Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF Questions - Cathy

Seriál rozhovorov z dielne Esema a areka.

Je tu pokračování HF Questions a dalším zpovědníkem teda zpovednicí je Bostonská fanynka Cathy :queen:


Obrázek


Cathy #3



Pro ty, co tě neznají zkus se představit. Odkud jsi? Kolik ti je?

Pochádzam z ďalekého východu, z Kassau, Cassovia – Košice :-) Na prelome 3 a 4 roku zivota som zacala stracat sluch, v podstate dodnes je to nevyriesena medicinska zahada, dovtedy som pocula normalne a halvne na obe usi. Dnes som na prave ucho uplne hlucha a na lave nosim nacuvaci aparat kde mi zostalo cca 10% sluchu, obcas mam problem vyslovit niektore slova, ale pri tejto poruche je to normalne, ja dufam ze raz pojde medicina dopredu a zisti sa co je pricina a ako sa to lieci, na kochlearny implantat nie som vhodny kandidat......ale vobec mi to nevadi, ono ma to svoje vyhody aj nevyhody, ale v zivote mi to vobec nevadi, vystudovala som vysoku skolu – pravo, mam pracu, ktora ma bavi a co viac mi treba? Ach ano...chlapa...aj to raz pride :D


Dělal/děláš nějáký sport?

Sutazne nie, rekreacne sem tam stolny tenis, mam za sebou aj spolocenske tance, a rada si zahram basket :cinka:

Podle čeho vznikl tvůj nick?

Tu netreba hladat vedu.....moje meno je Katka => Cathy :-)

Čí příspěvky nejraději čteš?

Fuuha, na to som sa nikdy takto nepozerala...ak ma nejaky prispevok zaujme tak reagujem, resp. dam like, ale negenaralizovala by som.

Znáš se s někým z HF osobně?

Ano :salute: Kiku, Chrisa a JoeS.

Fandíš Bostonu Bruins, proč právě Bruins? A kdy to začalo? Co byl ten impuls?

Odmalicka sa mi pacil hokej hlavne kvoli rychlosti a dynamike samotnej hry. V dobach minulych, ked internet este nebol ani zavedeny v nasich koncinach som NHL sledovala hlavne vysledkovo napr. cez ranne vysielanie telerana alebo teletextu pripadne v novinach, co boli sice vysledky den dozadu ale mne to vobec nevadilo. Spociatku som drzala palce najma teamom, v ktorych hrali slovenski hraci, neskor ked som zacala dospievat , pochopila som, ze nema cenu sledovat NHL skrz vsetkych 30 timov a nebolo by zle mat nejaky ten svoj, a vnimat hru NHL podrobenjsie a osobnejsie. Mnesa v mojich zaciatkoch na Bostone pacila hlavne jeho historia, byt sucastou original six a takisto v tej dobe dresy a nejak automaticky sa ku mne vytvoril citovy vztah k Bostonu a uz som pri nich zostala. Imponovali mi najma svojou hrou a vzdy tu bola chut po vyhrach, a ziskani dalsieho SC co sa napokon podarilo v roku 2011.

Komu by jsi fandila když ne, Bruins?

Hm to je tazke, ale asi Detroitu - vzdy sa mi na nich pacilo, ako pracovali s mladymi hracmi....

Obrázek


Největší hokejový moment, který se ti vybaví?

Fuuha, mam ich dost vela a tazko sa mi vybera, ci uz to bol zisk zlata na MS 2002 v Goteborgu, alebo osobne byt na zapase NHL v Prahe Tampa –Rags, alebo zisk SC Bostonu....alebo minulorocne MS v hokeji v Prahe a v Ostrave....kazdy zapas bol jedinecny svojou atmosferou a mojim emocionalnym zazitkom, ale zimomriavky mi prebehli po chrbte ked som si prezerala fotky z MS 2011 v Bratislave a v Kosiiach a som zistila, ze som v jeden den videla ceskych a slovenskyhc hracov co neskorsie padli s lietadlom v Jaroslavli.....

Obrázek


No moja najvacsia tuzba je ist raz na zapas do TD Garden

5 tvých nejoblíbenějších sportovců?

Bergeron, Kovalchuk, Djokovic, Klose a Sergio Ramos a nemozem zabudnut na mojho milacika Diega Forlana :wub:

Obrázek



Obrázek


Sleduješ i ELH, popřípadě, komu fandíš? ELH i v SK :-)

Ano sledujem, pokial mozem chodim na kazdy zapas Kosic v nasej srandalige, ono je to fajn odreagovanie sa a vypnutie mozgu po praci. Co sa tyka ostatnych lig tak maximalne tak jednym okom Slovan v KHL, pripadne mrknem chvilku ich zapas, ale to je asi tak vsetko....obcas zapnem aj cesku ligu, ale to je fakt jenom na 5 minut a idem dale s ovladacom :D


Jakou hudbu posloucháš a kterou momentálně nejvíce?


Nemam vyhraneny hudobny styl, by som povedala ze z kazdeho rozku trosku, ale neznasam rap, techno a metal a vobec mi nevonia vazna hudba hoci u nej by som si vybrala este klavirne a huslove koncerty.

Naopak zboznujem ludovky a potom hlavne retro – 80-90 roky, to ma este nikdy nesklamalo.

Co sa tyka skupin tak pocuvam Maroon5, Nickelback, One republic, Imagine Dragons, REM, a mnohe dalsie. Sucasny pop je hrozne premixovany a vobec nema tu atmosferu a liniu co boli roky minule, no nehovorim ze sa neda najst nieco pekne. Rada podporujem Cesku a Slovensku tvorbu, co je doma to sa pocita :good: nedavno som nasla niekolko neznamych kapiel na youtube a celkom fajn hudba. Oblubeny hudobny zaner sa meni podla nalady i rocneho obdobia. Nezabudnutelny je pre mna koncert Erosa Ramazottiho spred 5 rokov co bol v Kosiciach.

Momentalne ficim na skupine the Script.

Moj najoblubenejsi album ludoviek => https://www.youtube.com/watch?v=HEh7ZVLjM1M

Dam tu jedno retro => https://www.youtube.com/watch?v=eFjjO_lhf9c

The Script





Guilty pleasure? (něco jako nechutné jídlo, které si prostě musíte dopřát - já např. mám ve skříni sojovku, kterou ucucávám den co den.. nebo to může být činnost, dementní reklama, nechutný rituál apod.)

Uff.....asi cesnak, jedla by som ho v pohode kazdy den.....a to v akomkolvek stave, certstvy, peceny, v pomazanke, len tak chrumat strucik. ... a ..uz par rokov sa zaprisahavam ze si spravim cesnakovicu ako robil dedko....proste do vodky sa prepucia struciky cesnaku a na tmavom a chladnom mieste sa necha par tyzdnov odlezat a potom sa to davkuje ako prevencia pred chripkami atd....

Nějaký (ne)příjemný komplex z mládí?

Chodit po lade...ako sestrocna som neprijemne spadla na kopci na lade a narazila si kostrc a nevedela som mesiac poriadne sediet a lezat a odvtedy mam respekt pred ladom.

Jste GM týmu X(dosaď si x), máte možnost udělat jednu jedinou věc - vyměnit hráče za jiného, bechnout někoho, upnout někoho, vyhodit trenéra vždy 1:1 - co to bude?

Ako GM Bostonu by som urobial niekolko vymen, najma v obrane by som sa rada zbavila Trotmana za Erhoffa. Viem si rpedstavit v nasom time Namestnikova za Rinalda....a co sa tyka trenera toto je hrozne tazke...ale kebyze by sa mal porucat Julien prec tak asi by som chcela Babcoka alebo Teda Nolana...


Který tým by si zasloužil, bez ohledu na pořadí a loterii, dostat první volbu draftu? (doplňující otázka - Proč práve Detroit?)

Hrozne tazko sa mi odpoveda na tuto otazku, avsak asi by som to dopriala Detroitu alebo Tampe, pretoze sa mi zda ze davaju celkom dost priestoru "odchovancom od juniorky" ....ale jedno viem iste, urcite nie Edmonton :-D tolko talentu co pobrali za posledne roky a ako hraju no....vsetci vieme co mam na mysli. Ono vo svojej podstate je dolezite aj ako sa samotny hrac adaptuje na NHL

Květnová sobota...seš sama doma rozvalená v gauči a v telce běží v přijatelný čas sedmý zápas jistě napínavého finále Winnipeg - Buffalo. Otázka zní: přepneš to na Babovřesky NEBO půjdeš uklízet haraburdí v garáži?

Zapnem ku zehleniu hokej :lol2:

Znáš nějaké skutečně slavné fanoušky ´svého´ klubu? Aspoň tři..

Viem ze Ben Affleck!...o dalsich neviem...bohuzial...ale kazdy fanusik sa pocita!


Příklepy


Hráč kterého nesnášíš? Crosby
Tým, který nesnášíš? Pittsburg pzn. :yes:
Crosby x Ovechkin? Ovechkin
Nejhezčí dresy? Boston, Detroit a LA

Obrázek

GM, kterého nemáš rád? ....Sweeney :D a jeho nakupcia a trejdova logika..hawk
Oblíbený GM? Chiarelli a Lombardi
Tip na vítěze SC – Anaheim

Obrázek

Nejoblíbenější film? Sam doma 1 & 2
Nejoblíbenější seriál? NCIS
Nejoblíbenější song? Shiny happy people od REM ...




Oblíbený herec/ka? Johny Deep a Catherine Zeta Jones


Děkuji za rozhovor Cathy, další budou The Rev a Xruc :-)
Esem píše:.ale kebyze by sa mal porucat Julien prec tak asi by som chcela Babcoka alebo Teda Nolana...
Nedá mi to - fakt Teda Nolana?
bola si aj na koncerte Imagine Dragons, ked boli nedavno v BA?
Nie nebola som na tom koncerte.....som chvilku uvazovala, ale samej sa mi tam nechcelo ist...

A ano fakt Teda nolana...nveim preco ale jeho styl sa mi paci :-D

a som zabudla medzi oblubenych sportovocv dat KRUGA :scare: :scare: :slap:
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS