Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW YORK ISLANDERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

The @NYIslanders and Cal Clutterbuck make it official for another 5 years.
3.5M AVV.
:rofl: :rofl:
Obrázek
čo fetujú v tom Brooklyne? Najprv brutálne preplatia 3rd linera Ladda a teraz dajú 4th linerovi zmluvu na 5 :!: rokov a 3,5 ročne? to je choré, zlatý Benning :jn:
Nojo, přišli vloni o Marttina, nemůžou přijít během dvou let a druhýho franchise playera ...
Hlavně Marttinova smlouva je jakýsi odrazník pro tu Clutterbuckovu. Clutterbuck je přecijen lepší "hokejista".
takže im tam už úplne je*lo, Halák na waiveri. Manažérska práca ako sviňa :respekt: Snow (worst GM in NHL)
Joe S. píše:takže im tam už úplne je*lo, Halák na waiveri. Manažérska práca ako sviňa :respekt: Snow (worst GM in NHL)
Proč myslíš? Halák letos chytá tragicky, Greiss je lepší. Už poslední PO Greiss ukázal, že v průměrném (až podprůměrném) týmu může být jedničkou a když k tomu připočteš i ty hádky, mezi Halákem a vedením, tak je to z mého pohledu logický krok. Halák musí pryč. To dusno koem něj neprospívá ani jemu a ani týmu. Logické vyústění.
keby postupovali logicky, tak ho vymenia aj s tým, že by si ponechali časť platu. Navyše Halák resp. jeho manažér mal pravdu, že je pi*ovina mať v prvom tíme troch brankárov.
to je problem dhodobych kontraktov. Mozno by aj Halak teraz radsej hral NHL za 2 miliony, nez na farme za 4. Som zvedavy, kedy na to hraci aj manazeri pridu, ze je lepsie mat zmluvu na 1-3 roky. Takato situacia sa nemoze oplatit ani jednej strane. Halak je podla mna stale dobry brankar, ale asi potrebuje byt v tempe
Halak na farme a Budaj taha Kings, to sa to otočilo.
Greisser podepsanej :frajer: :jupi:
Halak karma :hehe:
pekne Cats! (vo VAN ale otocit!)
dovi dopo
islanders podpisali do ahl gaudreau mladsieho :good:
:hehe: tam maju za toho Jara, tak sup lestit golfove palicky :golf:
a Jaro sa po tom triumf zavere môze prechadzat ako panko :)
Snad už toho Snowa konečně vyhodí. Nejhorší GM v lize. O parník.
honziss píše:Snad už toho Snowa konečně vyhodí. Nejhorší GM v lize. O parník.
No od leta mu pribuda silna konkurencia :dance:
cepi píše::hehe: tam maju za toho Jara, tak sup lestit golfove palicky :golf:
a Jaro sa po tom triumf zavere môze prechadzat ako panko :)
Kvoli par zapasom v zavere sezony neviem, ci by sa mal prechadzat ako panko, Isles ma problemy inde, ale Halak chytal väcsinu sezony(v nhl) katastrofalne, az na ten koniec..
skoda, so sucasnou Halakovou formou to mohlo byt v PO zaujimave :)
Achjoo jako jo dobry (Barzal :klobuk: ) ale stejně ta hra v obraně to je hrůza :cry: Prostě spoléháme na to, že každy zapas dáme 4-5 (někdy víc) golu a to jednoduše v každém zapase nejde. Jaro poržel ikdyž někdy jsme měli musim říct víc štěstí jak rozumu, nadruhou stranu i Rangers mohli dostat o par kousku víc.

Co mě však mrzí nejvíc - Cizikas nedohrál a přidal se už k tak početné marodce.

Debut si odbyl M. Dal Colle

Beauvillier s Barzalem dali každý 2 branky, což bylo vubec poprvé v klubové historii, kdy takto skórovali 2 hráči mladší 21 let :frajer:


Jinak všechny zdravím, todle forum jsem objevil až dnes, tak jsem si řekl, že se regnu a uvidíme co z toho vzejde :-D Isles fandím někdy od roku 2008, chvíli jsem fandil Flyers, ale pak strejda zakotvil na Long Islandu, takže mě trochu zblbnul a bylo jasno a i když už je teď někde jinde, sympatie k Islanders mi zůstaly dodnes i když moc radosti jsem si za ta léta ještě neužil. Ale to jen tak naokraj něco malo o mě :klobuk:
Alexx píše:Jinak všechny zdravím, todle forum jsem objevil až dnes, tak jsem si řekl, že se regnu a uvidíme co z toho vzejde :-D Isles fandím někdy od roku 2008, chvíli jsem fandil Flyers, ale pak strejda zakotvil na Long Islandu, takže mě trochu zblbnul a bylo jasno a i když už je teď někde jinde, sympatie k Islanders mi zůstaly dodnes i když moc radosti jsem si za ta léta ještě neužil. Ale to jen tak naokraj něco malo o mě :klobuk:
Taky tě vítáme. A super, že jsi fan Isles, nikdo tu sem totiž pravidelně z nich nechodí. Tak snad tě to neodradí a budeš sem přispívat. Jinak nezapomeň i na ikonku "mchat" nahoře, kde funguje chat 24/7 a dá se tam diskutovat přímo s fanoušky rychlejším způsobem.

A jinak jo, měl jsi zůstat u Flyers. :bee: :giggle:
Edit: Cizikas teda out - zranění v horní části těla. Weight se vyjádřil že to neni dobry a Casey teda neodcestuje s týmem na pondělní trip do MTL. Jakoby těch zranění nebylo málo :-D :verysad:
Ladd byl zapsán na listinu zraněných hráčů, z farmy byl povolán T. Fritz.

O hodně radostnější zprávou je fakt, že Bailey dnes bruslil se zbytkem týmu :good: už ať je zpět, Tavares potřebuje trošku vzpruhu resp. pomoc
Tak dneska nám doslova ukradl zápas Greiss :klobuk: Je až trestuhodné s jakou laxností/lehkovážností, dá se-li to tak ještě vůbec nazvat, :hroza: si počínáme v obranném pásmu. Greiss dal týmu perfektním výkonem (tušim 52 zákroků) šanci na výhru. Ale 2x jsme vedli o 2 góly a stejně to nestačilo a byly to nervy až dokonce. Ne, že bych chtěl nějak snižovat výkon domácích, šli po vyrovnání a zasloužili si ho, ale todle jsou prostě současní Islanders, prostě zmatek. Naštěstí pro nás rozhodl Captain.

Barzal další 3 bodíky už jich má 47... je radost sledovat jak doslova lítá po ledě, to samé Beauvillier, který vedle něj taky roste zápas od zápasu a vyloženě mu souhra s o něco opěvovanějším kolegou prospívá. No jestli to takhle bude pokračovat dál, (což samozřejmě nebude, ale tak snad ještě chvíli ano) bude to mít Ladd se zařazením do sestavy na původní místo těžké :thumbsup:

Aby všechno nebylo jenom „zalité sluncem,” potom co Mayfield schytal ránu pukem do obličeje z hole Drouina, se do zápasu už nevrátil. Začíná se nám to sypat jak domeček z karet :cry:

Arthur Staple:
Asked what his priority is in making a decision, Tavares said: “I want to stay on Long Island... I haven’t thought about being anywhere except with the Islanders.” No tak uvidíme :neviem: Už jsem z toho unavený a to je teprv polovina sezóny, snad zůstane, kam by chodil, je to naše ikona a nebojím se říct i srdce našeho klubu.

Dneska New Jersey :cert: doma (pokud se tomu provizornímu místu domov vubec dá říkat :jn: ).
Na Devils jsme neměli, v úvodu jsme sice šli po brance Leeho do vedení, ale prakticky od začátku jsme tahali za kratší konec a ani na chvili jsem potom v dalším průběhu zápasu zkrátka neměl pocit, že bychom měli na to, utkání zvrátit. Devils byli prostě lepší a my jsme hráli jednoduše jen to, co nám soupeř dovolil (prakticky nic). Chytit jsme se mohli na přesilivkách, ale prakticky jsme se nedokázali usadit ani v pásmu. Vaz nám zlomily 2 góly Seversona za 1:26 :klobuk:

Utkání vem čert, ale opět jsme přišli o hráče :scare: - ve druhé třetině odstoupil pro zranění S. Prince. Takže v té chvíli měl Weight k dispozici jen 10 útočníků. Na Princově místě poté zaskakoval Hickey. Ještě že aspoň Mayfield po incidentu v předchozím zápase normálně nastoupil :verysad:

Jen tak pro zajímavost - v posledních 10 utkáních letí na naše golmany kolem cca kolem 40ti střel na zápas (tahle skutečnost trvá jistě mnohem déle):

3x 38 střel
2x 37
1x 39
1x 32
1x 42
1x 48
1x 56

Naši „maskovani muži” si tedy rozhodně na nedostatek práce stěžovat nemohou :jn: :giggle: Zítra nás, opět doma, čeká Boston, kde Bergeron vymaže naše hráče z ledu :-D
Alexx píše:Jen tak pro zajímavost - v posledních 10 utkáních letí na naše golmany kolem cca kolem 40ti střel na zápas (tahle skutečnost trvá jistě mnohem déle):

3x 38 střel
2x 37
1x 39
1x 32
1x 42
1x 48
1x 56

Naši „maskovani muži” si tedy rozhodně na nedostatek práce stěžovat nemohou :jn: :giggle: Zítra nás, opět doma, čeká Boston, kde Bergeron vymaže naše hráče z ledu :-D
Kdo na vás vyslal 56 střel? :sok: A vy jste mířili na kasu v těch zápasech kolikrát? Pokud to jsou podobná čísla, mohlo by to vycházet ze stylu zápasu.

S Bruins hrajete doma, navíc nastoupíme druhý zápas b2b po cestě k vám. Spíše to vidím na vítězství domácích, ale rád bych se mýlil. :wink2:
840 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS