Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WCSF: (1) ANAHEIM Ducks vs. EDMONTON Oilers (2)

Vyvrcholenie sezóny 2016/2017.

Postupujuci :?:

ANA
72%
18
EDM
28%
7

Kačenky wow :klobuk: :klobuk: :klobuk:
Lucic: "If someone knows what goalie interference is anymore, please call me and tell me."...podla nejakeho vykladu to asi uznali sprave, respektive vedia si to obhajit, otazka ale je, ze ci to uz proste nebolo cez..
Massive, massive win! :wave:

Po dvou třetinách jsem musel do školy a než jsem dojel a sedl k počítači, byl konec základní hrací doby, takže jsem po cestě hypnotizoval jenom livesport. Byl jsem po druhé třetině extrémně vytočený. První třetina byla výborná, 26:9 poměr shot attempts, chyběl jen gól, pár šancí, nájezd, Getzlaf zas dominoval.

Druhá v našem podání je většinou extrém, dobrá nebo častěji, mizerná. Dneska to byl druhý případ. Po 15 vteřinách zas a znovu lucky bounce, 5. zápas v každém dali Oilers takový gól, až to je k posrání už. Místo srovnání pak idiot Ritchie udělá prasácký zákrok v útočném pásmu, načež v oslabení McDavid magic a další faul, 5 na 3 a gól. Budu se opakovat, je k nevíře, že celý rok tak skvělé oslabení dostalo gól v 8 z 9 zápasů PO. Třetí gól byl jen třešnička na dortu.

Ritchie celkově hraje hrozně celé PO, dementní vyloučení, mizerný skating, nebýt zranění Eavese a Kašeho, posadil bych ho. Dokonce bych radši povolal Sörensena, než abych viděl hrát Ritchieho.

Plno lidí na twitteru kritizuje Gibsona, že má z gólmanů v 2. kole nejhorší čísla. Toto ale ukazuje něco jiného, on toho chytí strašně moc, jenom je proti nám strašně moc šancí a necháváme ho na holičkách úplně.
Stihl jsem už i záznam třetí třetiny, dlouho to bylo jenom plácání na bránu a nic z toho. Na rozdíl od Oilers jsme stříleli z nevýhodných pozic, Talbot měl nulu a nevěděl jak.
Konec kopa štěstí, že to tam napadalo, ale byl to takový BB classic, mohutný závěr. Oilers si to projebali sami. Můžou nadávat jen sobě, že se do té pozice dostali, dneska ztratili jasně vyhraný zápas a ani výmluvy na goalie interference se nemůžou vymlouvat. Nurse Keslera držel, držel mu hokejku, která byla pod betonem Talbota. Lučíč, ať drží radši hubu, nebo mu přes ní Manson s radostí zas natáhne. Hrozný nezvladač.

Obrázek

V prvním OT lepší Oilers, hrozné nervy, pak ale přišlo probuzení Perryho. Jasně, minulý zápas byl výborný, dnes slabší, ale dvě áčka v závěru. Ale konečně přišel taky gól a takhle klíčový. Snad ho to nakopne.

Věřím, že i celý tým to nakopne a nepustí to do game 7, prostě nesmí. Už teď mám strach z klasického scénáře, ani nevíte jaký. Ale věřím, že to klapne, Edmonton musí být teď hodně dole.
Dneska jsem se poradne vytrestal, nejakych 5-6 minut pred koncem uz jsem byl utahany a sel spat, ted to zapnu jestli 0-3 nebo jsme tam jednoho smudlaka dali a my to otocili :oslava: Jako wow, po tom co jsme hrali od 2.tretiny bych tomu neuveril ani omylem, takovyto obrat a ja si ho necham ujit. ko*ot jsem a ne fanda, dobre mi tak :samovrazda:
Dat 3 goly pri EN, to jsem v zivote nevidel :klobuk:
Selly8 píše:takovyto obrat a ja si ho necham ujit. k**** jsem a ne fanda, dobre mi tak
Nebol si jediný, polovica haly tiež odišla a obrat už sledovali len fanúšikovia Oilers :hroza:
Pali_Caps píše:Lucic: "If someone knows what goalie interference is anymore, please call me and tell me.


This :-P
Spearing someone in the nuts is the only thing Lucic has any idea about anyways
:good:
Hlavne ze treba takovy game 7 s Kings kdy uz vedli 6-0 jsem vytrpel az do konce :slap:
rano som si zapol zapas so snahou pozerat bez spoilerov, ziaden facebook, twitter, reddit, youtube nic. zapnem video a pozeram celkovy cas 4 hodiny, no parada, uz teraz viem, ze to bude predlzenie. 5 minut do konca, 3:0, tragicka hra, uz si hovorim, ze to asi debilne odstrihli... a potom :sok: taky obrat som uz videl na florbale, dokonca jedno take vyrovnanie som vybavil raz aj sam :frajer: na hokeji, v nhl a este k tomu v playoff, ina kava.
co sa tyka vyrovnavacieho golu... Kesler mu sice zavadzal, ale kedze na nom Nurse pomaly lezal, tak sa nemal velmi kam uhnut
Selly8 píše:Hlavne ze treba takovy game 7 s Kings kdy uz vedli 6-0 jsem vytrpel az do konce
Ten jsem zas vypl já :-D
:rofl: skoda ze som to nevidel nazivo.
Tahle serie prinesla konecne trosku konzistence co se tyce posuzovani spornych challengeu. Celou sezonu v tom byl bordel a bylo to random, clovek si mohl hazet minci. Konecne teda nastolen poradek po kterem vsichni tak volali :good:
Cry me a river. A že před třetím gólem Oilers byl faul, to nikomu nevadí. Jasně, že ne, kór Chiarellimu ne.
Chia zazil nieco z obratenej stranky, to som si hned spomenul na nas nezabudnutelny match s listami este pod jeho vedenim, ked sme este 10 minut pred koncom doma prehravali 1:4 a 2x skorovali v samom zavere pri odvolani brankara a doklepli to v OT

taky zapas si treba prezit, toto ak clovek zazije live klepe sa pomaly cely den:) a klepe sa aj ked jeho tim ligne, lebo po takomto to priebehu je to na prasky (ze arek:) skorovat 3x pri empty net to je tazko uveritelne a trhnut to este v predlzeni, konecna; v nasom pripade to bolo umocnene, ze slo o 7 zapas...nezabudnutelne dodnes



Selly prist o takyto zapas :slap: jedine co by ta ospravedlnilo, ak by ti kolovala 3jka v zile :pivo_uslo:
uz place chiarelli
tak to je moc peknej zacatek :)
Deja vu all over again, nebyli jsme absolutně ready, asi si mysleli, že se to dohraje samo a viděli se v dalším kole nebo co. Nebylo co řešit, Gibson poprvé fakt mizérie, tři góly po zemi, jeden nebo dva měl mít určitě, každopádně už se pak těžko vykopávalo z té díry, zvlášť, když chudák Bernier ani nestihl ucítit první kapky potu a už tam lovil další z branky. Hnus, trapas, ostuda. Tohle si nemůžou dovolit takový zápas v 6. zápase divizního finále. Pátý rok v řadě se rýsuje game 7 loss. BB nám tu něco zanechal na památku, nám i Caps :giggle:
tipujem, ze Selly pozeral od zaciatku do konca :)
aj ked sa mi to nelubi toto je dost husta odpoved oilers na ten choke.
Skorpion píše:tipujem, ze Selly pozeral od zaciatku do konca :)
:-D

Nastesti ne, zas jsem si neuvedomil ze v nedeli by se mohlo hrat driv a budika nastavil klasicky na pul pate a napadlo me to az jak jsem vstaval takze jsem jsem tu holomajznu diky bohu nevidel.
Skoda :( boli sme tak blizko, ale vzdy sa to nejako dosralo ci uz to nase vedenie v serii alebo skrat v 5 zapase. Dnes okrem malych usekov kedy sme drzali krok to vyzeralo dost biedne. Klobuk dole pred Talbotom :klobuk:
Než se trošku emotivně uklidním, tak hodím jen pár zajímavostí z Twitteru a pomalu začnu psát hodnocení.
I přes zranění jim to vyšlo nakonec :-D Good job od Nilla, pro nás i tak nic neznamenající pick.
Boll talisman a Gibby se zvednul a ukázal, že big game player prostě.
Všechno nejlepší :oslava:
God bless Ryan Kesler. Forsberg-Johansen-Arvidsson next.
Kletba prolomena! Démoni vyhnáni, 4 sezony utrpení jsou pryč. Ani se mi tomu nechce věřit. Moc jsem před zápasem nevěřil, ale musím říct, během něj jsem byl až moc klidný, neumím si to vysvětlit. Sice Theodore udělal kravinu a opět a znovu jsme prohrávali, přesto to z těch všech Game 7’s byla nejlepší první třetina, i když Oilers ji sehráli výborně. Udrželi jsme to ale na 0:1.

Od druhé třetiny parádní výkon, dominance neskutečná, pomohlo přeházení lajn, Ritchie se u Getzlafa s Perrym konečně probral a nakonec i rozhodl. Unlikely hero. Rakell s Kašem zase spolu, to byla taky paráda, vedle i nich Vermette vypadal jak hokejista. Ještě mezi ně od příští sezony Steela třeba.

A nakonec rozhodne Ritchie, který hrál a kterého jsem tak moc kritizoval. Totéž Gibson, který prostě nebyl úplně mizerný, ale měl být prostě lepší. Dneska se ukázal v daleko lepším světle, hlavně ten trojitý zákrok proti McDavidovi ve třetí třetině famózní. Snad ho to zvedne a začne chytat tak, jak umí. Proti red hot Rinnemu to bude třeba.

Malou omluvu zaslouží Carlyle, pořád tam jsou fakt velké mezery, protože předvádět defenzivně to, co jsme předváděli my, navíc s nejspíš největším depthem na D v celé lize, to pořád nechápu. Přesto nad očekávání, poslední měsíc až dva základní části dobré, PO zatím ani moc ne, tohle byl náš nejlepší zápas zřejmě. Přesto jsem to čekal daleko horší, sice se ho nezbavíme, ale za finále konference to stojí.

Závěr bych chtěl věnovat Edmontonu. Nechtěl jsem s nimi vypadnout, pořád jsem si říkal, že nemůžeme, je to přeci Edmonton že jo. Chtěl jsem udržet nadvládu nad divizí. Musím říct, že i když jsem jejich sezonu a formu obdivoval celou sezonu, tak přeci jen jsem je asi trošku ještě podcenil. A zaslouží ode mě omluvu, protože to, co předvedli, byla vážně paráda.

Musím mít pro ně jen slova uznání. Jasně, napadaly jim tam šťastné góly, ale celkově ani nebyli horším týmem. Ten rozdíl byl úplně minimální, spíš žádný nebyl, zvraty, ztracená vedení, dominance, lepší a slabší zápasy obou brankářů. Přesto, ten tým má obrovskou budoucnost. Jsem skálopevně přesvědčen, že jsme viděli zrod nového powerhousu západní konference.

Jasně, pořád se bude říkat, že je to McDavid team a kdosi cosi. Ono to sice může být pravda, přesto to není jen o něm. V sérii hrál některé zápasy neskutečně, přesto nebyl tak dominantní, jak by mohl být, za což patří Keslerovi obrovské absolutorium. Ten tým má ale prakticky všechno.

Asi bych na jejich místě zkusil sehnat top 4 RHD, nějakého pořádného puck movera místo Rusella. Jinak je to opravdu kompletní tým. Výborný Talbot, který zvládne přes 70 zápasů a není to na něm vidět. Solidní obrana, skvělý Klefbom, v téhle sérii výborný Benning. Pro ně škoda, že si vytěpali Davidsona.

Útok má naprosto vše, má rychlost, skill, má grit, iritating presence v Kassianovi s Lučičem. Depth v útoku byl pro mě největším překvapením, rozdělení Draisaitla s McDavidem jim málo vyhrálo sérii. Jen by potřebovali bodový příspěvek od RNH a Eberlem, nedali ani jeden gól a to je málo. Speciální pochvala pro Draisaitla, nového zabijáka Ducks.

Jinak McDavid 5 bodů v 7 zápasech. Getzlaf 10, jaký to rozdíl obou kapitánů, monstrózní PO od Getzlafa zatím, fakt parádní, táhne celý tým na zádech.

Na konec jen zmíním, jak jsem rád, že jsme dokázali otočit po dvou domácích porážkách, fakt fantazie. Co se týče další série, favority po průběhu PO nejsme asi, spíš naopak, Preds hrajou skvěle, bude to těžké, ale nejsme nijak ze hry. Věřím, že o to finále zabojujeme.
tomasinho píše:..
uz len kvoli tebe som rad ze to vyslo :D uz cez sezonu som do chatu pisal ze ten tim nie je vobec zly len tomu chyba doplnene na kridle
Tady to pro mě bylo 50:50 vůbec jsem nedokazal tipovat jak to dopadne.

Kazdopadne Edmonton ukazal budouci potencial coz je fajn ze tym se opravdu zvednul a konecne zacina hrat tak aby se nemusel stydet(stejny pripad je Toronto a oběma to preju).

Nashvile bude velmi neprijemny souper a po pravde bych ho favorizoval.
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS