Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Používa niekto Mriežku kombinovanú s Plexi?

Diskuze o všem možném i nemožném.

Používa niekto túto mriežku? teda kombinácia klasickej mriežky a plexi? Nezahmlieva sa? je to lepšie ako klasická mriežka čo sa týka výhľadu? Ak má niekto skúsenosti alebo jeho spoluhráč ju používa tak dajte vedieť. Hrávame len amatérsky hokej a doteraz som mal mriežku ale celkom mi vadí pri rozhľade a radšej by som vymenil za plexi alebo za túto kombináciu. :)
_vyrn_1071Mriezka-BOSPORT-Uniplexi-Convex.jpg

Přílohy

Spoluhrac z hokejbalu s ni hraval v dorostech. Co si pamatuju, tak si na ni nikdy nestezoval. Jo, akorat kdyz prselo, ale to se ti na hokeji asi nestane :D
Ja hravam len na otvorenych zimakoch a mam plexi. Ked prsi, je to fakt nahovno. Alebo ked je velka zima a para z ust ti namrza na plexiskle. Uz som uvazoval, ze na plexi nastriekm tekute stierce na auto a takisto by bol dobry napad aj membranovy dres :-D

Myslim, ze pri tejto mriezke bude situacia rovnaka ako pri plexiskle - zahmlievat sa to bude. Ale nemam osobnu skusenost a ani to tusim nikto zo spoluhracov nenosi. A v tomto priade to ani neocistis rukou.
Mám pár spoluhráčů/kamarádů, kteří s touto kombinací hrávali, případně ještě hrají. Výhodou je samozřejmě lepší přehled, protože někdo si na košík prostě nedokáže zvyknout. Tahle alternativa by právě měla pomoct tomu, že je zakrytý celý obličej + zlepšená viditelnost. Ale co vím, tak plexi se mlží stejně jako na klasických helmách nebo celo-plexi helmách. Pokud ti nevadí si ji kvůli tomu sundávat a otírat, tak budiž.

Já třeba hraju s mřížkou a nedám na ní dopustit. Sice pár okamžiků trvalo, než jsem si zvykl na výhled, ale potom už je všechno tak automatický, že si připadám, jak kdybych měl pouze helmu bez chránění.

Ale pokud máš strach, tak je samozřejmě lepší si pořídit tuhle kombinaci (nebo celo-plexi, ale tu bych moc nedoporučoval). Přechod z mřížky rovnou na plexi může bejt na amatérský úrovni trochu složitější, protože seš zvyklej, že občasný plácnutí nebo dotyk s pukem prostě odrazila helma a jelo se dál... a s pouhou plexi helmou bys mohl lehce zapomenout na opatrnost a nepříjemně to dostat (hovořím z vlastní zkušenosti, kdy mi známí přiznali, že byli zvyklý na to, že se nemusí bát a najednou při přechodu z mřížky - bum a jeli na šití).
Mne tá mriežka vadí, ked sme hrali len s chalanmi čo nemali ani výstroj tak som si radšej dával dole prilbu lebo som zle videl. Jasné, že sa bude zahmlievať to očakávam a nerobí mi problém si dávať dole prilbu. Skôr mi ide o to či s touto kombináciou je to ako keby som mal Klasické plexi čo sa týka rozhľadu. Určite prejdem od mriežky na plexi alebo na túto kombináciu, len vybrať to najlepšie :good:
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS