Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Americky Futbal

Fotbal, basketbal, americký fotbal, tenis a jiné.

Táto sezóna je neskutočná. Tie tímy sa posunuli na skvelú úroveň a na každý tím a zápas sa dá pozerať. NFL sledujem ako blázon a v tomto roku asi aj viac ako NHL. Neľutujem, pretože tie zápasy nikdy neprinesú nudu, napokon aj remíza Arizony so Seattlom 6:6 bez TD a s 2 netrafenými FG v konci OT. Niekto by povedal, že nuda, no tieto zápasy, kde to je o obrane a čaká sa na chyby ma vždy vedeli dostať.
tak včerajší zápas nádhera, čakal som viac od NYG, ale GB to zahrali jednoducho skvele, už sa teším na zápas Dallas - GB, to bude podĺa mna predčasné finále. Som zvedavý či to DAL zvládne. V druhom zápase SEA - ATL to viac prajem Seahawks.
pozrel som si aj zápas PIT - MIA, ale tu to bolo príliš jednoznačné, Dolphins občas posobli bezradne a nešlo im nič, PIT čakajú Chiefs a to už nebude tak ľahký zápas. Texans - Patriots to dúfam NE zvládnu. :wink2:

inak ak to niekto sleduje, koho tipujete na super bowl..?
Včera Cowboys - Packers to byla reklama na fotbal jak řemen. Drama do posledních vteřin, hodně bodů, prostě co jiného by si fanoušek jinak mohl přát. V championship kole, taky čekám přestřelku, přeci jen ani Falcons nebo Packers nespoléhají zrovna na obranu.
Boys to presrali na uvod ale v podstate cely zapas pustili moc jardov, zapas bol vyrovnany, dallas mal o nieco viacej net yds. Ten pass pred vitaznym FG bol fakt spickovy, to musim uznat.

Picburg to uhral 6 timi field golmi takze aj takto sada.

Atlanta ma teraz obrovske momentum Matty Drevo si veri lebo ho nikto dlho nepickol ale pockajme si na prvy pick a zoseru sa. Takisto ich defka proti seahawks vypadala dobre ale je to stale len 26. defka zo zakladnej casti. Neverim im moc ale zas potrbuju uz len dva zapasy.
poviem na rovinu, že som veril ofenzíve DAL, ale Rodgers mal včera svoj deň a to ako dokázal nájsť prihrávkami (najma pri prvých 2 TD) svojich, to som fakt nechápal.., defenzíva DAL a celkovo vstup do zápasu bol zo strany domácich dosť nervózny, inak skvelý zápas... :good:
KAN - PIT si pozriem dnes so záznamu, ale čítal som, že záver bol nesmierne nervózny a rozhodcovia k tomu prispeli svojou troškou. Tu som viac veril Chiefs :?
nove hlasovanie. uhadneme kto to tento rok vyhra?
ja som za výkrik do tmy, tento rok to dajú Packers :jn:
Dost jednoznacne zapasy. Ofenziva atlanty je aktualne nezastavitelna, cakam kedy sa ukaze pravy Matty Drevo ale on nic stale hra jak z tuzexu. Krasne rozstrielali zelenu lagunu uz v prvom polcase a nedostali ani bod. Steelers ofenzivne nic nepredviedli, to bolo prekvapive zato Brady a spol nemaju najmensi problem i bez gronka.
pekne to dopadlo, najviac ma teší že Patriots to dali, ale mám pocit že na ATL to už stačiť nebude, tí majú brutálnu fazónu :good: .
Uz to tu mame dnes v noci superbowl New England Patriots - Atlanta Falcons

favoritom je NE to asi nikto nepoprie ale ak matty drevo bude pokracovat v bezchybnych vykonoch a defka atlanty zahra tak maju sancu. toto su dve oblasti kvoli ktorym su patriots favorit.

ak to brady vyhra bude historicky QB s najviac prstenmi (5) a zaroven druhy hrac v historii s najviac prstenmi.
ja si tiež myslím, že Patriots s prehľadom vyhrá a Brady sa zapíše do histórie
Objektívne, určite najlepší SB, čo si pamätám.

Gratulácia Patriots a Bradymu. Ukázali svoju extratriedu.
Jak to mohli prohrát :hroza:
dejf píše:Jak to mohli prohrát :hroza:
odpoveď je jednoznačná: A T L A N T A
:hroza:

Přílohy

Tak vidiet toto tak to radsej nechcem aby bol moj tim v superbowle. Neviem si predstavit co vsetko by som rozbil.
mitch píše:Tak vidiet toto tak to radsej nechcem aby bol moj tim v superbowle. Neviem si predstavit co vsetko by som rozbil.
Těžko říct, jestli je horší to takhle choknout, anebo prohrát superbowl čtyřikrát za sebou :hmm: :paperbag:
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Buffalo není jen město, Buffalo je životní styl :respect:

Obrázek
Obrázek
Už vím, čím chci být až vyrostu :D
Zas patriots to uz zacina byt fakt nuda. Patriots su extremne kvalitne vedena organizacia ktorej dlhodoba dominancia nema absolutnu konkurenciu ani v inych sportoch ked nepocitame bratov pospisilov v minulosti.
1 playoffs vyhra vikings a 1 vyhra playoff serie flames za 10 rokov. no nic chce to asi vybrat si lepsie timy.
625 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2018 WASHINGTON CAPITALS