Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

habs píše:Toho "starýho chlapa" ti pro tentokrát odpustím... :nono2: :-D .
Tak, tak, chlapi nestárnou, chlapi zrají. To ženské mají po třicítce jeden rok za dva, jako v basketu :D

Jinak k Pens, Atlantik to tu někdy moc hrotí, ale popisky hráčů většinou sedí a ty, které tady nejvíce kritizuje, většinou opravdu hrají tužku a jsou odejiti, teda až na Kunitze a MAF. Já nejsem vůbec fanda Pens, ale ten tým prostě respektuju. Moc se mi líbí jak je poskládaný, už loni jsem se rozplýval nad akvizicemi Daleyho a Hagelina nebo předtím v létě Bonino, předtím Schultz. Do toho Cullen, posily z farmy v čele se Shearym. Letos zase solidní doplnění Streitem a Hainseym. Opravdu těžko hledat chyby v movech vašeho GM, i Fehr se vyplatil a bohužel i Kessel :thumbsup: Zastavit vás může leda ten zas*aný formát PO.
Pens hrajou na pul plynu.
Bohuzel..
AndyF píše:Pens hrajou na pul plynu.
Bohuzel..
Chybi Letang, Rust a furt nekdo dalsi.. Daley a Maatta castecne taky, byly doby kdy hrali Ruhwedel, Oleksy a Gaunce najednou. K tomu Hornqvist. Predtim dlouho Sheary, 7 zapasu Malkin... proste zatim nebylo kdy videt skutecnou silu toho teamu, takze tezko rict. Fakt ze jsme i presto jen 3 body za healthy Capitals neco naznacuje. Loni jsem ten SC ale citil. Letos to neni celkem tak, spise se necham prekvapit.
15 mesicu, k jobu JRa neni potreba nic dodavat :sok: :

Sullivan

Sheary - Crosby - Guentzel
Hagelin - Malkin - Kessel
Rust - Bonino - Hornqvist
Kunitz - Cullen - Wilson

Dumoulin - Letang
Cole - Schultz
Hainsey - Streit
Maatta

Murray
Fleury

vs__________________

Johnston

Perron - Crosby - Hornqvist
Plotnikov - Malkin - Kessel
Kunitz - Bonino - Bennett
Dupuis - Cullen - Fehr

Maatta - Letang
Dumoulin - Lovejoy
Scuderi - Cole

Fleury
Zatkoff

Kazdopadne.. diky Ducks.

Dnes nas ale ceka nejtezsi zapas co nam v zakladni casti zbyva.. v Calgary, kde nastoupime unaveni a zdecimovani zranenima. Bod by byl skvelej. Vyhra by nas vynesla nejen do čela divize (jeste par dnu dozadu meli Caps naskok 9 bodu) ale i do čela cele ligy. Coz je neuveritelne..

Caps to maj hodne nabity.. Verim ze kdyby jsme neco uhrali v Calgary, pak uz tu divizi nepustime, ale bude to boj. Nase dalsi zapasy jsou totiz pak Flyers (zrovna prisli o sezonu), New Jersey (k tomu neni potreba nic dodavat), Florida(zrovna prisli o sezonu) a Buffalo (Bylsmaboys).
Penguins sign NCAA leading scorer Zach-Aston Reese to 2 years ELC. He will join the Wilkes-Barre now on an amateur contract, with his ELC starting from 2017-2018 season.
Rutherford said he doesn't feel like Reese is too far away, and next year could be "the year" for him.

Hornqvist-esque type of player with very complete defensive game.
Guys like this are big and I’ll tell you why,” JR said. “We trade a lot of draft picks because we’re always trying to get better right now. But that hurts us. So, you sign a kid like this, it’s huge. We gave up a second-round pick to get Ron Hainsey, and that’s worked out. He’s been so good for us. But getting a kid like this is better than having a second-round pick, no question about it.”
JR :good:
4500 mil cestovani a 5 zapasu za 8 dni, k tomu 7 zranenych lidi, k nim se pridal dnes Hainsey. Pak to vypada jak to vypada. Tohle je brutalni situace. Nastesti jdou Devils a konecne je konec tripu. Jo a Sullivan cpe Kunitze do TOP6 a Kessel zapomnel hrat hokej, to je pak tezky.
Z Guentzela nam roste hvezda primo pred ocima. Krasny pohled. Ten kluk ma neskutecny prehled, nikdy nevypina, rve se o kazdej puk, skvele pasy, nachazi tece a odrazene puky, je rychlej... Unbelievable. Sheary defacto jeho klon, ten uz hvezda troufnu si rict ze je. Tahle lajna se Sidem ma potencial dominovat NHL nekolik let.
Atlantik píše:Z Guentzela nam roste hvezda primo pred ocima. Krasny pohled. Ten kluk ma neskutecny prehled, nikdy nevypina, rve se o kazdej puk, skvele pasy, nachazi tece a odrazene puky, je rychlej... Unbelievable. Sheary defacto jeho klon, ten uz hvezda troufnu si rict ze je. Tahle lajna se Sidem ma potencial dominovat NHL nekolik let.
tak lepsie ako vsetci ti Kunitzovia a Dupuisovia :D
Atlantik, čo hovoríš na Ruhwedela? Mňa celkom prekvapil, ako hrá. Včera mal napríklad vyše 20 minút, akoby si získal dôveru u Sullivana. A ako by si okomentoval Pouliota? Ja už veľké veci od neho nečakám, iba ma môže prekvapiť. Fleury chytá momentálne veľmi dobre, aby nám ešte nebol dobrý na play off :)
slavo píše:Atlantik, čo hovoríš na Ruhwedela? Mňa celkom prekvapil, ako hrá. Včera mal napríklad vyše 20 minút, akoby si získal dôveru u Sullivana. A ako by si okomentoval Pouliota? Ja už veľké veci od neho nečakám, iba ma môže prekvapiť. Fleury chytá momentálne veľmi dobre, aby nám ešte nebol dobrý na play off :)
Ruhwedel je solidni, popravde dobrá šestka, ale tak je jasny ze na playoffs v zaklade nebude. Hraje 20 minut protoze nemame na vyber, celkem se ale hodi k tomu co chceme hrat, umi rozehrat, hodit to na branku, stiha tempo.. Pouliot sucks, ocekavam vymenu v lete. Z Fleuryho opadla nervozita a po TDL je skvelej. Potrebujeme kazdej bod, takze jsem za to rad. Je ted docela klicove nezatezovat Murraye prehnanou porci zapasu a byt schopen se spolehnout na dva golmany pri B2B situacich..

Je otazka jak dlouho to tempo healthy CBJ a WSH s timhle torzem udrzime... Zatim je to heroickej vykon od nas. Kdyby mel takovou marodku kdokoliv z nich, uz davno je mimo hru o divizi.
Az ted sem videl ten gol Hornqvista a je to rozhodne nejhezci gol, co si pamatuju. Letos urcite, kdovi jestli za poslednich 10 let a nevyrovna se mu ani ta otocka co dal Giroux..
:klobuk:

Mozna tak kdysi ten Oveckin..
AndyF píše:Az ted sem videl ten gol Hornqvista a je to rozhodne nejhezci gol, co si pamatuju. Letos urcite, kdovi jestli za poslednich 10 let a nevyrovna se mu ani ta otocka co dal Giroux..
:klobuk:

Mozna tak kdysi ten Oveckin..
No ja ti nevim....
po zranení Guentzela sa nevráti ku Crosbymu a Shearymu uzdravený Rust? V tej zostave tiež celkom išli
Joe S. píše:po zranení Guentzela sa nevráti ku Crosbymu a Shearymu uzdravený Rust? V tej zostave tiež celkom išli
Clovek by chtel doufat. Ale taky jsem doufal ze behem zapasu se Sabres to dohrajeme ze Sheary-Crosby-Hornqvist. Misto toho tam byl Kunitz. Sullivan taky fetuje.
Kolik dostane Cindy za tu sekeru, kdy Methotovi skoro amputoval prst, když Polák dostal za "nic" dva zápasy :hmm:
Creeper píše:Kolik dostane Cindy za tu sekeru, kdy Methotovi skoro amputoval prst, když Polák dostal za "nic" dva zápasy :hmm:
predsa nic... :neviem:
petrik píše: predsa nic... :neviem:
Jak překvapivé. Je to přeci "hvězda" že :slap:
Navíc hraje o Arta a ten je dulezitejsi jak nejaky prst, kor kdyz jich ma dalsich 9...
Creeper píše:Kolik dostane Cindy za tu sekeru, kdy Methotovi skoro amputoval prst, když Polák dostal za "nic" dva zápasy :hmm:
nie sú dva zápasy pre poláka len posilnenie leafs? :hmm:
Creeper píše:Kolik dostane Cindy za tu sekeru, kdy Methotovi skoro amputoval prst, když Polák dostal za "nic" dva zápasy :hmm:
Co by, tahle karikatura co se vysmívá spojení „fair play“ nikdy žádný adekvátní trest nedostane. Možná ho dostane Methot za to, že tam tu ruku měl když chudák Cindy zrovna máchala do prázdna hokejkou na pozdrav divákům.
Selly8 píše:Navíc hraje o Arta a ten je dulezitejsi jak nejaky prst, kor kdyz jich ma dalsich 9...
McDavid mu to nepustí stejně :jn:
tomasinho píše: McDavid mu to nepustí stejně :jn:
To doufám. Měl by ho někdo trefit a poslat zase na marodku s kebulí :bitka3:
Creeper píše: To doufám. Měl by ho někdo trefit a poslat zase na marodku s kebulí :bitka3:
Pokud možno tentokrát opravdu ukončit kariéru :jn:
Fans Atlanty, Detroitu a Colorada jsou poboureni. Ostatnim to mozna taky neni uplne jedno, ale maji pri bojich o playoffs precijen dulezitejsi starosti.
Atlantik píše:Fans Atlanty, Detroitu a Colorada jsou poboureni. Ostatnim to mozna taky neni uplne jedno, ale maji pri bojich o playoffs precijen dulezitejsi starosti.
A tobě to přijde normální ? Kdy ho za něco potrestají ? Božský Cindy je prostě nepostižitelný ? Je jedno, koho je kdo fanoušek, ale i neznalec si toho musí všimnout. Je toho plný net :rtfm:
6373 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS