Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ANAHEIM Ducks vs. NASHVILLE Predators

Vyvrcholenie sezóny 2016/2017.

Finalista :?:

ANA
33%
7
NAS
67%
14

Taková škoda vést 2:0 a 3:2 a prohrát :-(
Pekka si vybral slabší den, první a čtvrtej gol jeho, druhej nevím co tam dělal RyJo, fakt to zamrzí, no nevadí, jeden win venku je dobrá výchozí pozice ...
tomasinho píše:Pohroma odvrácena, Selly určitě vsadil :giggle:
:yes: dalsi penize vyhozene oknem :x :-D
Selly8 píše:
:yes: dalsi penize vyhozene oknem :x :-D
Niet nad dobre investované peniaze :giggle: najmä keď tým zabezpečíš to, že Randy vás povedie ďalších pár rokov :slintac:
Nashville doma :klobuk: žluté peklo :cert:
Ten nashvile to ide este cele vyhrat.
Dobře Nashville :-O celkem fajn zápas a Predatorum to přeji :)
Nashville sice zase lepší, ale opět zbytečně ztracený zápas. I přes převahu Preds jsme díky Gibsona byli ve hře a nebyli jsme moc daleko výhře. Střelecká převaha velká, ale zase, až takový rozdíl to nebyl. Ten byl až v poslední třetině, kdy jsme dementně zalezli a jen vyhazovali a Preds nás potrestali. Plus to hloupé vyloučení před rozhodujícím gólem.

Celkově jsme z těch 9 třetin a kousku OT byli lepší tak 2 třetiny, zbytek buď vyrovnaný nebo lepší Preds. Takhle to nepůjde. Přitom pořád myslím, že tam takový rozdíl není, což jsem v druhém zápase ukázali. Pekáč navíc další sofťák, toho by se mohlo využít.

Jsme ve stejné situaci jako v druhém zápase, absolutní must-win, jinak je naše sezona u konce. V těchto zápasech většinou umíme zapnout, tak snad se to povede a pojedeme domů za stavu 2:2. Musíme ale vepředu předvést daleko více.
A mimochodem. Selly, přiznej se, žes nevsadil :bitka3: :bitka3:
tomasinho píše:A mimochodem. Selly, přiznej se, žes nevsadil :bitka3: :bitka3:
a možno konečne zarobil :lol2:
Joe S. píše:
tomasinho píše:A mimochodem. Selly, přiznej se, žes nevsadil :bitka3: :bitka3:
a možno konečne zarobil :lol2:
Ale jo vsadil, tudiz i neco vydelal, ale davam to vetsinou za male castky. Je tedy jasne ze tady uz nepomuze ani moje sazeni kdyz se to dnes zlomilo :-(
najvyšší čas začať nakladať na kačky :hmm:
tomasinho píše:Nashville sice zase lepší, ale opět zbytečně ztracený zápas. I přes převahu Preds jsme díky Gibsona byli ve hře a nebyli jsme moc daleko výhře. Střelecká převaha velká, ale zase, až takový rozdíl to nebyl. Ten byl až v poslední třetině, kdy jsme dementně zalezli a jen vyhazovali a Preds nás potrestali. Plus to hloupé vyloučení před rozhodujícím gólem.

Celkově jsme z těch 9 třetin a kousku OT byli lepší tak 2 třetiny, zbytek buď vyrovnaný nebo lepší Preds. Takhle to nepůjde. Přitom pořád myslím, že tam takový rozdíl není, což jsem v druhém zápase ukázali. Pekáč navíc další sofťák, toho by se mohlo využít.

Jsme ve stejné situaci jako v druhém zápase, absolutní must-win, jinak je naše sezona u konce. V těchto zápasech většinou umíme zapnout, tak snad se to povede a pojedeme domů za stavu 2:2. Musíme ale vepředu předvést daleko více.
Dnes tam byl v souctu celeho zapasu obrovsky. Prvni tretina na hranici dominance, druha tretina mirna prevaha Preds a treti tretina to byla vrazda.. Jen Gibson a koncovka Preds a naopak vas softie na 0:1 udelaly z toho zapasu thriller, jinak prilis nebylo o cem.
Atlantik píše:Dnes tam byl v souctu celeho zapasu obrovsky. Prvni tretina na hranici dominance, druha tretina mirna prevaha Preds a treti tretina to byla vrazda.. Jen Gibson a koncovka Preds a naopak vas softie na 0:1 udelaly z toho zapasu thriller, jinak prilis nebylo o cem.
No mně to ty první dvě třetiny tak hrozné nepřišlo, zvlášť druhá nebyla moc rozdílná. Přijde mi, že Oilers nás dokázali i víc přehrávat, ale je rozdíl v kvalitě systému u nich a u nás, zkušenosti, atd. Ten počet střel byl třeba v té první podle mě docela zavádějící, jednu dobu to bylo už 3:6, plno z nich nebylo nebezpečných.

Přehrávají nás, ale pořád to není na můj vkus nic, z čeho by se nedalo dostat, což jsme druhý zápas ukázali, tam jsme je druhou třetinu přehrávali dost. Ten tým, jak jsem psal, umí v klíčových momentech zabrat.
Massive win! Tohle projet, tak by to byla konečná, vedli jsme 2:0 a měli třetí třetinu pod kontrolou, jen 6 střel do těch dementních vyloučení. Pak gól na 1:2 a dalších 5 minut bez střely Preds, až přijde blbý icing a gól podle mě po faulu na Mansona. Nashville ale nedokázal využít pověstného momenta a v OT jsme byli zase lepší my, dneska jasně zasloužený win po skvělé první třetině. Asi náš nejlepší zápas v sérii a přerušení série Preds. Prohrát takový vyhraný zápas, navíc na 1:3 v sérii, to by bylo K.O. Takhle je to opět otevřené, mohli bychom taky konečně někdy do vedení ale.

Mimochodem Perry 3. OT gól v letošním PO, sice po druhé taková mrdka s odrazem, ale co už. I když často nehraje moc dobře, tak letos je to v PO naopak, důležité góly dává, což nebývalo zvykem. Jinak zase výborný Gibson, jako pokaždé v téhle sérii.
:yahoo: :jupi: :wave: :sok: :scare: :cool: :cepi: :sanka: :pivo2: :rocker: :dance: :pivo: :pivo2: :respekt: :king: :fan: :povzbudzovanie:
My sa máme rádi, my sme kamaráti... :clap: :super:
Viděl jsem teprve 1. zápas, ale toto je/bude parádní série. Nasty nasty nasty. Líbí se mi to, velká rivalita. Po čistě hokejově stránce taky supr. 1. půlka pro Ducks, druhá pro Preds. Jen tak dál se šťastnějším koncem pro Preds. :good:
2-3 měsíce

:sok: Velká ztráta, misky vah se hodně převážili k Ducks.
Dvě statistiky k těm údajně špatným výkonům Gibsona v PO. No, neřekl bych, pořád to bylo dobré až na game 6 s Oilers, zachraňuje toho pořád hrozně moc. A v téhle sérii Rinneho přehrává o parník.
výborně Preds.. ukázali charakter a doma už to snad doklepou :) furt doufam ve finale Sens - Preds
Tohle je rozhodující moment, bohužel jsem o tom přesvědčený, i já už jsem alibista, protože tohle byl a je naprostej steal Preds tenhle zápas. S tím, jak hrajou doma, to je skoro nehratelný, museli bychom předvést něco jako minule. Rinne poprvé z 5 zápasů nepustil žádný sofťák, zatímco Bernier si ten vítězný gól za rámeček nedá, tohle prostě nemůže udělat. Gibson jednoduše chyběl, byl ve skvělé formě celou sérii.

Můžeme si za to sami ale, první třetina měla být o dva góly (aspoň jeden) a byl by klid. V druhé nástup Preds, pak srovnání hry. Co jsme ku*va dělali po tom gólu ale? A že gól na 1:1 ani neměl přijít nemusím zmiňovat, nefouknutá vysoká Forsberga, odplata Mansona a nazdar PP. Co ale do hajzlu dělal Wilson před brankou dobrých 15 vteřin úplně sám? Co dělal ten supr čupr prej no. 1 D Fowler? Co dělal Vatanen? Oba byli mimo pozici, zbytečně zahozené vedení.

Třetí měla být naše, s těmi šancemi jednoznačně, ale když trefujeme toho finského sněhuláka, tak co bychom jako chtěli že. Pak jeden brejk a chyba Berniera a gól. Pak jsem to mohl klidně vypnout, jednak čas na NHLTV jasně ukazoval, že prodloužení nebude, jednak Preds nejsou Oilers, několikrát v PO ukázali, že soupeře v závěru do ničeho nepustí.

Stojí to za vyliž prdel, takový steal prostě, hrajou bez nejlepšího centra, bez zkušeného Fischera a my je neklepneme. Jasně, nám chyběl nejlepší winger a druhý nejlepší útočník vůbec a pak i gólman, přesto tohle povaužju jako ztrátu vyhraného zápasu. Nemůžeme chtít vyhrávat série, když opět a zase prohrajeme 2 zápasy doma ze 3, to prostě nejde. Proti Oilers to možná šlo, teď asi ne. Musíme zabrat, tak jsme se 2x skvěle vrátili do série, abychom to takhle zmrvili. Případný konec mě bude mrzet, protože rozdíl mezi těmi týmy fakt moc velký není, za tím si stojím. Šance ještě je, i když hodně malá.
A mimochodem, nejlepší hráč série ani Forsberg, ani někdo z tria Josi, Subban, Ellis, ale čtvrtý vzadu Ekholm. Aboslutní beast prostě, každý zápas je neskutečnej, dneska zařídil ten vítězný gól po dlouhém střídání, kdy zablokoval jasný gól, sebral nevím kde zbytky sil a ještě založil útok. Fakt je naprosto parádní celou sérii.
Me tahle prohra neskutecne mrzi, rozhodlo se na lede, ale ten gol na 1-1 proste byt nemel. Navic do satny. To Ducks poradne rozhodilo a po golu na 2-1 uz nas Preds k nicemu nepustili a mistrne to dohrali do konce. K cemu nam je ze presilovky hrajeme lepe, prvni ranou rozhodime golmana, ale druhou z 90ti procent poslem mimo branku :hroza: Jak uz psal tomasinho, tohle mel byt nas zapas a ta prohra se tezko vstrebava.
Chápu rozhořčení fandů Ducks z tohoto zápasu - jednak první gól z přesilovky, která neměla být (max. 4 na 4), a druhak mi ten výkon Ducks připadal velmi dobrý a řekl bych, že většinu zápasu byli herně lepší. Vím, že se na to nehraje, ale jako fandovi toho lepšího týmu mně to vždycky strašně štvalo... Tím neříkám, že Preds hráli špatně, to vůbec ne, jen mi prostě Anaheim přišel aktivnější. A to fandím spíš Predators, hlavně tedy kvůli Subbymu... :-D. A finále Senators-Predators by bylo fakt super!
Zobrazit příspěvky za předchozí:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS