Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Kovalchuk vraj preferuje hrat v New Yorku alebo na Floride, aspon to som niekde zachytil.
taky jsem to cetl, ale pak jsem i cetl popreni. Pravda je ze vybirat si nemuze :) Navic si moc neumim predstavit, ze ho trejdneme v ramci Metra. Co se floridy tyce, pak moc nevim, co by za nej mohli nabidnout. nabizej se picky, ale tech uz mame dost a chtelo by to nekoho do obrany. Treba se spokoji s californii, kdyz ne ducks pak kings ho kdysi chteli :D
megaton píše:taky jsem to cetl, ale pak jsem i cetl popreni. Pravda je ze vybirat si nemuze :) Navic si moc neumim predstavit, ze ho trejdneme v ramci Metra. Co se floridy tyce, pak moc nevim, co by za nej mohli nabidnout. nabizej se picky, ale tech uz mame dost a chtelo by to nekoho do obrany. Treba se spokoji s californii, kdyz ne ducks pak kings ho kdysi chteli :D
Upřímně úplně Kings nemám nasledovaný, ale nějak si nemyslim že maj nějaky prospecty, který by nám pomohli ať už v obraně nebo útoku. To naopak v Ducks bych si vybral hráče :-D Co takový Jets.. takovejhle top 6 LW by se jim hodil, vím že maj prospectu jak sv*ně, ale v boji o play-off by se jim hodil a navíc maj dost peněz pod stropem a podle mě pořádný křídlo by se hodilo i Leafs a Oilers.. oba teamy navíc mají dost prostoru pod stropem..
Jinak teď jsem ještě četl spekulaci, že Stars nám nabízejí ten jejich 3 pick v prvním kole za Coryho.. Upřímně mě se to nezdá jako blbej deal. Na trojce můžem vzít toho Liljegrena nebo jak se to kurnik píše a ještě by nám mohli poslat někoho z dvojice Niemi - Lehtonen. Navíc možná je už čas dát šanci Blackwoodovi a ještě je tam ten Cormier. Stejně to play-off neuděláme a to mi přijde jako solidní value za Coryho
Ja nevim, na jednu stranu bych tomu rozuměl protože Cory ma pred sebou kolik dobrejch sezon? max 5? s tím, že na vrcholu bude tak jeste tri roky. Do ty doby na pohar asi myslet nemuzem a tak by jeho trejd daval smysl. Na druhou stranu brankoviste je jedina vyresena pozice v tymu a trejd Coryho by byl tak krokem zpet. Ani jeden z "Woodu" neni asi ready, leda tak podepsat nekoho z UFA a navic treti kolo v tomhle draftu mi neprijde dost, notabene, pokud bychom vzali nekoho z tech drevaku.
tak Kovy už může jednat s dalšíma teamama.. jsem zvědavej co za něj dostanem.. na druhou stranu lepší než nic
A je nějaká šance si Kovyho nechat? Jak jste na tom se stropem a jak byste se na to ,,tvářili,,? Ten útok by už byl celkem našláplej loni přišel Hall, teď Nolan/Hischier + Kovalchuk :nervozny: Předpokládám, že Zacha a Blandisi půjdou taky hore... Ale chápu, že prioritou je teď obrana.
Leon píše:A je nějaká šance si Kovyho nechat? Jak jste na tom se stropem a jak byste se na to ,,tvářili,,? Ten útok by už byl celkem našláplej loni přišel Hall, teď Nolan/Hischier + Kovalchuk :nervozny: Předpokládám, že Zacha a Blandisi půjdou taky hore... Ale chápu, že prioritou je teď obrana.
podle mě nulová. Já bych si ho nechal, ale on evidentně už tu hrát nechce, navíc by to bylo divný ho nechat znova hrát za Devs když se zachoval jak hajzl.. Útok by sice nevypadal zle na papíře, ale ve skutečnosti to taková sláva není. Jako nějaký legit players můžem v tuhle chvíli počítat Halla, Palmieriho, Henrique. Zajac je fajn jako center no. 3 a zbytek útočníků se tak maximalně hodí do 3-4 lajny. S tim že nám strašně chybí centr do první formace a ještě jedno křídlo. Nicméně Zacha má hodně práce před sebou, Blandisi měl špatnej rok. Spíš budem doufat, že se někdo příští rok chytí z trojice McLeod, Quenville a Bastian. Přičemž ty první dva maj fakt šanci velkou. Ta obrana je průser no a já tajně doufám, že o Kovyho bude mít zájem Anaheim a my jim ještě hodíme nějakej pick a dostanem někoho z jejich obránců. Shero určitě bude hledat beka. Picků máme dost, ty ještě můžem přihodit
formic99 píše:já tajně doufám, že o Kovyho bude mít zájem Anaheim
:lol2: :lol2: Ježiš, další, jak kdyby to nestačilo napsat jednou. To je větší šance, že Holzer vyhraje Norrise než tohle.
tomasinho píše:
formic99 píše:já tajně doufám, že o Kovyho bude mít zájem Anaheim
:lol2: :lol2: Ježiš, další, jak kdyby to nestačilo napsat jednou. To je větší šance, že Holzer vyhraje Norrise než tohle.
No kľud, napísal , že len tajne doufa. :-D
Pali_Caps píše:No kľud, napísal , že len tajne doufa. :-D
Tak v takovou pi*ovinu může doufat jak chce. To je jak kdybych napsal, že já doufám, že pošleme Vatanena za Draisaitla třeba, taky můžu doufat, ale šance je fakt nulová. Navíc když člověk napíše, proč je zrovna tohle úplný nesmysl.
Navic je to u me bezcharakterni hovado co sel za prachama a kdyz uz to i v KHL flakal tak se chce vratit. Jako skill ma, ale takoveho hrace bych nechtel ani za nic.

PS: Doufam ze jsem se tu nedotkl nejakeho uzivatele co jej ma stale v oblibe, a pokud ano, tak sorry :)
tomasinho píše:
Pali_Caps píše:No kľud, napísal , že len tajne doufa. :-D
Tak v takovou pi*ovinu může doufat jak chce. To je jak kdybych napsal, že já doufám, že pošleme Vatanena za Draisaitla třeba, taky můžu doufat, ale šance je fakt nulová. Navíc když člověk napíše, proč je zrovna tohle úplný nesmysl.
aby ses ještě nedivil třeba pane GM :)
formic99 píše:aby ses ještě nedivil třeba pane GM :)
To se neboj. Jak jsem psal megatonovi. To, že máme moc beků a chybí nám křídlo, neznamená, že nám každý může posílat svoje sra*ky a zbavit se svých hráčů. Pro nás možná výhodné, protože cena našich beků by tím mohla jít nahoru. Z našeho pohledu to nedává absolutně smysl - starý (34 :scare: ), Rus, pravák, potížista, všecko úplně opačně, co budeme chtít.

Pokud někdo zná Murrayho, ví, že Rus u něj nepřichází v úvahu, za svých 10 let nebo kolik kromě experimentů s Bryzgalovem a Khudobinem, které nevyšly, žádného nedraftoval, netrejdoval pro žádného, nepodepsal žádného. K tomu sám se vyjadřoval, že ví o generační mezeře a potřebě přivést mladé křídlo, ideálně leváka.

Dává ti to teda pořád smysl?
Kovy ani ve 34 nebude zadna sra*ka (hokejova). Troufam si rict, ze v tymu jako Ducks by 30+30 udelal. Navic se nikoho nezbavujeme, je to moznost, ktera se naskytla nam a vlastne i ostatnim, protoze maji moznost si kontrakt vyjednat sami.

Aby hral v NJD je nesmysl z mnoha duvodu, ktere si odbornik jako ty, jiste sam domysli. pak je tu druha vec a sice nevim jak dlouhy myslis, ze jeste bude okno na cup pro vas otevrene? dva tri roky? na tolik se presne podepise.

Pokud neskonci v jednom z californskych tymu, pak se pro nej snad najde misto jinde. Pokud ne at klidne shnije v rusku.
Viac ako sestica timov so zaujmom o Kovalchuka. Medzi nimi Sharks, Blues, Maple Leafs a aj Rangers. Kovalchuk sa vyjadril, ze by chcel hrat za Rangers. Sice vymena medzi tymito dvoma timami sa nejavi pravdepodobne, nie je vylucene, ze ked Rangers budu ochotni dat o cosi viac ako zvysok timov, Shero tu vymenu moze spravit.
tak máme konečně obránce. Nicméně Mullera znám jenom podle papíru a upřímně mi to přijde že dostali docela dost. Za mě jsem trošku zklamanej. Je tu někdo kdo ho zná více?
Tak toto je snáď iba vtip. Beaulieu išiel za 3. kolo a my dáme 2. a 4. kolo za hráča čo odohral 4 zápasy v poslednej sezóne :hroza: Čo tam Shero fetoval, keď tomuto kývol, ALE ak to bude znamenať, že si najhoršieho obrancu v NHL Lovejoya vyberie Vegas alebo sa ho hocijakým iným spôsobom zbavíme, beriem tento trejd všetkými 20timi. Ešte sa treba modliť, aby sme toho idiota nechránili náhodou lebo zo Shera aj toto môže vyjsť :slap:
Davvy píše:Tak toto je snáď iba vtip.
na druhou stranu kdyz jsme trejdovali pro Palmieriho, hodne lidi si klepalo na celo.. tak snad prekvapi frajer
tak tragicky by som to nevidel. aj ked neviem prist nato co tymto trejdom shero sleduje :neviem: ta cena nie je nijako velka.. to druhe kolo je bostonske (49ta pozicia). radsej mat muellera, ktory moze hrat hned ako cakat dalsie 3-4 roky na mozno hraca( este mame 10!! draftov co je stale privela).. cakal som ze pred ED privedieme obrancu, co sa stalo. iste, chcel som ine mena, ale tu nie je co vycitat, kedze vobec neboli menení.. teraz ma zaujima ako dopadne ED (predpokladam ze prideme o obrancu) a vyjadrenie shera, kam s muellerom ratame.. stale nemame toho top 4 obrancu co by hral so seversonom a ulahcil greeneovi (v co som dufal). za to mame teraz troch do tretieho paru (moore, merrill, mueller)- a to ma teda vobec nenaplna optimizmom, ak tam(druhy par) ktorykolvek z nich bude musiet hrat.. uvidime ako sa to vyvinie..
Nehnevajte sa na mna, ale tu Shero hrozne preplatil. Mueller ma nabeh na bust. Je v pohode zobrat takeho hraca za stvrte, piate kolo, kde nic nestratite. Ale 2+4, to nie.
Connor McDavid píše:Nehnevajte sa na mna, ale tu Shero hrozne preplatil. Mueller ma nabeh na bust. Je v pohode zobrat takeho hraca za stvrte, piate kolo, kde nic nestratite. Ale 2+4, to nie.
Polák išiel za 2 x 2nd :jn:
Věřím Muellerovi, že NHL udělá. Docela ho mám nasledovaného od draftu, MS20. Potřebuje restart, SJ to s ním přepálilo. Cena je nestandartní, ale evidentně tam byla silná motivace ho získat.
tak místní Ďáblové.. koho by jste si přáli v pátek na podium s dresem číslo 1? Já bych vybral Švýcara.. přijde mi že takovyhle ho hráče potřebujem.
je mi to jedno. uprimne sa v tom nevyznam a nesledujem talenty pred draftom (iste po loterii som si o oboch zistoval co najviac).
co som sa docital, tak z patricka uplne krici devils.. na 100% si myslim, ze to bude on, ale co ja o tom viem? :neviem:
6693 příspěvků
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2018 WASHINGTON CAPITALS