Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Weby o NHL

Všechno možné ohledně zámořské NHL.

Wanic píše:to arek: naprostej souhlas.. mě regulérně z těch stránek vyhnali.. už aj cs verzi NHL převedli na tu novou, katastrofální... veškerý novinky teď musim čerpat z twitteru :/ .. takováhle nekvalita nicméně jendoduše neni akceptovatelná.. to si radši tabulky budu aktualizovat doma každý ráno u teletextu než koukat na takovouhle hrůzu... :thumbsdown:
jj...doteraz isli aspon tie sk/cs verzie, ale uz nam zrusili aj to :bitka3: aj rozpisy na KTL sa cez ne robili lahsie, zatial co na novom webe je to na figu :hroza:
nhlplay opät funkcne
byla prehozena ID zapasu, peklo vzdycky na zacatku sezony nez to vyladim
:arrow: http://nhlplay.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
na ktorej stranke (SK/CZ) su najprehladnejsie statistiky a tabulky? Kde citate clanky a pod.? Mne vela stranok pride dost neprehladnych, ale mozno nejaka unikla mojmu radaru.
Články jedině jen nhlexpert.com, jinak je to sra*ka na sračce a projíždím si pravidelně twitter s novinkami.

Satistiky? No, bohužel jen nhl.com, ale je pravda, že poslední dobou, když chci jen kanadské bodování, tak si to projedu na livesport.cz, kde mi to přijde přehledné, rychlé, pohodové.
tak uz :censored: aj hokej.sk. Mavali tam najprehladnejsie vysledky zapasov. Teraz je to prec, alebo to nemozem najst. Budem musiet chodit inam...
Skorpion píše:tak uz :censored: aj hokej.sk. Mavali tam najprehladnejsie vysledky zapasov. Teraz je to prec, alebo to nemozem najst. Budem musiet chodit inam...
:-O este rano zo zalepenymi ocami tam pravidelne roky rokuce sledujem priebezne ci konecne vysledky NHL a teraz kde co ako jako?
a este aj to funradio ktore neznasam vidim aj tam jdu blejt ale najskôr napisem jäzvovi :hroza:
cerstva info co sa tyka tych NHL vysledkov a pod. "vraj to bude, postupne nahadzuju veci"
aleluja
snad to nejak doriesia. Tieto stranky pre smartfony su za trest. Pismo velke ako kon a riadkovanie detto. Uvarim kolecko na mysi, nez nieco precitam :thumbsdown:
tak to nedoriesili a dopadlo to presne ako som cakal. Stranka je optimalizovana pre smarfony. Ja som este stara vykopavka s debilfonom a pocitacom s 23-palcovym monitorom. Cize hokej.sk je dalsi web, ktory si skrtam :thumbsdown: Zatial som nenasiel ziaden web, kde by boli vsetky vysledky na jednej strane vratane strelcov golov + asistencie a pod. Ak mate nejaky tip, napiste!
Mám pro vás (doufám) řešení. Pozvolna jsme rozjeli náš druhý web: http://nhlresults.com/" onclick="window.open(this.href);return false;, který se bude orientovat čistě na výsledky, nicméně na webu budou i různé statistiky (viz dole ''hot streaks''), tipy či odkazy na články na NHLExpert. Zatím web nefunguje na 100%, bude tedy nutná trpělivost, ale snad to bude stát za to. :)
Skorpion píše:Ak mate nejaky tip, napiste!
hokej.sk :-D
vidim ze to trapi:D mne to tiez nie je jedno, tak dalsie info z prvej ruky; hokej.sk je cca pol roka pod palcom Kollarovho :censored: radia, tak sa rozhodli, ze pôjdu s dobou (ja podobne stara skola, kadejake smarfony,iphony ani zadarmo) ale na webe stale pracuju, nahadzuju veci (dnes zakomponovali nejakych 7 veci) a na porade bolo ziadane, aby robot, teda to vysledkove skore, bolo v opät v obehu, takze treba isty cas vyckat, ale bude!
no ma to serie, lebo z jednoduchych a fungujucich veci sa robia komplikovane. Clovek ma toho az aj tak dost, este aby sa sral aj s tymto :-) Pozeral som hokej.sk a ked to spravia rovnakym formatom, ako to bolo (goly pod sebou), tak sa mi tie zakladne statistiky jedneho zapasu nevojdu ani na monitor

Obrázek

Jedina moznost, ak sa na to chcem pozriet ako normalny clovek, je zozoomovat stranku. Lenze to treba robit zakazdym a uz pri tomto screenshote ma to prestalo bavit :-)

Obrázek

Jedine, co ma napada, je pootocit monitor o 90 stupnov aby bol format ako smartfon :-)


kisin :arrow: rovnaky problem. Je to stranka pre smarfon a pre zobrazenie na pocitaci sa vobec nehodi. Konske pismo, velke medzery, kopec volneho miesta. Vsetky nevyhody malej smarfonovej obrazovky mam teraz na 23-palcoch.

Smartfony su novy fenomen, mne to je jasne, ale stazovat sa mozem :bee: :-D
njn ono to bude stale riesene tym smartfon stylom, toto moja tlac.nokia asi nezvladne :-D :-/
kvôli tomuto si ale urcite ziaden smartfon nekupim:)stale verny klasike:)
Skorpion píše:Smartfony su novy fenomen
:oslava:
Ja sice smartphone mam ale vyuzivam ho jen tak zlehka, zjistit spoje, mrknout na vysledky a to resim vetsinou pres livesport. Uz i tu nhl aplikaci jsem odinstaloval, na nhl.com uz chodim jen na hajlajty nebo nhltv.
vdaka za link, snad tato verzia nejaku dobu vydrzi!
tak alternatovny link uz nefunguje :-( Stale sa hlada prehladna stranka s vysledkami NHL. Nechapem, co to tych ludi napada, ze sa musi rozklikavat kazdy jeden zapas ak chcem vidiet strelcov a asistentov. Rozklikavat takych 10-15 zapasov sa mi fakt nechce! :bitka3:

edit: zatial vyhrana nhlnews.cz
evysledky? Celkom podarená mobilná verzia, rozklikneš zápas a krásne vidíš všetko, čo potrebuješ.
lenze ja som lenivy rozklikavat kazdy zapas zvlast ked uz som bol 15 rokov zvyknuty, ze to vidim vsetko na jednej stranke :-D
Ja to mam podobne a proto v techto pripadech pouzivam nhl.cz, jako napriklad dnes...

http://nhl.cz/tampa-vyloupila-boston-a- ... ok/5012194
super, nieco taketo som hladal. Bol som aj na nhl.cz, ale asi mi to nejak uniklo. Uz som sa bal, ze sa budem musiet vratit k teletextu :-D
Všetky zostrihy sú pekná vec, ale nepoznáte niekto takú stránku kde sa dajú pozrieť všetky góly zo zápasov osobitne? Bez rozklikávania na xy nových kariet....
Davvy píše:Všetky zostrihy sú pekná vec, ale nepoznáte niekto takú stránku kde sa dajú pozrieť všetky góly zo zápasov osobitne? Bez rozklikávania na xy nových kariet....
God is good, all the time https://hokej.sk/clanok/149174-vysledky ... 04-05-2017 :yahoo:
novy cesko-slovensky web o nhl :arrow: http://nhl.eu/" onclick="window.open(this.href);return false;

btw, osobne uz nenavstevujem stranky typu slovaknhl, hokejfunradio.sk tie :censored: neustale vyskakujuce reklamy :grc: obzvlast hokej.sk, ktory zobral pod svoje kridla Kollar (vôbec celu domenu ako taku) aj s tym svojim fuckradiom dovi dopo
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2018 WASHINGTON CAPITALS