Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Gamecenter Live / NHL.TV

Všechno možné ohledně zámořské NHL.

ne :?
obavam sa najhorsieho....
to si delate prdel, tak muzu jit zase chrapat :crybaby:
Mike715 píše:Tak například tady se na góly podívat dá: https://www.nhl.com/gamecenter/buf-vs-m ... tate=final. Hity a zákroky zatím hledám marně :-D
Jasně, v menu Gamencenter, to ale zase musíš z Video jít na Gamecneter a pak zpátky. U starého modelu sis mohl vybírat, co přesně chceš vidět znovu, to u nového nejde. A co je taky velké mínus, nebo jsem to nenašel, že nejdou sestřihy hledat do minulosti z doby před faceliftem stránek. Plusem je ovšem parádní kvalita sestřihů.
Hento nenazývam zostrihmi, 3:30 recap väčšinou iba s gólmi, prípadne najväčšie spálené tutovky...highlight si predstavujem trošku inak a nie takúto paródiu :wink2:
Pasha píše:Hento nenazývam zostrihmi, 3:30 recap väčšinou iba s gólmi, prípadne najväčšie spálené tutovky...highlight si predstavujem trošku inak a nie takúto paródiu :wink2:
No jo, to máš totiž Game highlights. Sestřih v délce jak býval se ted jmenuje Extended highlights. Je to v té nabídce Video dole. Jen mě pořád štve, že si tam nejde nějakou tu akci pustit znova a že se asi nedostaneme do sestřihů rok dva zpět :slap:
Aha, vďaka, práve som našiel :giggle: :thumbsup: V tom prípade všetko v poriadku.
tie 10-minutove zostrihy uz nie su vobec?
Nasrany som hned od rana. Posrana nhl.tv mi uz zrazu ukazuje, ze nemam active subscriptions a nech zaplatim. V sobotu som zaplatil a normalne pozeral az do dnes. Nejde mi to ani na konzole ani na mobile, vsade mi pise ze nemam zaplatene a v ibankingu jasne vidim, ze prachy sa davno strhli.

Co je toto ku*va za posranu hovadinu garry? :nechutne: :grc: :ho*no:
Neviete kde by sa dalo pozerat nhl zapasy zo zaznamu? Aj za platbu (okrem nhl.tv) Diky hosi
http://livetv.sx/en/videotourney/2/" onclick="window.open(this.href);return false;
Uz blokujou ty hajlajty.. Curaci.. To fakt neni mozny.. Neuvidej ode me uz ani ctvrtak.
AndyF píše:Uz blokujou ty hajlajty.. Curaci.. To fakt neni mozny.. Neuvidej ode me uz ani ctvrtak.
Nechápem tu logiku :hroza:
Veď to je pre nich reklama, a človek má za to platiť ? :fucker2:
Nevím, možná už to tu bylo, ale týden jsem tu nebyl pořádně...

http://www.nhlplay.com" onclick="window.open(this.href);return false; highlights zase frčí. :good:
nahodou nevite nekdo o strance ktera by mela sestrih zapasu neco jako tohle ? https://www.youtube.com/watch?v=AdXeBBoD8OI" onclick="window.open(this.href);return false;

To nhlplay vypada docela dobre ale je to horsi kvalita a sestrih je tak 5 minut :)
Čo máte stále s tými zostrihmi? Na nhl.com v zložke video/condensed games sú v pohode zostrihy :good:
Chce niekto za discount pristup na nhl.tv do konca sezony? Ja som odpiskal sezonu a dva tyzdne to nelogol a ani neplanujem, mozno uz kuknem iba par zapasov v dobrom case ale aj to preferujem nohu tv ak davaju
no fantazia, uz minuly zapas ked som pozeral nazivo sa uzasna nhltv do*ebala a teraz v polovici zapasu zo zaznamu prenos padol a teraz sa mam akoze po 10 sekund preklikavat tam kde som bol vy ko*oti je*nuti, do pi*e aj s pojebanou nhltv, mozem j***t nhl aj s vasou prijebanou tv, ku*va, padnutim hockeystreams asi u mna padla aj nhl, sak ma roz*ebe ak sa mi ma toto stat pri pozerani playoff niekedy v predlzeni...

ku*vy
Já teda fakt nerozumím těm nářkům tady. NHL.tv je naprosto skvělá věc, která ještě má svoje mouchy, ale ty věřím, že časem vyladí.

Využívám k sledování appku na Xboxu, kde se dají vypnout veškeré výsledky a tabulky, což mi dává 100% jistotu, že si nevyspoiluju výsledek, když se dívám na záznam (což využívám nejvíce). Appka je navíc jednoduchá a přehledná. Ideální stav.
Kvalita živého přenosu je fantastická, nikdy jsem se na hokej v takové kvalitě neměl šanci dívat. Zápasy se mi nesekají. Velmi oceňuju, že z přenosů úplně zmizely reklamy.

Co mě malinko štve je, že v záznamech nejsou vystřiženy přestávky a tak musím ručně přetočit přenos (ale rozhodně nemusím klikat po 10 sekundách - i na PC jde jednoduše kliknout na lištu a dostat se v přenosu tam, kde jsem skončil).

Ale jinak jsem spokojený. Pořád to opakuju a napíšu to i tady - problém je v očekávání. Mám pocit, jak by někteří od první sekundy spuštění NHL.tv čekali, že to bude perpetum mobile. Když vám tam něco vadí, tak napište na helpdesk vývojářům svůj feedback místo blití tady o tom, jak končíte s NHL a nadávání na to, že došlo k zrušení nelegálních hockeystreams atd.
Nebyt skvele aplikace na PS4 (kvuli ktere si musite udelat US ucet), tak bych po zruseni hockeystreams uz taky nemel na sledovani nhl.tv pres prohlizec nervy...
mal som NFL, NBA, MLB, HBO, ESPN, PREMIER a x dalsich, ale ziadne problemy, len drobnosti, ale NHL to su vzdy problemy, teda len s oficialnou sluzbou, HS bolo vo vsetkom lepsie, no co uz :spank: ale ved hej, ved to funguje len nejakych 10 rokov, oni to raz doladia, treba byt trpezlivy :lol2:
Souhlasim s Wildou.. Jednou jsem si koupil MLB.TV a to byl mazec.. Napriklad to bylo fakticky realtime.. Na druhou stranu je jasny, ze hokej svou dynamicnosti je daleko narocnejsi na datovej tok.. Ale to by na to priserny zpozdeni, co to jeste nedavno melo, nemelo mit vliv. Predpokladam, ze se to nezmenilo.
Mimochodem, rada, at si stezuju vyvojarum, to je fakt absurdita. Jako neabonent to prece nemuzu, a platit za sluzbu, abych si mohl pak stezovat, to je taky vyborny. proste Hlava XX.. :giggle:
Pasha píše:Čo máte stále s tými zostrihmi? Na nhl.com v zložke video/condensed games sú v pohode zostrihy :good:
dakujem ti, netusim ako som si mal domysliet, ze nieco take existuje, ked to predtym bolo k dispozicii v podstate zo zapasovej obrazovky...
a cez novu appku na androide sa k tomu doklikam ako? bez toho aby som mal spoilery. btw ked si na appke vypnem spoilery, tak si v defaultnom list view mozem akurat pozriet zoznam zapasov. nic take ako tuknut na nieco nefunguje. musim prepnut na card view a vtedy prejst na Wrap zapasu. mam chut vrazdit, skvely user experience.
Nemusíš ísť cez appku, stačí ísť cez prehliadač a v pohode sa k tomu dostaneš cez ten postup, aký som napísal. Často si nádherne pozerám v posteli nočné zostrihy, ani veľký PC nemusím štartovať. Bez problémov si dáš aj na celú obrazovku na mobile :)
Obrázek

Co je sakra tohle? to je podruhý co se mi t objevilo uprostřed zápasu ... poprvý too bylo v prodloužení zápasu s Busem, to jsem to ani neřešil protože jsem stejně byl znechucenej, ale dneska na konci 2. třetiny proti Caps mě to sere a jakože dost .... ví někdo? díky
707 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS