Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW YORK RANGERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

miesto neho má hrať rozsíval, takže asi oslabenie :lol2:
andy_hawk píše:
BosBru píše:Lze to očekávat. Už najeli na loňský trend (z druhé poloviny základu) prohra-výhra. A navíc bych se ani nedivil ze "zisku" 0 bodů z nejbližšího b-2-b (@Jets, @Hawks).
já bych se nedivil, kdyby nás vypráskali, jsme teď v kreči, navíc budeme bez Toewse a Seabrooka (u toho si nejsem jistej jestli jde o posílení nebo oslabení :giggle: )
Zranění: BUCHNEVICH, ZIBANEJAD, NASH, VESEY, PUEMPEL

myslím,že stále ste na tom o dost lip,navyše bude chytat počitam Henk a ten chytí poslednou dobu skor rymu,než puk
Tak už teď mi ten tip z b-2-b Rangers nevyšel. :jn:

Každopádně je to tým, "co má z prd*le kliku" a ta nebude věčná! Půjdou dolů, musí...
BosBru píše:Tak už teď mi ten tip z b-2-b Rangers nevyšel. :jn:

Každopádně je to tým, "co má z prd*le kliku" a ta nebude věčná! Půjdou dolů, musí...
dole myslíš tam kde su macovci? :-D Radšej se triafaš do jazdcov ako komentovať tých svojich čo si s nimi Colorado vytrelo ri. však? :bee: Nebyť Pastrnáka a Raska když se hecne tak atakujete posledny flek a týmito duchaplnými komentami se vyhýbaš komentovaniu macov,taky spusob ako zahnat deprese z výkonov oblubeneho tímu. :wink2:

Vím,že by si Rangers rád videl dolu,jenže tak skoro se nedočkáš :hehe: ,ted trošku tápu,lebo maju velku marodku,to by zahýbalo ktorýmkolvek tímom take oslabenia,když se zranený hráči vráti pudou opäť hore, tak skoro ty radost z ich častejších proher neudelaj. :nono: :wink2:
BosBru píše:Tak už teď mi ten tip z b-2-b Rangers nevyšel. :jn:

Každopádně je to tým, "co má z prd*le kliku" a ta nebude věčná! Půjdou dolů, musí...
a nevyšel ti ani 2 duel,už ted bývalý golman Chicaga Raanta vychytal minimálne 1 bod, Holden práve golikom v pp vybojoval aj 2 bod,takže místo 0 su to body 4 :wink: ,musíš čekat dal,macovci z b -2-b maji ten bod 1 :wink2:

Takže tu energiu místo hejtovania v teme Rags by si mohol viac sustredit na macov,aby tu z prd*le kliku"ala Pastrnák ste neprestali mit vy ,či se nezranil ,potom by ste dole se ocitli vy s tým co hrajete ked si človek odmyslí goly Pasty,pred ktorým inak klobuk dole,zatím mu to sype na 1. :wink: Rags to maju v utoku celkom dobre poskladane , su to "mladý" chalani ktorý maju najlepšie roky ešte väčšinou pred sebou dobre to cez leto doplnili,o goliky se deli všetky utoky,neni to tak závisle na Pastovi či Marchandovi takže strach o nich mit nemusíš,tak skoro se dole neocitnou. :)
Hele Rocky, zase to tak neprožívej. Klídek :ciga: b-2-b vám vyšlo, buď rád. Mrkneme se na to třeba v polovině regularu... :wink2:
BosBru píše:Hele Rocky, zase to tak neprožívej. Klídek :ciga: b-2-b vám vyšlo, buď rád. Mrkneme se na to třeba v polovině regularu... :wink2:
Jasne času bude dosť, som rád,že to vyšlo,zvlášt ted ked máme dôležitých hráčov zranených,o to cennejší je každy bodík, :wink: mna len pobavilo,ked na jednej strane si veštil z kryštálovej gule nám 0 bodov z b -2-b a na druhej strane to same u macov ani neokomentuješ :-D ,od chalanov z Phillky či Jersey beriem tieto hecovačky,lebo by sa radi dostali na miesta Rags tak len čakaju na zakopnutia Rags,vy máte ale rivalov inde,tak by som čakal toto v temach Detroitu či Tampy :wink:
Nic jsem nevěštil. Tipoval jsem na základě těžkých soupeřů a stavu vaši značné marodky. Nehledejme v tom nějakou senzaci.

Rangers nemám zrovna v oblibě, proto to mírné pošťuchování. :box: :wink2: Vaše divize je našlapaná k prasknutí, naopak u nás je "nuda", o účast v play-off se neobávám. U nás jsou hráči (např. Krejčí a Bergeron), kteří mají zatím rezervy a očekávám, že jejich výkony půjdou nahoru.
BosBru píše:Nic jsem nevěštil. Tipoval jsem na základě těžkých soupeřů a stavu vaši značné marodky. Nehledejme v tom nějakou senzaci.

Rangers nemám zrovna v oblibě, proto to mírné pošťuchování. :box: :wink2: Vaše divize je našlapaná k prasknutí, naopak u nás je "nuda", o účast v play-off se neobávám. U nás jsou hráči (např. Krejčí a Bergeron), kteří mají zatím rezervy a očekávám, že jejich výkony půjdou nahoru.
Ja taký tím čo nemám v oblibe nemám,ostatne tímy neriešim ,u vás hraje Zdeno Chara tak osobne by ma len potešilo,keby ste sa chytili,už kvoli nemu,tak bodaj by ti táto predpoved vyšla lepšie ako to naše b-2b :-D :wink: No bude u nás sranda a boj až do konca,Pens,CBJ WSH i Phillka hraju vo velkej forme,Rags svoju kožu tiež lacno nepredaju. :box: :frajer:
Tohle se mi vůbec nelíbí. :wink2:
:-O

spoluhraci :thumbsdown: :thumbsdown: v blizkosti veselo korculuju dalej :eek2:
cepi píše: :-O

spoluhraci :thumbsdown: :thumbsdown: v blizkosti veselo korculuju dalej :eek2:
to som tiež vôbec nechápal,naštastie sa Henrik vrátil o chvilu späť do brány,tak to tak hrozne predsa nebolo ako vyzeralo v prvej chvili live,ale,že sa ho nikto nezastal,to ma dosť sklamalo,zrejme si mali v šatni čo vysvetlovať :sok: :slap:
pre mňa je okrem toho, že sa ho nik nezastal, prekvapivé aj to, že zebry hneď neprerušili hru :roll:
Včera to bolo smutné :(

Myslim si, ze Rangers odohrali zly zapas i na svoje pomery, ale je fakt, ze ich super rozobral. Tazko s tym daco robit, kedze tento oponent a ich styl hry v plnej nahote odhaluje najslabsie stranky timu Rangers.

Navyse mam kazdym dnom viac a viac pocit, že čakajúc na to, kedy Penguins táto hot streak skončí, dopadnem podobne ako ten fanusik Maple Leafs cakajuci na SC v jednom z videi.

Bez ohladu na vysledok duelu s Wild som spokojny s tym, v akej pozicii Rangers vstupuju do vianočnej pauzy. Nesúhlasil som s ludmi, ktori Rangers odpisovali na dno Východnej konferencie, ale nečakal som, že v tejto dobe budu stale drzat krok s lídrami velmi silnej Metropolitnej divizie a to i napriek početným absenciam klucovych hracov. :klobuk: a azda budu po sviatkoch pokracovat v podobnom duchu.
Konecne. To trvalo. Navyse dnes bude hrat za Hartford.
:klobuk: Dobrou spravou je, ze Henrik je opat raz velkou oporou Rangers v poslednych tyzdnoch. Od toho nestastneho domaceho zapasu s Dallasom, s vynimkou duelu proti Columbusu po ASG, chyta kvalitne, konzistentne, robi velke a dolezite zakroky, "soft " goly inkasuje minimalne, i ked sa im uplne nevyhol (druhy gol Colorada v noci). Je to velka vzpruha pre Rangers a odraza sa to prirodzene i na vysledkoch. 8-2 z poslednych 10 zapasov.
Rangers vcera opat podali slusny vykon proti Montrealu, i ked to napokon skoncilo ich prehrou po najazdoch. S mesiacom februar, tak ako vlastne s celou sezonou, vsak u mna panuje velka spokojnost. Nejde len o bilanciu 7-1-1, ale i o to, ze Rangers velmi dobre zvladli i zapasy proti timom, ktore patria k spicke ligy a ktore im realne mozu prist do cesty v play-off. Nechcem o P-O hovorit ako o istote, ale Rangers su na dobrej ceste, ked maju 12- bodovy naskok na deviate miesto.

Ako som uz pisal, Henrik sa naozaj dostal do pohody a chyta kvalitne. Zapas s Washingtonom je toho vybornym prikladom. McDonagh ma super sezonu, je na najlepsej ceste prekonat svoje bodove maximum. O tom, ze je to pilier defenzivy Rangers, o tom je skoda sa opakovat, skvely hrac. Koho by som chcel este vyzdvihnut, tak to je Brady Skjei. Na jednej strane je jeho produkcia, ktora je na novacika ohromna (32. medzi obrancami s 28 bodmi), na druhej strane je to jeho uzasna korculiarska schopnost, ktora skombinovana s jeho postavou, je ohromnou prednostou. A Brady sa postupne uci ju vyuzivat viac a viac a je skvele byt toho svedkom.

Z utoku musim, prirodzene, vyzdvihnut trio Grabner, Hayes, Miller. Grabner ma na konte 26 golov, bez toho, aby dostal cas na presilovke (je vsak dost mozne, ze ho tam v dalsich zapasoch uvidime, kedze PP v tejto chvili vobec nefunguje). Aj keby uz vo zvysku sezony neskoroval, uz prekrocil vsetky ocakavania. U Millera plati to iste, i ked v trocha inom zmysle. Bolo jasne, ze je sucast mladeho jadra timu Rangers a ma svoje kvality, no to, ze bude viest timove bodovanie som osobne vskutku necakal. Hayes mal velmi narocny minuly rocnik, kedy mal problemy, uz sme to tu vlastne spominali. O jeho talente sa nedalo pochybovat, je dobre, ze ho v tejto sezone ukazuje naplno. Pokracovat mozem Kreiderom, ktoreho by som sa osobne v tejto chvili nebal zaradit medzi sirsiu spicku kridelnikov ligy. To iste plati aj o Zuccarellovi. Spomenut treba urcite i Nasha, jeho cisla nevyrazaju dych, ale hra velmi dobre. Stepan nejako specialne neziari, no svoju robotu a body si urobi. Od Zibanejada by som rad videl trocha viac, ako v tejto chvili ukazuje.

Co sa tyka Veseyho a Buchnevicha, obaja si presli krizou, ktora je vzhladom na to, ze su to novacikovia, uplne pochopitelna. Vesey sa trapil dlhsiu dobu, no v poslednych tyzdnoch sa vratil k vykonom z uvodu sezony. Velmi mu prospieva spolupraca so skusenymi hracmi, Nashom a Stepanom. Buchnevich mal ohromny zaciatok sezony, zranil sa, vratil sa, islo mu to opat skvelo a potom sa trocha zasekol. Bol uz aj HS,co bola vsak ojedinela zalezitost, hned potom sa do zostavy vratil. Jeho schopnosti su neprehliadnutelne.

O tyzden je tu uz trade deadline a osobne vobec neviem, co zo strany Rangers mozem ocakavat. Potrebou je samozrejme vylepsenie pravej strany obrany. Takymi mojimi osobnymi kandidatmi su Smith a Franson. Samozrejme, idealny by bol Shattenkirk, no velke sance tomu nedavam. Kazdopadne, nie som si isty, ci zisk niekoho ako Smith prinesie zelany ucinok, kedze si tazko predstavit, ze prave kvoli nemu by Vigneault limitoval Girardiho minuty. Necham sa prekvapit, co Gorton vymysli.
Jak Brendan? Koukám, že mu tam nakládají 20+ minut..
JKL píše:Jak Brendan? Koukám, že mu tam nakládají 20+ minut..
Celkovy dojem je dosial dobry, prve zapasy mu to az tak neslo, ale to sa da pochopit, postupne sa lepsi, dnes bol fantasticky. Vigneault mu od zaciatku veri, dava mu minuty, co je velmi pozitivne.
Connor McDavid píše:
JKL píše:Jak Brendan? Koukám, že mu tam nakládají 20+ minut..
Celkovy dojem je dosial dobry, prve zapasy mu to az tak neslo, ale to sa da pochopit, postupne sa lepsi, dnes bol fantasticky. Vigneault mu od zaciatku veri, dava mu minuty, co je velmi pozitivne.
Jj chytil sa a ukazuje,že by mohol byť velkou posilou.To čo ale je doležitejšie a čo povie,či tá výmena stála za to,ešte len čaká na rozuzlienie,podpis zmluvy s NYR.
Lundqvist will miss 2-3 weeks with a lower-body injury.
Tak to konečne lepší brankár Rags dostane viac miesta :cinka:
Joe S. píše:
Lundqvist will miss 2-3 weeks with a lower-body injury.
Tak to konečne lepší brankár Rags dostane viac miesta :cinka:
Toto vobec nie je pravda. Henrik je jednotka a zasluzene. Mal svoje problemy, to vie kazdy, ale dostal sa z nich a opat predvadzal svoj vysoky standard. Raanta je vyborna dvojka, a nemam pochyb, ze Henrika plnohodnotne zastupi, tak ako dosial v celej sezone. Z tohto pohladu teda toto zranenie nie je az taky problem, tym je ze Henrik potrebuje byt v tempe, potrebuje pravidelne chytat. Ak to budu tie tri tyzdne, tak mu uz nebude zostavat vela casu, zapasov, aby sa dostal do svojej najlepsej pohody, v ktorej ho Rangers, prirodzene, potrebuju.
Rono píše:Jak už jsem dnes psal Finčovi (ano, kdyby byl mchat, napsal bych to zde), Rags prostě musej jít dolů. Pět hráčů stále přes 20% úspěšnost střelby, to je neudržitelný.

A to TOP3 místo v divizi bychom mohli urvat my. :jn:
Myslim, ze vcera ste proti Rangers prisli aj o tu minimalnu sancu dostat sa do play-off. Enough said.
Vcera Rangers definitivne potvrdili poziciu prvej divokej karty a je uz takmer iste, ze si to v prvom kole rozdaju s Canadiens. Navyse sa vyhrou nad Flyers dostali na hranicu 100 bodov, co prekrocilo vsetky ocakavania, ktore som ja, ale pravdepodobne i vacsina fanusikov, pre tuto sezonu mali. Co sa tyka priebehu sezony, vyborny bol hlavne start, ten bol ukazkovy, skvela hra, mnozstvo golov. Potom to trocha opadlo, avsak Rangers dokazali podavat solidne vykony a zbierat body i napriek zraneniam, horsej forme Henrika. Po tom, co Henrik niekedy v strede januara zacal znova podavat svoje top vykony, Rangers zazili silny februar. Naopak, marec z ich strany moc dobry nebol, to vsetko podciarknute osemzapasovou seriou prehier v Madison Square Garden, ktora nastastie vcera taktiez padla. Vdaka sucasnemu formatu play-off mali Rangers uz dlhsie relativne istu poziciu divokej karty, takze tych poslednych 10 zapasov malo byt o ladeni formy, najdeni fungujucich formacii, parov, moznosti trocha oddychnut klucovych hracov. Nemyslim si, ze to prebehlo idealne, ale zase na druhej strane treba povedat, ze v tejto situacii si viem predstavit, ze hraci nie su naplno motivovani.

Co sa tyka hlavnych dovodov postupu Rangers a celkovo kvalitnej sezony, zhodnotil by som to asi takto :

1. Alain Vigneault. Nie som uplne odbornik na systemy a tieto veci, ale dovolim si povedat, ze Vigneault spravil pred sezonou nejake zmeny, ktore boli na prospech timu. Pocas sezony mu bola predlzena zmluva a ja si myslim, ze zasluzene. Nie som v hlavach ludi z manazmentu, ale dovolim si tvrdit, ze po vlanajsom slabsom rocniku, bola tato sezona skuskou i pre neho, ci ma v New Yorku buducnost, a tym, ze pod jeho vedenim Rangers dosahovali vysledky, popritom zapracovavali novych hracov + progres mladych hracov, si tuto zmluvu vysluzil. Uvidime, co este prinesie play-off. Samozrejme, Vigneault ma svoje chyby a taktiez nevylucujem ani to, ze novy pohlad na vec by mohol byt na prospech timu (ako sa v niekolkych pripadoch v lige ukazalo),ale zatial si myslim, ze je spravnym muzom pre tento job.

2. Jeff Gorton. Silne leto v jeho podani bolo zakladom tejto sezony. V prvom rade neurobil nejake zufale vymeny. Sice chcel, ved minule leto sa vela pisalo, ze ma zaujem vyraznejsie zmenit dynamiku timu. Nedostal vsak primerane ponuky, tak to nesilil a jadro kadru ponechal v relativne stabilnej podobe, okrem Brassardovej vymeny, co vsak bol pre Rangers dobry tah. Tu vsak doplnil niekolkymi, mozno sprvu nenapadnymi podpismi, ktore vsak vyborne dotvorili mozaiku timu. Grabner, Holden, Pirri ci Clendening. Kazdy prispel svojou "troskou". Netreba zabudnut ani na zisk Veseyho. Taktiez ho musim pochvalit za vymenu Smitha, kde jasne posilnil slabe miesto pred PO (azda aj po). Toto leto ho caka dalsia tazka robota, zda sa vsak, ze ma dobru viziu.

3. Lidri timu hrali ako lidri timu. McDonagh je ako obor Atlas z greckej mytologie, ktory na svojich ramenach drzi oblohu, to iste plati v pripade McDonagha a obrany Rangers. V jeho absencii sa v plnej nahote ukazuje jej "kvalita". Je nutne, aby bol zdravy v PO. Zuccarello je opat najproduktivnejsim hracom klubu, Stepan si klasicky ide po 55 bodov. U Nasha body nehovoria cely pribeh a kludne mohol mat o niekolko golov viac.

4. Progres mladych hracov. Vyrazny krok dopredu spravilo niekolko mladikov. Kreider z 20-goloveho strelca vystrelil na tridsiatku, ktoru by naisto mal nebyt zranenia. Hra konzistentnejsie. Hayesa som tu uz spominal, po minulej sezone sa spamatal a teraz atakuje patdesiatku bodov. JT Miller sa zaradil ku klucovym osobnostiam timu. Brady Skjei prekonal vsetky ocakavania, vyborny na oboch koncoch klziska, bod mu chyba do styridsiatky. Ja nechem prehanat, ale tazko sa mi hladaju nejake vyrazne slabiny v jeho hre. Skvela postava, korculovanie, prihravky, prehlad. Este by to samozrejme chcelo potvrdit vo vacsich minutach proti top hracom supera, kedze v priemere odohral "iba" priblizne 17,5 minuty. Avsak v absenci McDonagha, posledne dva zapasy, tieto minuty hral a viedol si dobre. Zibanejad taktiez zapadol dobre, i ked po zraneni sa mu na vyborny start z uvodu sezony nepodarilo nadviazat. Buchnevich a Vesey ukazali svoje kvality, ale su to novacikovia, u ktorych sa neda predpokladat, ze dokazu hrat konzistentne cely rok. Vesey pravdepodobne doplaca na uplne ine herne vytazenie, ake zazil na univerzite, kde sa nehra tolko zapasov. Buchnevich mal zranenie, taktiez si stale zvyka na hru v zamori, asi bude musiet trocha zosilniet, aby naplno vyuzil svoj potencial. Obaja su hraci pre buducnost Rangers a ja dufam, ze si zahraju niekolko zapasov v play-off, aby nabrali cenne skusenosti.

HM : AndyF, ktory mal vo fantasy niekolko hracov Rangers. Verim, ze aj to zohralo svoju rolu v tomto podivnom svete paradoxov. Prirodzene, gratulujem k vyhre.
Connor McDavid píše:HM : AndyF, ktory mal vo fantasy niekolko hracov Rangers. Verim, ze aj to zohralo svoju rolu v tomto podivnom svete paradoxov. Prirodzene, gratulujem k vyhre.
:lol2:
Vsechny hrace Rangers jsem v pulce sezony vyhazel, protoze jsem nemohl trpet to dilema doufat v jejich body.
1990 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES