Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WILD HORSES

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

Gratulujem k postupu, boli ste o ten povestný chlp lepsi :) a držím vám palce vo finale
:yahoo: paráda :cool:

Ďakujem chalani, super práca, vždy niekto potiahol, keď bolo treba. Dráma až do konca, so šťastnejším koncom pre nás :oslava:
Dekinko včera rozhodol Gejm 9 a dnes by nás vyplieskal aj sám :klobuk: .
V NHL sú v poslednej dobe bláznivé výsledky a práve preto sa stretli vo finále tieto 2 tímy a nie EI kde dajú všetci to isté :jn: .
Dnes volno a zajtra asi klúčový zápas.. nemôžme vám dať taký velký náskok ako EI, musíme dorovnať :nervozny:
No, žeby čierny koník playoff, ten náš dekinko :-D :neviem:
slusny zaciatok :-O
Dekinko klobúk dole, :klobuk: skvelo to drtíš v play off ,evidentne ti dovolenka u sestričky v USA ide k duhu aj na tomto poli :wink: držím palce,nech si aj s kolegovcami na ten titul siahnete a opäť niekto nový získa titul nielen tý čo ho už majú doma vo vitrinke :) :clap:ked už ste vyradili Evil, :neviem: urobte ešte ten posledný krôčik a vybojujte si titul ked ste k nemu tak blizko :wink: Dnes došla tvoja pohladnička kolegom z USA a milo ich potešila. :wink: Pred sezonou si si tento tím vybral,lebo ti boli sympatický aj so šefkou tímu a bol to štastný krok pre teba i nich. :)

Gratulujem k postupu do finále koníci :good: ,potom,čo vás Phillka s Coloradom pred pár dnami vo vzájomnom zápase pripravili o postup do finále, ked ste už v nom skoro boli už po 7 zápasoch ,ste postupili vdaka dôležitým bodom od týchto 2 tímov ktoré super pokryte nemal,čím ste vrátili požičané Evilákom za 5 minut 12.Na tom ste sa chytili a dúfam,to k tomu titulu nakoniec dovediete. :)
Chris píše:Dekinko klobúk dole, :klobuk: skvelo to drtíš v play off ,evidentne ti dovolenka u sestričky v USA ide k duhu aj na tomto poli :wink: držím palce,nech si aj s kolegovcami na ten titul siahnete a opäť niekto nový získa titul nielen tý čo ho už majú doma vo vitrinke :) :clap:ked už ste vyradili Evil, :neviem: urobte ešte ten posledný krôčik a vybojujte si titul ked ste k nemu tak blizko :wink: Dnes došla tvoja pohladnička kolegom z USA a milo ich potešila. :wink: Pred sezonou si si tento tím vybral,lebo ti boli sympatický aj so šefkou tímu a bol to štastný krok pre teba i nich. :)

Gratulujem k postupu do finále koníci :good: ,potom,čo vás Phillka s Coloradom pred pár dnami vo vzájomnom zápase pripravili o postup do finále, ked ste už v nom skoro boli už po 7 zápasoch ,ste postupili vdaka dôležitým bodom od týchto 2 tímov ktoré super pokryte nemal,čím ste vrátili požičané Evilákom za 5 minut 12.Na tom ste sa chytili a dúfam,to k tomu titulu nakoniec dovediete. :)
ak to nahodou vyhraju Tigri tak budes nekorunovany jinxer fora :giggle:
petrik píše:
ak to nahodou vyhraju Tigri tak budes nekorunovany jinxer fora :giggle:
:bee: :-D Tigri by to nevyhrali náhodou,ale podla kvality, skusenosti a zohratosti ,myslím,že to si ich DOST podcenil :frajer2: je to tak 50:50 s nováčikovským elanom a šikovnostou konikov takže môj post o tom ,že komu fandím na tom nič nezmení :wink: , mimochodom tým jinxerom z minulosti si ty,verím,že by si sa rad toho zbavil :giggle: :-D ok uvidíme.
Gratulujem k titulu :klobuk: . Podte petrik, dean a všetci další jinxeri musime sa spojiť :D
Diskusia ako "hrom" , sme my ale celebrity, haha :-D Zatiaľ nám to ide :cool:
Zmena taktiky, stratili sme náskok :sad2: :doh: treba zabojovať chalani, tak poďme do nich :box:
Tak zmena taktiky vám pomohla, išli ste docela na istotu, žiadne divoké kombinácie tipov..
Nám by pomohol už len zázrak v Colorade, ale z 0-3 to nedajú :hroza: , ach prečo ich furt dávam ked hrajú také :ho*no: , boj o plejaf na západe je opäť smiešny :hroza:
Zajtra je tiež len 5 zápasov, takéto menšie dni nemám rád, súper trochu odbehne na prvých zápasoch a už to nie je kde dohnať :? , snád nejako vyrovnáme na 3-3 a posledné 3 dni sú všetko preplnené zápasmi a v prípadnom 9 zápase sa ich hrá až 15, to by bol epický vrchol sezony :slintac:
Ohlund píše: Zajtra je tiež len 5 zápasov, takéto menšie dni nemám rád, súper trochu odbehne na prvých zápasoch a už to nie je kde dohnať :? , snád nejako vyrovnáme na 3-3 a posledné 3 dni sú všetko preplnené zápasmi a v prípadnom 9 zápase sa ich hrá až 15, to by bol epický vrchol sezony :slintac:
dobre si tušil,že taketo dni vam moc nejdu,po dnešku už chýba konikom len 1 výhra k titulu,snad sa im nerozrasu kolena a nakoniec sa im to podari ukončiť už pred epickým vrcholom sezony :)Lebo v nom si tu výhru vybojujete vy,skusene si to už postrážite. :respekt:


Do toho konici,už chýba len kusok :) :box:
Tak nás dělí od titulu jedno vítězství. Pojďme se do nich pořádně opřít,ať to zbytečně nenatahujeme jako sopel.
Tohle piseme uz treti kolo a nikdy se to nepovedlo. :(
:sok: ideme chalani :box: :thumbsup:
Ty dny, kdy se hraje miliarda zapasu, nam vubec nesedi, takze to do konce sezony nevidim vůbec dobre :(
Macho22 píše:Ty dny, kdy se hraje miliarda zapasu, nam vubec nesedi, takze to do konce sezony nevidim vůbec dobre :(
twl vedete a ještě fňukáte :nervozny: taky by se vám nic nestalo kdyby jste nás nechali vyrovnat a rozdáme si to pak na férovku v posledním zápase :fight:
Dakujem za skvelú sériu, bohužial pre vás sa to skončilo velmi krutým spôsobom, je mi vás ozaj lúto, rozhodne ste neboli slabší tím z tejto finálovej dvojice ale okrem nás ste museli hrať aj proti nepriazni osudu, tolko zvratov a štastia v posledných minutách zápasov som už dlho nezažil.. Daňo 3:46 pred koncom zachránil 7. zápas, potom Tarasenko 1:15 pred koncom sériu vyrovnal a dnes to rozhodol Maroon 1:27 . :-O

:smutok:
gratulacia aj sem za paradnu PO jazdu. :klobuk: good job
chybal len ten povestny najtazsi posledny krocik. maybe next yr
Chtěl bych poděkovat i tady svým spoluhráčům,jen je škoda,že jsme to nedotáhli do konce. Já tímto končím kariéru v KTL a přeji vám hodně stěstí do dalších let :-)
Rosťa píše:Chtěl bych poděkovat i tady svým spoluhráčům,jen je škoda,že jsme to nedotáhli do konce. Já tímto končím kariéru v KTL a přeji vám hodně stěstí do dalších let :-)
To je škoda, všetko naj k narodkám, mohol to byť krásny darček dnes :?
Díky :-) Bohužel no,stane se. Dárek by to byl hezký,ale samotná účast ve finále,krásná série,kdo by to vůbec čekal,že se dostaneme tak daleko :-)
Prohra ve finále mrzí přesto velký respekt ke všem hráčům týmu.Jste super tým.
Najprv musím predýchať to veľké ale ozaj veľké sklamanie, ktoré prežíva myslím každý porazený tím vo finále :verysad: a neskôr poskytnem vyjadrenie pre média ako aj pre spoluhráčov, dík :| :hroza:
380 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS