Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ME vo futbale 2016

Fotbal, basketbal, americký fotbal, tenis a jiné.

Kto ma lahsiu skupinu?

Můžete vybrat 1 možnost


Vsetko o ME sem.

Tak co, kto ma lahsiu skupinu? Budete ME aktivne sledovat?
z mojho pohladu Skupina F vyraza lahko..Portugalci mozu byt radi za Island Rakusko a Madarsko...hoci by ma neprekvapilo ze to poseru

na druhu stranu v skupine D netusim kto okrem Spanielov postupi
podla matematickeho pravidla tranzitivity ked sme vyhrali nad majstrom sveta tak by sme mali byt lepsi ako majster sveta a teda zvitazit na euru.

kto ide na euro? ja idem do lille na rusko. bude to vzruso vzhladom na teroristick hrozby.
mitch píše:podla matematickeho pravidla tranzitivity ked sme vyhrali nad majstrom sveta tak by sme mali byt lepsi ako majster sveta a teda zvitazit na euru.

kto ide na euro? ja idem do lille na rusko. bude to vzruso vzhladom na teroristick hrozby.
ja idem do mesta Sant Etienne na duel Slovenska s Anglickom. :) Myslím,že teroristi ak budu chcieť na seba upozorniť,tak skor útokmi v Paríži ak vobec ,cez tie kordony policajtov prejdú,v týchto menších mestečkách by mohol byť klud a užijeme si krás mesta kde sa bude hrať i futbalového zážitku.Uvidíme. :)
Dáme fantu? :-D

http://eurofantasy.uefa.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Fantu bych dal :good:
A k otázce: Slováci, not even close.
Na ME budu fandit asi rekordnímu počtu týmů, hoci Severní Irsko, Island a Anglie neslibují asi dlouhý pobyt na turnaji :jn:
A co se týče českého týmu, nečekám žádný zázrak, ledaže by to Karel Šíp zase zajinxoval :dudo:
Vytvoril som tam ligu. Kód ligy je 20956CPV. Očakávam aspoň 10 odborníkov.

Pravidlá ani nič podobné som ešte neštudoval, takže sa ma na nič nepýtajte. :hop:
som tam :power:
Prosim, vyzeram jak pako, ale napiste mi ako najdem nasu ligu, registrovana uz som :)

dakujem
Musíš vytvořit tým, na konci toho procesu se pak můžeš připojit do ligy, kam dáš ten kód viz. výše.
Jsem tam. #nejvetsiodbornik
zbierate niekto aj online nalepky do albumu? je to celkom sranda :) Kazdy den vam dojdu dva baliky. Hra sa to tu: https://onlinestickeralbum.paninigroup.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Mozte sa rovno pridat aj do skupiny Hokejforum, ID je 80150 a heslo je ".com"
arek píše:zbierate niekto aj online nalepky do albumu? je to celkom sranda :) Kazdy den vam dojdu dva baliky. Hra sa to tu: https://onlinestickeralbum.paninigroup.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Mozte sa rovno pridat aj do skupiny Hokejforum, ID je 80150 a heslo je ".com"
dobra haluz... naposledy som taky album mal z ME 92 :giggle:
hned v druhom balicku som nasiel Skrtela :jupi:
ja som dostal v druhom packu Hamsika :hop:
ked budete mat nejake duplicitne nalepky, tak ich dajte swapnut v ramci collector teamu, ja tam mam teraz dve poziadavky (ponukam Kozacika a Pecovskeho, ziadam za nich inych Slovakov) :jn:
Tu je druha fanta.....

http://fantasy.sport.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

:) ideme aj tu?


edit: vytvorte team => hladajte ligu HokejForum :)
Hlásím se => Přímky válí
Prvý zápas za nami a musím povedať, že som prekvapený, a to najmä z výkonu rumunského mužstva. Najskôr však začnem domácim výberom.

Na dnešok čakala celá krajina vyše dva roky, v podstate od posledného súťažného zápasu Les Bleus, ktorým bol neúspešný štvrťfinálový duel proti Nemecku (0:1) na MS 2014 v Brazílii. Očakávania boli obrovské, avšak s nimi sa pochopiteľne stupňovalo aj napätie, no hlavne nervy samotných hráčov. Som presvedčený, že od prvého hvizdu sa ich nervozita väčšmi stupňovala a k tomu všetkému sa pridal ich súper mimoriadne prekvapivým výkonom. Úvod bol v ich réžii, dokonca zahodil supertutovku.

Rumuni nečakali zatiahnutí, v prvých minútach teda mohli skórovať. Čakal som, kedy sa dočkáme žiadaného francúzskeho tlaku, no ten v podstate akosi za celý zápas neprišiel. Gól dali podľa mňa veľmi diskutabilný. Tatarusanu tú loptu mal mať, ale na druhej strane, Giroud si pomohol lakťom. Myslel som, že táto potrebná trefa Deschampovcov upokojí.

V zásade Rumunov nepustili do ničoho vážneho, ale to, čo spravil Evra, je pre mňa nepochopiteľné. Tak ostrieľaný, skúsený hráč nemôže urobiť takýto zbytočný faul. Ráno mi kamarát písal, že Francúzi sa nebudú vedieť vysporiadať s rumunskou defenzívou a čím viac sa blížil záver, tým silnejšie som veril v remízu. Potom však...

...najlepší hráč na ihrisku korunoval svoj perfektný výkon výstavným kúskom. Dnes Payet na čo siahol, to malo hlavu a pätu a presne vedel, čo zamýšľa. Naprosto geniálny hráč, ukazoval to počas celej sezóny vo West Hame. Nič proti WHU, no človeku sa až zastavuje rozum, prečo hráč tohto typu prestúpil práve do West Hamu. Ak mu pôjde takto aj ďalšie zápasy, tak West Ham bude mať ťažkú úlohu ho udržať. Pokiaľ teda sám nepovie, že chce u Kladiviek ostať. Dnes bol jasným MOTM.

Francúzom napriek priemernej stopérskej dvojici verím a hádam z nich po dnešku opadne obrovská ťažoba, začali dôležitými tromi bodmi. Už sa teším na sobotný program!
Evra by byl vcera nejhorsi hrac na hristi i kdyby tu penaltu neudelal, na takoveho zkuseneho hrace pekna bida.
Netuším jestli to patří sem, ale koukal jsem na dokument o stadionech pro Euro a ten v Lyonu se fakt povedl :thumbsup: Naopak ta kovová ohavnost v Bordeaux je příšerná :bee:
Mně se nelíbí co udělali se Stade Vélodrome. Bez té střechy to byl nádherný stadion, teď je to tuctovej nudnej stadion...
Můžu se zeptat, jestli si tady taky všichni myslí, že tohle byl čistý zákrok, který rozhodčí posoudil správně, a že Slovenský tým rozhodčí poškodil? Já jen, že s tímhle názorem se setkávám všude kde člověk na nějakého Slováka narazí a tak nějak už nevím, jestli jsem ten :censored: já, nebo ti, kteří to říkají... :roll:

TT1905 píše:Můžu se zeptat, jestli si tady taky všichni myslí, že tohle byl čistý zákrok, který rozhodčí posoudil správně, a že Slovenský tým rozhodčí poškodil? Já jen, že s tímhle názorem se setkávám všude kde člověk na nějakého Slováka narazí a tak nějak už nevím, jestli jsem ten :censored: já, nebo ti, kteří to říkají... :roll:

Fotbal už nehraju a nesleduju nějakej pátek ale vidím jasnej faul. Škrtěl nechtěl hrát balon, ale odstavit soupeře a odstavil ho nedovoleně nemluvě o tom loktu.
Jasný faul. Ak by odpískal penaltu, tak by sa hádam jednalo o najzbytočnejší pokutový kop v dejinách futbalu :lol2:
rozhodca aspon v tomto pripade bol konzitentny a nepiskal predtym veci na obidve strany neodpiskal ani teraz. jedine co mi pride divne ze slovaci dostali 5 zltych a wales ani jednu.
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG