Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Ceska reprezentace

Fotbal, basketbal, americký fotbal, tenis a jiné.

no dÄ,ĹĽfam ?e na MS moc nenahrajÄ,ĹĽ..alebo nech postÄ,ĹĽpia z druhÄ,Ĺ ho miesto to narazia na BrazÄ,­liu a to asi ta?ko vyhrajÄ,ĹĽ

Ale cesi hraju pekny futbal,maju na to hracov,mozu sa dostat pekne daleko :wink: :wink:
Jeden z nejlepąích českých fotbalistů Tomáą Rosický přestupuje z Dortmundu do Arsenalu .Dlouho se spekulovalo,ľe přestoupí do Atletika Madrid,ale vąe je nakonec jinak a Rosický nastoupí v předním anglickém klubu.

Hleb je lepsi tvorca hry podla mna ak sa opat zrani ako v tejto sezone ze dobre ze nie 10 krat za sezonu tak si v arsenale ani nezahra.

Vacsieho motaka? Videt, ze si Slovanista ze na takych furt kukas :D .

Aj podla mna je Hleb lepsi hrac...vysledok mojho uvazovania teda je...naco im bude :? .

Sakra, mohol ist do toho Atletica, mi dvihol adrenalin :evil:

ja ako fanusik Arsenalu ani neviem ci sa mam teąi» alebo naopak, mne sa Rosicky jeho ątylom hry vobec nepaci, vsak to je tintitko, drgnes do nho a odleti,pamatam si ked pred 5 a pol rokom prisiel zo Sparty do Dortmundu za 500 mil.Čk. (teraz pojde za 330 mil.Čk.)tak nastupil proti B.Mnichov a vsetci po nom isli (hotova polovacka) chudak chlapec :lol: :haha:
No ale budem mu fandi» a ked porovnavate Hleba z Rosickym, verte nejaky velky rozdiel tam nevidim!V Stuttgarte si bez neho nevedeli predstavi» zalohu!

Rosicky je lepsi,je viac tvorivy hrac,dokaze vyrobit dobre sance pre spoluhracov.Hleb No Coment.A ten Rosicky mi ani nesedi do spanielska.Ja by som ho rad vydel v Liverpoole.Tam mi pasuje :cool:

Rosicky bude rad, ked sa po dvoch zapasoch v Premier League nerozpadne :wink: .

To je pravda,keby hral proti Arsenalu a v obrane Sol Cambell,tak neviem neviem ci by cez neho presiel :cool:

Derryl: si pozri ako skoncil Stuttgart bez Hleba !

Fyzicky na Anglicku ligu Rosicky nema... no vsak uvidime, tipujem ze ho po pol roku poslu niekde na hostovanie.

Fyzicky nema ale tvorivostou a technikou bude urcite vynikat :cool: konecne vsetky myslienky nesotanu len na Henrym s ktorym si bude urcite rozumiet :)

Chlapi Rosickeho kupil Arsenal ale to uz asi viete.Od buducej sezonny je hrac Arsenalu.No toto je sok,som zvedavy ako tam Rosicky zapadne.Mozno od neho budu chciet aby nahradil Vieru,co dost pochybujem lebo fizicky na neho nema ale uvidime.

Tak ja ako fanusik Realu Madrid som velmi rad ,ze Arsenal Rosickeho kupil.To preto,ze touto kupou sa otvorila ceste pre Real aby kupil Fabregasa,ktory je podla mna obrovsky talent.Real asi zacina menit politiku nakupov-uz ziadne velke hviezdy za rekordne sumy,ale talenty.ale som pocul,ze Ibrahimovic :thumbsdown: caka ponuku z Madridu,ked Juve asi ide do Serie B :lol: :lol: .toho nafukaneho svedskeho sebca neznasam,ak prestupi,tak nefandim Realu.ale :backtotopic:

Vladimír ©micer záloľník české reprezentace odstoupil z týmu který se připravuje na MS v Německu.Vleklé zdravotní potíľe nedovolují tomuto hráči podávat kvalitní výkon po poradě s trenérem Brücknerem a doktory oznámil,ľe odstupuje.Na jeho místo byl nominován Libor Sionko který byl prvním náhradníkem,a s reprezentací jiľ týden trenuje.

Fotbalový útočník Jan Koller bude v příątích dvou letech hrát ve francouzském klubu AS Monako. Se 42 góly nejlepąí střelec v historii českého národního týmu podepsal v pondělí odpoledne v Praze smlouvu. Před pár dny ukončil angaľmá v německé Borussii Dortmund.

No tak Borussia stratila najlepsie opory po Rosickom odchazda aj Koller :bye2: buducu sezonu budu mat problem sa zachranit ak ich nenahradia Koller moze vytvorit dobru utocnu dvojicu v Monaku s Vierim :cool:

Seabrook píše:No tak Borussia stratila najlepsie opory po Rosickom odchazda aj Koller :bye2: buducu sezonu budu mat problem sa zachranit ak ich nenahradia Koller moze vytvorit dobru utocnu dvojicu v Monaku s Vierim :cool:
Tak já myslím, ľe z té naąí Kapr ligy by jeątě nějakyho útočníka mohli lacino ulovit, ale fakt bych nechtěl být skautem a říct kterýho

Český tým začal na MS v Německu velmi dobře! :cool:

Česká rep. porazila USA 3-0 coľ je paráda!
:taptap:

Zářil předevąím Rosický který dal dva nádherné goly!!!! :thumbsup2:

excelent píše:ÄŚeskĂ˝ tĂ˝m zaÄŤal na MS v NÄ›mecku velmi dobĹ™e! :cool:

Česká rep. porazila USA 3-0 coľ je paráda!
:taptap:

Zářil předevąím Rosický který dal dva nádherné goly!!!! :thumbsup2:
Ă

33 ročný záloľník Juventusu Turín Pavel Nedvěd, oznámil ukončenie reprezentačnej kariéry, po stredająom zápase, proti Srbsku.Záloľník Juventusu, toto svoje rozhodnutie oznámil, na dneąnej tiskovej konferencii,v praľskom hoteli Praha. :cool:

excelent píše:FotbalovĂ˝ ĂştoÄŤnĂ­k Jan Koller bude v příątĂ­ch dvou letech hrát ve francouzskĂ©m klubu AS Monako. Se 42 gĂłly nejlepÄ…Ă­ stĹ™elec v historii ÄŤeskĂ©ho národnĂ­ho tĂ˝mu podepsal v pondÄ›lĂ­ odpoledne v Praze smlouvu. PĹ™ed pár dny ukonÄŤil angaÄľmá v nÄ›meckĂ© Borussii Dortmund.
Tak to udělal oparvdu nejlíp, jak mohl a to myslím opravdu váľně, bude tam mít jistý post a taky tam bude mít dobré zázemí.

milos76 píše:33 roÄŤnĂ˝ záloÄľnĂ­k Juventusu TurĂ­n Pavel NedvÄ›d, oznámil ukonÄŤenie reprezentaÄŤnej kariĂ©ry, po stredajÄ…om zápase, proti Srbsku.ZáloÄľnĂ­k Juventusu, toto svoje rozhodnutie oznámil, na dneÄ…nej tiskovej konferencii,v praÄľskom hoteli Praha. :cool:
No on si to jeÄ…tÄ› 5Ă— rozmyslĂ­ :D
176 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS