Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

VANCOUVER CANUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Vyšlo to parádne, gol číslo 233 , prihrávka od Dannyho a Edlera, proti Luongovi :moj: a doma, inak by nás čakal 3 zápasový trip a potom ASG prestávka a vonku by to nebolo ono. :klobuk:
Miller má tiež momentálne Vezina formu, ja som bol rád že ten kontrakt mu už končí a budeme mať 6 mega volných, ale Millsy je stále lepší ako Markstrom a Demko sa viac menej trápi na farme tak ako aj Virtanen :? , takže kludne ešte na 1-2 roky by som ho predlžil.
https://www.theplayerstribune.com/alex- ... vancouver/" onclick="window.open(this.href);return false; :klobuk:
Dotoho moji oblubeni hrdinovia z vancouveru. :wave:
Dnes super čas zápasu, proti bratovým Wild a ešte k tomu možno uvidíme aj Boesera v akcii :-O
V zostave mu miesto uvolní Granlund ktorý pôjde na operáciu zápästia, že vraj mal s ním problémy už na začiatku sezony, o to impresívnejších je tých jeho 19 golov, jedno z mála príjemných prekvapení v tejto sezone.
:wave:
Baertschiho pätička :good:
Nový franchise rekord.. 10 prehra doma v rade :paperbag: . Už nech tá sezona skončí na toto sa už nedá pozerať.
No pekne nám to začína, fans si ho oblúbili, robil pokroky a rozdával velké hity, nechápem prečo uteká v našej meh obrane by mal miesto isté, je to rus no..
Ohlund píše:nechápem prečo uteká
Prý se mu nelíbil IT v NHL + určitě faktor OH taky sehrál roli. Ale pro vás víc minut pro Stechera s Larsena, tím lépe.
Larsena už dúfam v našom drese neuvidím, to bol nový Bartkowski alebo Yannick Weber.. Turnover mašina, na PP useless v obrannej tretine to isté, premarodil pol sezony.. Ja som mal očakávania velké o to viac ma sklamal, zo začiatku sezony dostával prednosť práve pred Stecherom ktorý mal už kemp výborný, "naštastie" sa potom zranil a Troy mohol vyniknúť, v dalšej sezone by som ovela radšej videl Juoleviho ako Larsena, ale uvidíme aké bude leto (draft, trejdy, UFAs a aký budú mať kemp) ...

Od oboch našich navrátilcov z europy som čakal vela, Rodin mal aspoň prípravu dobrú ale následne celý rok premarodil a do NHL sa už asi nevráti :hroza: , Larsen mohol byť dobrý PP quarterback v KHL ale v NHL kde je užší lad a hrá sa rýchlejšie tak nepredviedol nič, zo začiatku sezony bol QB na prvej PP, ale strela vždy zblokovaná a pri prihrávkaj žiadna kreativita len to rýchlo odhodil najbližšiemu hráčovi.. :thumbsdown:

Ale neviem čo by chcel Tryamkin prvý rok, navyše ked zanedbal letnú prípravu a do kempu prišiel s nadváhou, kvôli tomu ani prvý mesiac nehral.. Akonáhle sa rozohral tak dostával toho IT dosť, teraz to jeden chlapík rozoberal na fore nucks a 2/3 zápasov hral 16+ , na nováčika ktorý nevie po anglicky hodne priestoru.. Ale očividne sa mu za morom nepáčilo, strávil tam celý rok a po sezone mal na tlačovke tlmočníčku.. :roll:
Ohlund píše:Larsena už dúfam v našom drese neuvidím
podpisal na 2 roky s Ufou...
Reports are Travis Green, who was a finalist for the Ducks' job last summer, will be Vancouver's new coach. Promoted from AHL Utica.
:cry: :good:

Pro vás super, mě pořád mrzí, že nepřišel k nám, jelikož byl finalista i u nás před rokem. Konečně děláte nějaké dobré kroky a pochopili jste, že je třeba rebuild, vyměnili jste starší hráče za mladé, vzali trenéra, který umí pracovat s mladými a je hodně talentovaný.
Vykokotený Bettman, to sa dalo čakať že s nami znovu vydrbe, asi sa mu na tú šaškáreň vydrbem aj ja.. Dajte mi ban, i am out of here..

Hlavná vec že Buttmanov Edmontoník môže pickovať prvý 10 rokov posebe a akonáhle dostanú McDavida treba zmeniť pravidlá loterie :rofl: . Generačné talenty končia len v Pitt a Edm.. Trápny kkt buttman
Klidně bych výběrem překvapil a vzal Petterssona (zná se s Dahlénem), Suzukiho nebo i Yamamota. Už jsem upustil od griterů teď potřebujeme šikovný hokejisty :thumbsup:
Nj preto som sa veľmi tešil na Hischiera, malý rýchly šikovný hráč ktorý by mohol hrať v prvom tíme už dalšiu sezonu a miesto toho zas pickneme hráča na ktorého budeme čakať roky, viem že rebuild "bolí" a potrvá to ešte roky kým nás začnú brať seriozne, ale aspoň by to bola zábava sledovať ten tím keby draftujeme nejaký top prospect ako Laine či Nico ale my takého hráča mať nemôžme lebo Gary je KKT no..
Ja neviem, ale v tomto drafte mi ten slide nepride ako nejaka tragedia. Cital som viacere nazory ze o par rokov moze byt za top hraca z tohto draftu povazovany kludne aj niekto ako mittelstad alebo tippet alebo glass atd.
Osobne chcem pre avs toho heinekena ci jak sa ten finsky bek vola, ale ak by ho zobral dallas (co asi vezme) tak by som vobec nemal problem s trade down niekde na 7-8 miesto, mal by tam byt stale prospekt podobnej urovne ako na tej stvorke...
To ze sa vam neujde najsexi meno neznamena ze o 2-3 roky nemozete byt s tymto draftom spokojni... :neviem:
Ale nám sa neujde nikdy nič, minulý rok sme tiež skončili 3. od konca a mali slušnú šancu na Matthewsa, Laineho či Jesseho... Tento rok som si hovoril že už to musí vyjsť a tešil sa na Nica a bum ďalší kopanec do rozkroku od Garyho, pri našom štastí ten hráč bude bust, aj Virtanena sme brali zo 6. miesta a nejde mu to ani v AHL zatial, a taký Ehlers ktorého sme mohli mať miesto neho.. :roll: . V tom drafte sme mali ešte jeden pick v prvom kole a velký scoutingový mág Benning zobral McCanna pred Pastrňákom :lol2: .. Sme v riadnych sra*kách a miesto toho aby sme chytili nejaký lucky break tak dostávame len dalšie facky, Tryamkin si utečie domov, lotéria ďalší fail..

Tak či tak by sme s týmto timom museli čakať ešte roky kým by sme mohli pomýšlať na PO a nejaký run, ale keby ziskame nejaký top prospekt tak by sa to o kúsok urýchlilo a hlavne by bolo na čo pozerať, lebo teraz aj Olli aj dalši prospekt ktorý zoberieme tento rok zostanú ešte v nižších súťažiach a budeme hrať stále tu istú nepozeratelnú sračku ako tento rok...

:respect:
Hmm tak podpisem Vaneka dal Benning tak trochu najevo, že se na Boesera spěchat nebude :hmm: V prvních třech útocích vidím OBSAZENO: D.Sedin-H.Sedin-Eriksson, Baertschi-Horvat-Gagner, Vanek-Sutter-Granlund at´ už to poskládá Green jakkoliv.

Wennberg podepsanej za míň než jsem čekal což by nám mělo pomoct při podpisu Horvata, kterej se očekává do týdne. Ideálně by to mělo být v rozmezí 4,9(Wennberg) - 5,5(Drouin), ale já pořád očekávám 6x6 tak uvidíme :roll:
Ja som čítal že je dosť možný aj bridge kontrakt, aj ked to by nedávalo zmysel teraz a radšej by som mu dal long term..
https://twitter.com/TSN1040/status/903659920268169216" onclick="window.open(this.href);return false;

Inak tento rok dobre šlape aj Vaxjo s našim Eliasom, budem ich viac sledovať. v LM zatial dominujú, Elias 0+2 v poslednom zápase, uvidíme či sa k nemu pridá aj Dahlén.
Bo konečně podepsanej :jupi: 6let/33M :thumbsup:

http://www.tsn.ca/canucks-horvat-closin ... l-1.850894" onclick="window.open(this.href);return false;
:good:
Tak a zostava je už známa... ešte včera tam bolo zopár otáznikov lebo sme mali v zostave až 26 hráčov a to Archibald mal vydarený kemp ale nemal NHL kontrakt, nakoniec sme ho nepodpísali a poslali na farmu asi hlavne z toho dôvodu aby sme nemali zbytočné komplikácie pred uzávierkou...

Juolevi ani na druhý pokus nespravil tím a stále má k tomu daleko :? , neposlali sme ho už do juniorky ale sme sa s Londonom dohodli a Olli pôjde do fínskej ligy hrať s dospelými, v TPS Turku hrá aj další náš prospect Palmu a asistenta trénera robí ex canuck Sami Salo :thumbsup: , snád mu to pomôže.

Gaunce a Cassels skončili na IR a po včerajšom trejde za Pouliota sme museli na farmu poslať ešte aj Wierciocha.
To teda znamená že Boeser a Virtanen spravili prvý tím :thumbsup: , Jakeovi sa to podarilo už pred dvomi rokmi, už vtedy bol tlak na vedenie aby sa začlenili do zostavy aj mladíci, tak sme nechali v prvom tíme aj McCanna aj Virtanena a nakoniec sa ukázalo že ani jeden z nich nebol ešte pripravený a skôr im to uškodilo, Jake potom strávil celý rok v AHL kde znovu získal sebavedomie, naučil sa využívať svoje prednosti a sadol si aj s našim trénerom Greenom, tak snád sa už v prvom tíme presadí naplno. U Boesera mám trochu obavy aby nedopadol rovnako ako tí dvaja ked neboli ešte pripravení, očakávania sú strašne velké, ked mu nevyjde prvých niekolko zápasov nemusí to dopadnúť dobre..

Včerajší trejd sa mi moc nepáčil, dúfal som že Pedan má u nás budúcnosť, ale s tými našimi mladými obrancami to nevyzerá najlepšie, aj Subban bol znovu poslaný na farmu už medzi prvými :thumbsdown: , hlavná vec že sme v prvom tíme do poslednej chvíle držali Biegu a Wierciocha :roll: .
Podobne ako u nás s Pedanom aj v Pittsburghu už asi došla trpezlivosť s Pouliotom, si ešte pamätám časy ked Atlantik tie ich D prospecty tak vychvaloval že to bolo skoro ako dnes Flajers fans, mali Despresa, Bortuzza, Dumoulina a Pouliota a nakoniec nič extra sa z nich nestalo..
Ale my sme už dali druhú šancu aj nepodareným projektom Lames a s Baertschim a Granlundom sa to vyplatilo, navyše Pouliota si vyžiadal Green, ten ho trénoval už v juniorke v Portlande, Green povedal že chce hrať taký hokej do ktorého sa mu Pouliot hodí, to že bude hrať pod trénerom s ktorým sa pozná a dostane hned šancu v prvom tíme by mu mohlo navrátiť sebavedomie a mohlo by z neho ešte niečo byť :hmm: . Inak v Portlande dominoval v páre spolu s dalším našim prospectom Cederholmom, tak možno si tú spoluprácu ešte zopakujú na farme keby to náhodou opäť nevyšlo...

A ked už sme pri farme, tento rok sa tam zišla celkom zaujímavá skupinka hráčov a podla mňa by mohli byť contenderi.. sú tam šikovný Jonathan Dahlén, Nik Goldobin, Rodin a Boucher okrem nich aj Archibald ktorý skoro spravil prvý tím a na hrane medzi NHL/AHL sú aj hráči ako Gaunce, Megna či Chaput a Cassels v obrane dalšie príjemné prekvapenie z kempu Jalen Chatfield, Subban, Holm... v bráne Demko a Bachman. Keby tam boli ešte aj Virtanen a Boeser tak by to bol powerhouse, ale dúfam že vdaka dobrým výkonom zostanú hore...

Do novej sezony by sme mali ísť asi v takejto podobe:

Baertschi - Horvat - Boeser
Daniel - Henrik - Granlund/Vanek/Eriksson
Eriks/Vanek - Burmistrov/Granlund - Virtanen
Gagner - Sutter - Dorsett

ja by som chcel vedla dvojčat Granlunda, tretí útok Vane-Burm-Virt a 4. Loui-Sutt-Gagner a Dorsett pekne na tribúne, mali by sme 4 vyrovnané a vyvážené útoky :hmm:

Edler - Stecher
Hutton - Tanev
Del Zotto - Gudbranson
a ešte Pouliot a Biega, ozaj netuším miesto koho chcú dať Derricka do základu..

V bráne nemáme ani jednu preverenú jednotku a štarty by si mali deliť 50/50, dúfam že aspoň jeden z nich sa chytí.
Juolevi ještě rok počká v obraně je kam sáhnout, očekávám poslední rok pro Edlera u nás a pak ho nahradí. Chválím přesun do TPS bude hrát pod Salem, s Palmuem a hlavně mezi dospělákama juniorka mu už nic nedá.

Virtanen si za ty výkony tým zasloužil, ale neočekávám, že se po celej rok udrží.

O Boesera fakt strach nemám a nesrovnával bych to s Virtanenem a McCannem, když nastoupili. On je jinde po draftu odehrál 2 skvělé sezony v NCAA, měl parádní závěr v NHL a v přípravě dominoval. Troufám si tvrdit, že patří k širším kandidátům na Caldera ne-li víc.

Na trejd Pedana jsem měl asi opačné reakce nic v něm nevidím a vůbec se divím, že jsme za něj něco dostali :hehe: Pouliota beru všema 20ti!

Očekával jsem, že tým udělaj Boucher, Megna, Chaput, nebo Rödin asi stejně jako ty, ale takhle je to mnohem lepší :) Jak říkáš Utica bude našláplá...
Tak Jonathan Dahlén nakonec nebude hrát za Uticu AHL, ale vrátí se do švédska a vyzkouší si nejvyšší soutěž :thumbsup: Bylo by úžasný kdyby se připojil k Pettersonovi do Växjo to by mělo logiku :pray:
2905 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS