz a novy.nhl.cz(jde o konkurence nebo...?)....ja myslel ze to je stary NHL.cz akorat to predelali na novy design ?diky za upresneni.....sice mam radsi ofiko,ale rad si taky prectu nejaky zajimavosti o cz hracich,ktere je cz web venovan :-)
http://www.hokejforum.com/weby-o-nhl-t6 ... ml#p391393" onclick="window.open(this.href);return false;
Ani jeden není jako bývalý nhl.cz. :-( Bohužel. :-/ Na ho*no.

Nejvíc mi z toho starého nhl.cz chybí jednoznačně ten boxscore, na kterém jsem snad začínal a na který nikdy nezapomenu. Každé ráno jsem vstal, najel na ten web a najel do toho boxscore, co byl vpravo na úvodní stránce, přehledný, prostě dokonalý... :cry:
Rono píše:Ani jeden není jako bývalý nhl.cz. :-( Bohužel. :-/ Na ho*no.

Nejvíc mi z toho starého nhl.cz chybí jednoznačně ten boxscore, na kterém jsem snad začínal a na který nikdy nezapomenu. Každé ráno jsem vstal, najel na ten web a najel do toho boxscore, co byl vpravo na úvodní stránce, přehledný, prostě dokonalý... :cry:
Moje rec chlape :) ten starej zapis byl dokonale prehlednej a naprosto jasnej , clovek v tom nemusel hledat jako blbec aby se neco dozvedel :) I kdyz je proste pravda ze zbytek stranky byl zastaralej i kdyz je otazka jestli to bbylo dobre nebo ne.Kazdopadne propojeni s facebookem beru jako plus.
Starý nhl.cz byl fajn, boxscore bylo opravdu příkladnou ukázkou ´v jednoduchosti síla´, nicméně momentálně je ten web taky názornou ukázkou to, do jakého hnoje může kdysi fajn web spadnout.
JA bych zase nerekl ze je to uplna prasarna , jak jsem rekl ted se mi libi propojeni s fb takze je tam vetsi diskuse.Ovsem statistiky obecne jsou tragedie.
http://www.generalfanager.com/

Na způsob capgeeku.com. :wink2:
Rono píše:http://www.generalfanager.com/

Na způsob capgeeku.com. :wink2:
u Avs tam chyba stuartova 2-rocna extension :slintac: hned mi je to sympaticke :D
Highlighty zápasů NHL

Vypadá to, že jsem definitivně našel řešení a highlighty jsou opět cca 5-ti minutové přehledy zápasu, kde se neukazujou pouze góly.

http://www.nhlplay.com
Tam pozerám zostrihy už roky, no teraz zase nočné nefungujú :thumbsdown:
EDIT: Už teraz idú, keď už viem výsledky :bee:
Přemýšlím, že si zvyknu na tohle:

http://www.nhl.com/cs/index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Já jsem si zvykl na toto: http://scores.espn.go.com/nhl/scoreboard" onclick="window.open(this.href);return false;
Philly(p) píše:Já jsem si zvykl na toto: http://scores.espn.go.com/nhl/scoreboard" onclick="window.open(this.href);return false;

dalsi tabulka, ktera neni ocislovana. Tohle je pro me proste problem. Ofc, prvnich par mist trefim, ale pokazde pocitat na kterem miste jsou nize postavene tymy me nebavi.
jj, ta neocislovana tabulka na nhl.com je fakt "super". By ma zaujimalo co tym sledovali.
Linden16 píše:Tam pozerám zostrihy už roky, no teraz zase nočné nefungujú :thumbsdown:
EDIT: Už teraz idú, keď už viem výsledky :bee:
To byla reakce na nhlplay.com?
Sestrih je vzdy dostupny cca 3 hodiny po zapase, co ti tam nefunguje? Dnes jsem na ne cumel cca v 5 rano, somozrejme mimo CGY-VAN - to se jeste hralo :-O

Ten princip funguje, ze tam neuvidis vysledky (pokud nechces), ale tak samozrejme si je nesmis zjistit jinde
predtym tam boli k dispozicii highlighty viac menej do polhodiny od zapasu, teraz cakat 3 hodiny? nie je to chyba nhlplay.com ale nhl.com ... ale ked sledujem Ducks, ktorym koncia zapasu okolo 6-7 rano, tak sa tie vysledky vzdy dozviem este skor ako dojdem do prace, staci, ze si otvorim facebook.
mirak2 píše:predtym tam boli k dispozicii highlighty viac menej do polhodiny od zapasu, teraz cakat 3 hodiny? nie je to chyba nhlplay.com ale nhl.com ... ale ked sledujem Ducks, ktorym koncia zapasu okolo 6-7 rano, tak sa tie vysledky vzdy dozviem este skor ako dojdem do prace, staci, ze si otvorim facebook.
Na NhlPlay.com 3 hodiny po zacatku utkani, cili cca pul hodiny po zapase. No pokud ANA zacne hrat v 5 nebo 5.30 naseho casu, tak to je stejne na houno
Keď si z nhl.com vyberiete stránku vo vašom jazyku napr. sk, či cz tak vás to hodí ešte na pôvodný ešte celkom funkčný web s aktuálnymi tabuľkami atď...
tajne som dufal, ze ten pomaly, nevydareny web nhl.com pred novou sezonou zmenia. Ale nie...oni ho este aplikovali aj na timove stranky :scare:
to arek: naprostej souhlas.. mě regulérně z těch stránek vyhnali.. už aj cs verzi NHL převedli na tu novou, katastrofální... veškerý novinky teď musim čerpat z twitteru :/ .. takováhle nekvalita nicméně jendoduše neni akceptovatelná.. to si radši tabulky budu aktualizovat doma každý ráno u teletextu než koukat na takovouhle hrůzu... :thumbsdown:
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG