Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

KTL 16/17 - otazky, pripomienky, diskusia atd

Prosim o moznost natipovani celeho druheho kola. Dik
dejf píše:Prosim o moznost natipovani celeho druheho kola. Dik
Kdyz to posles Chrisovi, tak to za tebe udela.. :dudo:
A mam mu to poslat pred nebo az po tech zapasech?
dnes to urobim, pravdepodobne poobede
v dnešnom rozpise je chyba, je tam zápas Anaheim-Calgary, má tam byť Anaheim-New Jersey :!:
Joe S. píše:v dnešnom rozpise je chyba, je tam zápas Anaheim-Calgary, má tam byť Anaheim-New Jersey :!:
:scare:
v tom pripade ten zapas skrtam a nebudeme ho pocitat.
pripominam ze zajtra zacinajuce 4. kolo bude zapasove :!:

nizsie najdete rozpis zapasov - ak mate cas, skuste si to prebehnut ci nenajdete nejaku chybu.

kolo sa bude hrat vramci konferencii kazdy s kazdym 2x + kvoli neparnemu poctu timov v konferenciach je kazdy den aj jeden "medzikonferencny" zapas. (vramci tych medzikonferencnych zapasov stavnate suboje janik vs. medik, Cathy vs. Tiperka, petrik vs. Chris, modre derby BA vs. BF atd)

DAY 1 + 10
MG - LI
IC - WH
FB - BF
KN - EOSS
MB - HR
FA - ST
EI - BA
HK - DD
PI - RT

DAY 2 + 11
MG - BF
WH - EOSS
PI - KN
LI - FB
MB - BA
ST - DD
RT - HK
HR - EI
IC - FA

DAY 3 + 12
MG - KN
EOSS - FB
BF - IC
PI - LI
MB - HK
DD - EI
BA - FA
RT - HR
WH - ST

DAY 4 + 13
MG - IC
KN - LI
EOSS - PI
BF - WH
MB - FA
HK - HR
DD - RT
BA - ST
FB - EI

DAY 5 + 14
MG - WH
PI - BF
LI - EOSS
IC - FB
MB - ST
RT - BA
HR - DD
FA - EI
KN - HK

DAY 6 + 15
MG - EOSS
BF - KN
WH - FB
PI - IC
MB - DD
BA - HK
ST - EI
RT - FA
LI - HR

DAY 7 + 16
MG - PI
LI - WH
IC - EOSS
FB - KN
MB - RT
HR - ST
FA - DD
EI - HK
BF - BA

DAY 8 + 17
IC - LI
FB - PI
KN - WH
EOSS - BF
FA - HR
EI - RT
HK - ST
DD - BA
MG - MB

DAY 9 + 18
MG - FB
KN - IC
BF - LI
WH - PI
MB - EI
HK - FA
BA - HR
ST - RT
EOSS - DD
idem sa pustit do tych vyhodnoteni a pripravy vyhodnocovacich suborov na 4. kolo. Som sa stahoval, tak som nemal cas v poslednych dnoch :scare:
arek píše:idem sa pustit do tych vyhodnoteni a pripravy vyhodnocovacich suborov na 4. kolo. Som sa stahoval, tak som nemal cas v poslednych dnoch :scare:
Jen nekecej. Na to, abys mi znicil zivot si mel casu dost.. :bee:
andy: yahoo sa da hrat aj cez mobil, ale KTL vyhodnocovat nie :jn:

uz som dorobil vyhodnotenia sezony + zaciatok 4. kola. Jednotlivcov pre 4. kolo dorobim zajtra, aj zvysok vyhodnocovacich suborov pre TT a chrta, ktore este nie su kompletne dorobene.

Skontrolujte, ci su tie vyhodnotenia v poriadku.
chrto vdaka za vyhodnotenia. Doplnil som chybajuce veci + tabulku timov.
Prečo poslednou dobou sa robis hodnotenia pomaly až vecer? Teraz je vyše jedenásť hodín a stale nie su výsledky za stvrtok...
ja by som si skúsil tipnúť, že to bude tým, že už fóru nedominuje skupina bezstarostných študentov, ale ľudí, ktorí majú kopu pracovných a iných starostí (vek nezastavíš). Čiže to bude asi z časových dôvodov, keď večer je človek rád, že žije (+ do toho ešte aktuálne všadeprítomný vianočný zhon). A toto sa týka asi všetkých vyhodnocovateľov. Ale myslím si, že ak by si chcel pomôcť s vyhodnotením aj ty, tak by ti boli ostatní vďační (a možno by boli vyhodnotenia aj skôr :jn: )
Kolko trvá jedno vyhodnotenie? V priemere...
Joe ma pravdu. Plus ja som sa stahoval a menil pracu, takze mam novy rezim.

TT nam prestal z neznamych dovodov vyhodnocovat a ja tiez na to rano nemam cas. Chrto si najde cas az niekedy cez den aj to nie vzdy.

Vyhodnotit den trva tak 5 - 10 min, problemom je ale priprava samotnych vyhodnocovacih suborov, co je pri zapasovych kolach tazke. Chvala bohu, ze su v tejto sezone len 2. Pred kolom som to nestihol takze to robim priebezne. Aj ked to tak nevyzera, tak za posledny tyzden som nad KTL stravil niekolko hodin, aby to vyzeralo aspon tak, ako to vyzera. Moc som to po sebe nekontroloval a tak sa tam niekedy vyskytnu chyby (ako v tom 5. dni, plus neviem preco tie zapasy dava chrto k tabulke timov a preco nepocita spravne %uspesnost pri jednotlivcoch, ked som ho na to 2x uz upozornoval :giggle: ..ale to je malickost). Navyse robim sam aj rozpis zapasov, aby sa vobec dalo tipovat...co je tiez casovo narocnejsie.

Takze ak ma niekto zaujem pomoct, tak sa hlaste...privitam kazdu pomoc.
Ospravedlnujem sa za neskoru odpoved, ale ked neodpoviem hned po precitani, tak zabudam...

Bohuzial, ja mam tolko aktivit pracovnych, aj mimopracovnych, ktore kombinujem od rana do vecera, ze by som dalsiu nezvladol.

Pomoc by mala skor smerovat od studentov, ktori maju najviac casu z nas vsetkych.
Neviem komu to mám oznámiť, tak to napíšem tu..v Tipoch pre deň 13/15 je zle zadaný zápas..namiesto CBJ - PHI, tam je CBJ - OTT
nani92 píše:Neviem komu to mám oznámiť, tak to napíšem tu..v Tipoch pre deň 13/15 je zle zadaný zápas..namiesto CBJ - PHI, tam je CBJ - OTT
opravene.
Zapas budeme ratat, kedze je to opravene dostatocne vopred. Tych par tiperov, ktori uz maju ten den natipovany vyzyvam, aby si svoj tip pripadne upravili :)
v rozpise na dnesok bol zle nahodeny zapas BUF-PHI. Povodne tam bolo BUF-OTT. Uz je to opravene, tak si pripadne upravte svoje tipy :)
Bohuzial, mam tolko aktivit, ze by som nestihal pomahat s vyhodnocovanim. Je kazdopadne smutne, ze napriklad dnes, ked sa hrali styri zapasy, alebo tri?, tak ani o 14:05 nie su vysledky, ani len vyhodnotene individualne tipy. HF je velka komunita, aj KTL. Je tu mnozstvo studentov, ktori nemaju rozhodne tolko veci na robote (ako sa snazia vzdy tvarit), tak sa pytam, ako je mozne, ze nikto nie je schopny normalne vyhodnocovat? Potom sa stane, ze kukam na vysledky, aby som podla nich tipoval dalsi den, nie su, tak si poviem, ze pockam, a potom uplne zabudnem natipovat.
Eurolanche píše:Bohuzial, mam tolko aktivit, ze by som nestihal pomahat s vyhodnocovanim. Je kazdopadne smutne, ze napriklad dnes, ked sa hrali styri zapasy, alebo tri?, tak ani o 14:05 nie su vysledky, ani len vyhodnotene individualne tipy. HF je velka komunita, aj KTL. Je tu mnozstvo studentov, ktori nemaju rozhodne tolko veci na robote (ako sa snazia vzdy tvarit), tak sa pytam, ako je mozne, ze nikto nie je schopny normalne vyhodnocovat? Potom sa stane, ze kukam na vysledky, aby som podla nich tipoval dalsi den, nie su, tak si poviem, ze pockam, a potom uplne zabudnem natipovat.
Takze ked zabudnes natipovat na vine je meskajuce vyhodnotenie? To ako vazne? :D
Aj ja s nostalgiou spominam na casy ked nas Ohlund rozmaznaval bleskovymi vyhodnoteniami par minut po skonceni posledneho zapasu. Zial momentalne cloveka co by to dokazal zabezpecit rovnako expresne nemame. Ti co vyhodnocuju to robia z vlastnej dobrej vole, na ukor svojho volneho casu a zadarmo. Budme vdacni za to ze su vobec ochotni to robit a nie este kritizovat ze v niektore dni je vyhodnotenie az poobede pripadne vecer…
Ked chces minimalizovat sancu ze zabudnes natipovat, natipuj vzdy na par dni dopredu. Tak to robim ja. Tipy na aktualny den casto este na poslednu chvilu upravujem/aktualizujem podla tipov kolegov z timu, ale ak na to aj zabudnem alebo nemam prilezitost, natipovane mam ;)
Nevidim na tom nic zle, ked je to tak, ze je neskoro vyhodnotenie a kvoli tomu zabudnem natipovat. Takto uz tipujem bez ohladu na vyhodnotenie. Potom sa mi zas dvakrat nechce znovu a znovu upravovat tipy.

Pokial to nie je naozaj nikto schopny poriadne robit aspon do 12:00, tak by to mal robit za odmenu. Registracny poplatok 1 euro od tiperov a bude. Pripadne za nejake suveniry.
ChlapY mám takú otázku, hľadal som v pravidlách, ale nenašiel som kľúčovú vec, koľko tímov postupuje do play off v každej konferencii? 4, 6 alebo 8? :hmm:

je kolo a dačo do konca a nobody knows
Joe S. píše:ChlapY mám takú otázku, hľadal som v pravidlách, ale nenašiel som kľúčovú vec, koľko tímov postupuje do play off v každej konferencii? 4, 6 alebo 8? :hmm:

je kolo a dačo do konca a nobody knows
Do play off postupi priamo 1 a 2 tim z obidvoch konferencii a timy na 3 az 6 mieste budu hrat proti sebe systemom 3-6 a 4-5 na 3 vitazne duely predkolo o postup do play off.Timom ktore skončia po zakladnej časti na 7-9 mieste sezona skonči.
A pisal som to v nejakom 5-6tom poste v tomto topicu este pred zaciatkom sezony... aj ked uznavam ze najst to tam moze byt problem :-D
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO