Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Organizační záležitosti

Diskuze pro hráče i fanoušky týmů Demitrovy konference.

Prosím, opravdu pečlivě zvažte ten můj návrh. Díky moc...

Pokud už si nějakého toho mladíka draftnu, tak s ním chci i pracovat - udržet si ho - počkat na vývoj, a právě ty zkušební zápasy bez naběhnuté smlouvy to dost kazí. Ta má úprava prakticky eliminuje to, že Ti uteče keep prospekta tzv. o chlup. Dává mi to smysl i z čisté logiky.

& :welcome: pro nové trio.
Joe S. píše:
Selly8 píše:U me nastal bohuzel postupny ubytek casu a ac jsem sestavy nastavoval pravidelne tak jsem se tomu nemohl venovat na 100% coz se v takoveto konkurenci hned projevilo. Proto jsem sve misto nabidl cepimu a preju mu hodne stesti, horsi vysledky nez ja podavat nemuze. No a vam ostatnim diky za prima zabavu :)
tvoj tím som získal nakoniec ja :petrik:

a ako to, že si mal v tíme len jedného káčera :hmm:
Tak v tom pripade Dzouiku budes pod drobnohledem corsi, borci, zhorsi a vypijsy toz ti preju hodne stesti a potahni to az na vrchol :oslava: :good:

PS: Nechtel jsem nadavat kamosum :-D
Prosim pekne, to ze sem neaktivni na foru se povazuje za neaktivitu? nebo jak? Celou dobu (od zalozeni) hraju velmi poctive a jen jeden tyden (z toho 3 dny) (dovolena) jsem nenastavil sestavu a uz jsem venku. to jako fakt? ze by se me treba nekdo zeptal jak to vidim? timto zadam navraceni tymu
mohl by prislusny comish, ktery me vyhodil (asi vime odkud vitr vane) oduvodnit me vyhozeni? treti misto po zakladni hraci casti, X waivru, X nabidek na vymenu nepovazuju zrovna za neaktivitu
Prislusny commish je tu jen jeden, takze vazne neni slozity uhodnout, odkud vitr vane. Tesi me.

Tvoje nahrazeni zrovna neni ani tak dusledek neaktivity (i kdyz i neaktivita na foru je podstatna neaktivita, kdyz tu draftujem a hlasujem) jako spis tvyho chovani. Opakovane si protestoval proti jednomu z piliru nasi hry (prospectum), coz sem si spolu s castymi pripominkami, ze "mas i svuj zivot mimo fantasy", vylozil jako ztratu zajmu a nahradil te tudiz odhodlanym hracem s dobryma referencema, jakmile se ta moznost naskytla.

Sorry, ale svuj krok uz zpatky brat nebudu...
hele na tvoji (ne)schopnost komunikovat normalne a bez snahy urazet uz ani nebudu reagovat, protoze takovy internet heroes jako ty, me uz nejaky cas nebavi. Ale schopnost usudku by si mel potrenovat. To ze nesouhlasim s jednim pravidlem a nepisu o tom jak se mi dari nebo nedari je pro tebe ztrata zajmu?
Um, kde sem te urazil? Normalne sem ti napsal duvody, proc uz s nama nehrajes, pricemz jednim z nich jsou - kuriozne - tvoje podrazdeny reakce kdykoliv, kdy te nekdo vyzval k aktivite ve stylu "ty ses nerd a nic jinyho te nezajima, zatimco ja mam i jiny veci na praci". Well, guess what - my vsichni mame, a prece spolu normalne vychazime a o svy tymy se patricne starame.
Jenze pak je, ze ja se o tym staral celou dobu. Prosim te hlavne mi nic nerikej o podrazdenejch reakcich, dokud si znova neprectes nasi posledni a jedinou komunikaci tykajici se onoho pravidla, na zaklade kteryho jsi me vyhodil. A kdyz jsme u toho, tak kdy jsem takhle reagoval?
Nemyslim, ze se s fantomasem na necem domluvim a tak bych rad znal i nazor ostatnich hracu keeperu, obvzlaste tech co se nepridali az po teto sezone. Prijde vam to fer me vyhodit z ligy na zaklade toho, ze rozporuji jedno pravidlo a upozornuji na komplikace s nim spojene?
Neni to jedno pravidlo, je to jeden z piliru hry, na kterym se cela liga (vyjma tebe) dohodla pred vykopem. A taky de hlavne o to, jak (nekonstruktivne) si ho rozporoval.

Jinak spravedlnost u hracu si klidne hledej, ja se ale kazdopadne NErozhodoval nejak v izolaci a nezavisle na nich, to se neboj. A moje rozhodnuti uz tak jako tak nezvratis, takze bych ti doporucil toho proste nechat a nekopat kolem sebe jako maly decko... :)
proc bych nekopal?co muzu ztratit? ze me vyhodil z ligy protoze nesouhlasim s tvým rozhodnutim? Porad sis to tu neobhajil. Tak proste napis s kym ses na tom dohodl, kde jsem nekonstruktivne rozporoval a jak podle tebe vypada konstruktivni nesouhlas, kde jsem pravidlo nedodrzoval, zneuzival, sabotoval atd. to snad neni takovej problem. Protoze zatim to vypada, ze je to cely zalozeny na tvy antipatii vuci me, coz je dosti ubohe.
Hmm tak mne prišlo možno trochu prísne nahradiť megatona.. Tie ďalší dve mená má neprekvapili... Na druhú stranu fantomas si to tu vedie od začiatku a treba povedať že dobre
megaton píše:Nemyslim, ze se s fantomasem na necem domluvim a tak bych rad znal i nazor ostatnich hracu keeperu, obvzlaste tech co se nepridali az po teto sezone. Prijde vam to fer me vyhodit z ligy na zaklade toho, ze rozporuji jedno pravidlo a upozornuji na komplikace s nim spojene?
Ci mi to prijde fer? Nie. Nebolo to fer. So what?
Pytas sa ci je to fer. Ja sa zase pytam - preco by malo byt?
Fantomas sa tu s tym trapi uz 3 roky, vacsinu organizacnych zalezitosti riesi uplne sam, stoji ho to nejaky ten volny cas atd. Preco by nam mal byt nieco “dlzny” ? nejaky “ferovy pristup” alebo podobny bullshit?
Prihlasili sa traja novi zaujemcovia. Skoncit chceli dobrovolne dvaja manazeri. Otazka znela – je v lige este niekto koho vymenou za tretieho noveho zaujemcu by sa liga “skvalitnila” ? podla fantomasa si to bol ty… keby sa prihlasil este stvrty slubne vyzerajuci zaujemca tak by som padaka bol dostal mozno aj ja, alebo niekto iny… je to de facto “fantomasova liga” a ked si zmysli moze nas v nej vymenit vsetkych. My sa mozeme akurat tak snazit nedat mu na to dovod, ale garantovane nema nikto nic :neviem:
Odpovedi od fantomase se asi nedockam. OK. je fakt, ze tak jako petrik na to nenahlizim. keeper ligu jsem povazoval spise za projekt HFka, nez za projekt jednoho cloveka, nota bene kdyz jsem to byl ja, kdo vyvolal zajem o keepers a v dobre vuli jsem vedeni ligy prenechal jinym. Pokud proste fantomas nesnese trocha te kritiky at je po jeho. Ja odchazim se zdvyzenou hlavou, na ligu jsem nesral, nebyl mi volny jeji prubeh, ani pravidla. Vam ostatnim preji hodne uspechu, doporucuji vam pana Nekopej mi do babovicek, nebo te nebudu na mojim piskovisti chtit prilis nerozporovat, neb kloudne konverzace se stejne nedoberete.

Jen dodam, ze pokud by snad nekdo mel zajem hrat keepers ligu bez tech vyfikundaci okolo ja se hlasim.

Peace.
Um, odpovedi ses ode me dockal habadej, ja to jen uz neminil dal rozebirat, protoze nepotrebuju mit posledni slovo. Pokud ti tvy "rozporovani" prislo koser, pak nema smysl se tim dal zabyvat, nic by se nezmenilo. Ale dobre teda, posledni reakce...

Jen bych rad pripomnel, ze ses siroko daleko jedinej clovek, co neustale fnukal ohledne prospektu, kdezto ostatni nadnasi konstruktivni upravy (a jednu sme si ted schvalili). Mne ted zkratka pri zvysenym zajmu o ligu (zajmu *se vsim vsudy*) dosla trpelivost, zatimco ty mas samozrejme plny pravo si rozjet svou vlastni ligu bez veskerych tehlech vyfikundaci ci jak to nazyvas.

Ja se tu ale vazne nemam potrebu zpovidat za to, ze me pritomnost neustalyho rozvracece nalady uvnitr neceho, s cim si davam docela dost prace, krute nebavila. A je jedine prihodny, ze se tu naladu snazis rozvracet i po svym vykopnuti nabadanim ostatnich, aby me moc nerozporovali. Predstav si, ze ostatni uz me rozporovali a ja s tim nemel problem. Rozdil je totiz v tonu a podani.

Takze abych navazal na petrika - ne, cela liga v soucasnym slozeni ma svy misto dost jisty. Protoze se umi chovat a hrani bere vazne. Pokud by se prihlasil nekdo dalsi, cekal by ve fronte, protoze s nikym dalsim ze zadnych duvodu problem nemam.

PS. Je docela vtipny, megatone, ze tu mluvis o nejakym benevolentnim prenechani vedeni ligy. Ja zadnej tvuj pitch na to, abys byl commishem, nevidel. Jen pocatecni navrh na rozjeti keeper ligy, coz je setsakra malo. My s honzissem sme prisli s nakou vizi, tys do toho sel - a vzapeti si zacal brblat na jednu podstatnou polovinu ty vize. A jeste se budes silene divit, ze se mi to nelibilo. Haha...
no je evidentni, ze jsme kazdej na jiny vlne. podle me si mi poradne neodepsal na jedinej muj argument, jen furt neco o tonu ( wtf v psanym slove? ale ok, ma manzelka mi ton taky dost vytyka), ze tu neustale/dost nejsem, nebo to neustale rozvracim (dalsi wtf). nepsal jsem nic o tom ze jsem to benevolentne prenechal, jen ze jsem nabidku na (vice?)commishe s diky odmitl, uz si teda nepamatuji, kdo to posilal a co presne to bylo, mozna ty mozna honziss, mozna ze nekdo jinej, no ted uz je to jedno. spis jsem to daval k dobru toho, ze jsem keepers povazoval za HF zalezitost a ty to jen vedes, ve smyslu administrativnim, a az nebudes moc, nebo nebudes chtit, tak to proste zase vezme nekdo jinej a o vsech dulezitych vecech, ze se hlasuje. Ocividne jsem se mylil, ty ses tu pan vsech mori a ja se loucim pro me tak typicky.

Cus. mam lepsi veci na praci.

peace.
Liga obnovena :!: , horečka může pomalu začít. :cinka:
Yahoo si zase hrálo s posty. Jako by to už nestačilo loni.

Jak si má poté člověk smysluplně budovat tým, když mu samotná hrací deska, sama shazuje figurky? :-(
Heny píše:Yahoo si zase hrálo s posty. Jako by to už nestačilo loni.

Jak si má poté člověk smysluplně budovat tým, když mu samotná hrací deska, sama shazuje figurky? :-(
To upravují i během sezony, s tím nic nenaděláš :)
Logan píše:To upravují i během sezony, s tím nic nenaděláš :)
Během sezóny maximálně přidávají & na začátku nové ubírají (i to, co v právě skončené - před pár měsíci, přidali). Eh? Tohle je házení klacků pod nohy, jak jsem již psal. Čistý hnus.

Pokud hraješ jednoletku, tak se zařídíš, ale v keeperu?
Jak jsem již psal, dělají to i během sezony a nic s tím nenaděláš, taky se mi některé změny nelíbí, nehodí, ale s tím se holt musí každý vyrovnat :) stejně to nezměníme
Chugwater Chokers keepers pro 2017/18

John Tavares "A"
Logan Couture "A"
Eric Staal "A"

Jaden Schwartz
Brandon Saad
Nikolaj Ehlers

Patric Hornqvist
Mark Stone

Ryan Suter "C"
John Carlson

Marc-Andre Fleury
Corey Crawford

Prospekti: Sorokin, Barzal

Prosim vsechny o nasdileni svych keeperu v tomto topiku, a to uz do 17. zari, at mame vsichni aspon ten tyden na pripraveni strategie pro doplnovaci draft. Pokud ste pro keepera trejdovali v off season, dodam vam ho manualne, jen mi ho prosim nejak zvyraznete.

Zaroven keepery naklikejte i do Yahoo, jak vas to tam navadi, at to mam jednodussi, prosim. V Yahoo zustava deadline na puvodne avizovanym 23.
Jak už jsem slíbil, tady jsou moji keepeři, kteří už jsou od teď všichni untouchable.

Hogsmeade Hedgehogs keepers

Matthew Murray
Martin Jones

John Klingberg (via trade)

Ryan McDonagh

Connor McDavid
Evgeny Kuznetsov (via trade)
Bryan Little
Alex Ovechkin
Milan Lucic
Nikita Kucherov
Williams Nylander
Viktor Arvidsson

Prospect keepers: Alex Nylander + Jacob Larsson, druhej Nylander mi vypršel a je regulérní keeper.
PRESHOW DESTROYERS KEEPERS

Henrik Lundqvist - G
Craig Anderson - G

Erik Karlsson - D
Kris Letang - D
Colton Parayko - D

Wayne Simmonds - RW
Anze Kopitar - C
Cam Atkinson - RW
Jonathan Huberdeau - LW
T.J. Oshie - RW
Rickard Rakell - C,LW
J.T. Miller - LW,RW

PROSPECT POOL
1. Jakob Chychrun
2. Joel Eriksson Ek
Bemidji Beavers' Keepers

Andrei Vasilevskiy
Jake Allen

PK Subban
Justin Faulk
Oscar Klefbom

Leon Draisaitl
Joe Pavelski
Taylor Hall
Brad Marchand
Nathan MacKinnon
Brayden Schenn
Jake Guentzel

Prospect pool:

Dylan Strome
749 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO