Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FLORIDA PANTHERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

https://www.nhl.com/panthers/news/in-th ... -283789398" onclick="window.open(this.href);return false;

Berra zatím velmi dobrá čísla. Trošku je mi jej líto, protože v konkurenci Luonga a Reimera se těžko prosazuje. Avšak, očekávám zájem týmů jako Nashville, kde prostě dvojka chybí. Protihodnota by pak mohla být podobná, jako jsme za něj obětovali my.

BTW: V zápase proti Montrealu byla velká škoda, že Barkovovi nevyšla jeho klička alá Hertl. To mohla být dobrá podívaná. Kór, kdyby to vyšlo na brankáře, jako je Carey Price! :frajer: Jinak Denis Malgin.. :jn: I Rau se pomalinku zvedá a co zápas, to lepší výkon. I tak ale vyhlížím Bjugstada.
Tak Jarda se nám zasnoubil s tou bloňdatou blbkou a já si pořád říkám, proč mu to tak hraje :jn:
Co mezi nohama, to na hokejce..
Creeper píše:Tak Jarda se nám zasnoubil s tou bloňdatou blbkou a já si pořád říkám, proč mu to tak hraje :jn:
že jsem nebyl raději ticho .... :sarcasm: kdyby to tak platilo i u těch našich nýmandů :hroza:
Vy je tam pomlouváte co chvíla, na ně už to neplatí. Na Jardu se sáhne málokdy a když už k tomu dojde, si to tady přečte a zamaká.. :frajer:
Poslední zápasy sice vyhráváme, ale předvedená hra teda stojí stále za starou bačkoru. Nechci si tu stěžovat, mohlo by být hůř, ale vyhlížím návrat Huberdeaua. Jokinen se po boku Barkova nechytá. A co hůř, Jarda vypadá strašně unaveně a nedává velké šance. Puk mu padá od hokejek a nohy mu neslouží. Chápu, je to věkem a trošku i smůlou, ale je potřeba se dívat do budoucna a začít řešit, co s první lajnou. Dvojice Huberdeau a Barkov je jasná, ale na pravé křídlo k nim je potřeba nějaký ten talent a ten v týmu nevidím. Riley Smith je naprosto tragický a splnilo se přesně to, co jsme psal v létě. Sceviour je přinejlepším hráč do třetí lajny. Pak tu máme hráče jako Bjugstad, Trocheck, kteřá už na pravém křídle hráli, ale nebylo to ono. Trocheck by tu pozici i zvládl, ale je ho tam strašná škoda. naopak, Bjugstad tu pozici nezvládá, nesedí mu a může být rád, že má kde hrát. Proto si myslím, že bude nejlepší možností výměna. A ukážu prstem právě na Nicka.

V posledních letech jsme draftovali spoustu kvalitních centrů s potenciálem hrát NHL. Hovořím teď o hráčích jako Barkov, Trocheck, Rau, Malgin.. Pak k nám přišli prostředníctvím výměny/waiveru Marchessault, Griffith či McCan (který se chytl na LW). V součtu je to strašný přetlak a to jsem ani nezmínil hráče v juniorkách. Když se k tomu připočtou ještě veteráni, tak je to na jeden NHL tým prostě moc a to i přesto, že se říká, že dobrých centrů není nikdy dost. Bjugstad má potenciál na top six. V dobách úpadku patřil k tomu nejlepšímu v naší sestavě. jenže za tu dobu jsme nadraftovali další mladé centry, kteří se lépe prosazují do dnešní moderní NHL. Hráč jako Bjugstad je stále velmi platný. Nick má rozhodně na to být jedním z tahounů mužsztva, ale u nás už asi ne. Potřebuje vidět důvěru v jeho osobě a získat zpět ztracené sebevědomí a svůj čas na ledě. Proto si myslím, že výměna je jediná možnost.

A v závěru dodám.. Trošku mě překvapilo, e jsme si tehdy z Waiveru nestáhli E. Etema. Za zkoušku by to stálo..
Confirmed: Florida Panthers have fired coach Gerard Gallant following Sunday's 2-1 loss to Carolina.
Wow.
Nechápu :sok: , Guddy víš něco ze zákulisí?
Praveze vim tolik co vy. Dle meho to je velmi, VELMI ukvapeny krok. Jako nerikam, ze ma ocekavani nebyla po letnich posilach vetsi, ale zas.. Dnesni nhl je neuveritelne vyrovnana a dat padaka kouci, co v minule sezone trhal rekordy? Pripomina mi to Ottawu a Paula McClejna (sry za to komoleni, nevim jak se presne jmenoval..)
No podla tvítov mal Gallant iné názory ako manažment, asi nebol až tolko na tie čísla..
Rowe předvedl ukázkový korporátní bulshit. :giggle: Nesdílíš naši vizi, tak nazdar. A tvoje výsledky? Ty hrajou tu nejméně podstatnou roli.
Tady nejde o to, že by se jednalo o ukvapený krok, Gallant rozhodně nebyl hodnocen na základě nesmyslného rekordu v tabulce. Proces>výsledky. Gallant nezapadal, což dokládá i nedávný koment ze zápasu proti Flyers, kdy si postěžoval, že nemá personnel, aby se jeho team vyrovnal nájezdům Simmondse a spol. Find another way. Rozhodně to není o tom, že by teamu chyběl např. Gudbranson, tedy nejhorší bek Canucks.

Nemá význam držet někoho, kdo zapadá pouze z části, pokud vůbec. Nedává to smysl. Rozdíly v názorech budou, ale identita musí být totožná. Rowe a spol určitě nebyli spokojení s celkovým procesem, s trendem, který Gallant nastolil, s rozhodnutími, které Gallant dělal. Ačkoliv by to mělo být spíš naopak, vzhledem k vylepšení kádru, Florida je letos např. až 26. v SCF% (loni 14.).

Florida nyní pude pravděpodobně ještě dál, bude zkoušet zcela rozdílné lineupy, systémy atd. I like it.
Obrázek

:lol2:
Tak jsem si udělal radost. https://www.sportobchod.cz/povleceni-nh ... nthers.htm" onclick="window.open(this.href);return false; :jn:
Guddy.44 píše:Tak jsem si udělal radost.
Já taky. Akorát nevím jestli je to radost.
http://www.i-matrace.cz/1603-bavlnene-p ... ed-wings-/" onclick="window.open(this.href);return false;
Jako Matheson šup na farmu. CO dnes ZASE ukázal u gólu Pastrňáka.. A není to poprvé v sezóně. Jak ho hráč objede/udělá, tak se prostě zastaví a nezájem.. Prostě jej měl raději zahákovat a jít ven, než tohle.. Všechno špatně..
Guddy.44 píše:Jako Matheson šup na farmu. CO dnes ZASE ukázal u gólu Pastrňáka.. A není to poprvé v sezóně. Jak ho hráč objede/udělá, tak se prostě zastaví a nezájem.. Prostě jej měl raději zahákovat a jít ven, než tohle.. Všechno špatně..
Matheson jej nepohlídal i u prvního gólu. Dost nepochopitelně se vydal za branku proti Marchandovi a Pastrňák zůstal před gólmanem sám.
Máš pravdu člověče. Toho jsme si ani nevšiml. Matheson farma, šup.. Chudák Pysyk.. :hroza:

A Kindl taky válí. +5 vedle Ekblada. Né že by Aaron hrál nějak zázračně.. Aspoň že Yandle hraje dobře..

Už jste si někdy užívali góly soupeře? já ano.. A užívám si je od té doby, co stojí na střídačce ta plešatá hlava. Ve videu čas 1:00 - 1:05 si dám snad do telefonu. Je neskutečné, jak může být někdo tak arogantní a tvrdohlavý. Ten chlápek udělal oproti Gallantovi DVĚ změny v sestavě. A to že Griffitha hodil k Jardovi a Barkovovi (no effect) a Kindla zaměnil za McIlratha..(hraje snad ještě větší pi*u). Přesilovky, oslabení. Stále to hrají ti stejní hráči. Lajny bezezměn. Výkony ještě horší.. Jak dlouho tohle ještě potrvá? Do konce sezóny? Výborně, protože já budu proti svému týmu fandit dál a to do té doby, dokud tam tenhle prvok bude sát (a nebo stát?).. Fanoušci jsou nas*aní, hráči hrají bez zájmu (Matheson, Trocheck, Smith, .. hrají totálně bez zájmu! Podívejte se na jakékoli jedno utkání Panthers a uvidíte, že jim je u zádele, jak utkání probíhá. To za Gallanta nebylo).

No nevím jak ostatní fandové Panthers, ale já jdu sledovat Columbusu. :fucker2:

BTW: Florida má devět hráčů pod smlouvou do roku 2021. Žádný jiný klub NHL neměl před sezónou na tak dlouhou dobu zavázáno víc než šest hokejistů.

Hlavně Smith je perfektní podpis. Hold, jak dokáže být někdo blbej a nasázet hráči miliony za jedno povedené PO..
Guddy.44 píše:No nevím jak ostatní fandové Panthers, ale já jdu sledovat Columbusu. :fucker2:
Vrabec by nikdy nezradil :jn:
Ten určitě. Pan Vrabec před dvěma roky fandil Edmontonu (kde psal i články na jeden web). Pak když se nevyhrávalo přesedlal na St. Louis. Ale ti ho nebavili tak se usedlal u Panthers (protože se začalo vyhrávat). BTW: Psal mně i Ronovi o prosbu, zda-li bychom s ním nepsali stránky o Panthers. Takže ten teď podle mě na začátku sezóny fandil Oilers a teď, když už nevyhrávají, fandí někomu jinému.
To me mrzi jak ted jde Florida dolu , přitom před pul rokem jsem si rikal ze tenhle tym muze jit uz jen nahoru.

Moc bych Floride pral uspech ale asi to na nej nevypada.

Co do ted nechapu je vymena GM - Prislo mi ze Tallon udelal ten největší kopec práce a když uz to stacilo jen ladit tak byl nahrazen.Vymena trenéra mi taky prijde ukvapena.

No nic.
Popravdě, co přesně jste tenhle rok od Floridy čekali? Mně třeba ten minulej rok přišel jako „náhoda“. První pětka měla formu a zachytal golman, proto se dostali do PO. Ale že by to měli ukazovat i další rok(y), to si nemyslím.
Wat píše:Popravdě, co přesně jste tenhle rok od Floridy čekali? Mně třeba ten minulej rok přišel jako „náhoda“. První pětka měla formu a zachytal golman, proto se dostali do PO. Ale že by to měli ukazovat i další rok(y), to si nemyslím.
Další krok vpřed? Neříkej mi, že snad pochybuješ o potenciálu, co ten tým má. Navíc, po letních příchodech "zvučných" jmen se minimálně PO čekalo. Jenže to co teď ten tým předvádí, to je vrchol neúcty.. Sorry, Ale Ekblad, Trocheck, Barkov, Smith hráli před podpisy svých smluv hokej někde jinde. A letos? Přece ze dne na den nezapomeneš hrát hokej. Navíc, kdyby to bylo jen formou.. Ale mě neuvěřitelně se**, že ten tým hraje bez zájmu. Jakmile prohrají osobní souboj, ztratí puk, tak se jen dívají, místo aby se snažili jej vybojovat zpět.. To je markantní rozdíl mezi letošními Panthers a těmi z minulé sezóny.
Já to třeba osobně nechápu, tak nějak sem interně sem souhlasil s kisinem (ta debata traditional vs analytics podle mě byla tak trochu přefouklá, ale ok), Florida potřebuje nějaký další přidaný element a kopanec, aby se z toho dostala ještě o level výše a že patrně prostě zkusí být méně konzervativní a bude se lehce míchat sestavou a bude se zkoušet nějaký ´nový směr´ nebo něco, celkem sem byl na to zvědavý.

A teď tu čtu, že nový trenér v podstatě nedělá vůbec nic?

hmm...
1735 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS