Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CESKO

Diskuze o reprezentačních týmech a turnajích.

Tak snad ani s Cervenkou..
Kauza Ruzicka pokracuje. Slavia aj CSHL sa tvaria, ze oni nic, oni muzikanti. Toto je urcite len vrchol ladovca a cele to musi fungovat s tichym suhlasom klubov aj zvazu.
Už se těším na zápasy pod Vůjtkem. Rozhodně je nejsymptičtější z tria Vůjtek, Růža, Hadamczik
Dneska jsme překvapili :jn:
Taky jsem koukal :shock: docela nářez 3-0 porazit rusáky :yahoo:
Dneska mě náš tým hodně překvapil. Furch skála, měl i štěstí. Ale skvělý týmový výkon, hodně zblokovaných střel. Dokázali jsme ubránit jejích hlavní hvězdičky Datsyuka a Panarina.
Rusové krom začátku a zámku na konci 2:třetiny nás nějak nebili.
Ted se hlavně nezbláznit a potvrdit to zítra výhrou proti Lotyšům.
Když vidím formu Švédů neni nerealné ani vítězství ve skupině.
Vcera to bylo dobry, kluci me prekvapili. Ale stacilo nam v podstate jen branit a hrat na brejky, jsem zvedavej na dnesek kdy budeme muset i tvorit a hrat. Ale tak nejak jim verim ze jim to pujde. Vitezstvi ve skupine by ted pro nas mel byt jednoznacny cil, s tim by bylo semifinale o hodne realnejsi.
Logan píše:Vitezstvi ve skupine by ted pro nas mel byt jednoznacny cil, s tim by bylo semifinale o hodne realnejsi.
Hráči měli z včerejšího vítězství pochopitelně radost, leč jej nepřeceňují. Víme, jak se umíme protrápit v zápasech s relativně slabšími soupeři, navíc v pondělí nás čeká Švédsko.

Vítězství ve skupině je lákavý cíl (a vůbec ne nereálný!), ale přinejmenším bych vyčkal po třetím odehraném zápase...
Hrali ste prsne to, co plati na Rusov a Znarkovi sa nevyplatila nominacia podla sposobu... ty si hral v Minsku, ty pekne behas, ty hras v SKA. Vela stastia!!!
No buďme rádi za 2 body, nemuseli jsme mít ani 1 a to by vzhledem k průběhu utkání byla velká ostuda.
Jakoby nám ty rychle 2 góly spíš uškodili než náš uklidnili.
Po 1.třetině se hra postupně vyrovnala až nás začínali Lotyši dost přehrávat. Bohužel se potvrdilo že vedení 2-0 není rozhodující. Mělo se dat na 3-0, šance Kempneho po tom přímo volala, ale Masalskis se rozchytal ke skvělým zákrokům. Pak nevyužitá 5min pp a Lotyši to otočili.
Naštěstí jsme ještě díky Repikovi vyrovnali a Kašpar nám vyhrál 2 body.

2 body z dneška jsou nutné minimum a 5 bodů na začátek je skvělý start. Tolik určitě moc lidí nečekalo.
Proti Svedum můžeme být v klidu a věřím že můžeme zase překvapit.
Uzivejme si vedení v tabulce nemusí to trvat věčně.
ČR vs. Švédsko.
První třetina byla opravdu špatná, motali jsme puk po mantinelech a špatně bruslili. Chyby ve středním pásmu bily do očí.
Od druhé třetiny nastoupil tým, co hrál proti Rusku minimálně ještě s jedním levelem navíc. Zlepšili jsme téměř všechno (jen obranná práce nebyla úplně stoprocentní), exceloval Birner, první formace ukázala souhru, sílu a body a Jarůšek (sice nedal) hodně zapůsobil!
Pochvalu zaslouží i Francouz, zkusil dát gól :good:, vyřešil řadu ošemetných situací a tým v určitých pasážích podržel. :yes: :cze:
Obrázek
:lol2:
Dneska za obrat a zlepšený výkon od druhé třetiny :thumbsup:
Kluci skvěle tleskam.
Po 1.třetině kde jsme vůbec nebruslili a obrana horela nastoupil rozdílný tým.
Ve 2.třetině jsme Švédy prebruslili a přehrávali je i fyzicky. Díky skvělému tlaku jsme smazali manko 2 gólů a Birner dal z oslabení krásnou rozdilovou branku.

Ve 3.třetině už jsme si to pohlídali a Birner druhým gólem završil svůj parádní výkon.
Zvládli jsme 3 těžké zápasy s 8 body což je skvělý start.

SvedyxRusy navic čeká vzájemný zápas tak vítězství ve skupině bude snad naše.
Pozitivum je že jsme po dlouhé době otočili zápas proti Svedum.
Těším se na další zápasy.
Pekne bratia pekne…
Je to samozrejme este veeelmi daleko, ale ak by sa nam nakoniec podaril postup do QF, je dost mozne ze sa tam spolu stretneme… (s postupom z lepsieho ako 4. miesta velmi nepocitam :giggle: )
petrik píše:...
Obrázek
Philly(p) píše:Pochvalu zaslouží i Francouz, zkusil dát gól :good:, vyřešil řadu ošemetných situací a tým v určitých pasážích podržel. :yes: :cze:
Já bych Francouze tolik nechválil. Měl tam sice pár opravdu dobrých zákroků, ale většinu zápasu působil dost nejistě, o zápase s Lotyšskem ani nemluvě. Neudělal naštěstí žádnou zásadní botu, ale Furch působil daleko jistějším dojmem a podle mého by měl dostat přednost.
TT1905 píše:
Philly(p) píše:Pochvalu zaslouží i Francouz, zkusil dát gól :good:, vyřešil řadu ošemetných situací a tým v určitých pasážích podržel. :yes: :cze:
Já bych Francouze tolik nechválil. Měl tam sice pár opravdu dobrých zákroků, ale většinu zápasu působil dost nejistě, o zápase s Lotyšskem ani nemluvě. Neudělal naštěstí žádnou zásadní botu, ale Furch působil daleko jistějším dojmem a podle mého by měl dostat přednost.
Já bych mu chtěl něco vytýkat, ale vlastně není moc ani co, takže bych ho pochválil, ať má radost :)
TT1905 píše:Já bych Francouze tolik nechválil. Měl tam sice pár opravdu dobrých zákroků, ale většinu zápasu působil dost nejistě, o zápase s Lotyšskem ani nemluvě. Neudělal naštěstí žádnou zásadní botu, ale Furch působil daleko jistějším dojmem a podle mého by měl dostat přednost.
Ano, s Lotyšskem působil dost nejistě, ovšem proti Švédsku byl jeho výkon odlišný, hlavně lepší! Furch chytat neměl, protože první přípravu proti Švédům "nezvládl", resp. mužstvo dostalo debakl. V tomto případě sehrála roli trocha psychologie a postavení Francouze bylo správným rozhodnutím.
http://www.thehockeyninja.com/data-ms2016/" onclick="window.open(this.href);return false;

Týpek (s menší výpomocí několika lidí) dělá v době MS vlastnoručně některý advanced stats. A to nejen zápasy Česka, ale i dalších týmů. MS je sice poměrně krátkodobá záležitost, takže ty stats můžou být zkreslený, ale tak kdyby to někoho zajímalo.. :)
The Rev píše:
petrik píše:...
Obrázek
:hiding:
Dneška je třeba potvrdit vítězství s favority. Noří můžou kousat. Lm ajna Olimb, Olimb, Zucarello je hodně nebezpečná ale snad to nepodcenit a zase se přiblížíme vítězství ve skupině.
Dneska :ciga:
Skvělé, ukázali jsme Slovákům jak se hraje proti outsiderovi.
Stejně jako Marek Sýkora tak jsem se taky bál, že po 2denním volnu (co je na MS dost), budeme mít start vlažnější a Norové nás budou půl zápasu trápit. Naštěstí mé obavy byli zbytečné. Vletěli jsme na ně. Důležitým 1.golem odstartoval kanonádu Roman a pak už to byl galavečer 3.lajny.
Jakoby zabrali na jiný level po mediálním tlaku v novinách kdy se začalo probírat že je ve 3:lajně prostřídá duo Faksa - Hemský. Dnes jim to tam konečně padalo a oni se zasloužli že jsme se v poslední třetině mohli pošetřit.

Dominik Furch - 51 střel, 100% to jsou neskutečná číla zatím jasná rising star of the tournament. Neměl to vůbec lehké. Noři měli nebezpečné dorážky, střela Zucarella taky byla těžká ale zase předvedl top výkon. Připadá mi jistější. Pavel je taky kvalitní, ale Dominik by měl chytat ve čtvrtfinále. Uvidíme jak se to dnes Pavlovi povede proti Kazachstánu.

Je vtipné, že my s obránci jako jsou Šimek, Jeřábek, Doudera máme jen o gol horší obranu než Kanada, která mi připadá že je místy hodně přeceňovaná.
Tak čeká nás další soupeř, který umí pořádně kousat. Kazachstán. Tým, který podle mého úsudku má jedny z nejlepších přesilovek celého turnaje. Vlastně zatím mají nejlepší úspěšnost přesilovek celého turnaje. 40% to je děsivé. Plán dnes musí být jasný vyhnout se vyloučením a dát si pozor na trio Starčenko, Sawčenko, Boyd. Pokud dodržíme plán tak není vyloučena vyhra 3-1.
678 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS