Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF zraz

Diskuze o všem možném i nemožném.

petrik píše:So mnou chlapci neratajte, ja som v dedkovej kategorii “pod pantoflem” :D
Presne 17.9. začínam spadať do rovnakej kategórie, takže chlapci, bohužiaľ. :-D Možno inokedy.
Jinak co se me tyka tak bych snesl i soft verzi , tedy nejakou rezervaci v podniku kde by byla slusna kapacita a zacinalo by se nejak brzy :) tak aby se to dalo sfouknout za jeden den :)
Zraz teda bude 17.9. v Brne v podniku http://www.mazanyandel.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

Rezervacia je na 17:00

Ucast :

Finch182
Rono
Anger
Kisin
Jkl
Selly8
Heny
Cathy
Kika
Esem - hovoril ze chce ist ale dlhodobo offline
Zdarec,
omlouvám se za neaktivitu. Nic moc se okolo hokeje nedělo a přiznám se, na ten sraz jsem úplně zapomněl. Bohužel se mi kryje s oslavou na které nemůžu chybět ale ještě to zkusím vykoumat. Podám info Finchovi. :-)
Já vám nevim.. vláčet se přes půl republiky jenom proto, abysme si sedli a pokecali (kor když právě k tomuhle účelu víceméně slouží samotný fórum).. to je pro mě málo.. kdyby toho byla součástí nějaká aktivní činnost (ideálně sportovní, třeba turnaj v beach volejbálku - ať můžou hrát i holky) tak bych o tom uvažoval.. dřív sem takhle kvůli fotbalovýmu turnájku jezdil třeba do Prahy... ale dát za cestu 600, řešit ubytování... v zásadě jenom proto, abych se někde vožral.. to pro mě neni tak lákavý...

se mnou teda nepočítejte.. já jsem se k tomu dlouho nevyjadřoval, protože byla možnost, že bych to spojil s jinou údalostí v Brně.. ta ale padla.. takže už je v podstatě jasno, že se toho neúčastnim...

kdybyste to chtěli ještě na poslední chvíli nějak přeorganizovat a doplnit to o nějakou aktivní zábavu, tak bych o tom možná ještě přemejšlel.. i tak, se mi to ale jeví jako zbytečně moc komplikací za málo muziky..

A ono je to tak možná i lepší, stejně už všem musí bejt jasný, že letos Stanley Cup vyhrajou Coyotes.. tak o čem vlasně chcete diskutovat? :hehe:
Wanic píše:dybyste to chtěli ještě na poslední chvíli nějak přeorganizovat a doplnit to o nějakou aktivní zábavu
Šak bude, v jednom nonstopu mají takový ten pákový hokej, sem se tam u toho zadrhl kdysi na pár hodin, je to někde kousek od Malinovského náměstí...
Wanic...tomu sa povie lenivost!!! Ja sa pretrepem cez cele SVK a tebe sa nechce cez pol republiky :lol2: ach jo...
No co, ako ste sa mali? Spolocna fotka nebude?
No příště by to chtělo fakt chatu. Hodně lidí do Brna jen tak na pivo fakt nepojede a místní zas nechtějí plnit bobříka odvahy vysedáváním do rána.

V konečných fázích nebylo moc co fotit, ..tři gumy v nonstopu? :lol2:
Fakt mě mrzí že jsem nemohl, já bych klidně přijel i jen na to blbý pivo ... nějaké zajímavé historky nebyly? kolik vás nakonec bylo?
Ahojte,

v dňoch 26-29 april budem v Ba...preot je namieste otazka, ci nedame nejaky mini zrazik. Niečo sme už načrtli v chate.....Anty, Kika i Ja, no pozvani ste aj ti ostatni.....

navrhujem stretko bud na stvrtok 27 resp. piatok 28 april...

Miestoe ma za uloihu vybrat miestny obyvatel :giggle: podmienka je bez fajcenia, skor tichsi podnik a s moznostou sa najest, ako to bolo v Brne, len bez toho koncertu :lol2:


takze kto by prisiel?
Proč se srážíte v BA, když Rono organizuje chatu? :lol2: :neviem:
Takže kto chce a má chuť a čas...

Štvrtok 27 apríl zraz o 16:00 na Hodžovom námestí v Bratislave....

Dakde pri prezidentskom paláci navrhujem... Ak sa dobre pamätám je tam taka fontána, no nie som si noc istá, hotel mam za rohom takže dojdem pešo.
:hmm: Keď si trochu prehádžem program, mohol by som sa tam dostať aj ja.
zdravím priatelia, po nedávnej spoločnej debate s Milošom (Chris) sme sa rozhodli, že skúsime osloviť zopár "dobrodruhov" na zaujímavé stretko, ktoré by sme radi uskutočnili v "matičke" Prahe, kde ja momentálne posobím a tak mám nejaké možnosti zabezpečiť ubytovanie a prípadný program.
Po předběžných dohadovaniach v rámci úžšieho okruhu ľudí cez pm, sme sa rozhodli to nasmerovať na podzim, tzn. koncom oktobra (říjen) alebo začitkom novembra (listopad).

Rád by som teda touto cestou oslovil všetkých návštevníkov tejto stránky a prípadných záujemcov, aby sa smelo zapojili do diskusie, chceme totiž čo najskor dospieť k nejakému termínu, ktorý by vyhovoval vačšine. Program doladím priebežne, samozrejme ak bude o také niečo záujem. Predbežne je tejto myšlienke naklonených cca 6-7 ľudí, tak uvidíme...

Ubytovanie by bolo v blízkosti stanice metra C Prosek a taktiež neďaleko od O2 arény, čo by sa dalo využiť na návštěvu Siene slávy Českého hokeja, prípadne zaujímavého zápasu. Miloš tam už ubytovaný bol, takže o úrovni ubytovania, či dostupnosti na metro vie tiež doplniť pár slovami.

Toľko zatial v krátkosti, na prípadné otázky samozrejme odpoviem (ak to bude v mojich silách) :wink2:
Na Proseku sú kusok od seba tieto 2 Penziony,dám tu linky na ne,kde je všetko podstatné popísané :

https://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&q= ... GVnEc-3rOQ" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&q= ... 5fytSBBckw" onclick="window.open(this.href);return false;

Na metro je to odtial kusok,:wink: ,dobre spojenie aj k 02 arene ,ubytovanie je na velmi dobrej úrovni,myslím,že by to mohla byť fajn akcia,každý človek bude v novom domove Ivanka(Walta) -Prahe vítaný. :wink: :oslava:
takže upresnenie termínu, ktorý sa už nebude meniť, (nakoľko chalani už majú aj zarezervované ubytko) :
Zraz HF - Praha, 17. a 18. novembra/listopad

pre všetkých, kterých táto myšlienka osloví, ste vítaní, zatiaľ to vyzerá na skormný zraz, ale zíde sa fajn partia na ktorú sa teším a po nejakom čase zasa fajn "pokecáme" :oslava: :-D
Pre tých, ktorí ešte premýšlajú a sú nerozhodný, pokojne aj cez pm vysvetlím, doplním.
Koniec hlásenia. :frajer:
na požiadanie zverejním zoznam ľudí, ktorí sa dostavia na zraz v Prahe, možno to trošku namotivuje ďalších, ktorí premýšlajú či sa dostaviť (osobne si to nemyslím, ale ok :wink2: )
Walt, Chris + 1 (meno neviem), cepi, Selly, GZTalda, Lecavalier1981, Rono = ? (ešte sa vyjadrí, tá ponuka s ubytovaním u mna platí :yes: ) kajo, premýšľa arek - tu by som bol rád, ak by to bolo pozitívne rozhodnutie :frajer: :yes:
predpokladám, že som na nikoho nezabudol, ešte by som rád, ak by aspon odpovedali tí, ktorých som oslovil formou pm (bez reakcie je to také nijaké), dík :)
Ivane GZtecko to asi neda, ale ja urcite :oslava:
Kua ja som v prahe 12-15 oktober :lol2:
Nuž ďalšie parádne stretko pomaličky za nami, stretla sa stará dobrá parta: Walt, Selly, Chris, cepi a jedna nová posila do tímu Janka :frajer: a spoločne sme sa fajn zabavili, čo to poochutnávali :oslava: zaspomínali a dohodli ďalšie pokračovanie, tentokrát na Morave, konkrétne v Strážniciach. Absolútne nejdem riešiť koľko nás bolo, kto prišiel a neprišiel, bolo fajn a to je podstatné. :good: :klobuk:
Walt píše:Nuž ďalšie parádne stretko pomaličky za nami, stretla sa stará dobrá parta: Walt, Selly, Chris, cepi a jedna nová posila do tímu Janka :frajer: a spoločne sme sa fajn zabavili, čo to poochutnávali :oslava: zaspomínali a dohodli ďalšie pokračovanie, tentokrát na Morave, konkrétne v Strážniciach. Absolútne nejdem riešiť koľko nás bolo, kto prišiel a neprišiel, bolo fajn a to je podstatné. :good: :klobuk:
Ve Strážnici :jn:
TT1905 píše:
Walt píše:Nuž ďalšie parádne stretko pomaličky za nami, stretla sa stará dobrá parta: Walt, Selly, Chris, cepi a jedna nová posila do tímu Janka :frajer: a spoločne sme sa fajn zabavili, čo to poochutnávali :oslava: zaspomínali a dohodli ďalšie pokračovanie, tentokrát na Morave, konkrétne v Strážniciach. Absolútne nejdem riešiť koľko nás bolo, kto prišiel a neprišiel, bolo fajn a to je podstatné. :good: :klobuk:
Ve Strážnici :jn:
áno, mám tam nejaké kontakty v Zámecke sklepy Strážnice : https://www.zameckesklepy.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
je tam veľmi príjemné ubytovanie : https://www.zameckesklepy.cz/sluzby/ubytovani/" onclick="window.open(this.href);return false;
(Cena za osobu a noc je 375,- včetně 15% DPH a poplatku městu Strážnice.)
Celkovo na jednom mieste je veľa zaujímavých vecí, ako Baťov kanál, zámek, skanzen, historické vínne pivnice a pod.
Viem tam zabezpečiť prohlídku vinarstva spoločne s rautom, ak by bol záujem aj cimbálovku :oslava: :good:
My sme predbežne dohodnutí všetci, čo boli teraz v Prahe, ide len o to nájsť vhodný termín a napadlo nás to dať na svátek 1. alebo 8. mája (května) čo je utorok, myslené samozrejme tak, že ten víkend predtým, k tomu pripojiť dovolenku na pondelok a máme 4 dńový trip, ktorý nám ukrojí iba 1 deň dovolenky. V tom období je už pekne a ešte nie sú letné dovolenky. Predbežne takto, ak by mal niekto vážny záujem ste samozrejme vítaní... :frajer:
Ale né, to já si jen tak rýpnul, protože je to ta Strážnice, ne ty Strážnice :jn:
Ale pěkně to máš vymyšlené :thumbsup:
TT1905 píše:Ale né, to já si jen tak rýpnul, protože je to ta Strážnice, ne ty Strážnice :jn:
Ale pěkně to máš vymyšlené :thumbsup:
tak som sa zasa niečo nové dozvedel, u nás je to totiž tak, že
tá Bratislava, tá Žilina a pod.
tie Mokrance, tie Dudince a pod...
tak sa v tom vyznaj, to mi fakt neprišlo, že vy máte : tá Strážnice :wink2:
177 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO