Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Marek Svatos

Další kvalitní i méně kvalitní hokejové ligy ve světě.

Marek sa stal obmedzenym volnym hracom, podla info s nim chce Colorado aj nadalej predlzit zmluvu, kedze sami zistili aka bola jeho strata citelna najma v PO ked Turgeon bol v podstate nulovy.

Hej urcite snim predlzia zmluva ved bol najlepsi strelec AVS kym sa nezranil.A Turgeon dokonca ani nehral v zakladnej zostave v Play Off,nahradil ho tam poliak Wolski :!:

Vo vedeni Colorada by museli fetovat,ak by snim nepredlzili zmluvu.Uz som to niekde pisal a zopakujem to: BUDAJ,SVATOS,WOLSKI-COLORADOs FUTURE!!!

Urcite snim budu chciet predlzit zmluvu aj ine kluby ale dufam ze sa nedostane do nejakeho zapadakova!NAjlepsie by bolo keby ostal v Colorade a bude to super

medik911 píše:Urcite snim budu chciet predlzit zmluvu aj ine kluby ale dufam ze sa nedostane do nejakeho zapadakova!NAjlepsie by bolo keby ostal v Colorade a bude to super
v NHL nie je ziadne zapadakovo :wink:

©koda, ľe sa zranil, lebo ja som mu drľal palce.

Veru velka skoda skoda, mohol dosiahnut urcite eąte vačąie méty ako doteraz dosiahol a mohol eąte vylepąit nováčikovská rekordy v AVS. Dufam ze mu nasledujuca sezona vyjde aspon tak dobre ako tato ale samozrejme bez zranenia.

Slovenský hokejový útočník Marek Svatoą je podµa najnovąích správ zámorských médií uľ len krôčik od predĺľenia spolupráce s klubom NHL Colorado Avalanche.

Tie dokonca nástojčivo naliehajú na ąéfstvo tímu z Rocky Mountains, aby s najlepąím strelcom lavín z minulej sezóny podpísalo uľ v horizonte najbliľąích dní nový kontrakt.

MasmĂ©diá spoza "veµkej mláky" sa okrem velebenia SvatoÄ…ovej skvelej fazĂłny z uplynulĂ©ho roÄŤnĂ­ka profiligy predháĹ

Parada,to su vyborne spravy,len nech to podpise a uz pali do prveho utoku ku Sakicovi a Hejdukovi :lol: :lol:
Marek by sa mal rozhodnut do 15. jula ci prime kvalifikacnu ponuku alebo nie ale myslim ze v Colorade ostane! Len dufajme ze sa mu budu vyhybat zranenia aby Marek mohol ukazat co je v nom!

Moja predstava o utokoch AVS
1.Wolski , Sakic, Hejduk , Liles, Leopold
2.Konowalchuk, Arnason, Svatos, Brisebois, Skrastins
3.Laaksonen, Lapperiere, Brunette ,Vaananen, Clark
4.May, Turgeon, McCormick, Richardson, Sauver...
Theodore (Budaj)

Mclean ide na arbitraz a myslim ze v Colorade neostane a zbavia sa ho!

myslim ze Wolski v prvom utoku hrat nebude a bude tam Marek.

zas z Wolskeho nerobte taku hviezdu, ano je to talent a najvacsi v Polsku ale do 1 utoku rozhodne nie!

Z Wolskeho nerobim hviezdu, len si myslim ze by sa mohol od Joea v 1. line nieco naucit a bola by to pre neho urcite dobra skusenost. Aspon by to mohli vyskusat vsak nemozu stratit len tim ziskat. Ak nebude Wojtek v 1. line tak tam bude urcite "Brunno" alebo "Kono!

Rokovania Colorada so Svatosom ak som dobre cital su prerusene ak sa mylim opravte ma :?

Kód: Vybrat vše

http://www.denverpost.com/avalanche/ci_4049247

proste je tam pisane,ze sa este nedohodli a za sa to moze skoncit arbitrazou.v takom zmysle myslim :roll:

Citacia clanku zo stanok nasho partnera. Som s toho smutny ze Marek este nema zmluvu.

Svatoąove rokovania s Coloradom uviazli na mŕtvom bode

Ani dlhodobé naliehanie zámorských masmédií očividne nestačilo na to, aby vedenie klubu Colorado Avalanche zaujalo smerom k predĺľeniu spolupráce so slovenskou nádejou NHL Marekom Svatoąom jasný postoj. Obe strany totiľ stále nevedia nájs» ohµadne novej zmluvy spoločnú reč a ich vzájomné rokovania nateraz uviazli na mŕtvom bode.

"Dostali sme sa do takej situácie, keď je skutočne »aľké čo i len predvída» ďaląí moľný vývoj udalostí," nechal sa poču» Svatoąov agent Rich Evans. "Keby sa rozhovory vyvíjali lepąie, Marek by uľ mal zmluvu vo vrecku. Veríme vąak naďalej, ľe sa to nakoniec v dobré obráti. Práve Marek môľe by» totiľ tým, okolo ktorého môľe Colorado vybudova» svoju novú perspektívu," dodal.

Dvadsa»triročný Svatoą sa stal v uplynulej sezóne aj napriek maródke s nepríjemným zranením ramennej kosti s 32 gólmi najlepąím strelcom klubu z Rocky Mountains. Koąický rodák poberal minimálny plat vo výąke 450-tisíc USD, pričom Avalanche najnovąie priąli s kvalifikovanou ponukou dosahujúcu finančnú čiastku navŕąenú len o takmer 50-tisíc. Aj napriek tomuto "vtipu" zo strany vedenia sa Svatoą vzdal moľnosti arbitráľneho konania a rozhodol sa radąej o svojej budúcnosti s predstaviteµmi lavín rokova». "Ak v septembri Marek nebude ma» podpísaný nový kontrakt, v predsezónnom tréningovom kempe tímu sa s určitos»ou neobjaví," povedal rozhodne Evans.

Svatoą odohral v ročníku 2005/2006 za Colorado 61 duelov a nazbieral v nich 50 bodov za 32 gólov a 18 asistencií. Talentovaný krídelník, ktorému predčasne ukončila sezónu zráľka s protihráčom zo stretnutia s Dallasom zo začiatku marca, reprezentoval Slovensko i na februárových ZOH v Turíne.

Svatoą stále nepodpísaný, Colorado naďalej v pozícii "mŕtveho chrobáka"

Colorado 24. augusta (TASR) - Zatiaµ čo skúsení borci Colorada Avalanche pomaly začínajú opraąova» korčule a pozvoµna sa na µade Family Sports Center prebúdzajú z letného hokejového spánku, vedenie klubu NHL naďalej odoláva dlhodobému naliehaniu zámorských masmédií a stále nezaujalo smerom k predĺľeniu spolupráce so slovenskou nádejou Marekom Svatoąom jasný postoj. Obe strany stále akosi nevedia nájs» ohµadne novej zmluvy spoločnú reč a po tom, čo nedávno ich vzájomné rokovania nateraz uviazli na mŕtvom bode, ostáva koąický rodák naďalej jediným nepodpísaným hráčom lavín.

"Dostali sme sa do takej situácie, keď je skutočne »aľké čo i len predvída» ďaląí moľný vývoj udalostí," nechal sa za veµkou mlákou poču» Svatoąov agent Rich Evans. "Keby sa rozhovory vyvíjali lepąie, Marek by uľ mal zmluvu vo vrecku. Veríme vąak naďalej, ľe sa to nakoniec v dobré obráti. Práve Marek môľe by» totiľ tým, okolo ktorého môľe Colorado vybudova» svoju novú perspektívu," dodal.

KĂ˝m vedenie Avalanche zaujĂ­ma k SvatoÄ…ovi postoj mĹ•tveho chrobáka, fanúąikovia denverskĂ©ho muÄľstva sĂş s pribĂşdajĂşcim ÄŤasom a nezadrÄľateµne sa blĂ­Äľiacim septembrovĂ˝m kempom netrpezlivĂ­. PribĂşdajĂş otázky typu "ÄŤo je s Marekom novĂ©?" a predstavitelia Colorada stále mlÄŤia. Káder ich miláčikov totiÄľ za podobnĂ˝ch okolnostĂ­ v minulĂ˝ch dvoch rokoch opustili megahviezdy typu Petra Forsberga, Adama Footea ÄŤi naposledy Roba Blakea a Alexa Tanguaya. A práve namiesto poslednĂ©ho menovanĂ©ho by coloradskĂ­ fans i miestni novinári radi videli SvatoÄ…a v elitnej lajne Avs. V opaÄŤnom prĂ­pade by mohla by» strata bolestivou ranou do ich duÄ…Ă­. "Za ten ÄŤas, ÄŤo sa venujem tejto práci a som pri hokeji, sa mi eÄ…te nestalo, Äľe by som v takomto ÄŤase mal uÄľ iba jedinĂ©ho nepodpĂ­sanĂ©ho hráča. Som teda v pohode, uvidĂ­me," pokojne hodnotĂ­ situáciu generálny manaľér Colorada Francois Giguere. "Práve som doprázdninoval, takÄľe sa tomu mĂ´Äľeme zaÄŤa» opä» venova». Vieme, ÄŤo je vo veci a je istĂ©, Äľe naÄ…Ă­m prvotnĂ˝m zámerom bolo i je ma» kontrakt hotovĂ˝ do Ä…tartu kempu. Som v kontakte s Gregom Shermanom, expertom na podobnĂ© dokumenty a urÄŤite spolu s nĂ­m i Coloradom do konca týľdĹ

Toho neznam :oops:

Senátor Palpatine píše:Toho neznam :oops:
Dal za Colorado 32Golov a hral iba volaco cez 60 zapasov. Zvikaj si na neho urcite budes o nom este pocut.

eman22 píše:
Senátor Palpatine píše:Toho neznam :oops:
Dal za Colorado 32Golov a hral iba volaco cez 60 zapasov. Zvikaj si na neho urcite budes o nom este pocut.
nj. Uz sem o nem vlastne slysel :)

Mara Svatos je super hrac :cool:

Podµa neoficiálnych správ, predlľil Marek Svatoą svoju zmluvu, s Coloradom.Mala by to 1 ročná smlouva aj ej čiatka, by sa mala pohybova», nad 1 000 000 USD :cool:No konečne sa uľ môľe v kµude pripravova», na novú sezónu. :wink:

Podla mna milion a aj 1,5miliona je velmi malo,ale urcite v tom hralo ulohu aj to nestastne rameno......Ale zmluva je vo vrecku,takze je to ok.

Aspon ten milionik je nieco. predsa taky skvely hrac ako marek nebude hrat za almuznu.

Tak koli takejto zmluve sa obe strany takto dlho natahovali :!: :?:
Zeby si o rok dali repete :lol:
205 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS